Hur man lägger till ett kreditkort till en apple watch

ThisWill lär dig hur du lägger till ett kreditkort till Apple Betala på din Apple Watch. För att göra detta måste du lägga till kortet till din iPhone`s Apple Watch App.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 1
1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone. Den här appen är vanligtvis svart och har översikt över en klocka och vaktband som du kommer att kunna hitta på en av dina hemskärmar.
  • Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 2
    2. Knacka Min klocka. Du får se den här fliken i det nedre vänstra hörnet på skärmen - om du har flera äppelklockor, måste du trycka på för att välja en innan du kan fortsätta.
  • Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 3
    3. Knacka Plånbok & Apple Pay. Det är i "W" Listning av menyn, nära botten.
  • Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 4
    4. Knacka Lägg till kredit- eller betalkort. Du får se detta nära toppen av den nya sidan.
  • Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 5.jpeg
    5. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till ett kort. Appen uppmanar dig att antingen lägga till ett kort som du använder med ditt Apple-ID, lägga till ett kort som är aktivt på en annan enhet, eller lägg till kort som du nyligen har tagit bort. Om du väljer något av dessa alternativ måste du bara ange kortets säkerhetskod.
  • Om du inte väljer ett av dessa alternativ, tryck på Fortsätta För att fortsätta lägga till ett nytt kort, som inkluderar att placera kortet på en platt och jämn färgad yta och ta en bild av den med din iPhone för att föredra sektioner eller ange informationen manuellt.
  • Bild med titeln Lägg till ett kreditkort till en Apple Watch Steg 6.jpeg
    6. Knacka Nästa och kom överens. Du får se dessa knappar längst upp till höger och nedre högra hörn på skärmen. Därefter börjar ditt kreditkort arbeta med din Apple Watch.
  • Du kan bli uppmanad att verifiera ditt kort, som innehåller att ange en åtta siffror som skickas via textmeddelande eller e-post.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande