Hur man förfalskar magont för att komma ur skolan

Det är svårt att vara en elev. Varje vecka, måndag till fredag, måste du vara i skolan, oavsett om du gillar det eller inte. Några dagar behöver du bara stanna hemma, oavsett om du försöker undvika att köra milen i gymklass, du är i en kamp med en vän, eller du vill bara ha en paus från monotonin. Men innan du kramar upp i sängen och sover genom din skoldag, måste du övertyga din mamma och pappa. Om de inte är typen för att empati med dina personliga motivationer för att stanna hemma, kommer faking en sjukdom att ge dem en anledning att de inte kan debattera.

Steg

Del 1 av 3:
Förskuggning av din sjukdom
  1. Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 5
1. Klaga på en liten magont på natten innan. Du måste börja lägga grunden på kvällen före din sjukdag så att dina föräldrar inte är helt avskilda nästa morgon. Illess illusion kommer att vara mer övertygande om du börjar diskutera den på natten, när det inte finns något du försöker komma ut eller undvika.
  • Överdriv inte det. Om du dramatiskt skriker natten innan, kommer de förmodligen att misstänka någonting. Gör bara ett par anmärkningar om illamående eller kramper och kopplar din mage för gott mått.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 10
    2. Vägra middag. När din mage är verkligen upprörd eller oskadad, har du förmodligen inte mycket av en aptit. Gör din övergående sjukdom övertygande genom att låtsas att du inte är hungrig. Naturligtvis kommer du att spendera natten hungrig och obekväma om du inte planerar. Smyga lite mat i ditt sovrum så att du kan äta det senare utan att dina föräldrar vet.
  • Om din familj sätter sig ner till middag tillsammans varje natt, verkar du som om du försöker äta. Tryck din mat runt din tallrik och meddela sedan att du är för illamående att äta mycket.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 4
    3. Gå och lägg dig tidigt. Berätta för dina föräldrar att du inte mår bra och du vill komma in i sängen så fort du kan. Det är inte bara ett övertygande sätt att visa dina föräldrar du känner dig sjuk, men de kommer inte heller att kunna tilldela något av dina symtom nästa dag till brist på sömn.
  • Om du inte är trött, lägg dig i sängen ändå. Du kan ta en bok, text dina vänner, eller spela på din mobiltelefon i hemlighet.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 7
    4. Undvik att nämna händelsen du fruktar. Till exempel klagar du inte till dina föräldrar om den stora examen eller det fysiska träningstestet i gymnastiken nästa dag. Om de vet att du inte ser fram emot skolan nästa dag, kommer de uppenbarligen att gissa ditt motiv för att vara "sjuk."I stället fungerar som om allt är normalt.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 24
    5. Agera som om du inte är orolig för evenemanget, om dina föräldrar vet om det. Om de vet att du har ett stort test nästa dag, säg saker som, "Jag var ganska nervös för det, men jag tror att jag ska göra det bra." Om det är något annat än ett test, berätta bara för dem att du känner dig beredd, eller åtminstone inte längre orolig för det. Om dina föräldrar inte tror att du fruktar det, är de mindre benägna att misstänka att du försöker komma ut ur det.
  • Om du planerar att faking sjuk för att komma ur en tentamen eller en stor läxa uppdrag, var försiktig. Om du slår av studerar eller läxor, eftersom du antar att du kommer att stanna hemma, kommer du att vara i stora problem om du vaknar och inte kan övertyga dina föräldrar du är sjuk. Studera eller slutföra uppdraget bara i fallet. Om du slutar faking sjukt effektivt och få den extra dagen för att undvika test eller uppdrag, är det bara en bonus!
  • Del 2 av 3:
    Ser den del
    1. Bild med titeln Stoppa ett oljigt ansikte steg 14
    1. Använd babypulver för att bleka ditt ansikte. När du lider av magsjukdom, dränerar ditt ansikte ofta färg. En lätt dammning av barnpulver får dig att se blek och sjuk. Lite går långt! Klappa lite av pulvret på din hud, tillräckligt så så att du ser ut.
    • Om du har tillgång till stora makeupborstar, tryck lite på ström på en och använd det för att applicera det jämnt till hela ditt ansikte. Om du inte har en pensel, kan du använda en vävnad för att gnugga den över din hud.
    • Om du kan undvika det, försök att inte komma för nära din mamma eller pappa när du har borstat barnpulver på ditt ansikte. Det finns en otvetydig doft för det, och du vill inte att de ska märka.
  • Bild med titeln övervinna ett hår som spelar missbruksteg 3
    2. Tousle ditt hår. Omfamna din säng, och till och med överdriver tanglarna och frizz. När du är sjuk, kastar du ofta och vänder hela natten. Rörigt, frazzled hår kommer att göra dina föräldrar tror att du hade en rastlös natt sömn, och hjälp övertyga dem om att du är sjuk.
  • Den rougher du ser, den sjukare du ser ut. Även om fult hår inte är en direkt effekt av att vara sjuk, hjälper det att skapa den övergripande bilden av sjukdom.
  • Bild med titeln Bli av med brutna kapillärer på ditt ansikte Steg 7
    3. Gnugga lite lotion på ditt ansikte, och täck sedan med en fuktig handduk. Kombinationen av lotionen plus fukten från handduken kommer att göra huden att dyka upp. Clamminess är ett symptom på magen, men var försiktig så att det inte är överdrivet det.Du vill inte se smal ut! Du vill helt enkelt ge din hud den obehagliga fukt som kommer med många sjukdomar.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 14
    4. Håll ditt ansikte dyster. När du är riktigt sjuk, knuffar du förmodligen ett leende på mycket. Se till att du håller ansiktsuttrycket Stoic, även om din syskon säger något humoristiskt eller något roligt händer på tv. Kom ihåg att du ska känna dig queasy och eländig, och du kan inte låta ett leende eller skratta ge dig bort!
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 17
    5. Se till att ditt kroppsspråk förmedlar obehag. Håll din mage och hunch ryggen, som om du är i smärta. När du lägger ner, krulla upp i en boll. När du måste gå, gör det långsamt, som om du är svag. Det är lätt att berätta för någon som du är sjuk, men du måste se till att ditt kroppsspråk säger att du är sjuk.
  • När du är riktigt sjuk, hittar du förmodligen att du nickar för att sova när du har suttit eller lägger ner för mycket länge. Att verkligen övertyga dina föräldrar hur utmattad och sjuk du är, låtsas somna varje gång de dyker upp för att kolla på dig.
  • Del 3 av 3:
    Agerar sjuk övertygande
    1. Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 15
    1. Beskriv dina "symptom" specifikt. Istället för att bara säga att du har en magont, utarbetar vad som är felaktigt fel. Berätta för dina föräldrar om du känner dig illamående eller om det är mer som en kram. Bestäm om din falska sjukdom består av en långvarig tråkig smärta, eller om den kommer och går i flyktiga stavar. Ju mer specifik du får, desto mer realistisk din sjukdom kommer att verka.
    • När du berättar för dina föräldrar vad gör det, ändra inte det! Vara konsekvent när de frågar vad som är fel.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 23
    2. Visa intresse för att gå till skolan. Säg saker som "Jag vet att jag borde stanna hemma, men jag vill verkligen vara i skolan eftersom ..." och ge en särskild anledning. Om dina föräldrar tror att du inte vill "vilja stanna hemma, blir de mindre benägna att misstänka att du fakar det.
  • Du kan till och med gå den extra milen och börja klä på skolan, rörighårig och blek-faced.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 11
    3. Håll dig lugn om dina föräldrar inte tror på dig. Om du börjar bli upparbetad, kommer dina föräldrar förmodligen misstänkt att du är desperat att stanna hemma. Börja inte skrika eller kasta ett temperament tantrum. Istället, börja långsamt gå igenom rörelserna att bli redo för skolan. Ju mer patetisk och sjuklig du fungerar som du gör det här, desto bättre! Förhoppningsvis kommer de att se dig "kämpande" och medlidande på dig.
  • Om de inte erbjuder att låta dig stanna hemma, fråga dem bara om du kan. Titta på dem i ögat och berätta för dem att du verkligen inte mår bra, och du tror inte att du kan göra det genom skoldagen. Dra på sina hjärtat.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 27
    4. Gå till skolsjuksköterskan om dina föräldrar skickar dig till skolan. När du anländer till skolan, vänta minst en timme innan du går till sjuksköterskans kontor. Genom att vänta lite, kommer dina föräldrar att veta att du försökte gå till skolan, men du kunde bara inte göra det. Se till att du använder samma tekniker på din lärare och sjuksköterskan som du försökte på dina föräldrar, som att hålla ditt ansikte ledsen medan du hänger över i obehag.
  • När du talar med både din lärare och sjuksköterskan håller du handen till din mun som om du är rädd att du kommer att puke när som helst. Ingen vill hantera en kräkningsstudent, så de kommer sannolikt att skicka dig hem. Säkra före det osäkra!
  • Om skolsjuksköterskan skickar dig tillbaka till klassen betyder det att du kommer att betala ett andra besök i sjuksköterskan. Genom att göra det kommer det att få dig att skickas hem för gott.
  • Gå till badrummet upprepade gånger för att innebära att du har diarré.
  • Bild med titeln Förbered dig för bariatrisk kirurgi Steg 8
    5. Smyga din mat. Ingen vill äta när de har en magebugg, så ät inte en stor skål med spannmål eller en påse chips framför dina föräldrar. Om de uppmuntrar dig att försöka äta, ta några biter och sedan vägra resten. Berätta för dem att du är helt enkelt för illamående och du har ingen aptit.
  • Om dina föräldrar går till jobbet och lämnar dig ensam för dagen, var noga med att kassera alla omslag, rätter eller andra bevis på att äta.
  • Om dina föräldrar bor hemma med dig, smugglar några snacks i ditt sovrum i förväg. Du kan munch på dem snyggt hela dagen.
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 7
    6. Låtsas att kräkas i badrummet. Om du är säker på dina skådespelare kan du göra kräkningar i badrummet medan du häller ett glas vatten i toaletten. Men om du inte är säker på att du kan dra av den realistiskt, riskera inte det. Istället, spendera en ovanligt lång tid i badrummet och klagar på andra gastrointestinala problem som diarré.
  • Om du är faking diarré, sprutar lite luftfräschare runt badrummet innan du går ut kommer att göra din handling mer trovärdig, eftersom dina föräldrar kommer att tro att du försöker täcka upp lukten från diarréet trots att det inte är det där.
  • Bild med titeln Behandla Seborrheic Dermatit på ditt ansikte Steg 3
    7. Låt dina föräldrar ta dig till doktorn. Gör det bara om de föreslår det, förstås. Om du insisterar på att du inte behöver se en läkare, kommer dina föräldrar att misstänka att din sjukdom är falsk. Istället, gå till läkaren villigt och berätta för din läkare exakt samma symptom du berättade för dina föräldrar.
  • Säg inte något för svårt som kan lura läkaren. Berätta för dem allmänna saker som du känner dig illamående när du sitter upp eller går runt, att du har kramper, eller att du är utmattad och har kroppsvärk. Alla får magbuggar, och läkaren kommer sannolikt att skicka dig hem med en order att vila.
  • Din läkare kan ha en hunch som du fakar det, men ingen kan bevisa att du inte känner dig sjuk. Det finns inget test för att avgöra om någons mage är upprörd eller inte!
  • Bild med titeln falsk sjuk att stanna hemma från skolan steg 20
    8. Stanna i sängen. Detta steg är bara avgörande om en av dina föräldrar bor hemma med dig. Bara för att de har tillåtit dig att stanna hemma, kom ihåg att du måste fortsätta agera sjuk hela dagen. Gå inte ut till uppfarten för att skjuta några hoops, eller börja animera ett videospel. Läs en bok, spela på en bärbar dator, titta på tv eller tupplur. Bara hålla fast vid låg energi "sjukdag" verksamhet!
  • Även om det är förbi skoltid och du har officiellt missat hela dagen, börjar inte magiskt fungera frisk. Om dina föräldrar vet att du är sjuk, kommer de inte att lita på dig i framtiden när du är sjuk, om det är äkta eller inte.
  • Tips

    Om du använder samma dator som någon i din familj, Rensa historiken efter att ha läst den här artikeln.
  • Kom ihåg hur du agerar när du är sjuk. Det är lättare att tro om du agerar detsamma som du gör när du är faktiskt sjuk.
  • Stanna upp sent på din telefon eller läsa en bok, och dina ögon kommer att ha det "sjuk" Titta på dem på morgonen.
  • Du kan blanda något du äter, som cornflakes, mjölk och krossade bananer och kasta den på toaletten. Spola inte det, när dina föräldrar ser det, säg att du glömde att spola den.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande