Hur man förfalskar en migrän

Faking en migrän kan vara en användbar taktik för att komma ur ansvar eller andra engagemang. Även om det är ofta bättre att vara på förhand och ärlig istället för att låtsas vara sjuk, kan du hitta dig i en situation där faking en migrän orsakar den minsta mängden konflikt. Tänk noggrant om att faking en migrän innan du bestämmer dig för att göra det, och kom ihåg att det här är ett riktigt skick att många människor lider av.

Steg

Del 1 av 2:
Visar migrän symptom
  1. Bild med titeln släpper av smärtsamma minnen Steg 1
1. Klaga på huvudvärk. Migrän börjar typiskt med en throbbing eller pulserande smärta i ditt huvud, vanligtvis begränsad till ena sidan eller ett specifikt område. Berätta för dina klasskamrater, lärare, medarbetare eller chef som du har huvudvärk och pekar på eller masserar ett enda område i ditt huvud för att göra ditt klagomål mer övertygande.
  • Bild med titeln Anpassa ditt hem för ditt blinda eller visuellt försämrade barn steg 15
    2. Minska mängden ljus och ljud i din plats. Migrän förvärras ofta av starka ljus eller höga ljud. Dim eller stäng av lamporna, om möjligt, för att visa din känslighet för dem. Stäng din kontorsdörr eller stäng av din musik för att minska mängden ljud i ditt område. Om du inte kan ändra ljus- eller ljudnivån, till exempel om du är i klassen, lägg på solglasögon eller täcka dina öron för att visa din nöd.
  • Bilden med titeln Förlåt dig själv efter att ha skadat någon steg 4
    3. Agera yr eller lätta. Vissa människor som lider av detta tillstånd blir lättade eller till och med svaga under en migränattack. Stäng dina ögon och vila huvudet på ditt skrivbord. När du går eller står, nå ut för något robust i närheten att hålla fast vid. Säg något som, "Whoa, jag blev bara riktigt yr."
  • Bild med titeln Berätta om du har en mindre ätstörning eller inte
    4. Låtsas vara illamående. Migrän orsakar ofta illamående eller kräkningar.Håll din mage, stöta om att känna sig sjuk, eller göra frekventa resor till toaletten. Du kan också fråga om mints, som sägs minska illamående.
  • Ta aldrig medicin för ett tillstånd som du inte faktiskt lider av!
  • Bild med titeln Kope med blind eller visuellt nedsatt diagnos Steg 2
    5. Klaga på suddig syn. Många som lider av migrän har suddig syn eller synförändringar under en attack. Blinkar ofta, gnugga dina ögon, eller skräp på vad du ska titta på. Säg något, "Jag kan inte se rapporterna mycket bra" till din handledare.
  • Bild med titeln Kope med generaliserad ångestsyndrom Steg 6
    6. Få extra vila. Sova kan ibland minska svårighetsgraden av en migrän. Om du fakar migrän medan du är hemma hos dina föräldrar, berätta för dem att du måste vila. Gå i ditt rum, stäng dörren och stäng av lamporna. Ligga i sängen och diskret leka med din telefon eller helt enkelt dagdröm. Avstå från att lyssna på musik eller titta på tv, eftersom de skulle göra en verklig migrän sämre.
  • Del 2 av 2:
    Vilket gör det trovärdigt
    1. Bild med titeln Deal med PTSD under semestern Steg 2
    1. Nämna symtom dagen innan. Om du verkligen har planerat det här avsnittet av faking, kan du nämna att du lider av pre-migrän symptom dagen innan du planerar att förfalska en migrän.
    • Sådana symtom innefattar förstoppning, matbehov, nackstyvhet, humörförändringar, frekvent gäspning och ökad urinering.
  • Bild med titeln Heal från barndoms sexuella övergrepp Steg 2
    2. Visa ett symptom i taget. Om du går från att vara helt bra för helt sjuk, kommer folk förmodligen inte tro på dig. Istället, nämna huvudvärk, vänta sedan ett tag innan du klagar på ljuskänslighet eller yrsel. Gradvis öka mängden symptom du visar eller berätta för andra om.
  • Bild med titeln Hjälp en självmords familjemedlem Steg 11
    3. Titta och agera. Människor som är mitt i en migrän ser inte glad och avslappnad. Rynka din panna, gnugga huvudet, muss håret, ta bort din smink eller ta andra åtgärder för att du ska se ut som om du är sjuk. Låtsas att du har förlorat din aptit, isolera dig själv från dina kamrater och flytta långsamt för att stärka den handling som du inte känner för ditt vanliga själv.
  • Bild med titeln Hjälp en självmords familjemedlem Steg 16
    4. Be om att komma ur dina skyldigheter. När du har visat symptomen, gör ditt drag. Be din chef att gå ut tidigt, berätta för din lärare du behöver gå till sjuksköterskan, eller förklara för din vän att du inte kan göra engagemanget.
  • Säg något som ", jag lider av migrän idag och behöver stanna hemma och vila. Jag är ledsen att jag inte kan göra det till galleriöppningen med dig."
  • Bild med titeln Deal med stressiga situationer i skolan Steg 17
    5. Visa dina symtom tills du är hemma eller av kroken. Om du klagar på suddig syn, snabbare i din bil kan folk veta att du ljuger. Istället, ring en tur eller ta bussen hem. Håll upp lagen tills dina föräldrar, lärare eller chef är ute av sikte.
  • Bild med titeln Deal med mindre intelligenta människor Steg 11
    6. Berätta inte för dina klasskamrater eller medarbetare sanningen. Även om du kanske tror att dina vänner kommer att få din rygg, kan de glida upp och berätta för någon annan du faking - och den personen kan berätta för din chef eller lärare. Kom också ihåg att hålla sig av sociala medier, som den instagrambilden på dig på en konsert eller ut shopping senare den samma dagen är säker på att blåsa ditt lock!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande