Hur man övertygar dina föräldrar du är sjuk

Oavsett om det ska undvika ett överhängande utnämning, ett svårt test eller till och med en familjeåterförening, måste du övertyga dina föräldrar du är sjuk. Om du inte är sjuk och bara vill undvika något obehagligt, kan du försöka att låtsas att du inte kan hålla något nere. Du kan förfalska en feber eller en enkel förkylning. Naturligtvis kan du faktiskt vara sjuk, och behöver bara rätt verktyg för att förklara detta.

Steg

Metod 1 av 3:
Visar att du är faktiskt sjuk
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
1. Visa och förklara dina symptom. Om du är faktiskt sjuk, men dina föräldrar är skeptiska, är det bästa sättet att övertyga dem konkret visa hur sjuk du är. Genom att vara kommande med dina symtom visar du att du inte har något att dölja, vilket gör dem mer benägna att lita på dig. Du vill inte betona på dem för mycket, gör bara dina föräldrar medvetna om.
  • Till exempel, om du måste vakna i mitten av natten för att kräkas, är det viktigt att nämna det.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    2. Undvik den "sjuka rösten". Det är frestande att göra dina symtom att låta värre än de är om du vill vara övertygande. Det kan fungera, men om det inte gör det, kommer dina föräldrar att vara tveksamma att tro att du är faktiskt sjuk. Var på förhand och ärlig, försök inte att förfalska någonting.
  • Till exempel, försök inte tvinga din skrapa hals i att låta mer allvarlig. Om du har problem med att svälja, berätta bara för dina föräldrar. Eftersom du sannolikt undviker mat ändå, kommer de att vara mer benägna att tro på dig.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    3. Vara självsäker och tydlig. Om dina föräldrar inte är lätt övertygade, kommer de att försöka få dig att fördubbla på dina ord. De kan försöka fälla dig eller få dig att glida upp. Om du är sjuk nog att behöva hoppa över en viss händelse, vara säker på det faktum. Om de ser att du inte är tillbaka och är säkra i vad du säger, kommer de mer benägna att tro på dig.
  • Om du är avsikt med att missa en familjesamling, kanske du vill ange att du inte bara känner dig sjuk, du skulle hellre inte få någon sjuk. Om du är särskilt smittsam, kommer dina föräldrar att förstå.
  • Metod 2 av 3:
    Faking illamående och kräkningar
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    1. Lägg några tips natten innan. Om du vill övertyga dina föräldrar har du en magebugg, är det bäst att göra det som att det har blivit stekt. Du måste förbereda dig före den dag du planerar att vara sjuk.
    • Försök att inte äta för mycket natten före din sjuka dag. Äta är det sista du vill göra när du känner dig illamående - det hjälper cement bedrägeri.
    • Undvik överdriven aktivitet. Det är svårt att tro att du har en utvecklingssjukdom om du är upp och om.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    2. Förbered lite falsk kräkningar. Det är bäst att göra detta när du har en tid ensam, eller någonstans kommer du inte att bli fast. Blanda några bitar bröd, havregryn, vatten och barnmat i en skål. Den fasta maten ger din blandning den chunkiness det behöver, medan vattnet och barnmat ger det en slammig övergripande konsistens.
  • Om du kan komma undan med det, snag några rester för att förbereda din falska kräkningar. Kombinera olika livsmedel med vatten tills du får rätt textur. Att använda riktig mat gör det mer övertygande.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    3. Håll blandningen gömd i en förseglad behållare. Om du bara använder din falska kräkningar flera timmar senare är det viktigt att hålla det ur sikte. Du kan dölja den under din säng eller i en låda i ditt rum, någonstans dina föräldrar kommer inte att se.
  • Se till att behållaren kan förseglas säkert för att undvika spill. Tänk smörgåspåsar eller plastköksbehållare.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    4. Använd din blandning för att falska kasta upp. Börja med den här processen några timmar innan du vill hoppa över. Se till att du stash den falska kräkningen i badrummet som förberedelse för detta. Klaga på att du inte känner dig väldigt bra och ursäkta dig i badrummet om dina föräldrar är i närheten. Lås dörren och stanna i några minuter innan "kasta upp". Gör torra heavingljud och stönsamhet lite tills du gör ett tydligt pukande ljud. Dump del av blandningen på toaletten.
  • Gå inte ut ur din väg för att visa dina föräldrar den falska kräkningar, det här blir en stark ledtråd som du fakar.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    5. "Kasta upp" några gånger under de närmaste två timmarna. Om du slänger för ofta kan dina föräldrar bli oroade över att något är betydligt fel och tar dig till en läkare. Som sådan, försök att "kasta upp" inte mer än tre gånger under de närmaste två timmarna. Detta bekräftar att du är för sjuk att gå till vilken händelse du försöker undvika utan att det är för allvarligt.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    6. Vila upp medan du bor hemma. Om inte båda dina föräldrar är borta från hemmet för dagen måste du vara försiktig med att hålla upp din bedrägeri under hela dagen. Du måste agera som om du är allvarligt trött och slitna ut. Du måste undvika att äta, eftersom det kommer att ses som ett tecken på förbättring. Glöm inte att se dina vänner den dagen också. Om du ses ut och om och det kommer tillbaka till dina föräldrar kommer du att bli busted.
  • Metod 3 av 3:
    Låtsas ha feber eller kallt
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    1. Klaga på huvudvärk. Det är svårt även för läkare att bestämma när någon bara låtsas att ha huvudvärk. Agera som denna huvudvärk håller dig verkligen nere, vilket gör dig trött och slöseri. Ett bra sätt att sälja en smärtsam huvudvärk är att använda symtom som vanligtvis är förknippade med migrän: suddig syn och ögonvärk.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    2. Låtsas att nysa. Syftet med en nys är att ta bort ett blockering i näsan, som slem som orsakas av förkylning. En falsk nysett tar lite skådespel. Du vill inte överdriva och helt enkelt skrika "Achoo", men en nysa bör ske i två delar. En god nysa börjar med en andas och avslutas med en stark andas ut.
  • När nyset är tänkt att lossa blockering, försök att göra det ljud "våt" genom att sträva efter dina läppar.
  • Du kan också spotta lite i din armhålan eller händerna för att simulera rester.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    3. Få en hosta. Försök och replikera den sista hosta du hade, men se till att du inte överdriver den. Gå in i hosta passar alla så ofta - se till att du inte ställer in ett mönster, ibland skär av dina egna meningar. Gå inte för en stor hackande hosta eftersom det är det enklaste sättet att få ut.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    4. Värm upp din hud. Det första steget att låtsas att du har feber är att göra dig varm till beröringen. Många föräldrar kommer bara att kolla pannan med baksidan av händerna om du börjar klaga på att du är sjuk. Prova följande för att slå detta test:
  • Använd en hårtork i några minuter för att värma upp pannan. Se till att du gör det bort från dina föräldrar så att de inte kan höra bullret.
  • Begrava ditt ansikte i kudden och andas ut flera gånger. Detta kommer att värma upp kudden och ditt ansikte.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar dig
    5. Slå termometern. Om dina föräldrar är särskilt skeptiska kan de testa feber med en termometer. För att övertyga dina föräldrar har du feber, måste termometern visa en temperatur vid eller över 100.4 ° F (38 ° C). Var försiktig så att du inte går för högt, eftersom dina föräldrar kan ta dig till sjukhuset. Den metod du använder beror på hur förtroende för dina föräldrar är.
  • Om dina föräldrar lämnar dig ensam med termometern, gnuggar du bara tummen mot sensorn tills den når den högra termometern.
  • Om dina föräldrar inte lämnar dig med termometern, ursäkta dig med badrummet. Gurgla lite varmt vatten för att höja temperaturen i munnen. Var försiktig så att du inte bränner dig själv.
  • Tips

    Bli inte fångad att äta för mycket, särskilt socker och godis.
  • Om du fakar en sjukdom, berätta inte för föräldrarna om testet som du saknar. De kommer att räkna ut något är uppe.
  • Varningar

    Var medveten om ovanstående steg garanterar inte att du inte får fångas. Var redo att hantera konsekvenserna om du är.
  • Om dina föräldrar erbjuder läkemedel, acceptera det men inte faktiskt svälja det. Medicin kan skada ditt system om du används när du är frisk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande