Hur man falska symptom på att vara sjuk

Försöker undvika skola eller arbete? Måste kasta din signifikanta andra så att du kan kasta en stor överraskningsfest eller middag? Spelar en sjuk karaktär i ett spel? Känn bara lat och vill vila för dagen? Att veta hur man skaffa en sjukdom kan komma till nytta. Tänk på att fakesymtom på en sjukdom inte är en bra idé, speciellt om det finns en allvarlig folkhälsokris som händer som Covid-19-pandemin. Du kan verkligen skrämma eller uppröra andra människor.

Steg

Metod 1 av 5:
Komma in i en bra karaktär
  1. Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 1
1. Bestäm vilken sjukdom du ska förfalska. Helst vill du ha något som förknippar dig från stora ansvarsområden utan att vara så allvarliga att andra tar dig till doktorn eller sjukhuset. En kall, feber eller 24-timmars bugg är alla bra alternativ. Se till att du känner till de symptom du vill förfalska och begränsa din prestation till bara de. Om du gör massor av irrelevanta symptom, kommer det inte att fungera som du vill att det ska.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 2
    2. Börja med att nämna symtom dagen innan du vill förfalska sjukdomen. Om du vill stanna hemma från skolan måndag, agera trött och trög på söndag. Säg att du inte mår bra, eller har en liten huvudvärk. Ät inte mycket och gå och lägg dig tidigt. På det här sättet när du börjar visa mer allvarliga symptom blir det mer trovärdigt.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 3
    3. Jog ditt minne. Du har varit sjuk innan, och människor har märkt. Tänk på vad det kände mig, och vad andra märkte det mest när du var sjuk? Försök att replikera dessa symtom och kanal som känner. Det blir mycket lättare att övertyga människor att du har kommit ner med något du har haft tidigare, snarare än att ta itu med en helt ny sjukdom.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 4
    4. Gör ditt ansikte blek. Om du har grön concealer, gnugga den på dina kinder och panna för att få dig att visas blek. Måla inte ditt ansikte grönt, bara ändra färgen på din hud. Om det är till hjälp, använd lite pulver eller mjöl.
  • Se till att du vet hur du ska Applicera smink effektivt. Om du självklart bär smink, är du säker på att bli fångad.
  • Om du använder smink, försök att undvika att bli rörd. Du kommer att bli reda på om någon lägger sin hand på ditt ansikte och concealer kommer av.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 5
    5. Låtsas att du är yr och lätta. Gå långsammare, med kortare steg. Ta din tid när du går ut ur sängen eller en stol. När du står upp på ditt skrivbord, låtsas att förlora din balans lite och lägg handen på ditt skrivbord till "återfå" din balans.
  • För att komma ihåg vad som är yr känns som, vänta tills du är privat och snurra tills du blir lite yr. Notera hur det känns och hur du agerar. När du är framför andra, replikera det beteendet, men bara lite.
  • Bild med titled falska symtom på att vara sjuk steg 6
    6. Agera obekväma. Människor som är sjuka känner inte bra, så skämta inte och skratta och le för mycket. Ge människor intrycket att du är desorienterad och "I din egen värld." Om du är den typ av person som blir cranky när du är sjuk, blir du cranky. Verkar inte vara glädje i de saker du normalt tar glädje i. Om du är inbjuden till filmerna, och du brukar älska att gå på bio, vrid ner det.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 7
    7. Vara trög. Stanna i sängen om du kan. Det är en naturlig reaktion att vilja vila och sova mycket när du är sjuk. Det är din kropps sätt att ge sig tid att bekämpa sjukdomen och läka. Nicka av eller sätt huvudet ner på ditt skrivbord ibland. När du får chansen, curl upp på närmaste soffa kan du hitta.
  • Låtsas att skaka i sängen, även om under omslaget.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 8
    8. Agera som om du är upprörd om att vara sjuk. Att vara legitimt sjuk är inte kul, och lämnar ofta dig med mycket att komma ikapp. Berätta för personer du önskar att du kan göra det till de aktiviteter du hoppar, och ber om ursäkt för det besvär du kan orsaka. Verkar aldrig riktigt glad att du kan stanna hemma. Tröttsamt mumla "ok" och låtsas att gå tillbaka till sömn.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 9
    9. Blir plötsligt bättre. Om du framgångsrikt övertygar människor du är sjuk, kommer de att börja bli misstänkta igen om du är tillbaka till 100% omedelbart efter din sjuka dag. Om dina föräldrar bestämmer dig för att du ska stanna hemma, börja inte le och agera energisk igen tills några timmar efter skolan släpper ut.
  • Metod 2 av 5:
    Fake feber
    1. Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 10
    1. Gör ditt ansikte varmt och svettigt. En feber är en klassisk sjukdom att falska, eftersom de ofta innebär att du är smittsam och den bästa behandlingen är vanligtvis sängstöd. Människor med feber har ansikten och pannor som vanligtvis är heta, men de själva känner sig kalla. Det finns ett antal sätt att ge dig själv utseendet på ett feverkande ansikte.
    • Ta en varm dusch utan att få ditt hår vått.
    • Blåsa på ditt ansikte med en hårtork.
    • Gnugga vatten på ditt ansikte för att göra det verkar svettigt.
    • Värma ditt ansikte i några minuter med en värmeplatta eller varmvattenflaska när ingen ser ut.
    • Gnugga ditt ansikte kraftigt med dina händer.
    • Ligga ner på ryggen med ditt huvud som hänger av kanten på din säng så att alla blod strömmar till det.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 11
    2. Täcka dig själv med många lager kläder och filtar. De kommer att få dig att svettas, men folk kommer att tro att du är kall. Låtsas att skaka, oavsett hur mycket du buntar dig själv. En kall svett är ett viktigt symptom på förkylning eller feber.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 12
    3. Tammer med din termometer. Om en förälder eller sjuksköterska lämnar dig ensam med en termometer i munnen, det finns några saker du kan göra för att ge dig en artificiellt hög temperatur. Bara se till att du inte får det för högt - det kommer antingen att vara uppenbart att du försvagade resultaten eller de tar dig till doktorn eller sjukhuset för att behandla din farligt hög temperatur.
  • Drick varmt vatten innan du sätter termometern i munnen.
  • Tryck på termometern till en varm glödlampa för en sekund.
  • Skaka termometern kraftigt av metallspetsen. Detta kommer att driva kvicksilveret ut mot termometerns höga ände. Naturligtvis fungerar det inte med digitala termometrar.
  • Metod 3 av 5:
    Fake upprörd mage
    1. Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 13
    1. Visa en nedgång i aptit. Välj bara på din mat och undvik att avsluta även saker som du brukar vilja.
  • Bilden med titled falska symptom på att vara sjuk steg 14
    2. Ibland gnugga din mage. Gör detta med ett obekvämt utseende på ditt ansikte. Du behöver inte säga någonting först, men nämna din mage (eller om du är ett litet barn, din mage) om någon frågar dig vad som är fel.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 15
    3. Håll en skål eller hink av dig. Även om du aldrig använder det, innebär det att du är på väg att kasta upp. En gång i taget plocka upp det och stirra in i det med Disconcert, som om du slår av en våg av illamående.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 16
    4. Tillbringa mycket tid på badrummet. Vare sig från kräkningar eller diarré gör människor frekventa och långa resor till badrummet när det är sjuk i magen. Du behöver inte göra ett skådespel ur det, men rusar till badrummet några gånger i timmen kommer definitivt att bli märkt.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 17
    5. Låtsas att kasta upp. Springa in i badrummet och göra ett högt heaving, retching buller, sedan dumpa ett glas vatten i toaletten och spola. Upprepa ett par gånger, ta en minut till "städa upp" Innan du går ut ser olyckligt ut.
  • Det mesta av tiden människor vill inte se din kräkningar, så det här ljudet ska vara tillräckligt. Du kan också göra falsk kräkning och häll den på toaletten medan du låtsas att kasta upp.
  • Om du äter soppa, lägg buljong i munnen och låtsas som om du släckte den. Gör sedan dina kinder breda, som du tog upp buljongen upp och springa till badrummet för att spotta det på toaletten.
  • Metod 4 av 5:
    Falska kalla eller influensa symptom
    1. Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 18
    1. Andas bara genom din mun. Det är svårt att förfalska en rinnande näsa om du inte har en, men du kan förfalska att bli fylld upp. Andas bara genom din mun och prata lite långsammare. Sniffle ibland med korta inåt sniffar.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 19
    2. Skaka och låtsas att du fryser. Bära många lager kläder eller curl upp under flera filtar. Ta en isig kall dusch för att göra din hud kylig till beröringen.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 20
    3
    Falsk nysning eller hosta. Detta är ett riskabelt drag. Endera av dessa, om det görs övertygande, kan du inte vara sjuk. Faking en hosta är definitivt lättare än att faking en nysa, men även det kan låta tvingas om du inte är försiktig.
  • Du kan också Gör dig själv nyze, Genom sniffande peppar. För lite slående av hand, strö peppar i en tröja och låtsas att gnugga näsan på den. Sniff i pepparen för att göra dig själv.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 21
    4. Applicera en liten mängd tandkräm på dina bottenöglor för att göra dina ögon vatten. Se till att det är nära men inte i dina ögon. Lämna tandkrämen på ungefär tre minuter för att få ögonen att känna att de brinner.
  • Metod 5 av 5:
    Faking sjukdom via telefon
    1. Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 22
    1. Gör ditt röstljud annorlunda. Om du behöver ringa din chef för att ta av jobbet, måste du låta den del som ska undvikas.
    • Tala något långsammare. Pausa ibland för en sekund i mitten av dina meningar. Var inte för snabb att svara. Kom ihåg att du är sjuk och trög.
    • Försök att andas genom din mun för att låta som om du har en fylld näsa.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 23
    2. Spela upp hur smittsamma du är. Din chef kanske inte bryr dig om hur du känner, men om du kommer att få resten av dina medarbetare är det en annan sak. Nämna att du tror att du fångade din sjukdom från någon annan. Förklara att du hostar eller nysar och näsan körs överallt.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 24
    3. Hosta eller nysa. Gör inte det direkt i telefonen - du gör det inte i det verkliga livet, gör du? Håll telefonen ett rimligt avstånd från dig och hosta eller nysa högt. Berätta sedan om ursäkt och fortsätt samtalet.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk steg 25
    4. Fake ljudet av kräkningar. Häll ett eller två stora glas vatten och ring ditt samtal medan du sitter vid toaletten. Om du verkligen behöver låta sjukt, stanna i mitten av att prata för att göra ett retching och gurgling buller och häll glaset vatten. Det borde simulera ljuden att kasta upp.
  • Bild med titled falska symptom på att vara sjuk Steg 26
    5. Överdriv inte det. Ett av de snabbaste sätten att väcka misstanke är att skämma upp det. Om du bara kan fråga om att ta en sjuk dag utan att ge för många detaljer, är du mindre benägna att bli fångad i din webbsida.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du vill ge dig en upprörd mage, gå upp ungefär en halvtimme tidigare än du brukar göra och äta ungefär tre eller fyra vitlöksklyftor.
  • Berätta inte någon du fakar en sjukdom. De kan glida och låta din hemliga gå.
  • Vänta på att dina föräldrar ska fråga dig om att stanna hemma. Om de tar upp det har du mycket bättre chanser att lyckas än om du måste fråga.
  • Gör inte det för ofta - Vid någon tid kommer människor att växa misstänkta.
  • Håll en hink / bin i närheten om du fakar en magebugg. För extra effekt, sitta upp och nå det ibland, som om du ska vara sjuk.
  • Gör inte några aktiva aktiviteter som att spela videospel - du är sjuk, så du har inte energi för den.
  • Låtsas att försumma att göra enkla uppgifter som att sätta på deodorant, borsta ditt hår eller borsta tänderna.
  • När du pratar med dina föräldrar, prata med dem med antingen en grov röst eller en mjuk röst till var de knappast kan förstå dig.
  • Var väldigt tyst runt dina föräldrar och lägg dig mycket.
  • Titta eländigt runt huset, för att göra det här försök att slappna av dina axlar ner, hänga tillbaka lite och slappna av musklerna i ditt ansikte så dina ögon och mun går ner.
  • Om du vill fake ett magevirus kan du sätta fingrarna ner i halsen (inte hela vägen) och det kommer att få dig att kasta upp eller nästan kasta upp för att övertyga dina föräldrar.
  • Det kan hjälpa till att få ditt ansikte att se spolas - det kan uppnås genom att applicera liberala mängder rodnad, särskilt till kinderna.
  • Håll en loggbok av datum, ursäkter och varför du ville bli sjuk. Se till att du inte låter några uppenbara mönster utveckla att andra kunde hämta.
  • Mindre är mer när man pratar med myndighetsfigurer. Om du helt enkelt kan berätta för din chef som du behöver ta en sjuk dag, gå inte in i några detaljer om inte han eller hon frågar. Ju mer komplicerade dina lögner är desto mer sannolikt är du att resa dig själv.
  • Oavsett hur bra det är, var noga med att dina föräldrar inte slår upp tar dig till doktorn. Att slösa pengar som det är inte rätt. Fortsätt bara säga "Jag ska se hur jag känner."
  • Om du brukar bära smink, lägg inte någon på och gör inte något du normalt skulle göra.
  • Gnugga näsan för att få det att verka röd och irriterad.
  • Berätta för dina föräldrar två dagar före och agera sjuk.
  • Säg att ditt huvud gör ont riktigt dåligt, som en migrän. De kan inte bevisa det. Säg en specifik del av ditt huvud gör ont och låtsas vara känslig för ljus och ljud.
  • Låt din vän veta att du är sjuk. På så sätt, om din mamma kollade din telefon, kommer hon att känna dig sjuk och kommer att tänka på att låta dig stanna hem nästa dag.
  • Varningar

    Om du bor hemma var försiktig så att du inte går upp eller gör saker ett tag även när dina föräldrar har lämnat. Det finns en möjlighet att de kan komma tillbaka om de glömde något, eller bara för att kolla på dig.
  • Vara försiktig med "gråtande varg." Om folk fångar på att du blir sjuk, kan de inte ta dig allvarligt när du faktiskt blir sjuk och behöver hjälp.
  • Ta inte något läkemedel för symptom som du bara är faking. Detta kan vara farligt. Om det är ett piller, låtsas att svälja det och kasta det bort när ingen tittar.
  • Speciellt om du är i skolan, inte falska symptom som är pinsamt. Hosta, feber, kräkningar är bra, men att säga att folk du hade diarré kan tjäna dig några ovänliga jeers.
  • Undvik att faking symptom på en sjukdom under tider av folkhälsokrisen som Covid-19-pandemin. Det kanske inte verkar som en stor sak, men du kan verkligen skrämma eller uppröra andra.
  • Ta bort den här sidan från webbläsarhistoriken. Andra är säkra på att ringa ut om de snubblar på tecken på forskning och planering.
  • Fake inte mer symtom än du borde. Fake inte hosta och förbereda falsk diarré.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande