Hur man kommer med ett coolt smeknamn

Smeknamn kommer från nära vänner, familj eller lagkamrater. Människor genom historien använde smeknamn av olika skäl. Dessa inkluderar: att beskriva någon, få lycka till, som ett tecken på vänskap, eller en persons hemstad.Oavsett ursprunget till ett smeknamn, som kommer med en som är coolt kan det vara utmanande. Var försiktig när du skapar ett smeknamn för dig själv eller en vän - du kan fastna med det för resten av ditt liv.

Steg

Metod 1 av 3:
Tänk på ett coolt smeknamn
  1. Bild med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 1
1. Förkorta ditt namn. Den mest grundläggande och vanliga typen av smeknamn är en förkortad version av någons riktiga namn. Till exempel är Alexander förkortad till Alex eller Al, Katherine till Kate eller Katie, Richard till Rick eller Dick, och så vidare.
  • Bild med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 2
    2. Skapa ett coolt smeknamn med dina initialer. Ta och kombinera första bokstaven i dina för- och efternamn, eller första bokstaven i ditt första och mellannamn. Att gå med dina initialer kan hjälpa till att skilja dig från andra om du har ett gemensamt namn, eller gör ett svårt eller långt namn lättare att uttala. Det här fungerar bra om ditt mitten eller efternamn börjar med "J", "D", eller "T" - till exempel kan Daniel Joseph förkortas till "D.J.", Andrew Johnson till" A.J.", Jonathon Jameson till" J.J.", Eller James Taylor till" J.T.".
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 3
    3. Beskriv ett unikt fysiskt attribut eller personlighetsdrag. Tänk på en bra funktion om dig själv eller en vän och använd det som inspiration för ett smeknamn. Till exempel kallas den 16: e presidenten Abraham Lincoln ofta "ärlig Abe" för sin integritet. Var försiktig så att du inte förolämpa någon och fokusera på positiva, inte negativa attribut.
  • Om någon är väldigt smart, ring dem "prof" eller "doc", eller en kreativ person kan kallas "muse" eller "da vinci".
  • I Kina har många amerikanska och brittiska kändisar smeknamn baserat på deras utseende eller rykte. Till exempel är Katy Perry känd som "fruktsyster" för sina färgglada kostymer, Benedict Cumberbatch är "lockig välsignelse" för hans lockiga hår, och Adam Levine är "Flirty Adam".
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 4
    4. Ring någon med sitt efternamn. Detta fungerar bra i sport eller på jobbet, speciellt om du har ett gemensamt förnamn. Också, de flesta idrottare går med sitt efternamn, eftersom det är på baksidan av sina tröjor. Du kan också förkorta eller förkorta ditt efternamn.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 5
    5. Se till att namnet är kort och enkelt att komma ihåg. Du kan förkorta någons första eller efternamn till 3 stavelser eller mindre. Du vill ha något som är catchy och lätt att säga.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 6
    6. Testa namnet innan du använder det offentligt. Om du försöker komma med ett coolt smeknamn för en vän, prova det på dem först när ingen annan är. Se hur de svarar - du vill att ett smeknamn är smickrande, inte stötande.
  • Sluta ringa personen med det namnet om de finner i irriterande. Olämpliga smeknamn inkluderar de som refererar till dåliga vanor, vilket negativt visar någons fysiska utseende eller vikt, eller är sexuellt explicit.
  • Metod 2 av 3:
    Tänk på ett kreativt smeknamn
    1. Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 7
    1. Använd ett retro eller vintage smeknamn. Gör något gammalt nytt igen genom att återuppliva ett smeknamn som brukade vara populärt, men har sedan fallit ur bruk. Till exempel, "Slick", "Skippy", eller "Biff" för pojkar och "Dottie", eller "Kittie" för tjejer var populära på 1940-talet och 1950-talet. Under den viktorianska eran är exempel på populära smeknamn för tjejer "Josie", "Millie" och "Maisie", och för pojkar "Fritz", "Augie" och "Zeb".
    • Leta efter inspiration från gamla tv-program eller filmer. Till exempel, tecken smeknamn på "The Little Rascals" (1922-1944) inkluderar Alfalfa, Junior, Froggy, Ananas och bovete. Den populära musikaliska och filmen "Fett" (1978) innehåller medlemmar av de "rosa damerna" (Rizzo, Frenchy och Marty) och "T-Birds" (Doody and Kenickie).
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 8
    2. Skapa ett smeknamn baserat på din hemstad eller intressen. Hitta inspiration från var du är från eller vad du gör. Till exempel kallas människor från Indiana ofta "Hoosiers" och "Yinzer" är ett smeknamn för människor från Pittsburgh, PA. Om du gillar att laga mat, kan du gå med "kock", "Mustang" om du gillar bilar (du kan använda någon typ av bil, det här är bara ett exempel) eller "uggla" om de gillar att läsa (eller gillar verkligen ugglor).
  • Använd sportreferenser. Tänk på ett smeknamn som är associerat med din favoritspelare. Om du spelar en sport, tänk på coola smeknamn för alla på laget baserat på deras styrkor. Se om någon av namnen sticker.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 9
    3. Skapa ett unikt smeknamn från ditt eget namn. Du kan också tänka på ett unikt eller ovanligt sätt att skapa ett smeknamn från någons namn, till exempel "resa" från Theresa, "Elle" från Michelle, eller "Ober" från Robert. Också, överväga att uttala någons namn bakåt, som att ringa Katie "Eitak" eller Brian "Nairb". Slutligen kan du ringa någon med deras mellannamn.
  • Kända kändisar, som Katy Perry, Demi Moore, och Reese Witherspoon går med sitt mellannamn eller mammas flicknamn.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 10
    4. Skapa ett steg namn. Om du är, eller vill bli musiker, är det viktigt att ha ett minnesvärt smeknamn. Att ha ett scennamn är viktigt om du vill skydda din identitet, eller ditt namn är svårt att uttala. Till skillnad från andra typer av smeknamn är ett scennamn ditt specifika varumärke.
  • Ett bra scennamn är kort, lätt att uttala och representerar vem du är.
  • Hitta inspiration från kända scennamn. Titta upp din favoritmusiker och se hur de valde sitt scennamn.
  • Metod 3 av 3:
    Tänk på ett smeknamn för en betydande annan
    1. Bild med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 11
    1. Använd ett husdjursnamn. Husdjursnamn är ett sätt att visa din kärlek. Populära husdjursnamn för kvinnor inkluderar: underbar, vacker, honung, ängel och prinsessa. De bästa husdjursnamnen för män inkluderar: babe, baby, honung, björn och boo.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 12
    2. Använd ett barndomsnamn. Medan smeknamn från din barndom kan vara pinsamt, speciellt dina föräldrar gav dig, de kan vara söta och engagera om du har en pojkvän eller flickvän. Fråga dina betydande andras föräldrar om de hade ett smeknamn när de var lite. Använd det nästa gång du ser din pojkvän eller flickvän och se hur de reagerar.
  • Bild med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 13
    3. Skapa ett hemligt smeknamn. Skapa ett smeknamn som du och din betydande andra användning när du är ensam. Du kan använda ett standard smeknamn som "boo", "honung" eller "babe", eller kom med din egen.
  • Skapa ett namn baserat på vad du tycker mest attraktivt i din betydande andra. Till exempel, om din pojkvän är en bra kyssare, ring honom "söta läppar", eller om din flickvän är söt och snäll, ring henne "ängel".
  • Bild med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 14
    4. Kombinera dina namn. Många kändispar är kända för sina fans genom sina smeknamn, som "Brangelina" (Angelina Jolie och Brad Pitt), "Kimye" (Kim Kardashian och Kanye West), eller den ursprungliga "Bennifer" (Jennifer Lopez och Ben Affleck). Experimentera skriver ner olika kombinationer av dina för- och efternamn. Börja använda den när du är runt vänner så det pinnar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Försök att göra det unikt. Namn som "Ace", "Slick", och "Skippy" är lätt att komma ihåg, men inte original.
  • Försök att inte använda ett namn från ett onlinespel. "Dungeon Master" låter fantastiskt, men folk förstår inte det.
  • Leta efter inspiration för kreativa smeknamn från filmer, låtar och TV-program. Men gör det inte så dunkelt att människor inte förstår referensen.
  • Om du ger någon ett smeknamn, var noga med att det passar deras personlighet.
  • Tänk på att många smeknamn inte skapas med avsikt, men händer "i ögonblicket". Att ha en rolig historia eller inuti skämt bakom ditt smeknamn kommer det att göra det mer unikt och minnesvärt.
  • YouCan ger någon annan ett smeknamn baserat på ett ögonblick för att det ska vara unikt och minnesvärt.
  • Se till att du svarar på ditt smeknamn, om du inte kan komma ihåg ditt smeknamn är "ess" då kanske du verkligen behöver en.
  • Försök att göra det catchy och roligt. Ess, slick och lyckligt arbete bättre än zorelb.
  • Tänk på ett ord som beskriver dig. Hitta ett sätt att säga det på ett annat språk, och börja använda det som ett smeknamn.
  • Varningar

    Undvik smeknamn som referenssex, droger eller våld.
  • Var inte en copycat - Om en annan person du känner ett smeknamn, använd det inte.
  • Ett smeknamn borde vara roligt, men inte obscen eller stötande. Att kallas "Sexy DJ Daddy" kan fungera på vissa ställen, men inte på jobbet eller skolan.
  • Tänk på att något smeknamn kan följa dig för resten av ditt liv, inklusive framtida relationer, jobb, etc.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande