Hur man lockar killen du har en förälskelse på

Om du är trött på långsamt stirrar på en förälskelse som knappt är medveten om din existens, kan det vara dags att vidta åtgärder för att fånga sitt öga. Att locka killen du har en förälskelse på, visa vänlighet, hitta gemensam mark, Befriend honom, och se ditt bästa medan du känner dig bekväm. Du borde också vara dig själv och vara tydlig om dina intentioner mot honom, så det finns få missförstånd. Det kan tyckas skrämmande nu, men att locka din förälskelse är definitivt möjlig.

Steg

Metod 1 av 3:
Få din förälskelse uppmärksamhet
  1. Bild med titeln Få en pojke i gymnasiet för att tycka om dig
1. Var vänlig. Om din förälskelse inte har någon aning om att du finns, det kommer bli svårt att locka honom. Du måste hitta sätt att locka honom Även innan du börjar prata direkt till honom. Försök att lära känna varandra genom att bli bekant med sina vänner, gå med i en klubb han är i, eller fråga någon som känner honom att presentera dig. Var försiktig eftersom om du inte vill att han ska känna dig som han, kan de säga något som kan förstöra dina chanser och göra saker obekväma.
  • Om din förälskelse är i din klass, prata med honom lite före eller efter klassen (prata under klassen kan få dig en oönskad, negativ uppmärksamhet). Du kunde kommentera läraren, det arbete du måste göra eller göra ett skämt när han lyssnar. Det är läskigt men du mår bra när du gör ett drag.
  • Säg något som, "läxorna var svårt igår kväll. Kunde du räkna ut det?"För att starta en konversation med honom.
  • Bild med titeln Berätta för en kille som du gillar honom Steg 8
    2. Hitta gemensam mark. Det är lättare att starta konversationer när du båda har hittat något att prata om. Du kan eventuellt överväga att ta upp några av hans intressen men bli inte en helt annan person bara för någon annan. Det är definitivt inte värt det. Om du inte har några gemensamma intressen, inte freak out, fråga honom om hans hobbyer eller om något du redan vet att han tycker om.
  • Till exempel, om du aldrig har tittat på en tv-show innan han är praktiskt taget beroende av, bara berätta för honom, fråga honom om det att gnista en omedelbar konversation. Du kan säga, "Har du någonsin sett [TV-show du vet att han gillar]?"För att få honom att prata om något han är en fan av och kommer att bli upphetsad över.
  • Bilden med titeln Få en pojke i gymnasiet för att tycka om dig
    3. Lära känna honom bättre. Du måste vara vänner innan han börjar återkallas hela "krossa känslan" i gengäld. Om du inte redan är vänner, kan du alltid börja med att ta upp ett allmänt konversationsämne (jag.e. väder, en galen sak som hände den dagen, presidentvalet, uppdrag...) Och om allt annat misslyckas kan du alltid bara be om en penna eller lite papper och gå därifrån.
  • Kanske efter att du har fått känna honom lite bättre, kan du skämta runt eller reta honom, kanske till och med flörta med honom - men bli inte för framför dig själv. Han kan känna sig besvärlig om en tjej han knappt vet börjar flirta hård kärna med honom.
  • Lägg till honom på Facebook eller följ honom på Twitter eller Instagram om du inte redan har gjort det. Du kan lära dig mer om din förälskelsens intressen och hobbyer genom att göra det också. Du kan "gillar" hans inlägg när du ser dem för att ange ditt intresse för vad han skickar och talar om.
  • Bild med titeln berätta om en kille gillar dig mer än en vän Steg 16
    4. Vara lekfull. Killar är generellt attraherade och märka människor med god humor, särskilt de med lekfulla personligheter. Försök skämta med honom eller reta honom om du är bekväm att göra det. Att kunna få honom att skratta kan vara attraktivt för honom.
  • Till exempel kan du lätt skämta genom att säga något som, "Jag är kort eftersom jag faktiskt flydde från Willy Wonkas fabrik" eller något dumt längs de linjerna för att visa att du är säker på dig själv, men du njuter av ett gott skratt.
  • Metod 2 av 3:
    Befriending din förälskelse
    1. Bilden med titeln lockar en kille steg 3
    1. Flörta med honom. Ingenting är mer tragiskt än den oh-so-cliché vän-likes-vän-som inte-som-henne-det-sättet drama. Var noga med att du inte anses "en av killarna" eller bara hans "knopp". Naturligtvis måste du lära känna honom först och du kanske bara får en fantastisk vän i processen (vilket är okej, vissa förföljd kross kan visa sig vara en av dina bästa vänner) men vara lite mer flirty med honom, på ett sätt som du är säker på en av hans "knoppare" skulle inte vara.
    • Till exempel, för att ställa dig ifrån "en av killarna", kanske ge honom en kram, en lekfull peck på kinden eller leka med hans hår.
  • Bild med titeln Berätta för en kille du älskar honom steg 10
    2. Undvik alltid att prata om dig själv. Din förälskelse kan lockas till dig om du låter honom dela detaljer om hans liv. Detta visar att du verkligen är intresserad av honom och vad han måste säga.Försök att inte alltid prata om dig själv - han vill veta om dig, men ge honom en chans att dela om sig själv.
  • Om han frågar frågor om dig, svara dem men fokusera inte på dig själv för länge. Du kan styra konversationen mot honom genom att ställa frågor som, "Hur många syskon har du?"Eller" Vad är din favorit sak om din familj?"
  • Fråga om hans intressen eller hobbyer genom att säga något i linje med "Har du läst några bra böcker nyligen?"Eller" Vilka videospel tycker du om att spela?"
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du gillar Steg 11
    3. Skratta på sina skämt. Ett av de bästa sätten att visa för en kille som du gillar honom och njut av hans företag är att skratta åt sina skämt! Detta ökar hans självförtroende och signaler till honom att du har en liknande humor och hitta samma saker roliga. För många människor är en humoristisk känsla en av de viktigaste kvaliteterna de letar efter i en betydande annan.
  • Om han säger något som du hittar roligt, gå med eller lägga till ditt eget skämt. Till exempel, om du pratar om en kändis, kan du lägga till något som du tycker är att underhålla till konversationen.
  • Undvik att vara för medelvärde, som att göra roligt med andra människors framträdanden eller mocking individer du båda vet. Du vill inte komma av som någon som kommer att göra roligt med honom bakom ryggen eller komma som grym.
  • Bild med titeln Få en pojke i gymnasiet för att tycka om dig
    4. Häng ut på hans favoritplatser. Om du vet var din förälskelse tycker om att spendera sin tid, kan du få dig självklart genom att dyka upp där så ofta. Till exempel, om han har en favorit kafé i området, kan du åka dit med en vän eller två på fritiden som du kanske ser honom där. Du kan också studera eller göra dina läxor där.
  • Om du vet att han kommer till en konsert, se om du kan få biljetter att gå också. Detta kan ge dig möjlighet att stöta på honom och säga hej. Detta kan till och med ge dig en anledning att hänga ihop.
  • Försök att gå med i en klubb eller aktivitet som han är en del av. Detta kan också ge dig en anledning att prata och umgås.
  • Var försiktig så att du inte dyker upp var han är hela tiden, eller han kan bli irriterad eller tror att du stalkar honom. Var bara dig själv och om han råkar njuta av samma aktiviteter som du, ännu bättre!
  • Metod 3 av 3:
    Hålla upp framträdanden
    1. Bild med titeln Lighten Dark Hair Steg 1
    1. Håll ditt hår friskt. Hår är en av de första sakerna märker och det har visat sig att de lockas till friska hår. Om ditt hår är färgbehandlat eller skadat, försök att blötlägga det i kokosnötolja över natten och tvätta det nästa morgon. Det är ett bra sätt att behandla torrt, skadat hår. Om ditt hår är friskt, undvik överbehandling det med för många färgämnen eller kemikalier, vilket kan leda till skador och brott.
  • Bild med titeln Ändra ditt utseende Steg 1
    2. Öva god hygien. Du kanske vill undvika att luktas som kroppslukt framför din förälskelse, vilket kan ge honom ett negativt intryck av dig. Du behöver inte vara blommig, ren och fräsch hela tiden, bara försök att duscha dagligen, bära deodorant och eventuellt sätta på en trevlig parfym eller köln för att försöka imponera på honom. Luktar trevligt eller åtminstone presentabelt, är faktiskt ganska attraktivt.
  • Bild med titeln Tro på dig själv Steg 19
    3. Var dig själv. Känn inte pressad att klä sig precis som alla andra och inte berör dig med om du har på varumärket som är populärt. Om du känner dig bekväm, skyddar du ditt bästa själv och folk kommer att känna sig bekväma runt dig. Också, om en kille verkligen är in i dig, bryr han inte om de små bristerna i ditt utseende som du kanske ser varje gång du ser i spegeln.
  • Expertråd

    • Undvik att flytta din smutsiga tvätt för tidigt. När någon lär känna dig, måste de ha en chans att lära känna dina positiva drag innan de kan omfamna dina negativa drag.
    • Tala inte ner om dig själv. Du behöver inte någon annan för att rädda dig. För att locka någon annan måste du först vara i en situation där du älskar dig själv och du är nöjd med dig själv.
    • Prioritera ditt eget liv. Ibland kan det vara ett misstag att alltid vara tillgänglig för någon annan eller alltid väntar av telefonen. Istället visa att du har lite mysterium och att du har ditt eget intressanta, roliga liv. Det kommer att göra den andra personen speciell att ha den tiden med dig.
    • Fokusera mer på en persons profil än sina foton om du är online. Ibland när du är online kan det vara lätt att bli mycket kritisk om utseende. Men om du träffade samma person i det verkliga livet, kan du vara mycket lockad till dem.
    Från Cher gopman
    Dating Coach

    Tips

    Var försiktig med vem du berättar om din förälskelse. Du vet aldrig om den personen gillar honom också.
  • Om du inte är nära vänner med honom ännu (för att du blir blyg runt honom), försök sedan vara vänner med de människor han hänger med.
  • Var vänlig! Kom ihåg att vara positiv och fråga honom enkla frågor som hur han gör och intressera sig för vad han säger.
  • Försök att inte flörta med andra killar runt honom. Jalousi är inte en bra känsla. Det kan sänka sitt självkänsla och intresse för dig beroende på killens nivå av självförtroende.
  • Att försöka göra rörelser för snabbt kan skrämma honom. Se till att han känner sig bekväm runt dig först och sedan gå in för vinsten.
  • Stå nära honom när du får chansen. Om du fortfarande inte känner honom väldigt bra, överdriv inte det genom att hålla handen. Bara stå axel till axel. Han kan titta på dig och le, men om han går bort, försök inte igen bråttom, annars kan han bli försiktig med dig.
  • Sociala nätverkssajter som Facebook är bra eftersom du har längre att tänka på vad du säger och om du inte gillar det du har skrivit kan du skriva något annat. Oroa dig inte om du tar mer än några minuter att skriva ut ett meddelande.
  • När han gör ett skämt, rör lätt armen när du skrattar.
  • Om du gör ett lama skämt och han skrattar, är han förmodligen intresserad av dig.
  • Skratta på sina skämt.
  • Be om hans nummer! Det visar att du är intresserad av honom. Om han frågar ditt nummer, gillar han dig helt! Fortsätt så!
  • Om din förälskelse tittar på dig än att le och vinka på ett vänligt sätt.
  • Om du visar honom är du snäll, snäll och hjälpsam, kan han lockas till det. Var stark, var du och var positiv.
  • Se till att han inte redan älskar någon annan.
  • Börja långsamt - fråga vad han är upp till eller om de skulle vilja hänga med dig någon gång.
  • Var vänner med hans eller hennes närmare vänner så du får veta den personen mer.
  • Om han / hon har några syskon som du vet är riktigt trevligt, försök att prata och bli vänner med dem. Bli bekväm med dem.
  • Försök att vara vänner med sina vänner. När han ser att du är kompisar med sina kompisar kanske han vill närma dig och kanske till och med prata med dig! Försök bara att inte bli för knuten till sina kompisar eller din förälskelse kommer tillbaka.
  • Se till att du har egna åsikter. För att inte hålla med varje liten sak som han säger, om du inte är riktigt överens. Du borde vara fri att vara oense med honom.
  • Du bör bara reta honom om du känner honom tillräckligt bra. Han kan ta brott om en slumpmässig främling kommentarer på sitt röriga hår.
  • Varningar

    Var inte en annan person När hans vänner kommer runt, kommer han att märka din plötsliga förändring av humör eller personlighet och tror att du är en falsk.
  • Stirra inte. Bara blick. Stirra på honom i bara några sekunder. Om han fångar dig, antingen le blåsigt, eller titta ner, rodna, och sedan le blygsamt. Det ser väldigt sött och attraktivt ut.
  • Förlora inte din identitet. Du måste tänka på dig själv först.
  • Killar lockas till en bit av en utmaning, så reta dem lite. Använd utmaning i måttlighet, men eftersom killar så småningom blir uttråkad om deras ansträngningar verkar komma till ingenting.
  • Försök att agera normalt. Detta är mycket svårare än det ser ut, men se till att du inte skrattar för mycket eller blir över upphetsad och gör något riktigt dumt - du kommer ångra det på lång sikt.
  • Han kommer att ha andra vänner och det är okej om du inte alltid med honom. Låt honom också ha ett liv. Kör inte honom bort genom att vara för intensiv.
  • Inse att alla krossar är tillfälliga och om den här inte fungerar, kommer det att finnas en annan på vägen.
  • Låt inte dig sätta för mycket tid i en person om känslorna inte är ömsesidiga.
  • Titta inte avundsjuk när han pratar med en annan tjej - gå med i konversationen!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande