Hur man väljer mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende

Om du är orolig för huruvida dina husdjur kommer att tas hand om när du dör eller ska du bli inaktiverad, kan du skapa antingen ett djurskyddsavtal eller ett djurförtroende. Varje dokument kan skydda dina älskade husdjur, men det finns några skillnader mellan de två. Att välja mellan de två, bör du ta inventering av dina behov.

Steg

Del 1 av 3:
Identifiera skillnaderna
  1. Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 1
1. Förstå syftet med dessa dokument. Både ett djurförtroende och ett djurskyddsavtal är lagligt verkställbara instrument som ger dina husdjur om du dör eller blir inaktiverad. I dessa dokument heter du ett eller flera personer för att ta hand om dina husdjur och ge detaljerade instruktioner för deras vård.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 2
    2. Kontrollera om du har råd med en advokat. Du behöver en advokathjälp för att utarbeta ett djurförtroende. Det kan kosta dig $ 1000 eller mer för att få en advokat utkast till förtroendet för dig.
  • Du kan skapa ett djurskyddsavtal utan advokathjälp. Även om du kanske ser provförtroende som flyter runt internet behöver du verkligen en advokat för att utarbeta ett förtroende som kommer att vara giltigt i ditt tillstånd.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 3
    3. Tänk om du vill ha husdjuret med dig i ett vårdhem. En annan viktig skillnad är att ett djurskyddsavtal inte kan garantera att ett husdjur kommer att kunna leva med dig i en långsiktig vårdanläggning.
  • Däremot kan du utarbeta ett husdjursförtroende, så att ett vårdhem som tar ditt husdjur tillsammans med dig kommer att få en del av förtroendefonderna. Detta kan ge ett kraftfullt incitament till ett vårdhem att ta ditt husdjur.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 4
    4. Ta reda på hur mycket pengar du tänker lämna. Om du lämnar en betydande summa pengar för ditt husdjurs vård, bör du förmodligen använda ett husdjursförtroende istället för ett djurskyddsavtal. Med ett förtroende kommer förvaltaren att kunna hantera tillgångarna så att de håller så länge som möjligt.
  • Om du har pengarna, är ett förtroende meningsfullt om ditt husdjur är väldigt ungt. Ett husdjur som du förväntar dig att leva i ett decennium eller mer kan kosta en betydande summa pengar.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 5
    5. Ta reda på om dina arvingar kommer att utmana ditt beslut. Ett husdjursförtroende är också perfekt om du förväntar dig att dina arvingar (till exempel dina barn) utmanar ditt beslut att lämna pengar till ditt husdjur. Om så är fallet är ett djurförtroende att föredra för ett djurskyddsavtal.
  • Tänk på ditt förhållande med dina arvingar. Är du på goda villkor? Förstår de hur mycket du älskar dina husdjur? Om inte, då kan dina arvingar utmana ditt försök att lämna pengar för vård av dina husdjur.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 6
    6. Välj mellan de två dokumenten. Det är slutligen ditt beslut om du vill välja ett djurskyddsavtal eller ett djurförtroende. De är mycket lika. Båda kommer att ge din husdjurs vård när du dör eller om du blir inaktiverad. För att fatta ett beslut måste du väga följande:
  • Oavsett om du har råd med en advokat. Om du inte kan, ska du välja ett djurskyddsavtal.
  • Hur illa du vill ha dina husdjur med dig i en långsiktig vård, ska du behöva leva i en. Att använda ett husdjursförtroende över ett djurskyddsavtal ökar sannolikheten för att du kan leva med dina husdjur.
  • Mängden pengar du lämnar. En stor summa pengar kan inducera en juridisk utmaning från dina arvingar. Ett husdjursförtroende ger extra skydd som dina önskemål kommer att erkännas.
  • Hur sannolikt är dina arvingar att utmana dina önskemål. Om du tror att de kan utmana ditt husdjursavtal, bör du förmodligen välja ett djurförtroende.
  • Del 2 av 3:
    Utarbeta ett husdjursförtroende
    1. Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 7
    1. Hitta en advokat. Om du bestämmer dig för att du vill skapa ett sällskapsdjur, bör du hitta en erfaren förtroende och fastigheter advokat. Du borde fråga vänner eller kollegor för en rekommendation. Du kan också besöka din statens Bar Association, som borde köra ett hänskjutande program.
    • Du kan också få advokatrekommendationer från din lokala djurskyddsorganisation.
    • Var alltid säker på att förtroendet har faktiskt skapat ett husdjursförtroende innan. Ett husdjursförtroende har olika rynkor än ett vanligt förtroende, och du vill ha en advokat som har erfarenhet av att skapa djurförtroende.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 8
    2. Välj en förvaltare. För att skapa förtroendet måste du namnge en förvaltare. Förvaltaren är den som är lagligt skyldig att utföra förtroendet. Han eller hon kommer att hantera fonderna i förtroendet.
  • Du borde välja någon som du är säker på att hantera pengar försiktigt. Den här personen kan eller kanske inte är vårdgivaren.
  • Du bör också välja en efterträdare förvaltare om din ursprungliga förvaltare minskar att tjäna eller dö.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 9
    3. Välj en vårdgivare för varje husdjur. I förtroendet kommer du också att namnge en vårdgivare. Den här personen kommer faktiskt att ta hand om ditt husdjur. Rådgivare rekommenderar att förvaltaren och vårdgivaren inte är samma person. På det här sättet kan vårdgivaren och förvaltaren fungera som "kontroller" på varandra.
  • Om du inte vill att förvaltaren och vårdgivaren ska vara samma person, bör du se till att dessa två personer fungerar bra tillsammans. Om de inte gör det kan det vara svårt för vårdgivaren att få nödvändiga medel ur förvaltaren.
  • Kom ihåg att välja en efterträdare vårdgivare också.
  • Om du har mer än ett husdjur måste du bestämma om de ska gå till samma hem. Husdjur som har bundit bör förmodligen hållas ihop.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 10
    4. Utkast till detaljerade instruktioner för ditt husdjurs vård. När du träffas med din advokat för att diskutera att skapa förtroendet, bör du ge detaljerade instruktioner. Antag inte att vårdgivaren vet vad du vill ha. Du bör tänka på följande:
  • Oavsett om du vill att vårdgivaren ska ta ditt husdjur till en viss veterinär. Du kan också ange hur många gånger sällskapet måste besöka veterinären på ett år.
  • Vilken typ av mat gillar djuret.
  • Djurens rutin: Gillar det en daglig promenad i parken, eftermiddagsnaps, etc.
  • Vilken typ av sjukvård du vill ha gett till ditt husdjur. Du kan till exempel begära att "rimlig sjukvård" lämnas för att återställa dina husdjur till god hälsa.
  • Oavsett om du vill att förvaltaren ska inspektera dina husdjur årligen för att se till att de tas hand om.
  • Oavsett om du vill ha några av dina husdjur euthanized om de inte är i allmänhet god hälsa. Du bör också ange vad du vill göra med resterna.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 11
    5. Lägga undan pengar. Du kommer att finansiera förtroendet med tillgångar. Dessa tillgångar kommer då att användas för att ta hand om ditt djur. Du bör prata med din advokat om hur mycket pengar du ska sätta i förtroendet. Om du lägger in för mycket, kan dina överlevande släktingar utmana förtroendet som överdrivet.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 12
    6. Lämna en del av medel till din vårdhem. För att uppmuntra ett vårdhem att låta husdjuret flytta med dig till en anläggning, kan du inkludera i dina förtroendeinstruktioner att en del av Trust-egendomen kommer att ges till någon anläggning som gör det möjligt för dig och dina husdjur att stanna tillsammans.
  • Du bör också tänka på vem som ska lämna tillgångarna till när mottagaren (ditt husdjur) dör. Många väljer att lämna pengar till en djurhem eller välfärdsorganisation.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 13
    7. Logga in framför din advokat. Din advokat kommer att ordna förtroendet, så att det överensstämmer med alla dina statens rättsliga formaliteter. Han eller hon ska ordna några vittnen och notarie publics att delta i undertecknandet.
  • Var noga med att få en kopia av ditt förtroendeavtal från din advokat. Du bör ge kopior till din veterinär, förvaltare och vårdgivare.
  • Del 3 av 3:
    Skapa ett djurskyddsavtal
    1. Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 14
    1. Välj en förmyndare. Guardian kommer att vara den som tar hand om dina djur i händelse av din död eller oförmåga. Du bör prata med några potentiella vårdnadshavare och fråga dem om de är villiga att tjäna. Du bör inte namnge någon tills du är övertygad om att de kommer att kunna ta hand om dina husdjur.
    • Helst borde vårdnadshavaren redan ha träffat dina husdjur. Vissa människor kan komma överens om att fungera som vårdnadshavare utan att någonsin ha träffat ditt husdjur. Efter att ha spenderat lite tid tillsammans kan de ändra sig.
    • Du kan också namnge en efterträdare Guardian. Till exempel kan du namnge din syster som din primära förmyndare, men namnge din systerdotter som efterträdare. I händelse av att din syster dör eller annars inte kan tjäna, kan din brorsdotter ta över som vårdnadshavare till dina husdjur.
    • Du bör också namnge ett skydd eller fristad som en pensionshem om din vårdnadshavare och efterträdare vaktare dör medan dina husdjur fortfarande lever.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende steg 15
    2. Välj efterföljande mottagare. Dina husdjur kommer inte att leva för evigt, och om några pengar kvarstår efter att de dör, måste pengarna distribueras. Du bör tänka på vem du vill få dessa tillgångar, om någon kvarstår.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 16
    3. Slutför djurskyddsformuläret. Ett prov / fyllningsbart djurskyddsform är tillgängligt för $ 39 från LegalZoom at http: // legalzoom.COM / Personal / Estate-Planning / PET-Protection-Agreement-Översikt.html.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 17
    4. Skriv ditt eget avtal. Du kan också skapa ditt eget djurskyddsavtal genom att skriva upp ett brev och underteckna det framför en notarie och två vittnen. Guardian måste också underteckna före notarie och vittnen. Var noga med att brevet innehåller följande:
  • Ditt namn och adress.
  • Guardens namn (vårdgivare) och efterföljande vårdnadshavare.
  • En organisation av sista utväg för att ta ditt husdjur om ingen av dina utsedda vårdnadshavare kan tjäna i rollen.
  • En beskrivning av dina husdjur: namn, typ av djur, kön och fysisk beskrivning (t.ex. ålder, kappa och ögonfärg och storlek).
  • Detaljerade anvisningar för husdjurets vård.
  • Eventuella medel du har lämnat för husdjurets vård. Namnge källan, till exempel ett banknamn och kontonummer eller livförsäkringsbolag och policynummer.
  • Namnet på en distributionrepresentant. Den här personen kommer att vara ansvarig för att hålla fonderna och distribuera dem till vårdnadshavaren. Inkludera representantens namn och kontaktinformation. Namn på en efterträdare distribution representant.
  • Namnet på några efterträdare mottagare. Inkludera deras namn, adresser och vilken procent av pengarna de kommer att få efter dina husdjur dö.
  • Mängden ersättning för vårdnadshavaren och distributionrepresentanten. Du bör diskutera ersättning med din vårdnadshavare och distributionrepresentant innan du utarbetar ditt djurskyddsavtal.
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 18
    5. Distribuera kopior. När du har slutfört ditt djurskyddsavtal, bör du ge kopior av avtalet till följande personer:
  • Vårdgivaren
  • Din veterinär
  • En nära familjvän (annan än vårdgivaren)
  • Bild med titeln Välj mellan ett djurskyddsavtal och ett djurförtroende Steg 19
    6. Avsätta medel. Även om medel inte är nödvändiga, rekommenderas du att göra en engångsbetalning när avtalet är undertecknat. Gör betalningen till vårdgivaren. Genom att göra betalning skapar du ett juridiskt kontrakt.
  • Tips

    När du har utarbetat ditt juridiska dokument bör du försöka hålla kontakten med dina utsedda vårdgivare. Människors prioriteringar kan förändras över tiden, och om vårdgivaren inte längre håller med om att ta hand om dina husdjur, måste du revidera ditt husdjursförtroende- eller djurskyddsavtal.

    Varningar

    Du kan inte få ett djurförtroende om du bor i Minnesota. Detta är den enda staten i U.S. där sällskapsdjur är ogiltiga.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande