Hur man förfalskar en skada

Du kanske vill förfalska en skada för att komma ur jobbet eller gymklassen i några dagar, eller kanske du undersöker hur man ska agera skadad för ett spel. Du kanske också vill förfalska en skada så att du får ut ur sysslor eller skolarbete. Oavsett orsaken, att känna till en skada symptom och vanliga behandlingar kan göra det lätt att förfalska en skada utan att andra fångar på. Kom dock ihåg att inte förfalska en skada som ett sätt att stämma någon annan eller tjäna arbetstagarens ersättning, eftersom det här är olagligt och kan leda till fängelsetid.

Steg

Metod 1 av 4:
Hur man förfalskar en skadad fotled eller knä
  1. Bild med titeln Fake ett skada Steg 1
1
Fake en förstärkt fotled För en 3-4 veckors skada. En förstärkt fotled är vanlig och lätt att förklara och falska. Sprained ankles i genomsnitt tar ca 6 veckor att läka, även om du borde hålla din falska förstörda fotled för lite mindre tid, 3-4 veckor, så att andra inte blir oroliga.
  • Du kan säga att du har skadan när du tränar, eller att du föll och vred din fotled dåligt.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 2
    2. Låtsas ha knäsmärta om du vill ha en långvarig falsk skada. Faking knäsmärta kan ha fördelen av varaktig så länge du vill, eftersom knäsmärta kan vara kronisk eller kan komma och gå. Du kan skylla på dåliga gener eller tidigare sportskador från sport som alpinskidåkning, fotboll eller springa.
  • Om du vill att det ska vara för bara en viss tid, säg att du förvärrat knäet genom att jogga eller gå långt och att det ska sedimentera snart.
  • Bild med titeln Fake en skada Steg 3
    3. Höj ditt ben när du sitter för de första dagarna. Om du fakar en ny skada, berätta för folk som du behöver för att hålla dina fötter så mycket som möjligt för de första 4-5 dagarna. Oavsett om du är i skolan, på jobbet, eller hemma, sitta så mycket som möjligt och hålla benet eller knäet höjt på en stol eller låda.
  • Förklara att detta kommer att hjälpa till att lindra svullnad.
  • Håll benet upphöjt även på natten om du fakar skadan på någon hemma.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 4
    4. Wrap ett kompressionsbandage runt skadan. Få ett elastiskt bandage, som Ace Wrap, och linda det snyggt runt din fotled eller knä. Detta används för att komprimera din skada och hålla svullnaden nere och kommer att vara ett uppenbart tecken på att du är skadad. Håll din fot eller knäbåt genom att ha på sig shorts eller inga skor, eftersom det här kommer att låta andra se ditt bandage. Säg att du måste göra det eftersom byxor och skor är för täta över skadan.
  • Se till att bandaget inte är tillräckligt tätt för att skära av cirkulationen.
  • Bär inte bandageförpackningen på natten.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 5
    5. Bära runt ett ispaket för att is din skada var några timmar. Förvara ett ispaket i frysen på jobbet, eller fråga om att låna en från skolsjuksköterskan. Is din fotled eller knä i 15-20 minuter var 2-3 timmar, för åtminstone den första veckan av skadan. Ice är en vanlig hemmabehandling för smärta och inflammation, och är en berättande tecken på skada.
  • Du kan använda en frusen ispaket, eller en påse med frysta ärtor eller majs. Vik en tunn handduk runt förpackningen för att skydda din hud.
  • Vik packningen i en handduk så att du inte irriterar din hud.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 6
    6
    Gå med kryckor i 1-2 veckor för att visa omfattningen av skadan. Hobbling runt på kryckor i några veckor kommer definitivt att övertyga andra som du har blivit skadad. Om du fakar en ankelproblem, håll din fot från marken och hoppa framåt på din andra fot och kryckorna. Om du fakar en knäskada, placera din fot lätt på marken men luta det mesta av din vikt på din andra fot och kryckorna.
  • Du kan köpa kryckor på de flesta stora butiker, eller be om att låna dem från en vän eller familjemedlem som har blivit skadad. De är också tillgängliga för billiga på sparsamhetsbutiker.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 7
    7. Limp på ditt goda ben, om du inte har kryckor. Om du inte kan få kryckor i några dagar eller hela din "skada", försök limping istället. Luta all din vikt på ditt goda ben och tryck lätt på ditt skadade ben för att driva dig framåt. Spendera mer tid på det goda benet och använd ditt dåliga ben för bara ett snabbt, mildt tryck.
  • Gör ansiktsuttryck för att visa att du är lite smärta och gå väldigt långsamt.
  • Du kommer inte att kunna bekvämt limpa längre än ett par dagar, så om det här är ditt enda alternativ, gör din falska skada en mild, som en lite sprained fotled.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 8
    8. Undvik att vrida eller sätta vikt på din "skada."Oavsett om du är limping, med kryckor, eller rör dig när du sitter, var noga med att flytta din skadade fotled eller knä mycket noga. Lägg inte någon vikt på den eller vrid den, som det skulle förvärra en verklig skada. Om du oavsiktligt går på det eller flyttar det plötsligt, gör ett ljud som om du är i smärta.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 9
    9. Fake inte en stor skada, som ett trasigt ben. Stora skador som brutna ben eller torniga aklar kräver ofta gjutningar, dyra knähäftar, och många resor till doktorn, som alla är svåra att exakt falska. Istället hålla sig till mer mindre skador som du kan trovärdigt behandla hemma, såsom knävärk eller en förstärkt fotled.
  • Bild med titeln Fake en skada Steg 10
    10. Fake inte en skada för att stämma någon. Vissa människor falska skador för att få funktionshinder eller stämma ett företag som de inte tycker om. Detta anses bedrägeri, och om det fångas, kan du hamna i fängelse. Faking en skada för att komma ur jobbet eller skolan är en sak, men gör det för pengarna är olagligt.
  • Metod 2 av 4:
    Hur låtsas att ha en skadad arm
    1. Bild med titeln Fake ett skada Steg 11
    1. Låtsas ha en handledsskada för en liten men effektiv falsk skada. Faking en skada på din handled är en lättare skada på jobbet, för att du fortfarande kan gå och komma runt normalt. Beroende på vilken hand du låtsas skada, kan du bara skriva eller använda silvervaror annorlunda. Skyll din falska handledsmärta på en slagskada, som orsakas av att falla på din utsträckta hand, vilket kan orsaka sprains och stammar. Låtsas ha en armskada. Faking en skada på din arm är en lättare skada att arbeta runt. Beroende på vilken arm du låtsas skada, kanske du bara måste bli ursäktad från skolarbete eller gym.
    • Denna skada kan vara 2-3 veckor.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 12
    2. Låtsas ha en skadad axel för en längre återhämtningsperiod. För en allvarligare skada, säg att du har dragit din axelmuskel. Du kan säga att skadan orsakades av ett besvärligt fall hemma eller medan du spelar sport. Den tid det tar att läka en sönderdelad axelmuskel varierar, men du kan göra det upp till 6 veckor om du behöver.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 13
    3
    Wrap din handled eller axel med ett elastiskt bandage. Förpackning upp din skadade handled eller axel ger andra en visuell påminnelse om din skada. Få en rulle av elastiskt bandage, som du kan hitta på en apotek, och linda det tätt runt antingen din handled eller din axel. Se till att omslaget är snyggt, men inte tillräckligt tätt för att skära av cirkulationen.
  • För att fälla din handled, vinda bandaget runt din hand och tummen upp till din mid-underarm.
  • För att spola din axel, linda bandet en gång runt axelbenet och muskeln, dra sedan det över ryggen och runt motsatt armhålan och bröstet. Upprepa 1-2 fler gånger.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 14
    4. Is din skada några gånger om dagen. Ange ett ispaket eller ett paket med frysta grönsaker på din skada var 2-3 timmar, i 15-20 minuter åt gången. Gör det här hela dagen om du kan, även i skolan eller jobbet. Vik en tunn handduk runt isen för att skydda din hud från att vara irriterad.
  • Under dagen kan du lagra isen i en frys på jobbet eller i sjuksköterskans kontor om du är i skolan.
  • För att säkert sätta på isen på axeln, sätt förpackningen på plats och säkra den med en snäv bandageförpackning.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 15
    5. Sätt armen i en slinga för att göra din skada mer märkbar. Du kan få en enkel trasma armsling online eller på de flesta apotek och stora allmänna butiker. Använd den för åtminstone de första 2-3 veckorna av skadan för att visa skadans allvar. Det tjänar också det dubbla syftet att påminna dig om att inte använda din "skadade" arm!
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 16
    6. Visa lite smärta när du måste flytta armen. Om du måste flytta din handled eller axel, visa subtilt din smärta genom att grima och röra sig långsamt och försiktigt. Undvik att använda din arm så mycket som möjligt, dock att påminna människor om din skada.
  • Om du låtsas ha skadat handleden eller axeln på din skrivhand, måste du byta till din andra hand under "skada"."
  • Metod 3 av 4:
    Hur man förfalskar en mild huvudskada
    1. Bild med titeln Fake ett skada Steg 17
    1. Fake en mild hjärnskakning för att undvika att visa fysiska symptom. Fördelen med att faking en mild hjärnskakning är att du inte behöver limpa eller använda kryckor eller en slinga som du skulle med ett ben eller en armskada. Istället måste du visa din skada genom hur du pratar och reagerar på vissa saker.
    • Faking en hjärnskakning innebär också att du kommer att spendera mycket tid själv när du låtsas att gå igenom återställningsprocessen.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 18
    2. Ring till jobbet eller skolan för att fråga en vecka eller så. Läkare rekommenderar ofta att människor som lider av hjärnskakning tar ledig tid från jobbet eller skolan, eller att de förkorta sina skolor eller arbetsdagar. Förklara detta för din arbetsgivare eller din skola och be om någon ledig tid. Om du inte kan ta fulla dagar, arbeta för bara en halv dag eller ta pauser hela dagen.
  • Du kan också begära en minskad arbetsbelastning i skolan eller arbetet.
  • Du måste också undvika fysisk aktivitet i några veckor.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 19
    3. Säg att du har hjärnskakningen genom att stöta på huvudet eller ta ett dåligt fall. En hjärnskakning orsakas vanligtvis av ett slag mot huvudet, och orsakas ofta av kontaktsporter som fotboll eller fotboll. Om du inte spelar en sport kan du dock säga att du har en hjärnskakning från att knacka på huvudet mot en vägg på olycka, eller falla och stöta på den mot golvet.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 20
    4
    Förfalska en huvudvärk Några gånger om dagen. Håll huvudet och grimasen något i smärta några gånger om dagen. Prata mindre än vanligt, gnugga pannan lite och stäng dina ögon för att visa att ditt huvud gör ont.
  • Huvudvärk orsakas ofta av ljusa eller höga ljud, så du kan förfalska en när du är i starkt ljus eller någonstans bullriga, som en restaurang eller vid lunchtid i skolan.
  • Skämta inte det för mycket, eller människor tar dig inte på allvar. Håll dina tecken på en huvudvärk subtil och enkel, bara om det bara var några dagar eller när någon frågar.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 21
    5. Klaga på att ha svårt att sova. En hjärnskakning kommer ofta med svårigheter att sova på natten. Agera dämpad eller trött under dagen och klaga på din trötthet till dina medarbetare, klasskamrater eller vänner om de frågar hur du känner.
  • Om du försöker förfalska en mild hjärnskakning till någon som bor med dig, kasta och vända mycket när du kommer att sova eller ens ställa ett lugnt larm för att gå upp under natten.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 22
    6. Agera som om du har problem med att koncentrera dig. Försök att visas spridda på jobbet eller i skolan genom att låta dina ögon drifta bort från ditt arbete. Om någon säger ditt namn, ta ett ögonblick att svara och låtsas att bli avskräckt. Du kanske till och med arbetar långsammare eller låtsas ha svårare för dina uppdrag att visa hur du är från din hjärnskakning.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 23
    7. Tala mjukt och bära solglasögon i starkt ljus. Människor som lider av hjärnskakningar blir ofta känsligare för ljus eller buller. Använd solglasögon när du är ute eller ens i ett ljust rum och talar mer mjukt än vanligt, och ber andra att göra detsamma. Undvik att gå till höga platser som konserter eller stora restauranger och begränsa din tid i direkt solljus.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 24
    8. Fala inte svåra hjärnskakningar. Traumatiska hjärnskador är inget att skämta om. I de värsta fallen kan hjärnskakningar leda till hjärnskada eller till och med döden. Jag efterliknar inte symptomen på en allvarlig hjärnskakning, som kräkningar, dåsighet eller slockrat tal, vilket kommer att orsaka onödig oro från dem runt dig.
  • Du kommer också sannolikt att tas till ett sjukhus, där läkare vet att du är faking.
  • Metod 4 av 4:
    Hur man skapar en falsk blåmärken
    1. Bild med titeln Fake ett skada Steg 25
    1
    Lägg till en falsk blåmärken att göra ett ben eller ett armproblem trovärdigt. Om du har bestämt dig för att din falska skada kommer att vara en spänning eller belastning på din fotled, knä, handled eller axel, särskilt en orsakad av en påverkan, att lägga till en falsk blåmärken, kommer skadan ännu mer trovärdig. Håll sminken subtil och trovärdig, och undvik att lägga till en falsk, blodig gash, som kommer att se över-the-top.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 26
    2. Köp scenmakeup på en lokal kostymbutik. Leta efter rött, lila, grönt och gult ögonskugga, rodna och ögonskugga eller rodna borstar. Stegsmakeup kommer att skapa den mest realistiska blåmärken, men du kan också använda grundläggande smink i en nypa.
  • Vissa kostymbutiker erbjuder "blåmärken," som innehåller alla ögonskuggfärger som du behöver göra en övertygande blåmärken.
  • Krämbaserade ögonskuggor fungerar bättre än pulverbaserade, men antingen kan användas.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 27
    3. Täcka området på din blåmärken med röd ögonskugga eller rodna. Använd en borste för att applicera ögonskuggan. Lägg till lila ögonskugga runt kanterna på din "blåmärke," och blanda med en rodnad eller pulverborste. Blandning kommer att hjälpa blåmärken som att den är inne i huden snarare än ovanpå den.
  • Gör några delar av blåmärkenare än andra för ett ojämnt, realistiskt utseende.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 28
    4. Applicera en ring av mörkgrön eller blå runt kanten av blåmärken. Använd en borste för att blanda sminken för en sömlös övergång mellan färger. Om du använder grön, lägg till splotches av gul nära kanterna. Låt kanterna vara ojämna, eftersom en snygg eller symmetrisk blåmärken ser mindre trovärdig ut.
  • Bild med titeln Fake en skada Steg 29
    5. Gör blåmärken senast med en ljusborste av pulver och inställningsspray. Du vill att din blåmärken ska hålla hela dagen så att du inte behöver oroa dig för att den bär av eller återkommer. För att säkerställa att den stannar, borsta en liten bit av pulver på blåmärken. Använd sedan en inställningsspray för att cement allt på plats.
  • Undvik att röra blåmärken hela dagen. Inte bara kommer det att se mer realistiskt ut - du vill inte röra en smärtsam blåmärken - men det kommer också att hjälpa till att hålla din smink på plats.
  • Bild med titeln Fake ett skada Steg 30
    6. Håll din blåmärken i en till två veckor. Detta är ungefär hur långa blåmärken tar för att läka. Som veckorna framsteg, gör den rödaktiga lila sektionen mindre och låt det gröngula området långsamt konsumera blåmärken. När den rödaktiga lila sektionen är borta, krympa den gröngula blåmärken tills den gradvis försvinner.
  • Blåmärken skadade, så grimas eller flinch om du eller någon annan berör den.
  • Tips

    Om din skola eller arbetsgivare kräver en doktors anteckning att missa arbete, inte förfalska en skada. Ingen läkare kommer att ge dig ett undantag för falsk smärta.
  • Om någon inser att du är faking, var ärlig och äger upp till din lögn. Fortsatt din ruse kommer inte att övertyga dem om att din skada är riktig.
  • Om du slår för mycket, kan du faktiskt bli skadad. Prova kryckor om du verkligen behöver förfalska en skada.
  • Fake inte samma sak igen och igen, eller dina föräldrar kommer att bli misstänksam.
  • Sluta inte stöta om hur mycket det gör ont, även om dina föräldrar säger att du kommer att bli bra. Annars kan de bli misstänkta och du kommer förmodligen inte att kunna dra av det här tricket igen.
  • Om du är en tjej och du har din period, kan du falska kramper för att hoppa över en dag eller två av skolan, gym, arbete mm.
  • Varningar

    Använd inte smärtstillande medicin när du fakar en skada.
  • Se till att du inte skadar eller obekvämar andra genom att faka din skada.
  • Aldrig förfalska en skada för att stämma någon. Detta är bedrägeri och kommer att resultera i fängelsetid.
  • Fake inte en skada mer än en gång, särskilt inom 1 år. Andra kommer att börja fånga på och kommer inte att lita på dig om du verkligen blir skadad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande