Hur man är en bra husdjur sitter

Husdjurs sittande kan vara ett givande och roligt sätt att tjäna pengar medan du spenderar tid med furry vänner! Du kommer att ansvara för att ta hand om husdjurets dagliga behov och fungera som en följeslagare medan ägaren är borta, oavsett om det är några dagar eller längre tid. Husdjurets ägare borde känna att de lämnar sitt husdjur i goda händer med dig.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för ett djur sittande jobb
  1. Bild med titeln älskar din hund Steg 5
1. Se till att positionen är rätt för dig. Att vara en husdjurssitter är en givande men utmanande upplevelse. Innan du tar ett jobb, se till att du har de kvalifikationer som är nödvändiga för att utmärka.
  • En kärlek till djur är kanske den viktigaste kvalifikationen som en husdjur sitter kan ha. Eftersom du spenderar huvuddelen av din tid med din kunds djur, se till att du verkligen tycker om att njuta av animaliskt företag.
  • Låg stress är en annan önskvärd kvalitet i en husdjurssitter. Ditt schema kommer sannolikt att bli föremål för förändring, eftersom det beror starkt på dina kunders scheman. Du måste vara den typ som är flexibel och lugn när det gäller plötsliga förändringar.
  • Självmotivation och organisation är också önskvärda kvaliteter för husdjursitter. Du måste hantera ditt schema runt flera klienter och spåra behoven hos en mängd olika katter, hundar och andra husdjur.
  • Bild med titeln Butik för båtförsäkring Steg 5
    2. Få ansvarsförsäkring. Professionella husdjursinnör har vanligtvis kommersiell ansvarsförsäkring för att täcka eventuella olyckor eller incidenter medan de sitter. Om du tittar på långsiktig husdjurs sitter, kan ansvarsförsäkring vara en bra investering.
  • Pet sitter försäkring kommer att täcka dig i händelse av skador som orsakas av kundens hem, som oavsiktligt knackar över en dyr vas eller bryter ett fönster. Det kommer också att täcka dig om du förlorar greppet av hundens ledning och han attackerar en annan hund eller person.
  • I Förenta staterna varierar medlemsavgifter från företag till företag. Webbplatser som hushållare.Org och PetsittersInsurance.com hjälper dig att jämföra priser och hitta den täckning som passar dig.
  • Om du arbetar genom ett sällskapsdjur, är det tveksamt att du måste ta ut försäkring på egen hand. De flesta företag har politik på plats som skyddar sina anställda. Kontrollera med det företag du arbetar för och ställ frågor om försäkring och din personliga täckning.
  • Bild med titeln Få ett undervisningscertifikat i Texas Steg 6
    3. Tänk på sällskapsdjursutbildning. Medan en certifiering inte är ett krav att vara en husdjurssitter, kan du få någon professionell träning på ditt CV imponera på nuvarande och framtida kunder. Det kan också öppna ytterligare möjligheter för dig på vägen.
  • En certifiering av träning låter kunderna veta att du är seriös om ditt jobb och dedikerade till att ge bästa möjliga omsorg. Om du någonsin vill arbeta med en husdjursammanträde, har någon form av yrkesutbildning en bra CV-booster.
  • En mängd olika organisationer tillhandahåller utbildningsprogram för husdjurssitter. National Assembly of Professional Pet Sittare och Pet Sitters International ger allmän utbildning för husdjursamman.
  • International Boarding and Pet Services Association ger utbildning om du tittar på boarding hundar på din egen kennel anläggning för längre perioder. Detta kan bli dyrt, men du är skyldig att skicka master examen för att bli certifierad. Examinationen kan kosta upp till $ 125.
  • Del 2 av 3:
    Möte med husdjursägaren
    1. Bild med titeln inkluderar referenser på ett CV steg 5
    1. Ge referenser till tidigare djur sitter jobb. Ange telefonnummer och kontaktinformation för ägare du har husdjur sitter för tidigare. Detta kommer att visa ägaren du har erfarenhet som husdjurssitter och är övertygade om din förmåga att ta hand om någon annans husdjur.
    • Fråga alltid tillstånd innan du delar någon kontaktinformation. Se till att tidigare kunder är överens om att du ska skilja som din referens och få sitt föredragna telefonnummer och e-post.
    • Välj om möjligt personer du har arbetat med länge. För de flesta jobb bör en referens idealiskt vara någon du har känt för ett år till ett och ett halvt år.
    • Om du är ny på fältet och aldrig har Pet satt tidigare, kan du använda tidigare arbetsgivare eller vänner vars djur du tittade medan de var på semester.
  • Bildtiteln Bli en professionell hund Walker Steg 1
    2. Diskutera förväntningar och behov. Husdjurets ägare kommer att ha en mängd förväntningar på dig, Pet sitter, baserat på deras husdjurs specifika behov. Se till att alla förväntningar tydligt anges och förstås.
  • Att veta grunderna är viktigt. Vet var husdjurets mat hålls, hur mycket de behöver varje dag, när och var att mata dem, och alla läkemedel de tar.
  • Tidsåtagandet är en annan förväntan som bör förstås direkt. För vissa jobb måste du stanna i ägarens hem. För andra kan du bara behöva checka in dagligen eller varannan dag.
  • Fråga frågor. Det är ditt jobb som en bra husdjurssitter för att se till att alla baser är täckta, så har en löpande lista över frågor att fråga husägare. Hur gammal är husdjuret? Vad är deras medicinska historia? Gör de bra med barn? Andra djur? Hur ofta ska hunden tas ut? Hur ofta ska en kattlåda ändras? Det här är frågor som ska adresseras innan djurs sittande jobb börjar.
  • Fråga ägaren om husregler och kolla med ägaren så att du vet hur ofta att ge husdjuret. Ägaren får bara tillåta husdjuret på vissa möbler, kräver att de sitter innan de får en tugga, eller be dig att ge sin valp en behandling för potatis på en viss plats.
  • Fråga ägaren om husdjurets gillar och ogillar. Dessa detaljer kommer att förbereda dig för eventuella utlösare för husdjuret och förhindra att några problem händer med husdjuret medan hon är i din vård.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 8
    3. Få all nödvändig kontaktinformation. Vissa uppgifter är viktigt i händelse av en nödsituation eller medicinsk fråga.
  • De flesta ägare kommer lätt att ge kontaktinformation för sin veterinär. Se till att du vet var den här informationen skrivs ner. Det kan vara ett säkert spel att ange kontaktinformation i telefonen eller ha en elektronisk kopia i ditt e-postmeddelande i händelse av att kopiorna går vilse.
  • Förutom ägarens kontaktuppgifter, be om telefonnummer till en vän eller familjemedlem i närheten. På så sätt, om du inte kan kontakta ägaren, har du en andra person att kontakta vid nödsituation.
  • Bild med titeln Förhandla ett löne steg 1
    4. Bestämma. Om du är sällskapsdjur som sitter för en vän eller familjemedlem, kan betala inte vara ett problem. Men om det här är en mer professionell strävan kan du förvänta dig att betala och bör bestämma beloppet innan jobbet börjar.
  • Forskningsavgifter för att se vad som är rimligt. Vård.com är en bra resurs till forskningsräntor och avgifter i samband med husdjur som sitter i ditt område.
  • Den nationella genomsnittliga lönen för husdjur sitter är $ 16 / timme.Så om du arbetar åtta timmar om dagen, på $ 16 / timme, kan du göra $ 128 / dag. Ägaren kan betala dig en veckolön. Medelvärdet är cirka $ 600 / vecka. Du kan också få extra pengar för extra tjänster, som husrengöring och underhåll eller betalning i form av gratis mat och logi.
  • Priserna går också upp beroende på antalet husdjur du bryr dig om och din erfarenhet. Ägaren kanske vill förhandla avgifter. Se till att du är artig under denna process. Du vill inte förlora en klient genom att vara argumenterande.
  • Bild med titeln Lär din hund att sitta steg 1
    5. Träffa husdjuret i förväg. Om möjligt, schemalägga ett övningsbesök. På så sätt är husdjuret bekant med dig i förväg och du vet var du ska hitta mat, vatten, godis och leksaker.
  • Även om du redan känner till husdjuret är ett övningsbesök en dålig idé. Det kan finnas information om det husdjur som aldrig kommer upp i avslappnad konversation som du behöver veta som en husdjurssitter.
  • Ägaren vill också se till att husdjuret är bekvämt med dig. Om det finns några problem med aggression eller blygsamhet i din närvaro, kanske de vill välja en alternativ Pet sitter. Ta inte det här personligen. Ibland kollar ett husdjur och en person helt enkelt. Räddningsdjur har ofta negativa föreningar som ägarna inte helt förstår, och du kan oavsiktligt utlösa en dålig reaktion.
  • Del 3 av 3:
    Omsorg för husdjuret
    1. Bild med titeln Passera ett examen steg 1Bullet1
    1. Följ schemat som ägaren tillhandahållit. Ägaren lämnar dig båda båda skriftliga och verbala instruktionerna för husdjursvård och underhåll.
    • Mata husdjuret vid rätt tidpunkt och ge dem rätt mängd mat. Kattägare låter ibland sina katter ha tillgång till torrmat under hela dagen. Om så är fallet, se till att fylla matskålar när de kör låga och se till att rent vatten tillhandahålls.
    • Ge husdjuret några mediciner hon behöver. Husdjur som är på mediciner behöver vanligtvis hålla sig till ett vanligt schema och dosering. Följ ägarens instruktioner om hur man ger husdjuret hennes medicinering och glöm inte eller försummar husdjurets medicinering.
    • Rengör kulllådor regelbundet och låt hunden vara ute så många gånger om dagen som ägaren rekommenderar.
  • Bild med titeln Minska damm i ditt hus Steg 2
    2. Gör lite arbete förutom att sällskapsdjur sitter. Om du vill sticka ut från andra husdjurs sitter, kan du göra några extra uppgifter för ägaren vara ett bra sätt att visa ditt tillägg.
  • Gör lite grundläggande underhåll för husdjursägarens hem, om du är husdjur som sitter i sitt hem. Vattna blommorna. Samla in posten. Håll hemmet ren.
  • Medan disken kan verka som ett bra sätt att tjäna favör, var försiktig. Människor har ofta specifika organisationsstrukturer för sina kök och kan känna sig peeved om du röra med sitt system. Om du gör disk, tvätta dem, lämna dem ut för att torka, men avstå från att sätta dem bort.
  • Bild med titeln Massage en hund Steg 1
    3. Ge husdjur extra uppmärksamhet. En stor del av din roll som husdjurssitter är att hålla husdjuret säkert och bekvämt medan hennes ägare är borta. Husdjuret är troligt nervöst utan att deras ägare är närvarande så visa dem kärlek och uppmärksamhet på daglig basis.
  • Om husdjuret har en favorit leksak, leka med dem ofta. Det är bäst att leka med husdjuret tills det tycks gå tom för energi och förlora intresse för spelet. På det här sättet är de trötta när du lämnar och mer benägna att sova och slappna av tills du återvänder.
  • När du har uppfyllt uppgifter som rengöring och utfodring, sitta med husdjuret och visa dem kärlek via strök, krama och prata. Husdjur, katter och hundar, är särskilt sociala och längtar efter mänsklig interaktion när deras ägare saknas.
  • Var försiktig med att ta med sig utanför mat och godis. Ägaren kan ha husdjuret på en viss diet och du vill inte störa det medan du är borta. Ge aldrig ett husdjursbordsskrot utan ägarens samtycke.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ha en positiv inställning till ditt jobb och ha det roligt! Det finns inget bra att vara en grouch till dina kunder och deras husdjur.
  • Undvik att lämna området rörigt när du lämnar. Vissa ägare kommer att förvänta sig ett rent hem när de kommer tillbaka. Och det är alltid en trevlig överraskning om de inte ändå.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande