Hur accepterar du kreditkort via telefon

Att kunna acceptera kreditkort via telefon kan låta dig göra en försäljning när en kund inte kan komma till din arbetsplats. I vissa fall kan det låta dig njuta av mobilförsäljning. Den exakta informationen och inställningen du behöver varierar baserat på den metod du använder för att behandla kreditkort via telefon.

Steg

Metod 1 av 3:
Slår din smartphone till en kreditkortsbehandlingsmaskin
  1. Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 1
1. Ställ in ett konto hos en mobilt kreditkortbehandlingsleverantör. Vissa kommer att acceptera kreditkortsinformation som skickas med din smarta telefonens webbläsare, medan andra kommer att kräva att du köper utrustning som ska användas med din smartphone. Vissa kan kräva att du använder en app.
  • Mobila kreditkortbehandlingsleverantörer inkluderar Intuit, BluePay, Square och Payfirma.Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 1Bullet1
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 2
    2. Installera all nödvändig utrustning eller appar på din telefon. Du kan behöva lägga in kontakten för en kreditkortsläsare i telefonens hörlursuttag. Vissa företag använder ett ärende med en inbyggd kreditkortsläsare.
  • Om ditt bearbetningsföretag kräver att du använder en app, ladda ner den till din telefon och installera den.Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 2Bullet1
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 3
    3. Ange kreditkortsinformationen. Detta kommer att bestämmas av ditt kreditkortsbehandlingsbolagets krav. Du får inte ha utrymme på din skärm för att klienten ska underteckna hans namn. De flesta mobila bearbetningsföretag har en elektronisk knapp som betyder huruvida kunden har godkänt försäljningen. För att fortsätta, tryck på lämplig knapp.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 4
    4. Acceptera en kreditkortsbetalning utan läsare. Företag som Square tillåter dig att behandla en betalning med en app utan en kreditkortsläsare. Här är stegen:
  • Ladda ner appen för kvadratregistret.Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 4Bullet1
  • Ange ditt knappsats med ditt knappsats .Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 4Bullet2
  • Knacka "Avgift" För att börja bearbeta betalningen.Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 4Bullet3
  • Knacka "Kreditkort" eller "Kort" För att ange kortnummer, säkerhetskod, utgångsdatum och kundens faktureringskod.
  • Knacka "Avgift."
  • Om du har aktiverat signaturerna, be din kund att skriva med fingret. De kan också lämna ett tips om den här funktionen är aktiverad. Om din kund inte är tillgänglig för att skriva, kan du skriva "Telefon" eller "Internet Order" i stället för en signatur.
  • Kundkranen "Gjort signering," och de kan sedan ange sin föredragna kvitto leveransmetod, till exempel e-post.
  • Om du har skrivit in allt korrekt läser den slutliga skärmen "Du är alla färdiga" Efter betalningen slutfördes.
  • Metod 2 av 3:
    Bearbetar ett kreditkort via telefon
    1. Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 5
    1. Utvärdera med ditt eget köpkonto vs. en tredje part. Om du kommer att göra mycket transaktioner kanske du vill investera i ditt eget handelskonto och kreditkortsbehandlingsutrustning. Tredjeparts kreditkort bearbetningsföretag som flaggskeppshandlare, kreditkort bearbetning och Cayan Merchant Services inte kräver att du investerar i ett köpkonto eller kreditkort bearbetningsutrustning, men du måste betala en avgift för varje transaktion.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 6
    2. Bestäm vilken information som krävs. Om du bestämmer dig för att använda din egen bearbetningsutrustning, utför en testtransaktion så att du vet vilken information du behöver för att få från din kund. I de flesta fall behöver du det fullständiga 16-siffriga kreditkortsnumret, namnet som det visas på kreditkortet, utgångsdatum och faktureringsadress som är kopplad till kreditkortsnumret.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 7
    3. Bearbeta försäljningen med ditt eget köpkonto. Om du använder ditt eget köpkonto och kreditkortsterminal, samla först den nödvändiga informationen från klienten. Du måste ange kundens faktureringsinformation för att behandla försäljningen.
  • Ange det 16-siffriga kortnumret manuellt, med hjälp av det numeriska knappsatsen på din kreditkortsterminal. Tryck "Stiga på."
  • Följ kreditkortanslutningarna att ange resten av nödvändig information, inklusive kundens namn och faktureringsadress och kortets utgångsdatum.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 8
    4. Fil och distribuera hardcopy kvitto. Riva av kreditkortet kvitto, fil din kopia och sätt kundens kopia med alla produkter du kommer att maila till klienten. Skriva "per kundförfrågan," På signaturlinjen.
  • Metod 3 av 3:
    Bearbetar ett kreditkort med en tredje parts tjänst
    1. Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 9
    1. Bestäm vilken information som krävs. Ett kreditkortsbehandlingsbolag kommer att kräva viss information för att behandla kreditkortsinköp utan en signatur. I de flesta fall behöver du det fullständiga 16-siffriga kreditkortsnumret, namnet som det visas på kreditkortet, utgångsdatum och faktureringsadress som är kopplad till kreditkortsnumret.
    • Vissa kreditkortsbehandlingsföretag kräver att du har den 3-siffriga säkerhetskoden, som ligger på baksidan av kreditkortet, för telefontransaktioner.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon steg 10
    2. Samla och förmedla kundens kreditkortsinformation. Vissa kreditkortsföretag från tredje part har ett inkopplingsnummer, medan andra använder ett online-bearbetningscenter. Du kan hitta det bekvämare att använda online-bearbetning. Välj ett företag som ger 24 timmar, sju dagar i veckan tillgänglighet.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkort via telefon Steg 11
    3. Vänta på bekräftelse från din leverantör. Detta kan vara en verbal eller skriftlig bekräftelse. Du kan behöva skriva ner ett transaktionsnummer för dina poster.
  • Om du använder en tredjepartsleverantör, kanske du inte har ett hardcopy kvitto för dina poster eller för kundens. Håll detaljerade poster av transaktionen.
  • Tips

    Varningar

    Många kreditkortsbehandlingsföretag tar ut en månadsavgift utöver varje transaktionsavgift. Detta kan vara en nackdel för lågvolymhandlare.
  • De flesta kreditkortsbehandlingsföretag kommer att debitera dig en högre avgift för att bearbeta ett manuellt inmatat kreditkortsnummer än den avgift du medför när du sveper ett kort.
  • Viktigt: Se till att din hantering av kundinformation, särskilt finansiell information, är lufttät. Du bör investera i god cybersäkerhet och implementera ett system för att se till att kundinformation är skyddad. Att låta information komma ut eller tas av hackare kan lämna dig med rättegångar och dålig publicitet.
  • Använd ett företag som krypterar kreditkortsdata för tillfället att den är inmatad. Vissa krypterar inte kortdata under insamling eller transmittal, vilket ökar säkerhetshänsyn.
  • Alltid strimla eller förstöra några papper som du har gjort som innehåller kundens fullständiga kreditkortsinformation, utgångsdatum och kundens faktureringsadress. Om du inte och någon stjäl informationen kan du vara ansvarig för obehöriga avgifter.
  • Vissa kreditkortsförädlingsföretag kommer att begränsa tillgången till dina medel för en viss tidsperiod. Du kan till exempel kunna behandla upp till $ 1000 i försäljning under en viss sju dagar, men alla medel som överstiger $ 1000 kan placeras i ett reservkod för upp till 30 dagar. Andra kan placera en omedelbar hållning på dina medel utan föregående meddelande och med liten insyn.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande