Hur man försvarar dig själv i ett avtal om bedrägeribekämpning

Om du stämmer för kontraktsbedrägerier, bör du snabbt identifiera vilka uttalanden som påstås bedrägligt. Generellt kan du försvara dig själv genom att argumentera för att uttalandena var sanna eller att du inte hade för avsikt att bedra den andra personen. För att räkna ut hur bäst att försvara dig, borde du träffa en advokat. Visa advokatens relevanta dokument i tvisten och fråga honom eller henne om vilka försvar du kan ta med.

Steg

Del 1 av 4:
Planerar ditt försvar
  1. Bild med titeln Mentally Förbered dig själv för en hästshow Steg 4
1. Läs klagomålet. Den som stämmer du kommer att starta rättegången genom att lämna ett "klagomål" i domstol. Detta dokument kommer att beskriva omständigheterna kring kontraktsbedrägeriets rättegång och kommer att göra en efterfrågan på pengar betalning som ersättning. En kopia ska levereras till dig.
  • Du kommer också att få en kallelse. Du borde läsa det också noga. Kallelsen kommer att berätta hur mycket tid du måste svara på rättegången. Anmärkning av tidsfristen. Om du misslyckas med att svara i tid, kan du förlora rättegången utan att någonsin göra ditt ärende.
  • Bild med titeln Spendera din tid konstruktivt Steg 9
    2. Identifiera de påstådda bedrägliga uttalandena. En person begår bedrägeri när de gör ett falskt uttalande, vet att det är falskt, med avsikt att inducera den andra personen att förlita sig på uttalandet, och den andra personen är faktiskt rättfärdigt beroende av uttalandet till deras nackdel. I det klagomål du får, identifierar käranden vilka uttalanden han eller hon tror var bedrägliga. Det finns generellt två typer av kontraktsbedrägerier:
  • Bedrägeri i inducementet. Detta bedrägeri går till hela kontraktet. Sökanden kommer att hävda att du gjorde falska uttalanden under förhandlingar som inducerade honom eller henne att underteckna kontraktet. Till exempel kan du ha förvrängt att du var en erfaren personal med 18 års erfarenhet när du faktiskt bara har börjat.
  • Bedrägeri. Sökanden kan hävda att du ljög om specifika fakta i kontraktet. Du kan till exempel ha sålt någon en produkt som du hävdar tillverkades med hjälp av delar gjorda i U.S. När faktiska delarna gjordes i Thailand.
  • Bild med titeln Skydda dig själv efter ett husbrandsteg 7
    3. Samla bevis på att dina uttalanden inte var falska. Det bästa försvaret till bedrägeri är att faktiskt bevisa att dina uttalanden var sanna när du gjorde dem. Till exempel kan du ha hävdat att du var den mest erfarna fastighetsmäklaren i ditt län. Om det är sant, kan du inte stämas för bedrägeri.
  • Bild med titeln Skydda dig efter ett husbrand Steg 21
    4. Träffa en advokat. Att fullt ut förstå hur man svarar på kontraktet bedrägeribekämpning, bör du träffa en advokat för ett samråd. Du kan få en hänvisning genom att kontakta din lokala eller State Bar Association, som borde köra ett hänskjutande program.
  • Ta alla relevanta dokument för att visa advokaten.Advokaten kommer att vilja se en kopia av klagomålet samt eventuella bevis som du har som visar att du inte begått bedrägeri.
  • Skriv också upp en lista med frågor. Till exempel, fråga hur advokaten skulle försvara ditt ärende.
  • Du bör också fråga om avgifter. Du skulle gynna att ha en advokat representerar dig under hela rättegången, även om det inte är ekonomiskt möjligt för vissa människor. Fråga om olika avgiftsarrangemang och se om du kan anställa advokaten.
  • Bilden med titeln Skydda dig efter ett husbrand Steg 20
    5. Prata om eventuella försvar med advokaten. Sanningen är ett försvar till ett bedrägeribekämpning. Du kan dock också höja andra försvar. Din advokat kommer att ha en bättre uppfattning om vilka typer av försvar som är lämpliga baserat på omständigheterna i din rättegång. Vissa gemensamma försvar är:
  • Du har inte för avsikt att bedräga käranden. Fokusen på detta försvar är på din mentala tillstånd. Kom ihåg att bedrägeri är ett falskt uttalande som du har fått veta att det var falskt och med en avsikt att inducera käranden att förlita sig på uttalandet. Om käranden inte kan bevisa att du visste att uttalandet var falskt eller inte kan bevisa att du tänkt att bedräga dem, så kan du vinna rättegången.
  • Sökanden är inte rättfärdigt beroende av ditt falska uttalande. Med detta försvar erkänner du att uttalandet var falskt. Men du hävdar då att käranden undersökte sanningen om dina påståenden, men var vårdslös i sin undersökning. I många stater kommer detta att vara ett försvar till ett bedrägeribekännelse.
  • Bedräget skadade inte käranden. Om käranden inte lider någon skada, kan du vinna rättegången.
  • Sökanden har också begått bedrägeri. Detta försvar kallas "orena händer."I huvudsak kan käranden inte stämma för bedrägeri om han eller hon också begått bedrägeri. Du bör hitta bevis på käranden som ligger under kontraktsförhandlingar.
  • Sökanden väntade för länge att sue. Varje stat har en "stadga av begränsningar" som säger att visa mycket tid en käranden måste ta med en bedrägeribekämpning. Om käranden väntade för länge, kan du be domaren att avvisa ärendet.
  • Del 2 av 4:
    Svara på rättegången
    1. Bild med titeln presentera dig själv i irländskt steg 3
    1. Utkast till ett svar. Du kommer förmodligen att svara på klagomålet genom att lämna ett svar med samma domstol där käranden lämnade klagomålet. Om du har en advokat kan han eller hon utarbeta klagomålet för dig. Om du inte har en advokat, bör du fråga domstolen om det finns en "fyll i det tomma" svarformuläret för dig att använda.
    • I ditt svar svarar du på varje påstående som gjorts av käranden. Du bör erkänna de påståenden som är sanna. Till exempel, om käranden identifierar kontraktet korrekt med namn och datum, kan du erkänna att du bildade ett kontrakt.
    • Du bör också förneka några påståenden som inte är sanna. Till exempel kommer käranden att hävda att du gjorde det falska uttalandet att veta att det var falskt och med en avsikt att inducera käranden att underteckna kontraktet. Du borde neka båda dessa påståenden.
    • Om du behöver göra mer forskning innan du medger eller förnekar huruvida ett påstående är sant, bör du ansöka om otillräcklig kunskap för att antingen erkänna eller neka.
  • Bild med titeln Uppdatera en daghems affärsplan Steg 2
    2. Fil ditt svar. Gör flera exemplar och ta kopiorna, tillsammans med det ursprungliga, till domstolens kontorist. Be domstolens clerk att lämna in originalet. Clerk ska stämpla dina kopior med inlämningsdatum.
  • Du kan behöva betala en avgift för att fila ditt svar. Fråga clisten i förväg och ge acceptabla betalningsmetoder.
  • Bild med titeln Uppnå storhet genom ödmjukhetssteg 2
    3. Servera en kopia av ditt svar på käranden. Om käranden har en advokat, skicka kopia av ditt svar till advokaten. Du kan berätta om käranden har en advokat genom att kontrollera klagomålet.
  • Generellt kan du göra service på olika sätt. Till exempel kan du anställa en privat processserver för att lämna svaret på käranden.
  • Alternativt kan du få någon 18 år eller äldre göra handleverans.
  • I vissa domstolar kan du kanske maila ditt svar certifierat brev, återvändande mottagande. Fråga domstolens kontorist.
  • Del 3 av 4:
    Förberedelser för din rättegång
    1. Bild med titeln Balans ditt arbete och hemliv (för kvinnor) Steg 2
    1. Begär användbar information från käranden. När du har filat ditt svar går rättegången in i en faktafas som heter "Discovery."Discovery har ett par ändamål. Du kan avslöja användbar information för ditt försvar till kontraktsbedrägeri. Du kan också få en bättre förståelse för vad käranden kommer att visa på rättegång för att stödja deras påstående.
    • Begär dokument. Du kan få en kopia av ett dokument i kärandens vårdnad eller kontroll så länge det är relaterat till kontraktsbedrägeri. Till exempel borde du be om kopior av alla dokument Sökanden anser att du har begått bedrägeri. Du bör också be om kopior av alla dokument som visar käranden som drabbats av en ekonomisk förlust på grund av ditt påstådda bedrägeri.
    • Ha käranden svar på skriftliga frågor. Dessa kallas "Interrogatories", och de är till hjälp för att få grundläggande information. Till exempel kan du be käranden att identifiera någon med information om rättegången.
  • Bild med titeln Bygg tillit i ett litet företag Steg 1
    2. Be sökanden att sitta för en deposition. "Depositions" är också en del av upptäckten. Med en deposition ber du ett vittne att svara på frågor som står inför ansikte under ed. En domstolsreporter registrerar frågorna och svaren. Om det av någon anledning inte kan delta, kan du presentera uttalanden från en deposition. Du vill verkligen ha käranden sitter för en deposition.
  • Ditt mål när du sätter in käranden är att hitta hjälpsam information. Det skulle till exempel vara till hjälp att fråga om käranden misstänkte att ditt uttalande var falskt och om de utförde en undersökning för att undersöka sin sanning. Om de trodde att du ljög men inte undersökte, så kunde du använda det faktum som en del av ditt försvar vid rättegången.
  • Bild med titeln Hjälp medarbetare möter sina tidsfrister i tid steg 1
    3. Ge en deponering själv. Du måste förmodligen sitta för en deposition. Fokusen på en bedrägeribekämpning tenderar att vara på vad du tänkte när du gjorde det falska uttalandet. Har du för avsikt att bedräga käranden? Visste du att uttalandet var falskt? Du borde förvänta dig att kärandens advokat sonderar dig om dessa problem under en deposition.
  • Du kan förbereda dig för deponering genom att få en god natts sömn. Deponeringar kan gå på hela dagen, så ju mer vilade du är desto bättre.
  • Gissa inte under din deposition. Om du inte känner till svaret, säg, "Jag är inte säker."
  • Ta din tid innan du svarar. Varje uttalande du gör kan tas upp på rättegång, så var noga med att du förstår frågan och ditt svar innan du talar.
  • Rådfråga din advokat när du vill. Helt enkelt säga, "Jag tror att jag måste ge min advokat."
  • Bild med titeln CONTEST EN DIVORCE STEG 3
    4. File ett förslag till sammanfattande dom. Så snart upptäckten avslutas bör du överväga att lämna in en rörelse för sammanfattande dom. Om det lyckas kommer tvisterna att sluta omedelbart och domstolen kommer att hitta till din fördel. För att lyckas måste du övertyga domstolen att det inte finns några äkta frågor om väsentligt faktum och att du är berättigad till dom som en fråga om lag. Med andra ord måste du övertyga domstolen att även om det gjorde allt faktum antagande i kärandens tjänst, kunde han eller hon fortfarande inte vinna. Du kan övertyga domstolen genom att skicka in bevis och affidavits.
  • Även om rättegången inte slutar med din rörelse, kan domstolen avvisa bitar av tvisterna om du kan övertyga det.
  • Bild med titeln Få ett obestridt skilsmässa steg 6
    5. Organisera dina bevis som försöksmetoder. Din advokat (om du har en) kan dra alla dina bevis tillsammans som försöksdatumet närmar sig. Om du representerar dig själv måste du dra allt tillsammans. Se till att du gör följande:
  • Identifiera dina vittnen. Du måste ge käranden en förteckning över vittnen du tänker ringa på rättegång, så du bör identifiera dessa människor i förväg. Se till att bara ringa till personer som har personlig kunskap om vad det än är att de vittnar om. Ett vittne kan inte vittna om att skvaller. Men någon kunde vittna om att käranden sa att de skulle ha gått in i kontraktet oavsett det bedrägliga uttalandet.
  • Domponera dina vittnen. Berätta för dina vittnen datumet att visa upp till rättegång. För att vara säker, tjäna dem också med en delspel, vilket är ett juridiskt kommando att dyka upp vid en viss tidpunkt för att vittna. Fråga domstolens clerk där du kan få tomma subpoena former.
  • Göra utställningar. Hitta användbara dokument och vänd dem till utställningar genom att fästa en utställningsklistermärke. Du måste göra kopior av alla utställningar för käranden och för domstolen.
  • Bilden med titeln Få ett obestridt skilsmässa steg 5
    6. Observera en rättegång. Om du representerar dig själv, är du förmodligen nervös om vad som händer. För att lugna dina nerver bör du sitta i en rättegång och titta på hur det utvecklas. Courtrooms är vanligtvis öppna för allmänheten, och du borde fråga domstolen om det finns en kontraktstörande rättegång du kan titta på.
  • Ta en anteckningsblock och skriv ner hur advokaterna frågar vittnen.
  • Också notera hur människor är klädda, och var de står när de talar med domaren eller juryn. Du kommer att vilja se så naturligt som möjligt när du visas på din rättegång.
  • Bild med titeln Tävla ett skilsmässa steg 6
    7. Tänk på att anställa en advokat för att försvara dig på rättegången. Du kanske inte har haft pengarna att anställa en advokat för att representera dig när fallet började. Men du borde tänka på att anställa en advokat för att representera dig vid rättegång. I de flesta stater kan du anställa någon att hantera bara rättegången. Detta kallas "begränsad räckvidd."
  • Åtminstone bör du tänka på att betala en advokat för ett par timmar av coaching. Advokaten kan hjälpa dig att strategisera om vad vittnen ska presentera och hur man gör effektiva argument till domaren eller juryn.
  • Del 4 av 4:
    Försvara dig själv på rättegång
    1. Bilden med titeln Få ett obestridt skilsmässa steg 2
    1. Välja en jury. Om du eller käranden valde att ha en jury, måste du välja en jury först. Juryvalet kallas "Voir Dire", och även om det kan skilja sig något av domstolen, följer det i allmänhet samma process.
    • Domaren frågar en panel av potentiella jurister att sitta i juryboxen. Domaren frågar då jurymedlemmarna om de kan vara rättvisa, oavsett om de vet dig eller käranden, vad deras jobb är etc.
    • Om du tror att en jurymor inte kan vara rättvis kan du be domaren att avvisa jurymedlemmen "för orsak."Du måste ha en solid anledning till varför du tror att jurymedalen kommer att vara förspänd. En jurymedlem kan till exempel erkänna att de käranden personligen och erkänner att de inte kan vara rättvisa.
    • Du kommer nog också att få ett visst antal "peremptory utmaningar."Med dessa kan du avvisa en jurymedlem utan att fråga domarens tillåtelse. Du kan använda befogade utmaningar av någon annan anledning än att diskriminera på grundval av ras, etnicitet eller kön.
  • Bilden med titeln Få ett obestridt skilsmässa steg 8
    2. Göra ett öppningsdeklaration. Du bör ge juryn en snygg kik på vilket bevis du kommer att presentera i ditt öppningsdeklaration. Kom ihåg följande tips för ett effektivt öppningsdeklaration:
  • Argumentera inte. Istället, helt enkelt berätta för jurymedlemmarna vad du förutser att bevisen kommer att visa. Säg, "som bevisen kommer att visa, sökanden ..."
  • Diskutera vittnen i samma ordning som du kommer att presentera dem. Om du har fyra vittnen att vittna, ange dem i 1, 2, 3, 4 order till juryn under ditt öppningsdeklaration. Nämna inte dem i en 3, 1, 4, 2 order, som bara kommer att förväxla jurister när du faktiskt presenterar dina vittnen.
  • Hålla det kortfattat. Öppningsdeklarationen bör inte vara längre än nödvändigt. Om ditt försvar är enkelt, behöver din öppningsdeklaration förmodligen inte vara längre än fem minuter.
  • Bild med titeln CONTEST EN DIVORCE STEG 1
    3. Korsar kärandens vittnen. Käranden får sätta sitt eller hennes fall först. Du måste sitta tyst, eftersom kärandens advokat frågar vittnen. Om du tror att ett vittne spekulerar eller vittnar om att skvaller, kan du stå och säga "invändning, din ära. Spekulation "eller" invändning, din ära. Hörsägen."
  • För tips om hur man utför en granskning, se Fråga vittnen när du representerar dig själv.
  • Bild med titeln Hjälp medarbetare möter sina tidsfrister i tid Steg 2
    4. Presentera ditt ärende. Du borde ha vittnen att vittna om de har hjälpsam information. Du måste nästan säkert vittna på egen räkning vid en bedrägeribekämpning. Om du har en advokat, så kommer han eller hon att ställa frågor. Om du inte har en advokat, kan domaren låta dig leverera ditt vittnesbörd i form av ett tal eller låta dig ställa frågor och svara sedan på dem.
  • Försvarsadvokaten kommer att översätta dig, vilket kan vara en nerv-wracking-upplevelse. Men du måste försöka lugna dig så mycket som möjligt.
  • Var noga med att sitta upp rakt och titta på advokaten. Du har inget att frukta. När du svarar, vänd dig till juryn och gör ögonkontakt.
  • Undvik inte frågor. Vara på grund av. Advokaten kommer ändå att få svaret ur dig, så du har inte nytta av att dra dina fötter.
  • Kom ihåg att alltid berätta sanningen. Du begår perjury om du ligger under ed.
  • Undvik att använda humor. Många människor förstår inte varandras humor, så det är bäst att lämna wisecracks hemma.
  • Bild med titeln Skydda dig själv efter ett husbrandsteg 37
    5. Stängningsargument. Vid stängning, gå igenom bevisen och visa hur det faktiskt stöder din position. Om du hänvisar till ett dokument, håll sedan upp dokumentet så att juryn kan se det. Var noga med att göra ögonkontakt med juryn. Du kommer att vara mer övertygande på det sättet.
  • Bild med titeln Förklara
    6. Vänta på domen. Efter avslutande argument kommer domaren att ge juryns instruktioner och låt dem gå i pension för att avsiktligt. Juryn kunde nå en dom snabbt eller ta lång tid. Vanligtvis kan du lämna rättssalen och domstolens kontorist kommer att kontakta dig när en dom har nåtts.
  • Om du tog en bänkförsök (ingen jury), då kommer domaren förmodligen att leverera domen omedelbart efter avslutande argument.
  • Bild med titeln uppskattar ditt liv steg 6
    7. Överklagande, om det behövs. Om du förlorat, bör du tänka på tilltalande. Din överklagande skulle höras av en högre domstol som består av tre domare som skulle se om domaren gjorde ett fel under rättegången eller om bevisen var starkt mot domen.
  • Om du vill överklaga, måste du omedelbart lämna ett meddelande om prövningsdomstolen. Du har vanligtvis bara 30 dagar från den datum slutgiltiga domen är inlagd mot dig, men hur mycket tid skiljer sig från staten och kan vara mindre än 30 dagar.
  • Tips

    Tänk på att lösa tvisten. Sökanden kanske bara vill säga upp kontraktet (kallat "Rescission"). I den här situationen kan du vara bättre att bara komma överens om att du kan undvika en utdragen rättegång. Om du godkänner att avbryta kontraktet, bör du och käranden både underteckna ett "ömsesidigt uppdragsavtal."En av dina advokater kan utarbeta det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande