Hur man är ett festdjur

När partiet anländer, börjar partiet. De bryr sig inte om vad någon tycker om dem, och de ignorerar hatarna. Lär dig hur du är centrum för varje fest, gå vild och galen, och ha kul på samma gång. Kom ihåg att ett partiets djur är inte kul om de passerar eller lägger andra i fara. De största festdjuren vet hur man håller sig under kontroll medan du fortfarande har kul.

Steg

Metod 1 av 3:
Förberedelser för festen
  1. Bild med titeln klä upp för ett disco party steg 13
1. Klä upp i en kostym eller extravagant "going-outfit." Party Djur meddelar sin närvaro den minut som går in i rummet, och det finns inget bättre sätt att göra det än en kostym, prop eller mördare outfit. Självklart kommer outfiten att förändras beroende på festen, men det viktiga att komma ihåg är att du vill bära den med förtroende. Ett partiets djur bär något eftersom de vill, inte för att de är oroliga över vad andra tycker.
  • För temakade parter vill du begå så helt till temat som möjligt. Gå stort eller gå hem.
  • Om det är en avslappnad fest, kasta på en dum hatt, skjorta eller ta en konstig prop för att ta med dig. Allt som kallar uppmärksamhet på dig kommer att göra.
  • Bild med titeln Njut av dig själv på en fest utan att dricka steg 1
    2. Ha några avslappnade drycker innan du lämnar. Du vill inte vara full när du anländer, men du vill inte känna att du behöver "komma ikapp" när du kommer dit. Om du ska dricka, se till att du har en förare innan du lämnar.
  • Bild med titeln diet ordentligt steg 4
    3. Har något att äta en timme före festen. Om du inte kommer till en middagsparti (där festdjur är generellt mindre välkomna) är chansen bra att du inte kommer att få en hel del mat på festen. Ät en god måltid före festen så att du är energi och mat i magen. Att gå in i en fest utan att äta på förhand är inte bara ett drag, det kan vara farligt om det är dricker involverat. Alltid ha en god måltid 1-2 timmar innan du går så att du inte behöver oroa dig för att känna sig sjuk eller foder för mat när du är i fest djurläge.
  • Bild med titeln Njut av dig själv på en fest utan att dricka steg 7
    4. Kommer sent. Ett parti djur behöver en livsmiljö för att festa i. Det blir svårt att få momentum om du är den första i dörren, så spela det kallt och anlända modigt sent. Om det är en mindre samling eller fest, bör 15-20 minuter vara bra, men om du ska till en stor fest borde du försöka anlända åtminstone en timme efter att saker har sparkat av.
  • Om du anländer innan saker verkligen sparkar, är det aldrig rädd. Bara ha kul, var energisk, och festen kommer snart att följa din vibe.
  • Bild med titeln dans på en skoldans (för killar) Steg 14
    5. Göra planer för slutet av festen innan du börjar festa. Ingen vill hantera rider hem eller platser att sova när de har förvandlats till ett partiets djur. Det är smartaste och säkraste att hantera dessa saker i förväg. Se till att du har en utsedd förare om festen har alkohol och kolla med värden som du har en plats att sova om du inte kör hem. Checka in med dina vänner för att se till att du har en kompis på festen för att se upp för dig om saker går dåligt - de två kan du se till att du båda gör det hem säkert.
  • Metod 2 av 3:
    Vänder en mild fest till en blast
    1. Bild med titeln Dans Sexily Steg 16
    1. Dra blyga människor i festen en i taget med vänlig konversation. Om du ser någon av sig själva eller av i hörnet, presentera dig själv. Få dem att känna sig hemma, fråga dem att gå med dig för en drink, en dans eller ett spel. Ju fler människor du drar in i festen, desto mer rocking blir det. Du, partiet djur, bör dras så många andra djur i ditt paket som möjligt. Ännu viktigare är partiets djur att känna till alla på festen, eftersom alla behöver känna till dem.
    • Lyssna på människor som de pratar och ställer frågor för att få dem bekväma talar.
    • Introducera människor som du hittar gemensamma intressen.
  • Bild med titeln vara en fest tjej steg 5
    2. Häll ut drycker långsamt om festen har alkohol. Tvinga någon att göra 5 skott på en timme är farlig och kan leda till en slarvig, illamående känsla. Istället börja dricka långsamt, låta människor komma till sin egen bekväma berusning. En bra fest är en där alla känner sig bekväma att låta sina hämningar flyga och ha kul, inte en där halva gruppen är i badrummet hela tiden.
  • Bild med titeln kasta ett glödparty Steg 7
    3. Höj musiken. Hitta låtar som alla kan njuta av men har ett snabbt slag och mycket energi. När festen går, vänder långsamt upp volymen för att få människor att flytta. Medan människor fortfarande borde kunna ha en konversation, vill du också att folk ska gärna sluta prata och börja dansa. Varje grupp har olika musikaliska smaker, men det finns några go-to party-genrer som får de flesta människor som rör sig:
  • Motlägenhet
  • Hus / Dans / Rave
  • Beatles-Era Rock.
  • 90-talets höfthopp.
  • Bild med titeln kasta ett glödparty steg 15
    4. Spela några spel som får människor att flytta, skratta eller dela. Spel är ett av de mest säkra-brand sätten att få publiken tillsammans och börja ha kul. En liten tävling, någon humor och vanlig tråd av konversation kommer att hjälpa partiet bindning och ta upp koncernens energi naturligt. Bara se till att många människor kan spela, vara lika inkluderande som möjligt. Medan det finns hundratals spel att börja med, från att dricka spel till stora, humoristiska gruppbrädspel som kort mot mänskligheten, kan du inte gå fel med några av klassikerna:
  • Sanning eller konsekvens
  • Aldrig har jag någonsin
  • Kungar
  • Vem är jag?
  • Bild med titeln Choreograph En danssteg 14
    5. Ta med ett paket med festdjur med dig. Visa upp med människor som är lika roliga och villiga att vara lite dumma. Att ha en bra grupp runt dig gör den smittsamma energin lättare att sprida sig. Men det betyder inte din "vargflock" kommer in och förstör partiet för alla andra. Om de är irriterande eller slarviga, kan du också betraktas som irriterande eller slarvig också.
  • Mingla med andra människor, inte bara de i din grupp.
  • Kontrollera med värden på förhand om det är okej att ta med gästerna.
  • Ta med en festgåva, som lite mat eller extra drycker, om du dyker upp med flera personer.
  • Bild med titled Dans på en skoldans (för killar) Steg 7
    6. Vet att en gungfest tar tid att komma igång. Tänk på en partiens energi som en volymen - du vill höja den långsamt, men säkert, så att du inte spränger någons öron eller chockpersoner som fortfarande har en lugn och avslappnad tid. Förvänta dig inte att din närvaro plötsligt sparkar på festen i overdrive. Istället, var lite snyggt, långsamt volymen (både bokstavligen och figurativt) tills festen är verkligen bumpning. Vara ett strategiskt parti, och plötsligt har du hela paketet efter dig.
  • Metod 3 av 3:
    Lossa ditt inre djur
    1. Bilden med titeln har en dansfest Steg 15
    1. Var dig själv och hålla fast vid dina vapen. Ett partiets djur är inte på lusten av varje person som kommer upp och ber att göra ett skott eller spela ett spel. Partiet djur vet att han vet hur man ska festa och att han gör festen. Var självsäker. Även om du bara fakar det, lockar förtroendet uppmärksamhet, så "Fake det `till du gör det." Injicera din egen personlighet i festen av:
    • Avrundade grupper för spel som du vill spela
    • Introducerar dig själv till nya människor
    • Dans
    • Blanda upp nytt "cocktails."
  • Bild med titeln dans på ett rave steg 12
    2. Förbli i kontroll av dig själv. Party Djur är inte slarviga eller för berusade att fungera, de är i kontroll och ha kul hela tiden. Känna till dina gränser och acceptera dem, annars kommer du att tipsa över från festdjur till irriterande störning på nolltid. Att vara ett festdjur är inte om att vara den berusade personen på festen, eller visa hur cool du är för andra. Det handlar om att vara en blast i varje situation, vilket hjälper andra att lossa och roliga och driva festenergi upp.
  • Bild med titeln Njut av dig själv på en fest utan att dricka steg 2
    3. Lossa upp och släpp av dina hämningar. Släpp av dina rädslor, även om det tar några drinkar för att få dig att spela luftgitarr på dansgolvet, så acceptera det faktum. Ett parti djur är inte den som står tyst i hörnet - han är den som dansar på borden, vilket gör att alla har roligare. Du har kontroll över hur mycket roligt du har på en fest, så sluta önska saker var mer livliga och göra dem livliga.
  • Att vara partimjur handlar inte om att tänka och planera, det handlar om att agera. Så gå dans, fråga den tjejen om du kan köpa henne en drink, spela ett spel och få lite rowdy.
  • Bild med titled Dans på en skoldans (för killar) Steg 13
    4. Leda festen från framsidan med gruppaktiviteter och spel. Få hela partiet på samma nivå, du parti djur. Du kan vara den första som skär upp dansgolvet, DJ A "Party spellista," eller leda en grupp sing-along till en favorit som "Sluta inte tro" eller "Twist och shout." Vad du än gör, försök och får andra personer som är involverade i dina Shenanigans.
  • Bild med titeln dans på ett rave steg 5
    5. Kasta dig helt i feststämningen. Äga upp till temat, slå dansgolvet med allt du har och stanna med de spel du spelar. Du borde vara villig att gå utanför din komfortzon, och låt dig leva i ögonblicket. Så länge du slutar från tid till annan för att se till att du inte skadar eller äventyrar någon, vet ett partiets djur hur man kryddar saker och är villig att vara lite goofy att göra det.
  • Bild med titeln dans på en skoldans (för killar) Steg 2
    6. Ha en humoristisk känsla, men gör inte en dåre av dig själv. Du vill inte ta dig så allvarligt att du inte har kul, men du vill inte vara en irriterande, alltför idiotisk party-goer ber om uppmärksamhet. Kom ihåg det gamla uttrycket och se till att människor skrattar "med dig, inte på dig." Det här borde vara lätt om du bara agerar som dig själv och ha kul, men gör aldrig något på en fest bara för att du tror att det kommer att få dig att se coolt - det kommer nästan alltid att backfire.
  • Tips

    Vara chill men kul, ingen gillar någon som är utanför väggarna och destruktivt.
  • Se till att du ser bra ut. Om du ser bra ut, kommer du att må bra, och det blir lättare att lossa upp.
  • Ta med dig dina bästa vänner. De kommer att lyfta upp dig och de kommer att göra allt fem gånger roligare.
  • Bära neon, glöd i mörkret eller ljusa färger för att locka till sig någon parti! Använd glasögon, eller en rolig hatt som du inte kommer att sticka ut om du kommer i dina dagliga kläder. Om du inte vågar komma alla klädda, då "hitta" hatten senare, när du är full och modig.
  • Stanna nära de största massorna. Fokusera på balansen mellan dans och socialisering. Överträffa inte tre drycker.
  • Varningar

    Se till att du inte blir för mycket. Om du får en känsla av att du bara förstör festen, lugna dig.
  • Hålla under kontrollen. Ett parti djur ger festen vad det behöver - inte mer, inte mindre.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande