Hur man blir återförsäljare

Återförsäljare köper produkter som billiga eftersom de kan hitta dem och skicka dem online för att göra en vinst. Om du vill göra några extra pengar på sidan, hitta saker att sälja på Amazon eller ebay kan hjälpa. När du har fått de produkter du vill sälja, lista dem online så att andra kan köpa dem. Med lite tid och engagemang kan du tjäna mer pengar från att sälja en mängd olika produkter!

Steg

Metod 1 av 3:
Ställa in återförsäljarkonton
  1. Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 1
1. Skapa ett säljarkonto på Amazon för att notera fler vanliga produkter. Bläddra till botten av Amazons hemsida för att hitta alternativet "Sälj på Amazon" från menyerna. Välj antingen en enskild säljare eller företags konto baserat på hur mycket du vill sälja för att komma igång. Ge din bankinformation och ett betalkort eller kreditkort så att du kan få pengar deponeras direkt i ditt konto när du gör en försäljning.
  • Individuella säljare är begränsade till att sälja objekt som redan är listade på Amazon och måste betala $ 0.99 USD på varje objekt de säljer.
  • Business Säljare Kostnad $ 39.99 USD Månadsvis, men du kan skapa listor för produkter som inte är på Amazon ännu och du debiteras inte för varje objekt du säljer.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 2
    2. Använd ett eBay-säljare konto för mer kontroll över varje objekt du säljer. Klicka på "Sälj" -knappen längst upp till höger på eBays hemsida för att komma igång på ditt konto. Fyll i din personliga information, som ditt namn, e-post och adress, så eBay kan verifiera vem du är. När du har tagit ditt konto kan du börja lista och skicka saker
  • eBay tar inte ut dig för att lista objekt, men de tar 10% avgift från all slutlig försäljning.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 3
    3. Starta ett Paypal konto så att du kan få betalt säkert. PayPal är ett utmärkt sätt att acceptera pengar från inköp online eftersom det har säkra servrar och personlig information kommer inte att läcka. Du kan antingen välja ett personligt eller ett företagskonto när du registrerar dig för PayPal. Fyll i dina personuppgifter, innehålla ett bankkontonummer och verifiera informationen så att du kan börja använda den.
  • Du behöver inte konfigurera ett PayPal-konto om du bara säljer produkter via Amazon eftersom de betalar dig direkt.
  • PayPal kan debitera ytterligare avgifter på försäljningen, vilket vanligtvis är mellan 2-5% av de pengar du skulle tjäna.
  • Bildbetaget blir en återförsäljare Steg 4
    4. Använd uppfyllelse av Amazon om du inte vill behålla din inventering hemma. Uppfyllning av Amazon (FBA) är en tjänst där du kan skicka dina föremål till ett Amazon-lager för att lagra, sortera och sälja dem på distans. Logga in på ditt Amazon-säljarkonto och lägg till FBA-tjänsten till ditt konto. När du har en produkt du vill sälja, paketera och skicka dem till Amazonas distributionscenter som anges på webbplatsen så att du inte behöver oroa dig för att lagra eller skicka dem senare.
  • Att sälja produkter med FBA gör dem berättigade till gratis Amazon Prime 2-dagars frakt, vilket kan göra dina föremål att sälja snabbare.
  • Varning: Om objekt du inte har sälja, behöver du antingen betala för lagringsutrymme i Amazon Warehouse eller har produkterna skickat tillbaka till dig på egen bekostnad.

    Metod 2 av 3:
    Hitta saker att sälja
    1. Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 5
    1. Välj en nisch av produkter om du vill fokusera på att sälja vissa objekt. Det kan vara skrämmande att försöka sälja varje typ av produkt, så välj något du är kunnig och passionerad för att verka mer trovärdig som säljare. Till exempel kan du välja att sälja specifika linjer kläder, skor eller elektronik. Välj 1 eller 2 saker när du börjar så att du inte blir överväldigad av flera produkter.
    • Du behöver inte välja en nisch om du inte vill.
  • Bildtiteln blir en återförsäljare Steg 6
    2
    Forskning värdet av ett objekt innan du köper det. När du letar efter produkter, sök online för de saker som intresserar dig så att du kan se vad de för närvarande värderas till. På Amazon, kolla på de priser som säljare för närvarande har föremålet för så du vet hur mycket människor betalar. På eBay, söka efter objektet och se vad de nyligen sålde för.
  • Basera inte värdet av det begärande priset för ett objekt eftersom användarna kan ha över eller undervärderat det.
  • Många online- och mobilapp tillåter dig att jämföra flera priser eller listor samtidigt så du kan se hur konkurrenskraftiga säljare är.
  • Kontrollera för varumärkesobjekt eftersom de vanligtvis har de högsta vinstmarginalerna.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 7
    3. Sök via garageförsäljning och sparsamhetsbutiker för saker du kan sälja. Titta igenom ditt lokala papper eller online för att hitta garageförsäljningsposteringar så att du kan planera var du vill titta. Besök så många garageförsäljningar som möjligt på en dag och söka efter föremål i din nisch som kan vara värdefullt. Kontrollera sedan sparsamhetsbutiker i ditt område eftersom människor kan släppa sakerna utan att inse att de är värdefulla och föremålen kan markeras väsentligt.
  • Spendera inte pengar på saker som du inte kommer att kunna göra vinst eftersom du kommer att förlora pengar när du säljer dem.
  • Många garageförsäljningslista De typer av objekt som de säljer så att du kan hitta saker i din nisch.
  • Var inte rädd för att pruta för lägre priser så att du kan få den bästa affären.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 8
    4. Kontrollera efter billiga erbjudanden på online marknadsplatser som du kan sälja för en vinst. Sök via eBay, Craigslist, eller Facebook Marketplace för att se vad andra säljer i ditt område. Slå upp var och en av de saker som intresserar dig för att se hur värdefulla de är och om du kan göra en vinst från det. Nå ut till säljare via e-post eller textmeddelanden för att se om produkterna fortfarande är tillgängliga så att du kan köpa dem.
  • Sök efter vanliga typsnitt för saker att hitta listor som andra köpare och återförsäljare kan sakna. Till exempel, om du letar efter Jordan Shoes, kan du också söka "Jordin" eller "Jorden."
  • Bildbetiteln blir en återförsäljare Steg 9
    5. Bläddra igenom clearance-sektionerna i butiker för att hitta rabatterade föremål. Många butiker kommer att lagra en clearance sektion när produkter inte har sålt eller när ny inventering kommer in. Sök bland clearance gången i din lokala avdelning eller stora lådbutiker för att se vilka saker som är tillgängliga och undersöka dem för att se vad som kan sälja för en vinst.

    Dricks: Vissa butiker kan ha specifika clearance gångar medan andra kan blanda clearance-objekt i hela byggnaden. Kontrollera flera platser i butiken för att se om det finns några clearingobjekt du missade.

  • Metod 3 av 3:
    Lista och återförsäljning av produkter
    1. Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 10
    1. Pris dina varor baserat på vilka liknande produkter som har sålts för. Titta online för att se vad de aktuella listpriserna är för de saker du säljer för att veta vilka konkurrenter frågar. Kolla sedan eBay för att se om liknande produkter har sålt innan så du vet hur mycket du kan göra. Lista ditt föremål till ett konkurrenskraftigt pris som ligger inom några dollar av vad andra säljer det för.
    • Lista artiklar till ett något lägre pris än konkurrenterna om du fortfarande kan göra vinst på dem.
    • Inkludera kostnaden för frakt i dina beräkningar eftersom tyngre eller bulkierprodukter kan vara dyrare att skicka.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 11
    2. Skapa detaljerade listor för dina produkter på dina återförsäljarkonton. Lägg alla viktiga detaljer, som storlekar, stilar och varumärken, i titeln på listan så att andra kan hitta det enkelt. Inkludera eventuella uppgifter om skador, specifika mätningar eller sekundära detaljer i den huvudsakliga kroppen i noteringen så att folk kan rulla ner för att se den. Lägg till minst 2-3 högkvalitativa bilder i din lista för att hjälpa till att öka dina chanser att sälja produkterna.
  • Du kanske inte kan fylla i enskilda listor om du använder ett individuellt säljarkonto på Amazon.
  • När du skickar in din lista kan du alltid gå tillbaka för att redigera information eller frågande pris du listat.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 12
    3. Markera dina listor på sociala medier eller bloggar för att hjälpa till att marknadsföra dina föremål. Om du säljer ett populärt objekt kan det finnas andra återförsäljare som du konkurrerar med direkt. Skicka länkarna till dina produkter på sociala medier eller i blogginlägg för att hjälpa till att köra mer trafik till dina föremål. Låt andra veta att du har bra erbjudanden och flera föremål till salu så att folk kan kolla in din profil och hitta något de vill köpa.
  • Du kan också betala för reklam om du vill.
  • Bild med titeln Bli en återförsäljare Steg 13
    4. Skicka produkterna så snart som beställningar kommer igenom för det. Var noga med att packa några lådor eller fraktbehållare säkert så att dina föremål inte skadas i transit. Antingen ta objektet till postkontoret så att de kan väga det och skapa en fraktetikett eller skriva ut ditt porto hemma för att spara resan. Skicka ut orderna så snart du får dem så att dina kunder får sina saker snabbt.
  • Om du använder FBA-tjänster behöver du inte oroa dig för att skicka dina produkter.
  • Dricks: Använda sig av spårningstjänster På dina paket för att säkerställa att de kommer till köparna säkert.

  • Bildtiteln blir en återförsäljare Steg 14
    5. Be om feedback efter att du har sälja ett objekt för att öka dina säljare betyg. När du har gjort en försäljning, nå ut genom den webbplats du brukade sälja dina produkter eller via e-post för att be om köparen Feedback. Låt dem veta att betyg är viktiga som återförsäljare och att några kommentarer är till hjälp för ditt företag. Om du gav bra service till dina kunder, kommer dina användarvärderingar att öka och andra kommer att vara mer benägna att köpa från dig.
  • Till exempel kan du säga något som, "Tack för att du köper våra produkter! Om du var nöjd med din tjänst eller ha några kommentarer, vänligen lämna ett betyg och granska för att låta andra veta."
  • Varningar

    Försök inte att sälja några falska eller förfalskade produkter eftersom de kan påverka dina betyg och trovärdighet som säljare.
  • Bara sälja saker till ett pris där du kan göra en vinst eller annars kommer du att förlora pengar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande