Hur man är en högskole kändis (en la cher horowitz)

De flesta går igenom gymnasiet som önskar att de var mer populära, fantastiska och utåtgående än de är. Någon som Cher Horowitz från den klassiska högskolans film clueless, till exempel.

Steg

  1. Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 1
1. Har fantastiskt hår. Det behöver inte blondin, men det måste vara friskt och snyggt. När du går för att få ditt hår klippt för att visa stylisten exakt vad du vill ha. Lita aldrig på dem att välja ett snitt som kommer att vara smickrande på dig, och bara gå till någon som du litar på att göra ett bra jobb, och vem du vet kan skära ditt hår som du vill ha det. Leta upp recensioner om olika salonger innan du bestämmer, annars kommer du ångra det senare.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 2
    2. Bära minimal smink. Definitivt bära lite smink, men kom ihåg att smink är avsedd att förbättra dina naturliga egenskaper, för att inte dölja eller ändra dem. Du behöver inte spendera $ 100 på Sephora för att få det utseende du vill ha. För skolan bär lite eyeliner, mascara och läppfärg / glans ska vara bra, men var inte rädd för jazz upp med ett rökigt öga eller poppande läppfärg för sociala funktioner och evenemang.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 3
    3. Bli involverade socialt. Gå till fester och försök att prata med människor från olika klienter / vängrupper. Att säga att du inte dricker, röker, eller droger är inte en ursäkt för att inte gå till fester, för oavsett var du är, kommer du inte att vara den enda personen nykter. Var inte trashig, och ha en bra tid med vänner! Bortsett från fester, hänger med massor av coola människor efter skolan, och till lunch. Kom bara ihåg att den som du hänger med kan vara cool (tai!) Hitta en bra plats att äta lunch varje dag där många andra människor kan sitta med dig också. Se till att det är på den mest centrala platsen i din skola, så att alla kan se dig och din posse ha en bra tid, och de vill gå med i. Gör aldrig roligt med människor även om de försöker för hårt eller försöker vara som du. Var snäll mot alla. Håll dig upp på alla senaste skvaller. Om något händer, från en uppbrytning till en arrestering du vill veta om det.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 4
    4. Bli involverad i skolan. Gör dina läxor. Bara för att du vill fortsätta ett socialt liv betyder det inte att du kan ignorera dina studier. Detta är inte mellanskolan längre och i motsats till populära tro som människor egentligen tycker om att hänga runt människor som är utbildade och kan hålla upp en intelligent konversation. Syfte för A: s och B är i alla dina kurser och försök att ha en utvecklad vokabulär. Som Cher skulle göra, läs en icke-skolbok i veckan. Och kom ihåg, bra betyg = frihet. Om du blir jordad för att misslyckas med dina kurser är ditt sociala liv på toaletten.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (a la cher horowitz) steg 5
    5. Var hälsosam. Försök att få minst 45 minuters träning varje dag. Fokusera mer på kardio än styrka, men mördare ABS skadar aldrig heller. Försök inte se ut som en bodybuilder, men ser tonad och smal är en bra sak. Du måste känna dig självsäker med din kropp, även om du inte är på din målvikt. Ät hälsosam hela tiden, förutom för tillfällig fransk stek / pizza binges med dina flickvänner. Se till att om du tar en lunch till skolan är det den hälsosammaste måltiden på din dag. Du vill inte att alla ska tro att du är en gris, eller att du inte bryr dig om dig själv. En bra idé skulle vara en bit frukt, grönsaker, och några helvete kakor, eller en läcker smörgås på helvete.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 6
    6. Ha stor hygien. Luktar gott. Ha en signatur doft, som grapefrukt eller karamell, och försök att köpa alla dina kropps tvätt / lotioner i den doften, eller en doft som går med det, så att du inte luktar överdriven. Layering dofter är inte raketvetenskap, men det är lika viktigt. Dusch dagligen och gör vad du måste göra till ditt ansikte för att ha så tydlig hud som möjligt. Gör en lista över saker du behöver göra, från huvud till tå, och glöm inte någonting, inklusive rakning / vaxning / plockning, som du behöver göra om du planerar att bära korta ärmar eller andra bottnar än byxor. Håriga ben och gropar är en stor avstängning till de flesta. Om du är motsatt hårborttagning av vilken anledning som helst, försök att hålla benen och armhålorna täckta hela tiden.Exempel lista: tvätta hår, plocka ögonbryn, rena öron, tvätta ansikte, raka armhålor, tvätta kropp, lotion kropp, manikyr, raka ben, buff fötter, pedikyr.
  • Bild med titeln vara en högskole kändis (A La Cher Horowitz) Steg 7
    7. Få garderoben. Du behöver inte spendera mycket pengar eller klä ut ur din komfortzon för att vara fashionabel. Yoga / svettbyxor är bekväma men de är inte lämpliga för skolan. Du kommer över som slarvig och slobby om du inte sätter någon ansträngning i vad du har på dig. Ingenting ser Sillier ut än en tjej med sin smink och hår har gjort vem som har spårbyxor och en gammal skola t-shirt. Vissa butiker som säljer eleganta, prisvärda och originella kläder är för evigt 21, och H & M. Sparsamhetsbutiker har ofta alltid söta bitar som är mer årgång, och att ingen annan skulle ha. Det här är bra alternativ eftersom du kan ersätta din föråldrade outfits oftare, och därför vara mer i mode hela tiden. Vissa butiker som är lite dyrare men tenderar att ha lite trevligare kläder är Urban Outfitters, American Apparel och Simons. Varuhus och lokala butiker är också bra ställen att handla. Men om du går till en boutique, försök att gå till en i en annan stad eftersom chansen är att de andra tjejerna på din skolaffär på den i stan, och ingen gillar att spendera $ 30 på en skjorta för att ta reda på att det inte är t verkligen det smickrande på dig.
  • Tips

    vara ren
  • Var lojal mot dina vänner
  • Ge komplimanger
  • Var inte falsk
  • agera inte desperat eller lätt
  • skratta inte åt andra människor
  • Gå inte överbord och se trashy
  • Glöm inte att raka / rengöra något
  • vara söt
  • Skratta och le
  • bära smink
  • Titta på Clueless Innan du använder dessa steg hjälper bättre dig att förstå hur Cher Horowitz agerar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande