Hur man gör det bra i skolan utan att bli erkänd som en nörd

De flesta tror att om de går bra i skolan, kommer folk att känna igen dem som nördar. Det är definitivt möjligt att göra det bra i skolan och inte har folk tror att du är en komplett förlorare.

Steg

  1. Bild med titeln gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerd steg 1
1. Var helt säker på dig själv. I stället för att tro att du är en nörd, tänk positivt av dina betyg. Kom ihåg att de som gör det bra i skolan kommer att göra bättre senare i livet.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 2
    2. Gör massor av vänner. Visar att du är social kommer definitivt att hålla människor från att tro att du är en nörd.
  • Bilden med titeln gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 3
    3. Ser inte ut som en nörd för en. Det är okej att spendera lite pengar ibland, men spendera det på rätt saker. Visar att du har en fin stil kommer att visa människor som du vet hur man klär sig och inte är en nörd. Stora glasögon är ett bestämt nej. Om du behöver glasögon, få de som har mindre linser och en fin ram. Ännu bättre, byt till kontakter. De svarta rimmade glasögonen är okej om de är små.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 4
    4. Kom bara ihåg att inte överdå det, annars kommer det att få dig att se ut som en poser.
  • Bild med titeln gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerd steg 5
    5. Häng inte bara med dina klasskamrater, gör andra vänner också. Om du är i ett begåvat program hittar du dig omgiven av mycket nördar.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 6
    6. Försök att inte annonsera dina betyg. Om du berättar för alla att du gjorde en när ingen annan gjorde, så kommer folk att se dig som en nörd eller en sug-up. Om du har hög kvalitet på ett test, berätta för folk du gjorde, "Okej". Ljuga aldrig om dina betyg, eller gör dåligt på ett test för att visas genomsnittligt. (Det här är svårt med vissa människor som de kan vara irriterad med dig för att spela upp en högre betyg än de fick).
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 7
    7. Försök att inte suga upp till dina lärare. De gillar verkligen inte det och andra människor hatar det.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerd steg 8
    8. Använd inte uttryck som OMG, helt, liksom osv. Dessa gör det ser ut som om du gömmer något. Det är inget fel med att kunna använda engelska.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 9
    9. Aldrig någonsin någonsin försöka ändra ditt kärna jag. (Ändra inte dina mål / inre personer) Var vem du är och vara stolt över det.
  • Bilden med titeln går bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerd steg 10
    10. Försök inte för svårt att vara coolt. Människor kommer att se dig som desperat och ignorera dig, eller värre, bli kul.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 11
    11. Om du inte pratar som alla andra, försök låta lite mer som dem. Använd några av samma språkmönster, men säg det nonchalantly, som om du pratar så hela tiden.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 12
    12. Försök inte för hårt. På någonting. Det är kul att vara passionerad, men det finns en fin linje mellan de två. Att försöka för hårt är att vara obsessiv om att göra gott, gillas, etc. Att vara passionerad blir involverad, hjälper till och fokuserar.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 13
    13. Spela en sport. Du behöver inte vara bra på det - gör något lätt som volleyboll eller cykling. Ridning (* suck * min sanna passion...) är fantastisk, rolig, och någon kan vara bra på det. (Inte alla är bra på det, men du kan fortfarande vara bra. Nyckeln: Balans.)
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 14
    14. Stanna fysiskt passform. Kasta inte, under äta eller röka för att vara mager (eller cool). Jog, gå din hund (er) eller andra människors, eller helt enkelt gå.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 15
    15. Ät rätt. Om du har problem med impuls att äta, prata med din läkare. Fram till dess, håll ditt kök fyllt med friska, lätt snacks. I stället för glass, prova frusen yoghurt. Hungrig för hårt godis? Ät några cashewnötter eller osaltade mandlar.
  • Bildbetaget gör det bra i skolan utan att bli erkänd som ett nerdsteg 16
    16. Obsess inte om rengöring. Och om någon accepterar din inbjudan till ditt hus, gör dem till ett gott mellanmål (kakor, s`mores, etc.). Visa inte dem alla dina samlingar, om du har dem. (Eller dina betyg / papper du kan ha sparat.) Istället, introducera dem på ditt husdjur (om du har någon) eller favoritkonst / böcker. Om du bjuder in någon över, gör det till en person som delar samma intressen. Kanske en person från drama eller bokklubb.
  • Tips

    Gå stolt. Om du ler mycket, dra upp din kropp och håll huvudet högt, inte bara kommer du att se mindre nördig, du kommer också att känna och se varmare.
  • Försök att inte prata så mycket om skolämnen, betyg eller encyklopediska ämnen till klasskamrater. Prata om hobbyer, vad du gör efter skolan, etc.
  • Försök att inte prata med lärarna onödigt - det gör att du ser dåligt ut.
  • Överdriv inte i skolan om det inte måste göras där.
  • Om du bär glasögon, använd kontaktlinser för att undvika att vara stereotypisk.
  • Om folk redan tror att du är en nörd att gå mainstream kanske inte fungerar.Om det alls är socialt acceptabelt blir en vipp / goth / punk / stoner / gangsta etc. Du skulle bli förvånad med att få några extra inches hår kan ändra någon från nerd / slicka till någon som inte bryr sig. Försök inte byta till snabbt (*** om du är bekväm med att byta ***) - det skulle vara för uppenbart. Och var inte emo. Allvarligt? Skära själv gör dig inte cool. Dressing emo och emo frisyrer är coola, men det är okej att visa dina känslor och vara lyckliga.
  • Datum. Använd WikiHow eller andra webbplatser för att lära dig om dating.Om du inte är typen hittills, försök att se ut som du gillar tjejer tillsammans med smarts, för att vissa tjejer gillar intelligens.
  • Lär dig hur du använder populära slangvillkor med dina klasskamrater. Detta leder till bättre kommunikation.Urban Dictionary är ett bra ställe att hitta slang. Bara sett inte dumt dumt.
  • Varningar

    Om de fortfarande kallar dig en nörd, var inte avskräckt. Kom bara ihåg vem du är och hur de människor som faktiskt spelar roll på lång sikt är verkligen stolta över dig.
  • Om någon fortsätter att ringa dig en nörd, kom ihåg att i de äldre åren kommer alla att försöka komma ikapp till dig och du kommer inte att betraktas som en nörd längre.
  • Låter aldrig överenthusiastisk eller besatt av ett ämne i klassen. Göra bidrag, men säg dem i likgiltiga toner. Kom ihåg att du måste hålla dig borta från Nerd-typen så mycket som möjligt, men få läraren att lägga en A på dina papper samtidigt.
  • Om du behöver prata med lärarna för att se till att du är på rätt spår, gör det diskret.Hitta dem vid lunch eller efter klassen, eller ännu bättre, maila dem.
  • Glöm inte dig själv: Du behöver inte offra betyg och göra bra bara för att se ut som alla andra.Godkännande är en sak, popularitet är en annan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande