Hur man köper flygbiljetter med kreditkortsbelöning miles

En av de största fördelarna med kreditkort tjänar belöningar när du spenderar med kortet. Miles som kan lösas in för flygbiljetter är en vanlig belöning. Processen för att köpa biljetter med belöning miles kan variera med kreditkortsföretag, men den grundläggande processen är enkel nog. Du bör lära dig om ditt specifika kreditkortsföretagets belöningssystem. Du kommer också att lära dig några sätt att uppstå som många miles som du kan.

Steg

Metod 1 av 3:
Lös in dina poäng
  1. Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 1
1. Skapa ett online-konto för ditt kreditkort. De flesta belöningsprogram använder ett online-konto för att lösa in miles eller poäng. Besök ditt kreditkortsföretag för att skapa ett online-konto. American Express, till exempel, har ett tecken i låda i det övre vänstra hörnet. Var noga med att skapa ett säkert lösenord som du kommer ihåg.
  • Online-konton låter dig också spåra dina utgifter på kortet och kan till och med tillåta att du betalar din månadsbalans.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 2
    2. Kontrollera dina poängbalans online. De flesta kreditkortskonto webbplatser kommer att ha en "Punkter" eller "Balans" flik, som visar din nuvarande belöning mil eller poäng. Efter att ha kontrollerat din balans, leta efter en flik som säger "Lös" eller "Använd punkter" eller något liknande.
  • Om du föredrar att boka belöningsresor via telefon, kolla in din kreditkortsbelöningsinformation för att hitta telefonnumret eller tillägg som är dedikerad till tilldelningsresor. Försök att förbereda ditt resedatum och destinationsalternativ före tid för lämplighet.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 3
    3. Välj ett flyg via din kreditkortswebbplats. Ditt kreditkorts konto ska erbjuda möjlighet att söka efter flyg som är köpbara med belöning miles. De flesta kreditkort kommer att ha begränsningar baserade på flygbolag, resor, och destination, så du kan behöva söka ett tag och eventuellt kompromiss för att välja ett flyg som fungerar för dig.
  • Ditt kort kan erbjuda möjlighet att använda några av punkterna snarare än dem alla. Till exempel, om du köper en $ 400-biljett, kan du använda tillräckligt många poäng för att betala för hälften av priset.
  • Under betalningsfasen, leta efter ett alternativ om inlösta poäng. Det ska finnas en låda där du kan skriva in hur många poäng du vill använda, eller kanske en kryssruta som säger "Använd poäng för hela priset" eller något liknande.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 4
    4. Sök efter flyg på flygbolagets webbplats. Bokning direkt via ett flygbolag ger dig ofta de bästa priserna eftersom det kan vara lägre eller bokningsavgifter. Om du har ett kort som är anslutet till det flygbolaget kan du logga in med ditt medlemsnummer eller ange det under betalningsfasen efter att du har valt ditt flyg.
  • Du kan också använda frekventa flygmiljoner som du har tjänat med det specifika flygbolaget.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 5
    5. Använd en flygaggregat för att välja en biljett. Du kan boka en biljett via ett flygaggregat som Expedia eller Orbitz. Du kan använda kreditkortsbelöningspoäng förutsatt att du har ett kreditkort som är anslutet till dessa webbplatser. Till exempel använder Expedia Citi tack poäng och Orbitz par med visum.
  • Vissa aggregat kan låta dig använda ett icke-anslutet kort. Om det här alternativet är tillgängligt hittar du det när du väljer flyg och matar in din betalningsinformation. Du kanske inte kan använda belöningspoäng från ett icke-anslutet kort.
  • Många aggregat har också sina egna belöningspoängprogram som låter dig tjäna böcker när du upprepade gånger boka via deras webbplats. Detta kan vara ett bra sätt att få ut det mesta av att använda belöningspoäng.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 6
    6. Välj den biljett som passar dig bäst. Du vill ofta välja det billigaste alternativet, men bekvämligheter och flygdatum kommer också att komma i spel. Välj baserat på ditt föredragna flygbolag, de datum som fungerar bäst för dig, eller säte och kabinpreferenser.
  • När du har valt din biljett (er) flyttar webbplatsen automatiskt till betalningsfasen och du kommer att bli ombedd att ange din information.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 7
    7. Ange din information. Varje kreditkort, flygbolag eller flygaggregat kan erbjuda lite olika betalningsalternativ. När du kommer till betalningsfasen kan du behöva logga in på flygbolag eller aggregatkonton om du inte redan har det. Skriv in frekvent flierinformation om du är ombedd och belönar medlemsinformation om du är tillgänglig.
  • Du kommer sannolikt bara att kunna använda belöningar pekar från det kort som du matar in för att betala för biljetten med.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 8
    8. Slutför din biljettköp. När all din information är inmatad kommer du att bli ombedd att göra en slutlig bekräftelse på att all information du skrev in är korrigerad. Kontrollera allt försiktigt.
  • Metod 2 av 3:
    Använda ditt belöningssystem
    1. Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 9
    1. Fråga ditt kreditkortsföretag för detaljerad belöningsinformation. Om du planerar att anmäla dig till ett nytt kort, lära dig så mycket du kan om belöningssystemet. Om du redan har kort, kontakta kundservice och begära all information som de har om deras belöningsprogram.
    • Var noga med att ta reda på vilka inköp som är berättigade till att tjäna belöningar. Du kan bli förvånad över några av restriktionerna.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 10
    2. Var medveten om hur kortavbeställningar påverkar dina poäng. Om ditt kreditkort är kopplat till ett flygbolag eller ett hotell, är dina poäng sannolikt intjänade med det företaget snarare än banken. Kort som inte är parade med ett annat företag kommer endast att tjäna poäng med den utfärdande banken eller kreditbolaget.
  • Poäng som uppnåtts via ett andra företag (som ett flygbolag eller hotell) är säkra när du avbryter, men poäng som tjänas via en bank kommer att gå vilse.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 11
    3. Kontrollera värdet på varje mil (eller punkt) du tjänar. Tjänade miles eller poäng kan skilja sig från ett kreditkortsföretag till nästa. Fråga ditt kreditkortsföretag direkt för att ta reda på exakt vad dina mil är värt. Du kan också leta efter webbplatser som listar punktvärden från olika kreditkort.
  • Många kreditkort miles är värda 1 cent. Det innebär att om du har 40 000 kan du lösa in dem för en biljett som kostar upp till $ 400.
  • Metod 3 av 3:
    Tilltalande miles
    1. Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 12
    1. Öppna ett nytt kreditkorts konto. Många kreditkort erbjuder ett tecken på bonus när du startar ett nytt konto. Även om du inte behöver ett annat kreditkort, registrera dig för en och tjäna de ursprungliga punkterna. Du behöver inte spendera pengar på det specifika kortet.
    • Detta kan vara speciellt användbart om du får ett kort som är parat med ett flygbolag som du redan har ett kort eller frekvent flygblad med.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 13
    2. Starta ett investeringskonto. Många kreditkortspartner med mäklarfirmor så att du tjänar poäng när du investerar pengar genom dessa företag. Fidelity är ett företag som har denna typ av partnerskap med American, United och Delta Airlines.
  • Du kan tjäna poäng varje gång du sätter in pengar i dessa investeringskonton. Om du inte är bekväm att investera, se till att du vet vad som krävs av dig innan du börjar ett investeringskonto.
  • Bild med titeln Köp flygbiljetter med kreditkortsbelöning Miles Steg 14
    3. Forma dina utgifter kring att tjäna miles. När du fortsätter att tjäna Miles, börja ändra dina utgiftsvanor för att tjäna så många poäng som möjligt. Om shopping online tjänar dig mer än att handla i butiken, gör det. Om vissa restauranger tjänar poäng och andra inte, äter du på de restauranger som tjänar poäng mer.
  • Vissa människor gör det till en hobby för att leta efter de bästa miles som är tillgängliga som är tillgängliga. Om resan är viktig, utveckla en utgiftsstrategi som tjänar dig mest kilometer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande