Hur man bestämmer om du behöver reseförsäkring

Om du planerar en utökad resa kan du överväga olika former av reseförsäkring. Om du reser utomlands, bör du kontrollera din inhemska sjukförsäkring och se om den täcker medicinsk kostnader. Om det inte gör det borde du köpa någon form av reseförsäkring. Du bör också kolla med dina kreditkort och alla andra försäkringar som du måste se om de kommer att täcka saker som hyrbilförsäkring, flygavbeställningar eller förlorat bagage. Slutligen, om du slutar få någon form av reseförsäkring, bör du handla och vara säker på att läsa en policys fina tryck för att få täckningen som är rätt för dig.

Steg

Metod 1 av 3:
Utforska sjukförsäkringsbehov
  1. Bild med titeln vara en uppmuntran till någon som är sjuk eller sjuk steg 8
1. Kontakta din sjukförsäkringsleverantör. Om du reser utomlands, bör du kontakta din sjukförsäkringsleverantör om din policy. Medicare och många större bärare kommer inte att täcka medicinska kostnader utanför USA. På grund av detta bör du försöka ta reda på om din plan har täckt. Om du reser hemma, kommer du att täckas av din nuvarande sjukförsäkring.
  • Bestäm vad ditt försäkringsbolag täcker. Ställ frågor som "Hur mycket av mina sjukvårdskostnader täcker du?"Och" Vilka saker kommer att täckas under min resa?"
  • Var noga med att fråga om medicinska evakueringar. Om du reser någonstans som har ett dåligt hälsovårdssystem eller om du är engagerande i farliga aktiviteter, bör du se till att du har medicinsk evakueringstäckning.
  • Bild med titeln Accelerera viktminskning Naturligt steg 11
    2. Utvärdera din hälsa. När du tänker på att få sjukförsäkring för din resa, överväga din allmänna hälsa. Är du någon som blir sjuk eller ofta? Har du ett kroniskt medicinskt tillstånd? Om du svarade ja på någon av dessa frågor, borde du ha någon form av medicinsk täckning.
  • Om du har ett tidigare existerande tillstånd, planerar du att göra mycket reser, eller har inte haft en fysisk på lång tid, bör du besöka din läkare för en grundläggande fysisk innan du lämnar.
  • Om du reser till en plats där det finns en ökad risk att bli sjuk, bör du få medicinsk täckning.
  • Bild med titeln Ansök om långsiktiga funktionshinder Steg 10
    3. Tänk på hur länge du kommer att vara borta. Ju längre du är borta, desto mer sannolikt är du att ha något slags medicinsk problem. Resa, jetlag och exponering för ny mat kan alla påverka ditt immunsystem och matsmältningshälsa. Om du kommer att vara borta under en längre tid, bör du få någon form av medicinsk täckning medan du är utomlands.
  • Innan du lämnar, hitta medicinska anläggningar på den plats du planerar att resa till det finns i ditt medicinska nätverk och bära den informationen med dig. Detta kan spara dig mycket pengar om du är i en olycka och behöver akut uppmärksamhet.
  • Bild med titeln Se undervattenssteg 7
    4. Ta hänsyn till dina planerade aktiviteter. Om du planerar att ta en utomeuropeisk resa där det finns potential för en medicinsk nödsituation, bör du förmodligen få resenärers sjukförsäkring. Rese sjukförsäkring är en bra idé om du kommer att engagera dig i någon avlägsnande farlig verksamhet som snorkling, ridning motorcyklar, parasailing eller bergsklättring. Om du kommer att engagera dig i en aktivitet där du kan bli skadad, var noga med att få resenärens sjukförsäkring.
  • Detta är särskilt viktigt om du går någonstans avlägsen eller som har dåliga sjukvårdsfaciliteter.
  • Om du gör något på distans farligt, bör du köpa en policy som täcker nödsituationer. Om du blir allvarligt skadad och inte har medicinsk evakueringstäckning, kan du vara ute $ 40.000 till $ 50.000 dollar.
  • Metod 2 av 3:
    Undersökande övriga former av reseförsäkring
    1. Bild med titeln planera en resa till Australien Steg 11
    1. Få försäkring för stora biljettobjekt. Det är en bra idé att få försäkring för stora inköp som dyra flyg, kryssningar och turnépaket. Om du av någon anledning måste avbryta, vill du inte vara ute hundratals eller till och med tusentals dollar som du betalat för dessa saker. Att få försäkring för dessa stora kostnader kan också ge en viss välbehövlig sinnesro.
    • Om du reser med dyra eller ovärderliga föremål, kanske du också vill få någon form av täckning.
  • Bild med titeln planera en resa till Australien Steg 7
    2. Kontrollera dina kreditkorts förmåner. Olika kreditkort har ett antal olika försäkringsrelaterade förmåner. Till exempel kommer vissa kreditkort att tillhandahålla bilförsäkring för en hyrbil. Andra ger reseskydd och täcker utgifterna för förlorat bagage. Innan du gör dina researrangemang, kontakta din kreditkortsleverantör och bestämma vilka förmåner, om några, dina kort erbjudanden.
  • Vissa kreditkort kan till och med ge täckning om du måste avbryta ett flyg.
  • Ställ frågor som "Kommer mitt bagage att skyddas mot förlust eller skada?"Och" Om jag kommer in i en bilolycka, hur mycket kommer du att täcka?"
  • Bild med titeln hävdar ersättning för whiplash steg 13
    3. Leta efter överlappande täckning. Några av dina befintliga försäkringar kan täcka eventuella utgifter som dyker upp under din resa. Till exempel kan dina husägare eller hyresgäster försäkring täcka förlust eller skada på ditt bagage. Om du har bilförsäkring, är du sannolikt täckt om du hyr en bil. Kontrollera din befintliga policy eller prata med ditt försäkringsagent för att se vilka saker som är täckta.
  • Om du redan har en livförsäkring, bör du inte behöva en oavsiktlig dödspolitik.
  • Med förlorat bagage kommer flygbolaget också att täcka din förlust upp till en viss punkt.
  • Om din befintliga täckning inte skyddar ditt bagage, ta bara ägodelar som du kan leva med att förlora. Om du måste resa med värdesaker och du är inte täckt, bör du få lite försäkring.
  • Fråga dina försäkringsagentfrågor som "Har min bilförsäkring uthyrningsbilar utomlands?"Och" täcker min hyresgästens försäkring mitt bagage?"
  • Metod 3 av 3:
    Få rätt försäkring
    1. Bild med titeln planera en resa till Australien Steg 8
    1. Köp din egen försäkring. Istället för att köpa en policy från ditt resebyrå eller bokningssida, hitta en policy via en online-mäklare. Ett resebyrå kan sälja dig en policy som betalar den högsta försäljningskommissionen snarare än att erbjuda kunden den bästa täckningen. Detta hjälper dig Få billig försäkring. Om du redan har sjukförsäkring, kontakta din nuvarande leverantör för att se om de erbjuder extra täckning som du kan köpa för din resa.
  • Bild med titeln Ansök om långsiktiga funktionshinder Steg 4
    2. Shoppa runt. När du letar efter försäkring, se till att du tittar på flera bärare. Kolla in en online-mäklare som OsureMyTrip och jämföra olika priser. Prata med en försäljningsrepresentant och få detaljerna om eventuella policyer som du är intresserad av.
  • Detta är särskilt viktigt för alla reseförsäkringar. Underlåtenhet att få rätt policy kan kosta dig tusentals dollar.
  • Bild med titeln Ansök om långsiktiga funktionshinder Steg 1
    3. Läs det fina trycket. Om du köper en policy vill du se till att det kommer att täcka eventuella problem som du stöter på. Till exempel, om du har ett tidigare existerande tillstånd, se till att din reseförsäkring kommer att täcka några komplikationer i samband med det. Du vill inte köpa försäkring bara för att ta reda på senare att det inte uppfyller dina behov. Läs det fina utskriften och få en policy som fungerar för dig.
  • Innan du köper, be om en kopia av policyn och var noga med att gå över den.
  • Prata med ett försäkringsagent och se till att alla dina behov är uppfyllda. Fråga dem saker som "täcker detta mitt preexisterande tillstånd?"Och" kommer den här policyn att täcka kostnaden för allt mitt bagage om jag förlorar det?"
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande