Hur man ansöker om ett american express-kreditkort

Ansökan om ett American Express (Amex) -kort är enkelt och godkännandeprocessen är snabb, om du ansöker online, via mail eller via telefon. Innan du anmäler dig till ett AMEX-kort, finns det några saker du borde veta om villkor, avgifter, belöningssystem och andra villkor som är förknippade med American Express Credit-konton. Den här guiden erbjuder användbar information om AMEX Credit Card Application Process och bryter ner saker i lätt att följa steg.

Steg

Del 1 av 4:
ForskningskortalternativStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 1
1. Bestäm dina kreditbehov. Det första att göra innan du ansöker om ett AMEX-kort är att räkna ut vad du vill ha ur ditt kort. Är du intresserad av att ackumulera belöningar, eller är ett kort med minimal avgifter som din högsta prioritet? Vad planerar du att använda kortet för? American Express erbjuder många kreditlösningar som var och en har sina egna fördelar och nackdelar.
  • Fråga dig själv vilka kort / kontoegenskaper som är viktiga för dig och jämför din lista med behov och vill få tillgång till AMEX-alternativ. Detta hjälper dig att identifiera det kort som är bäst för dig.
  • Se till att Amex-kort är en acceptabel form av betalning för vad som helst inköp och kostnader du tänker använda den för. Vissa företag och företag accepterar inte Amex, så det här är något värt att titta på innan du ansöker.
  • Amex-kort finns i två sorter: Kostnadskort och kreditkort. Laddningskortbalanser måste betalas av varje månad i sin helhet, men har inga räntekostnader eller utgiftsgränser. Kreditkort, å andra sidan, arbetar som de flesta andra kreditkort och gör det möjligt för kontoinnehavaren att bära en balans från månad till månad (vilket leder till periodisering av räntekostnader).
  • Granska kortvillkor, villkor, fördelar och identifiera eventuella tillhörande avgifter. Det är viktigt att läsa detta fina utskrift innan du ansöker om ett kort så att du inte är överraskad senare.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express kreditkort Steg 2
    2. Välj ett personligt konto. Den vanligaste typen av AMEX-kreditkontot är det personliga kortet. Det finns tjugo olika personliga kort att välja mellan, var och en med sin egen unika uppsättning funktioner. Personliga kort är för personer som vill ha ett kreditkort för sina personliga, icke-affärsköp och kostnader.
  • Läs noggrant igenom det fina trycket på de olika kortavtalen. Vissa annonserade kortfördelar kan fånga ditt öga, men var medveten om att vissa fördelar medför vissa förutsättningar som du kanske inte är villig att acceptera, till exempel avgifter eller månatliga utgifter.
  • Du kan direkt jämföra villkoren och fördelarna med varje korttyp på Amex-webbplatsen för att enkelt välja den rätta för dig.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 3
    3. Välj ett litet företagskonto. Om du en liten företagsägare och söker ett Amex-kort att använda enbart för dina företagskostnader, är det här typen av kort du vill ha. Amex små visitkort alternativ kommer i 11 olika alternativ, som alla har specialbelöningar alternativ med ett antal partnerföretag.
  • Tänk på dina specifika affärsbehov när du bestämmer dig för ett litet visitkort. Kommer du behöva resa mycket för arbete? Hur hög är dina genomsnittliga månatliga kostnader? Fråga dig själv att dessa sorters frågor hjälper dig att begränsa dina alternativ.
  • Många Amex små visitkort har specialerbjudanden för pengar tillbaka eller extra belöningar om du uppfyller vissa utgiftskrav inom dina första månaders medlemskap. Ta reda på om kortet du har valt kommer med någon av dessa förmåner och planerar därmed för att få ut det mesta av ditt nya kort.
  • Ansök inte om ett litet visitkort om du inte är en företagsägare eller inte avser att använda ditt kort enbart för affärsrelaterade kostnader. Du kan bli ombedd att motivera inköp eller kostnader för företagskonto eller utgifter om Amex eller IRS misstänker att du inte använder ditt kort korrekt.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 4
    4. Välj ett företagskonto. Dessa kortalternativ är endast tillgängliga för företagsledare av företag. Höga anställda i dessa företag kan också tilldelas Corporate Amex-kort om deras arbetsrelaterade ansvarsområden kräver frekventa utgifter och / eller resor, men de kan inte ansöka om kortet själva.
  • Du kan arbeta med en AMEX-representant för att designa ett anpassat program som är anpassat till dina affärsbehov om inget av de sex existerande kortalternativen verkar ideal.
  • Alla Amex Corporate Cards bär årliga avgifter som kan vara ganska höga. De flesta företagskostnadskonton är enorma, så det är vanligtvis inte ett problem. Men du bör se till att avgifterna i samband med AMEX Corporate Card du väljer är rimliga för ditt företag.
  • Del 2 av 4:
    Välja kortfunktionerStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Ansök om ett American Express kreditkort Steg 5
    1. Bestäm vad du är villig att betala i årliga avgifter. Vissa AMEX-kort har en årlig avgift som måste betalas bara för att vara kortinnehavare. Korten med de högsta årliga avgifterna ger ofta de bästa fördelarna, men om du inte kommer att använda ditt kort mycket, kan dessa förmåner inte uppväga kostnaden för att ha kortet.
    • Många AMEX-kort har inga årsavgifter - det här är i allmänhet inmatningsnivå, grundläggande kreditkort, till exempel det blå kontantens vardagliga kort. Dessa kort kan erbjuda lägre kreditgränser eller mindre attraktiva fördelar än kort med årsavgifter.
    • Årliga avgifter (exklusive de som är associerade med företagsräkenskaper) varierar från $ 75 (USD) för ett HONDON HHONORS överträffat kort till $ 450 för Platinum och Delta Reserve Cards.
    • Vissa kortalternativ avstår från årsavgiften för det första året och börja ladda efter det. Amex Green och Premier Rewards Gold Cards är exempel på dessa.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 6
    2. Titta på kort aprs. Om du har en balans på ditt AMEX-kreditkort (eller något kreditkort) från månad till månad, debiteras intresseavgifter enligt den årliga procentsatsen (APR) som är associerad med ditt kort. Du vill inte sluta med ett kreditkort med räntor så högt Du kan inte betala ner din balans, så utforska dina alternativ noggrant.
  • Upplysningsmaterial för kreditkonto innehåller alltid denna information, men ibland kan språket vara svårt att förstå. Fråga en AMEX-representant för att förklara det fina utskriften som är associerat med varje kort APR.
  • APRS kan fixas, variabel eller en kombination av de två. Fast intresse innebär att du alltid kommer att betala samma procentsats i räntebindande intresse kan förändras med marknadsräntan och kan bli mycket högre än det var när du fick kortet. Kombinerade APR har en fast ränta plus en rörlig marknadsränta.
  • Ett kort APR kan ändras när som helst utan föregående meddelande. Om du får ett Amex-kort, vare på utkik efter meddelanden om APR-revisioner.
  • Räntorna skiljer sig ofta för olika typer av inköp, balansöverföringar och kontantförskott. Gör dig själv medveten om alla villkor för ditt kort som relaterar till intresse, särskilt de som är förknippade med inköp (om det är vad du kommer att använda ditt kort för oftast).
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 7
    3. Välj ett belöningsprogram. Amex Partners med flera företag som Hilton, Mercedes-Benz och Delta Airlines att erbjuda kort med specialiserade belöningsprogram. Varje godkänd AMEX-kort har ett specifikt belöningsprogram som är associerat med det. När du har minskat dina kortalternativ, kolla igenom de belöningar som är kopplade till dina toppplockningar och bestämma vilken som är mest tilltalande för dig. Tillgängliga program inkluderar:
  • Medlemskapsbelöningar poäng. Dessa punkter är intjänade genom att göra kvalificerade inköp med ditt AMEX-kort och inlösningsbart på olika sätt (till exempel för presentkort för att välja butiker eller webbplatser).
  • Flygbolag miles. Vissa kort ackumulerar körsträcka belöningar för specifika flygbolag som Delta. Med det här programmet tjänar kvalificerade inköp du miles kan du senare lösa in Delta Airlines gratis flygresor.
  • Hotellpoäng. Kort som Hilton Hhonors överträffa vinstkrediter mot gratis Hilton Hotel vistelser med kvalificerade inköp. Dessa liknar kort som tjänar flygbiljett.
  • Belöningsprogram är relaterade till årliga avgifter i den meningen att kort som erbjuder mer attraktiva fördelar ofta har högre avgifter - överväga detta innan du hoppar på ett belöningsprogram som du gillar.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 8
    4. Förstå hur dina kreditvärdighetsfaktorer i. Beroende på din kredithistorik kan du inte kvalificera dig för det kort du vill ha. Saker som höga kreditgränser, låga årliga procentsatser (APR), och även vissa belöningsprogram är ofta reserverade för de mest prestigefyllda korten, som kan ha högre minsta kreditpoäng för att kvalificera sig.
  • Ansökan om kreditlinjer (som ett AMEX-kort) kan faktiskt ha en negativ inverkan på din kreditpoäng om alltför många förfrågningar görs på kort tid (även om vissa nekas). Om du är orolig kommer du inte att bli godkänd för ett kort, tala med en Amex-representant innan du ansöker.
  • Du kan få en gratis kreditkontroll som inte påverkar ditt kreditpoäng genom att anmäla dig till ett gratis konto på FreecreditReport.com. Detta ger dig en uppfattning om var din kreditpoäng sitter och vad dina kreditvagheter är.
  • Del 3 av 4:
    Ansöker om ett kontoStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 9
    1. Svara på ett mail erbjudande. Fyll i ansökningsformuläret och maila den tillbaka i det adresserade, porto-betalda kuvertet som medföljde erbjudandedokumenten. Alternativt kan du besöka Amex Credit Card-webbplatsen och klicka på "Svara på ditt mail erbjudande."
    • Om du väljer att svara på nätet måste du tillhandahålla RSVP-koden som ingår i ditt e-postmeddelande, liksom din postnummer (U.S.). RSVP-numret är en 14-siffrig sekvens av alfanumeriska tecken.
    • Om du svarar på ett e-postmeddelande online men inte har RSVP-numret, kan du ange några personuppgifter, t.ex. din adress och namn för att fortsätta med din ansökan.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 10
    2. Ansök online. Du kan ansöka om ett Amex-kort online utan att ha undersökts via post. För att göra detta, besök AMEX-webbplatsen, klicka på "Komma igång," Välj det kort du vill ha, och klicka på "Ansök nu" knappen för att fylla i ansökningsformuläret. Gör inte det förrän du är säkert vilket kort du vill ha.
  • Du måste ha viss personlig information praktisk, till exempel din arbetsgivares information, ditt personnummer, din adress och din bostadsstatus (egen eller hyra). Du kan också behöva ge en uppskattning av din årliga hushållsinkomst. Godkännandeprocessen kan ta så lite som en minut.
  • Innan du ansöker om ett visst kort är det en bra idé att använda Amex online "Visa mina erbjudanden" Verktyg, som låter dig avgöra om du är berättigad till några specialerbjudanden. Det här verktyget är inte en kreditansökan - det visar bara vilka erbjudanden som är tillgängliga för dig baserat på din personliga information.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express kreditkort Steg 11
    3. Ansök via telefon. Detta kan göras genom att ringa 1-800-223-2670 (U.S.). Du kommer att vara ansluten till en representant som ställer frågor om dina kortbehov och kommer att göra rekommendationer om dina kortalternativ. Amex telefonlinjer är öppna 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.
  • Var beredd att ge någon personlig information som telefonrepresentanten kan begära, vilket kommer att innehålla känslig information som ditt personnummer.
  • Även om du bestämmer dig för att söka via telefon, är det en bra idé att först undersöka dina alternativ på Amex-webbplatsen. På så sätt har du redan en uppfattning om de kortfunktioner som är tillgängliga för dig när du ringer - det här kommer att göra processen mer smidigt.
  • Om det av någon anledning ett godkännandebeslut inte kan göras omedelbart kan du kontrollera statusen för din ansökan online (även om du tillämpas via telefon).
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 12
    4. Fråga om alternativa alternativ om du nekas. Om din ansökan om ett AMEX-kort inte är godkänt, kommer du förmodligen inte att informeras om orsaken. Om du vill fortsätta saken, kontakta AMEX kundsupport via telefon för att fråga om alternativa kortalternativ kan vara tillgängliga för dig.
  • Om du inte kvalificerar dig för det kort du väljer, är det möjligt att kvalificera andra Amex-kortalternativ. Det bästa sättet att avgöra om detta är fallet är att prata med en AMEX-representant.
  • Fråga din representant om det är möjligt att ändra villkoren för ditt kort för att godkännas. Fråga om du skulle kvalificera dig med en lägre kreditgräns eller högre årlig procentsats (APR). Du bör dock inte räkna med det här alternativet.
  • Del 4 av 4:
    Aktivera och använda ditt kortStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Ansök om ett American Express kreditkort Steg 13
    1. Leta efter ditt kort i posten. Nya kort anländer vanligtvis inom en vecka till 10 dagar efter godkännande. Kortet kommer att levereras i ett vanligt vitt kuvert med en liten American Express-logotyp och en Omaha, Nebraska-returadress. Om 10 dagar passerar och du fortfarande inte har fått ditt kort, kontakta Amex kundservice online eller via telefon.
    • Kortpostkuvert är ganska vanliga och kan likna skräppost, så var försiktig så att du inte slänger bort det av misstag. Detta är en strategi att avskräcka skulle vara mail tjuvar.
    • Konto för federala helgdagar i beräkning av det beräknade ankomstdatumet för ditt kort. Lägg till ett par dagar i postperioden om det spänner över en semester.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express Credit Card Steg 14
    2. Aktivera ditt nya kort. Detta kan göras online eller via telefon genom att följa instruktionerna som ingår i ditt kort (vanligtvis finns på en klistermärke som är fäst vid kortets ansikte. Du måste ange kortnumret för att aktivera det. Processen är automatiserad och bör bara ta några minuter.
  • Var noga med att teckna baksidan av ditt kort på signaturraden när den har aktiverats. Detta är en viktig bedrägeribekämpningsåtgärd. Alternativt kan du skriva "Se jag.D." På kortet - det här kommer att uppmana alla att acceptera ditt kort personligen för betalning för att kontrollera ditt regeringsutfärdade foto-ID mot namnet på ditt Amex-kort.
  • Kort måste aktiveras inom en viss tidsperiod. Om du försenar aktiveringen av ditt nya kort för länge, kan Amex automatiskt ogiltigt det om det var förlorat eller stulit på väg till dig.
  • Du borde kunna använda ditt kort omedelbart när det har aktiverats.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 15
    3. Använd ditt kort för att göra inköp. För att få ut det mesta av dina belöningar eller undvika potentiella påföljder, använd ditt kort ofta. Många väljer att använda sitt personliga Amex-kort för alla sina dagliga utgifter och betala tillbaka sin balans före slutet av varje faktureringscykel. Detta är ett bra sätt att ackumulera belöningar utan att behöva betala ränta på din kortbalans.
  • Håll reda på dina utgifter online eller med en speciell app eller datorprogram. Om du får vana att ofta spela in och kontrollera alla dina utgifter, är du mer benägna att hålla kontrollen över din ekonomi och hålla din balans från att bli för hög. Detta gör det också möjligt att snabbt identifiera någon bedräglig aktivitet på ditt konto.
  • Glöm inte att bära ditt foto-ID med dig när du använder ditt kort. Vissa företag check-ID när du accepterar kreditkortsbetalningar, även om du inte skrev "Se jag.D." På ditt korts signaturlinje.
  • Bild med titeln Ansök om ett American Express-kreditkort Steg 16
    4. Hantera ditt konto. Det enklaste sättet att göra detta är att skapa en online-kortprofil på AMEX-webbplatsen. Du kan sedan använda din profil för att betala din faktura, spåra och lösa in belöningar, övervaka kortaktivitet, uppdatera kontaktinformation och få lätt hjälp när det behövs.
  • Fortsätt på kortpolitiken för att maximera dina fördelar. Till exempel bör du vara medveten om när och hur man löser in poäng eller miles ordentligt. Håll ett öga på belöningsutgångsdatum, om tillämpligt.
  • Åtkomstförsäkring på dina inköp (tillgänglig utan extra kostnad för dig), utnyttja reseskyddstjänster och bekanta dig med AMEXs utökade garantierbjudanden. Om du vill utöva någon av dessa fördelar med Amex Card-medlemskap, tala med en representant för detaljer.
  • Om ditt kort är förlorat eller stulit, informera Amex online eller via telefon omedelbart. Din bästa satsning för att undvika att bli ansvarig för bedrägliga utgifter är att agera snabbt om din information äventyras. I en sådan situation kommer Amex att upphäva ditt kort och skicka dig en ny.
  • Tips

    American Express skickar automatiskt ett nytt kort när ditt kort närmar sig utgången. * Om ditt kort blir skadat, förlorat eller stulen, kan du begära ett nytt kort online eller genom att ringa Amex kundservice på 1-800-528-4800 (U.S.).
  • AMEX-webbplatsen har flera användbara funktioner som är utformade för att hjälpa dig att välja rätt kort, inklusive filtreringsverktyg och "kortquizzer" som föreslår ett kort baserat på dina behov.
  • Fråga en Amex-representant för att förklara alla fördelar med det kort du är intresserad av. Det kan finnas förmåner i det fina utskriften som du inte är medveten om. Du vill inte sakna något av dessa!
  • Varningar

    Kreditförfrågningar, som inträffar när du ansöker om en ny kreditlinje, kan negativt påverka din kreditpoäng i vissa situationer. Om du är orolig för detta, tala med en finansiell rådgivare eller bankir att lära sig mer.
  • Kreditkonton är inte "gratis pengar." Håll alltid koll på dina utgifter och var försiktig med att hålla balansen på eller under ett belopp du har råd att betala av. Ju längre du håller en balans, desto mer kommer du att sluta betala i intresse och avgifter.
  • Amex Rewards Points och Miles kommer att återkallas om ditt korts minsta betalning inte betalas i slutet av varje faktureringsperiod. Poäng kan återställas med betalning och en extra avgift.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande