Hur man utför ett husdjurs begravning

Döden av ett älskat husdjur påverkar en familj djupt. En begravning kan hjälpa dig att komma överens med förlusten. Fatta ett beslut om vad du ska göra med husdjurets kropp. Om du kan begrava det i din bakgård, titta på det. Du kan också få ditt husdjur cremated eller begrav det på en lokal husdjurskyrkogård. Lägg till dekorationer för begravningen, som gamla bilder av ditt husdjur. Gör en ceremoni där du läser poesi, dela minnen och få chansen att säga adjö.

Steg

Del 1 av 4:
Fattar beslut om kroppen
  1. Bild med titeln utföra ett husdjur
1. Fråga om hembegravning. Det kan vara trevligt att få ditt djur fortfarande begravt i din egen bakgård. På så sätt kan du och din familj besöka ditt husdjurs grav lätt när du vill. Men du måste se till att titta på lagligheten av detta. Ring en lokal tingshus för att se om det finns regler för att begrava djur i din bakgård i ditt område.
  • Se till att du har plats att begrava dig, om du väljer hembegravning. Hitta en plats bort från faror, som underjordiska ledningar.
  • Tänk på om det här alternativet är rätt för dig. Vissa människor finner det tröstande att ha ett husdjur begravt så nära dem, medan andra tycker att påminnelsen är svårt.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    2. Prata med din veterinär om kremering. De flesta veterinärkontor ger cremationstjänster för sorgande ägare. Om du inte har något utrymme för en hembegravning, eller föredrar att leva utan påminnelsen, kan Cremation vara ett bra alternativ. Du kan lägga ditt husdjurs aska på displayen eller sprida dem i ett område som var viktigt för dig och ditt husdjur.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    3. Se om det finns en husdjurskyrkogård i närheten. Genomföra en Internet-sökning för att se om det finns djurkyrkogårdar nära dig. För ett pris kan du få ditt husdjur begravt på en kyrkogård tillsammans med andra förlorade husdjur. Detta är ett bra alternativ om du vill ha en begravning för ditt husdjur, men föredrar att inte ha en grav i din bakgård. Djurkyrkogårdar är också praktiska, eftersom ditt husdjurs kropp kommer att ta hand om för dig och graven kommer att bli omhändertagna.
  • Den stora nackdelen med sällskapsdjurkyrkogårdar är priset. Kostnaden för rymden och eventuella relaterade tjänster kan bli hög, så få en kostnadsberäkning innan du bestämmer dig för att gå den här vägen.
  • Del 2 av 4:
    Dekorera för begravningen
    1. Bild med titeln utföra ett husdjur
    1. Uppmuntra familjemedlemmar att göra konst. Att göra konst kan vara särskilt användbara för små barn, om du har dem. Om du gillar konst kan du göra med vuxna eller andra hushållsmedlemmar. Få ut några konsttillbehör, som papper och färg, och uppmuntra familjemedlemmar att göra egna dekorationer. Alla kan göra något personligt som hjälper dem att komma ihåg det förlorade husdjuret. Du kan hänga upp konststycken runt var du har minnesmärke.
    • Om du har många gamla bilder på ditt husdjur, kan du få dina barn att göra collage med dessa bilder. Om de flesta av dina bilder är elektroniska, överför dem till en flash-enhet eller annan bärbar enhet. Du kan skriva ut dina bilder ut på de flesta tryckbutiker eller apotek som Walgreens.
    • För de som är lutande kan du skriva en dikt eller en sång som du kanske gillar att läsas på begravningen.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    2. Skapa ett visningsområde. I ett visningsområde kan du placera fotografier och andra minnen av ditt förlorade husdjur. Om du har ditt husdjurs aska i en urn, eller dess kropp i en liten kista, placera urn eller kista nära visningsområdet och dekorera runt det. Du kan till exempel placera urnen på ett litet bord och lägg sedan till Mementos runt det.
  • Saker som gamla leksaker, sängar och kragen är stora minnen för visningsområdet.
  • Sätt ut några bilder du har här.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    3. Rama ett stort foto av ditt husdjur. Rama ett stort fotografi av ditt husdjur. På tjänsten, ha det här fotot sitter ut nära ditt husdjurs aska eller urn. Du kan också ta det ut i stället för aska eller en urn om du hade ditt husdjurs kropp bortskaffad eller skickat till ett husdjursbegravningshem.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    4. Sätta upp ljus. Människor som visste ditt husdjur kanske vill tända ett ljus för det. Ställ några linjer av ljus ut på ett bord någonstans med en lättare i närheten. Bjud gästerna att tända ett ljus för ditt husdjur om de är så väljer.
  • Välj ljus som speglar något om ditt husdjur. Om du sorgar en Calico Cat, till exempel, läggs ut svart, orange och vita ljus.
  • Om du har små barn, är det en bra idé att hålla ljusaren utom räckhåll. Låt barn fråga dig först om de vill tända ett ljus för ditt husdjur.
  • Kom ihåg att öva grundläggande brandsäkerhet. Sätt ut ljusen när du är klar med att använda dem, håll dem borta från brandfarliga föremål, och lämna inte tända ljus obevakade.
  • Bild med titeln Bury A Cat Steg 11
    5. Förbered en gravsten som säger sitt namn och hur länge du hade det. Om du har bestämt dig för en hembegravning kanske du vill markera platsen för ditt husdjur med den här stenen.
  • Del 3 av 4:
    Genomförande av en ceremoni
    1. Bild med titeln utföra ett husdjur
    1. Välj ett datum och tid. Låt dina gäster veta när begravningen kommer att vara. För en sällskapsdjur begravning är det vanligtvis lätt att få det i ditt hem. Du borde också hitta tid som fungerar för alla. Om dina barn vill bjuda in sina vänner, till exempel, ha begravningen på en helg eftermiddag eller tidig kväll under en veckodag.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    2. Börja med några öppningsord. När begravningen börjar, skulle någon säga några ord som minns ditt husdjur. Meddela varför alla samlar och nämna några snabba saker om ditt husdjurs personlighet.
  • Till exempel, börja med något som, "Vi samlas här idag för att säga adjö till vår älskade Labrador Retriever Rocky."
  • Därifrån, nämna lite om ditt förlorade husdjur. Till exempel säga, "Rocky var ett mycket kärleksfullt husdjur och vi njöt av sitt företag i över 12 år. Vi kommer att sakna ta honom på vandringar och simmar på den lokala sjön."
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    3. Låt människor dela historier. Att dela historier kan hjälpa människor att lära sig att skatta sina minnen av ett förlorat husdjur. Detta kan hjälpa människor att säga adjö och lära sig att värdera sina minnen. Du kan ha en förinställd order, bestämd före ceremonin, eller bara bjuda in människor att vända sig om att dela historier.
  • Om människor är osäker på hur man kommer med berättelser, erbjuda lite vägledning. Till exempel, säg något som, "Skulle någon vilja dela sitt första minne av stenig?"
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    4. Visa videor. Om du har videoklipp på ditt husdjur kan du kompilera en videohjul före ceremonin. Använd enkel redigeringsprogram på din dator för att sammanställa lite videofilm av ditt husdjur över tiden.
  • Videon behöver inte vara lång. Omkring fem minuters bilder kan hjälpa människor att komma ihåg ditt husdjur.
  • Bild med titeln utföra ett husdjur
    5. Läs en dikt. Det finns många dikter du kan hitta online om sorg ett förlorat husdjur. Har någon läst en dikt vid ceremonin som ett sätt att förpacka saker. En populär dikt för förlorade husdjur är "Rainbow Bridge," vilket är lämpligt för små barn. Ett ungt barn kanske vill läsa den här dikten.
  • Del 4 av 4:
    Hantera sorg
    1. Bild med titeln Spot Depression Triggers relaterade till ålderssteg 8
    1. Gråta. Låt de gallons tårar ut på sängen.
  • Bild med titeln Dölj ett husdjur från dina föräldrar Steg 5
    2. Ta kenneln, fisketanken eller vad som helst kan påminna dig om husdjuret ur ditt rum. Ett tomt rum som de inte hade hjälpt.
  • Bild med titeln Dölj ett husdjur från dina föräldrar Steg 28
    3. Få ett nytt husdjur om du vill.
  • Varningar

    Använd god bedömning om du är förälder. Mycket små barn kan ha svårt att sitta genom en husdjursbegravning.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande