Hur man väljer ett kreditkort för resebelopp

Ofta, för att locka individer att använda sitt kreditkort, kommer företag att erbjuda resefördelar till kortanvändare. Dessa resebelöningar ger vanligtvis användaren en punkt (eller mil) för varje dollar som du spenderar, plus extra punkter eller miles för specifika typer av inköp, som anges i kortets användaravtal. För att utvärdera kreditkort baserat på sina resebelopp, måste du bestämma vilken typ av belöning som bäst passar dina personliga resebehov, och sedan undersöka olika individuella kort.

Steg

Metod 1 av 3:
Väger ett korts förmåner och belöningar
  1. Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 1
1. Bestäm om en typ av rese-belöningsprogram. Det finns två typer av resekreditkort: Allmänt och Co-Branded. Allmänna resebeloppskort erbjuds via ett kreditkortsföretag och återvändande belöningar (som miles) vid varje köp. Dessa begränsar inte de flygbolag du kan flyga eller hotell du kan bo på. Co-Branded Travel Cards erbjuds genom ett visst flygbolag. Co-Branded-kort belönar bara dig med miles för det flygbolaget, liksom flera flygbolagsrelaterade förmåner.
  • Många hotell erbjuder också co-branded kreditkort. Dessa kort kommer inte att generera flygbolag miles, men kommer att bygga upp poäng på hotellkedjan som kan användas för gratis hotellrum eller bekvämligheter.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 2
    2. Analysera värdet på varje korts punkter eller miles. Alla rese-belöningar kort distribuerar inte lika värderade punkter. De flesta kort har en grundläggande belöningsgrad på en punkt (eller mil) för varje dollar som spenderas. Inlösenräntorna kan dock skilja sig drastiskt mellan kort. Jämför några få kreditkort mot varandra för att bestämma vilket har det bästa poängvärdet.
  • Till exempel, om två kort både erbjuder två miles för varje dollar som spenderas, men det första kortet kräver 20 000 miles för ett flyg och det andra kräver 40 000 miles, det första kortet är det bättre alternativet.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 3
    3. Leta efter kort som erbjuder en registreringsbonus. Många resekort ger dig omedelbart ett stort antal bonuspoäng eller miles för att anmäla sig. Kort presenterar detta som en "belöning" för att söka. Den ursprungliga bonusen kan till och med ge tillräckligt med miles eller poäng för att täcka en (eller flera) gratis flygningar. Om du ansöker om ett cobranded resekort, kan flygbolaget eller hotellet erbjuda en lukrativ registreringsbonus till individer som redan bor på hotellet eller flyger på flygbolaget.
  • Tänk på att gå med i en frekvent flygplan eller ett hotell-belöningsprogram innan du ansöker om ett cobranded kreditkort. Dessa typer av flyg- och hotellbaserade program kan erbjuda speciella fördelar till sina medlemmar för att anmäla sig till ett cobranded kreditkort, eller kan sänka de årliga avgifterna eller det lägsta utgiftsbeloppet.
  • De flesta kort kommer endast att tillämpa den ursprungliga registreringsbonusen efter att du har uppfyllt det önskade utgifterna på kortet. Till exempel kommer Capital One Venture Rewards Card att belöna dig med 10 000 miles om du spenderar $ 1000 under de första tre månaderna efter att ha fått kortet.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 4
    4. Leta efter ett kort med flexibla inlösenmöjligheter. Vissa resekort begränsar användarens möjligheter att lösa in poäng och miles. Du bör välja ett kort som har några begränsningar, och låter dig lösa in poäng, miles och andra fördelar som liberalt som möjligt. Vissa kort har omfattande blackout datum som förbjuder resor, eller - om de är allmänna resekort - begränsa flygbolagen och hotell du kan köpa från. Undvik dessa kort om möjligt.
  • Undersökning av ett korts Travel Blackout Days är ett bra sätt att börja kolla på kortets flexibilitet.
  • Till exempel har BankAmericard Travel Rewards kreditkort inga blackout datum, och begränsar inte vilken webbplats du köper biljetter och hotellbokningar genom. Chase Safir Preferred Card har inga blackout datum eller andra begränsningar.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 5
    5. Tänk på ett korts kundservice responsivitet. En slutlig aspekt av ett resekort att tänka på är dess kundservice. Förutom de vanliga kundservicekonsekvenserna (vänlighet, bekvämlighet, lätthet av avveckling av kreditteckningar), kom ihåg att du kanske behöver ringa ditt korts kundservice medan utomlands eller i en drastiskt annorlunda tidszon. Många toppklassiga resekort (inklusive de från Chase Bank och Capital One) kommer att erbjuda 24/7 kundservice.
  • När du överväger service ensam, överväga att ansöka om ett resekort med topprankade kundservice, inklusive: American Express, Chase Bank, USAA eller U.S. Bank.
  • Metod 2 av 3:
    Med tanke på ett kortets avgifter och krav
    1. Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 6
    1. Välj ett kort med låga årliga avgifter. "Fångsten" till många rese kreditkort är den obligatoriska årsavgiften, som kan sträcka sig från $ 50-100. Kortföretaget tar ut dig denna avgift oavsett hur mycket pengar du tar betalt till kortet, och huruvida du utnyttjar resebeloppet eller inte.För att minimera dina utgifter, leta efter ett kort med låga avgifter.
    • Om du planerar att resa, flyga och stanna på hotell en betydande mängd årligen, kan du bestämma att den årliga avgiften är värt det ekonomiska återgången.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 7
    2. Hitta ett kort med ett lågt utgiftsmöjligheter. Alla resekort kommer att kräva att ett minimum av avgifter görs till kortet varje månad, för att kortet ska vara öppet och för användaren att lösa in sina resebelopp. Om du ansöker om ett resekort för första gången, leta efter en med ett lågt utgiftsminimum - undvik kort som kräver att du spenderar mer än $ 1000 per månad.
  • Om du är en erfaren resekortsanvändare kanske du vill titta på kort med högre utgifter. Dessa kort kompenserar ibland det högre läget med mer betydande belöningsprogram.
  • I stället för att ändra dina utgiftsvanor, leta efter sätt att du kan möta kortets minsta utgiftskrav genom daglig shopping, till exempel att köpa matvaror och gas för din bil.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 8
    3. Fråga om utländska transaktionsavgifter. Om du planerar att resa internationellt kan ditt resekort lägga till en extra transaktionsavgift - 3% är den vanligaste beloppet. Medan kreditkort vanligtvis ger en bra växelkurs utomlands, kan en transaktionsavgift snabbt lägga upp ovanpå dina vanliga resekostnader.
  • Vissa resekort dispensera med utländska transaktionsavgifter helt och hållet. Tänk på en av dessa (till exempel Capital One Venture Card) om du planerar att resa internationellt. Dessa kort kan också ta bort andra aspekter av belöningsprogrammet, men det antar inte att alla resekort fungerar lika.
  • Metod 3 av 3:
    Gör dig redo att ansöka om ett kort
    1. Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 9
    1. Kontrollera din kreditpoäng. Innan du börjar ansöka om kreditkort måste du veta din kreditpoäng, eftersom det direkt kommer att påverka din sannolikhet för acceptans för fler högkvalitativa kort. Du kan få en gratis kreditrapport på The AnyingReditReport webbplats.
    • Kreditpoäng varierar från 300 till 850, och en högre poäng återspeglar ett bättre kreditbetyg. Scores högre än 690 anses vara "bra", medan poäng från 630-689 anses vara "mässa."
    • Om du har ett lågt kreditpoäng (630 eller senare) kommer du sannolikt att avvisas från många av de kreditkort som erbjuder betydande kreditbelöningar. I det här fallet bör du vänta med att ansöka om ett kreditkort tills du har tagit upp din kreditpoäng.
    • För att höja ditt kreditpoäng, betala av alla utestående räkningar (inklusive kreditkortsräkningar), undvika att ackumulera mer skuld och utveckla vanan att helt betala ditt kreditkortsbalans varje månad.
    • Tänk på att gratis webbplatser som kreditkarma är inte alltid korrekta.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 10
    2. Utvärdera risken för att anmäla sig till flera resebeloppskort. Vissa individer kan bestämma sig för att samtidigt öppna flera Travel-Rewards-kort, i hopp om att samla ett stort antal miles och poäng snabbt. Medan den här planen har uppenbara fördelar - det låter dig resa mycket snabbare - det finns också flera nackdelar. Flera kort kommer dramatiskt att öka de årliga avgifter du betalar, och kommer också att multiplicera det minsta köpet du måste göra.
  • För att avgöra om du ska ansöka om flera resekort, beräkna de totala utgiftsmöjligheterna och årsavgifterna för korten och väga den här siffran mot det potentiella dollarmängden av reseutmärkelser som du kommer att få.
  • Till exempel, om du ansöker om tre kort och avgifterna totalt $ 300, plus minst $ 3000 i utgiftsavgifter (förutsatt att du inte skulle spendera alla $ 3000 ändå), och resan som resebelöningarna kommer att finansiera endast kostar $ 2 500, Du kommer att förlora pengar genom att öppna flera kort.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 11
    3. Ta reda på den bästa tiden att ansöka om kortet. För att pique intresse bland potentiella sökande erbjuder många rese kreditkortsföretag ytterligare registreringsbonusar vid olika tider på året. Till exempel kan kort kasta i fria mil eller extra poäng för nya sökande. COBRANDED AIRLINE CARDS och General Travel Cards ökar ofta registreringsbonusar i november, medan Cobranded Hotel Cards lägger ofta till registreringsbelöningar i augusti.
  • Ta reda på den bästa tiden att ansöka om ditt val av val genom att granska sitt anmälningsavtal eller webbplatsinformation.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 12
    4. Tänk på din nuvarande ekonomiska situation. Oavsett hur lukrativ de erbjudanden som erbjuds av kreditkortsföretag kan vara, kommer du fortfarande att behöva spendera pengar för att kunna använda kortet och ta emot belöningarna. Ta reda på din nuvarande situation innan du öppnar ett nytt kreditkort - Om du är i skuld inklusive studentskuld eller i ett låginkomstjobb som inte tillåter dig att öka dina utgiftsmönster för att tjäna resebelöningar, kan du Var bättre att vänta på att ansöka om ett resekort.
  • Naturligtvis, om du redan har kreditkortsskuld, undviker du att öppna några nya kreditkort. Fokusera på att betala av den kreditkortsskuld du redan har innan du öppnar ett nytt kort.
  • Bild med titeln Välj ett kreditkort för resebelöningar Steg 13
    5. Titta på ett kontantkorts kreditkort också. Om du inte är skyldig att använda ett specifikt flygbolag eller hotellkedja, överväga att ansöka om ett kreditkort som erbjuder ett cash-back-program. Även om Cash-back inte är direkt tillämplig på resefördelar, är kash-back-kort mångsidiga och införa inga begränsningar av var eller hur du tillämpar återbetalningspengarna mot resor.
  • Kort inklusive Chase Safir Preferred och huvudstaden En Venture Belöningar tillåter körmiljö för att lösas in för kontanter.
  • Upptäck kreditkort erbjuder ofta en 5% cashback-avkastning på alla inköp, även om butikstyperna byter två gånger. Ingen av cashback belöningar är rese-centrerade.
  • Tips

    Om du inte vill göra allt kreditkort forskning själv, det finns många resor webbplatser som rankar kreditkort. Majoriteten av dessa webbplatser rekommenderar Chase Sapphire Preferred Card som det bästa rese kreditkortet.

    Varningar

    Liksom något annat kreditkort är det viktigt att använda ett reseortsansvar. Rappa inte upp avgifter som du inte kommer att kunna betala i slutet av månaden och hålla reda på dina utgifter för att undvika varelser chockad av korträkningen. Låt också inte löftet om resebelöningar locka dig till att spendera mer pengar än du har råd med.
  • Om du ändrar dig om ett resekort efter att ha applicerat det, kanske du inte vill avbryta kortet kort efter att du fått det. Om du stänger kortet utan att använda det eller efter att du har skrivit det oansvarigt - kort efter att du har fått det, riskerar du att skada din kreditpoäng.
  • Innan du lämnar din personliga information (kreditkortsnummer, SSN, etc.) till ett företag, se till att ett legitimt erbjudande görs. Om du arbetar med ett välkänt kreditkort, hotell eller flygbolag, kommer detta att vara mindre av oro än om du får ett kort via ett okänt (och potentiellt bedrägligt) företag.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande