Hur man kraschar en klass på college

I många universitet kan klasser påverkas. Högskolor har ofta inte tillräckligt med finansiering för att ge tillräckligt med professorer för att möta efterfrågan. Här är några sätt att komma in i en klass när alla fläckar är fulla.

Steg

Del 1 av 3:
Före den första dagen
  1. Bild med titeln Lär Litteratur till högskolestudenter Steg 15
1. Vänta klassen, om möjligt. Professorerna kommer ofta att ha möjlighet att lägga till eleverna tidigare kapacitet så länge som det finns tillräckligt med stolar. Detta behöver vanligtvis göras före ett visst datum, så var noga med att planera vilka klasser du vill ta bra tid.
  • Bild med titeln Visualisera din nya chattrumsvän Steg 3
    2
    E-posta professorn. Om du har ett särskilt intresse för klassen, behöver det som en förutsättning, eller behöver det att examinera, professorer kan vara sympatiska.
  • Del 2 av 3:
    På den första dagen
    1. Bild med titeln Lär Litteratur till högskolestudenter Steg 5
    1
    Uppvisa tidigt. Om professorn kommer tidigt, kommer det att ge dig en chans att presentera dig själv. Professorn kan också kunna berätta för dina chanser att komma in. Om professorn inte kommer att kunna lägga till dig, sparar det dig tid och ger dig chans att krascha eller delta i andra klasser.
  • Bild med titeln Lär Litteratur till högskolestudenter Steg 3
    2
    Var uppmärksam Under klassen och delta. Om professorn frågar en fråga eller ber om volontärer, tveka inte att göra dig känd.
  • Bild med titeln Lär Litteratur till högskolestudenter Steg 7
    3
    Prata med professorn efter lektionen. Skaka hand och presentera dig själv och var noga med att upprepa ditt intresse för klassen och dina skäl för att ta det. Fråga om det skulle vara okej att delta i några klassmöten för att se om en plats öppnas.
  • Del 3 av 3:
    Efter den första dagen
    1. Bild med titeln Gör ett rollspelstegsnitt 2
    1. Följ med professorn via e-post och / eller på kontorstid för att fråga om några fläckar har öppnats.
  • Bild med titeln Lär Litteratur till högskolestudenter Steg 10
    2. Fråga om möjligheten att formellt granska klassen eller ens bara sitta i föreläsningarna. Vissa professorer kan till och med erbjuda att betygsätta dina läxor och tentor. Du kanske kan lista klassen på ditt transkript eller testa ut ur det i framtiden.
  • Bild med titeln Förbered dig för PhD i psykologi Steg 1
    3. Överväg att krascha andra kurser. Om problemet helt enkelt har tillräckligt med enheter, var äventyrliga och titta på kurser som du normalt inte skulle ta, till exempel dans, psykologi, filosofi eller kommunikation.
  • Tips

    Prata med din rådgivare. Om den kurs du behöver är en förutsättning för en annan, kanske du kan ta kurser ur följd med professor eller rådgivare.
  • Om professorn inte kan ge dig en plats, fråga om de kan säkra en plats för dig i en framtida avsnitt.
  • Varningar

    Förstå att lägga till ytterligare studenter kan vara förbjudna på grund av rymdbegränsningar eller brandkoder.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande