Hur man bestämmer vad man ska göra på din födelsedagsutflykt

Har du problem med att bestämma vad du ska göra på din födelsedag?Möjligheterna och faktorerna kan ibland vara överväldigande - den här artikeln kan hjälpa dig att komma över dessa bekymmer och göra födelsedagsfestet roligt och roligt. Födelsedagar kan vara mest meningsfulla tillfällen och brukar spenderas med människor som är närmast oss. Arbeta för att ha en utflykt som leder ut det bästa i dig och dina vänner. Också ditch någon av de speciella trappningarna av födelsedagspartietraditionen. Lev upp din födelsedag, och fråga dina vänner för att hjälpa dig att göra det bra!

Steg

Del 1 av 3:
Tänker på vem
  1. Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 1
1. Bjud in personer som du är bekväm och / eller nära med. Detta inkluderar de människor som båda älskar dig och vem du verkligen älskar. Gör en lista över dina vänner och vänner som du vill dela med dig av din speciella dag med. De människor som kommer kommer att bli den mest meningsfulla delen av din speciella dag.
  • Tjugo somethings rapporterar att det finns 8-10 personer som de känner sig tillräckligt nära med att dela emotionellt stöd. Trettio somethings ger numret mellan 5-10, typiskt. Skriv ner en lista över de personer som du känner det stöd från.
  • Du kanske vill låta dina nära vänner ta med en vän eller två. Detta kan göra gruppen mer varierad samtidigt som det också håller den en mer intim och meningsfull firande.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 2
    2. Bjud inte in bekanta bara för att fylla upp utrymme på din fest. Facebook gör det enkelt att bjuda en stor stor grupp människor att komma ihop. Det kan dock vara svårt att uppskatta hur många människor som verkligen kommer att komma. Dessutom, att vara runt många bekanta på din födelsedag som du inte känner dig väldigt ansluten till kan sluta få dig att känna dig mer ensam på din födelsedag.
  • Det här är inte att säga att det inte finns några bekanta på din fest. Att ha några bekanta kan det vara bra för gruppen eftersom de är nya människor. Men vara avsiktlig om de bekanta du bjuder in, och bara bjuda ett par människor du inte vet bra.
  • Bildtiteln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 3
    3. Text / maila din lista över nära vänner för att ta reda på om de är gratis. Gör det ungefär fyra veckor före din händelse.Berätta för dina vänner vilken dag du tänker på att få en fest tillsammans och fråga dem om / när de skulle vara fria. Fråga dem vilka dagar och tider som fungerar bäst för dem. Baserat på vem som svarar och när de är fria kan du börja tänka på vad du ska göra.
  • Om du vill att gruppen ska vara lite större, fråga dina vänner om de vill ta med en vän eller två till utflykten. Be dem att komma tillbaka till dig när de vet om de kommer att delta i ensamma eller med en vän så att du kan planera i enlighet därmed.
  • Bildtiteln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 4
    4. Tänk på gruppdynamiken för en utflykt. Prata med ett par av dina närmaste vänner. Berätta för dem att du vill ha en födelsedagsfest med dina nära vänner. Du kan börja brainstorm som skulle vara bäst att komma ihop för en fest. Du vill se till att gruppdynamiken kommer att blandas bra, och dina vänner kan ha bra inmatning för hur det kan träna.
  • Överväg att ha två olika fester för dig födelsedag. Du kan få brunch med en grupp av dina vänner eller familj på morgonen och gå ut för middag och dansa med den andra gruppen, till exempel.
  • Del 2 av 3:
    Tänker på vad
    1. Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 5
    1. Bestäm hur mycket du kommer att fråga dina vänner att spendera. Hur mycket pengar kommer du realistiskt att fråga dina vänner att bidra till utflykten? En firande kan kosta så lite som tio dollar per person eller kostar över hundra dollar per person. Så överväga budgetarna för dig och dina vänner.
    • Skriv ner en nedbrytning av din natt och de ungefärliga varierade kostnaderna. Inkludera transportkostnader, biljettkostnader, drycker och mat.
    • Om du och dina vänner gör olika mängder pengar, fråga en av dina nära vänner hur mycket pengar de tycker är lämpliga att be dina vänner att spendera.
    • Dina vänner kommer att göra din födelsedag bra. Att hålla alla inom sina budgetar hjälper alla att fokusera på din födelsedag och inte deras fickböcker.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 6
    2. Gå ut stort. Om du och dina vänner har tillräckligt med pengar för att gå ut, överväga att göra något roligt som att gå till ett spa, gå camping, gå en konsert, gå till en destination som Vegas eller gå till en sportevenemang. Dessa typer av händelser är bra eftersom de kan vara mycket minnesvärda och varar i flera timmar eller dagar. Detta kommer att hålla alla tillsammans och upptagna under en bra tid. Dessa aktiviteter kan också göra ett bra jobb med att binda människor och underhålla alla.
  • Att köpa dina biljetter i förväg kommer också att förenkla saker för planering.
  • Planera transport där och hem. Ange ett par förare och få alla att komma ihop före och efter på ett centralt läge för mat och / eller drycker. Välj en trevlig restaurang eller bar för att gå till före / efter evenemanget.
  • Om du har en vän som kanske inte kan spendera samma belopp som resten av gruppen, överväga att fråga några vänner att poola pengarna för att köpa dina vänner biljett till evenemanget.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 7
    3. Hålla det frugal. Om du eller dina vänner har stramare budgetar, överväga att ha ett husparti, grill eller picknick på parken. Välj en vän till DJ-evenemanget och lägga upp några ballonger och streamers. Det är lätt att göra en födelsedag verkar väl sammanställt om du planerar för några viktiga detaljer.
  • Du kan fortfarande göra denna födelsedag att känna sig rik om du gör det till en potluck eller berätta för alla att ta med egen alkohol.
  • Ta med en frisbee, boll eller kortspel. Att ha ett enkelt spel är en bra idé att packa, även om det inte används av alla kanske en liten grupp människor kanske vill spela.
  • Du kan också hitta en gratis musik eller konstshow att delta tillsammans. Kom tillsammans före / efter hos någons hus. Fråga alla i förväg om de kan kasta i 10 dollar för pizza och / eller billiga drycker.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 8
    4. Tänk på säsongen. Till exempel, om du vill göra något ute på vintern, överväga att inkludera en brasa. Eller om du gör något på sommaren, tänk på att du frågar din vän med en pool för att få din fest i deras hus. Om du kan integrera något säsong som är lämpligt i ditt evenemang, kommer det att göra det roligare och minnesvärt.
  • Del 3 av 3:
    Gör det speciellt
    1. Bild med titeln Bestäm vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 9
    1. Be en av dina vänner att ta bilder till firandet. Fråga dem om de kommer att skicka bilderna till sociala medier och tagga dina vänner. Vissa människor får en stor spark ut ur sociala medier. Vädja till dessa vänner genom att se till att din fest är dokumenterad.
  • Bildtiteln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 10
    2. Har ballonger, festhattar, konfetti, sparklers eller streamers på din fest. Dessa lilla handen kommer att göra det verkar mer som en födelsedagsfest och är billiga att lägga till. Be en av dina vänner att vara ansvarig för att inrätta dekorationerna.
  • Kom ihåg att dessa dekorationer kommer att vara ett krångel att hämta men kommer att vara helt värt det.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt Steg 11
    3. Ha en av dina vänner göra en speciell drink för tillfället. Till exempel, om du kommer till en strandhus konsert, har en av dina vänner att göra stranden tema drycker. Att ha speciella små tema saker kommer att hjälpa till att få dagen att känna dig ännu roligare och speciellt.
  • Var försiktig så att du inte dricker för många speciella drycker på din födelsedag. Det kan vara lätt att dricka mer när du är upphetsad. Kom ihåg, drick inte så mycket att du inte kan engagera dig med alla och fira dagen eller natten helt.
  • Bildbeteckningen bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 12
    4. Se till att du köper en tårta och ljus! Ingen födelsedag är komplett utan en tårta. Eller gör eller köp din favorit söta behandling! Glöm inte att köpa ljusen. Hitta rätt nummer eller fudge det på ett kreativt sätt. Till exempel, gör 51 formen ut ur ljus.
  • Du kan delegera den här uppgiften till en av dina nära vänner, syskon eller föräldrar.
  • Ha någon annan sätta ljuset på kakan och ta ut det.
  • Planera på kvällen du vill ta fram kakan. Du vill inte glömma! Du vill inte att alla ska glömma. Så berätta för alla vilken tid du ska göra kakan.
  • Bildtiteln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 13
    5. Sjunga "grattis på födelsedagen" sången. Om det finns ett instrument runt någon kan spela, ta ut det och spela det med sången. Ha din vän ta bilder. Blås ut alla ljus i slutet av sången och gör en önskan!
  • Bildtiteln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 14
    6. Prata om det förflutna och framtiden. Det här är en chans att ta del av ditt liv och vad du har åstadkommit och gjort det igenom under det senaste året. Dra nytta av den här tiden att reflektera med dina nära vänner. Prata också om detta kommande år och vad du hoppas kommer att hända med dig vid den här tiden nästa år.
  • Bilden med titeln bestämmer vad du ska göra på din födelsedagsutflykt steg 15
    7. Tack dina vänner. Gör en punkt att prata med dina nära vänner en på en, någon gång på natten. Berätta för dem att du är tacksam för sin vänskap och att du uppskattar dem firar din födelsedag med dig. Låt dem veta att de är vad som gör den här dagen den mest meningsfulla och ge dem en kram!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande