Hur till babybeständigt ett hemkontor

Arbeta hemifrån är tillbaka i Vogue och många mamma och far till en ny bebis är angelägen om att hålla sin bebis på hemmakontoret för åtminstone en del av dagen. Det kan faktiskt vara dyrbart bindningstid medan du arbetar bort på datorn eller skrivbordet medan babe sitter på golvet som spelar eller sover tillsammans med dig. Men din hemmiljö har vissa faror som ska tas bort innan du tillåter ditt barn i ditt utrymme under någon tid. När du arbetar hemifrån och har ett eller flera barn att övervaka, är det viktigt för barnsäkra ditt hemkontor för att hålla dina barn och ditt arbetsmaterial, säkra. I vissa fall kan ditt hemkontor uppvisa en fara när det gäller datortillkor och kablar som ligger på marken. I andra fall kan du vara orolig för att hålla viktiga kontorsdokument eller pappersarbete ut ur barnens räckvidd. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du kan barnsäkra ditt hemkontor och skapa den mest optimala miljön för dig själv och dina barn. Här är några av de vanligaste sakerna att vara medvetna om.

Steg

  1. Bild med titeln Skriv en uppsats om sociologi Steg 7
1. Gör en säkerhetstur i ditt hemkontor först. Gör en lista när du går runt alla de potentiella riskerna och skadliga saker, så att du kan följa upp var och en och kolla av den som den är klar. Tänk på att du kan diskontera potentiella faror om du inte kommer ner och tittar på saker från nivån på en baby, så knäböjer sig i olika ställen för att kolla saker från en lägre nivå också.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 3
    2. Skydda din baby från elektriska faror. Sätt plugskydd över alla uttag. Detta stannar barnet från att hålla sina små fingrar eller små föremål i utloppen och bli elektrocuterade.
  • Håll pappersförstöraren väl utom räckhåll och sätt den bara på när du faktiskt använder den. När det inte används, dra ur kontakten direkt ur elnätet, varje gång. Gör detsamma för någon annan potentiellt farlig kontorsutrustning.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 2
    3. Förhindra entanglement. Se till att alla ledningar, sladdar eller hängande saker är nära väggen så att barnet inte drar ner, kryper in i dem eller blir trassiga i ledningar. Tuck bort sladdar med hjälp av sladd och väggklipp och se till att någon sladd som måste springa längs mattan eller golvet är tätt tejpad med starkt tejp så att tejpen inte kan dras upp eller golvkabeln trippade över. Använd flexibel plastkabel för att täcka kablar och om du använder strömavbrott, välj de med automatiska stängningsskydd för att förhindra åtkomst till oanvända punkter. Akta dig om blinda sladdar också. Se till att dessa är barnsäkra om du har dem.
  • Se till att det inte finns några bräckliga eller tunga saker på toppen av skrivbordet eller bokhylla.
  • Bracket eller fäst alla långa möbler mot väggen, till exempel bokhyllor och står, så att de inte kan dras över eller falla på barn. Detta är standardpraxis för de som bor i zoner som är utsatta för jordbävningar och är bra för alla.
  • Bild med titeln Maximera din baby
    4. Var medveten om att medan ditt barn är med dig, kanske du inte riktigt är allt "där" När det gäller att vara medveten om vad ditt barn gör det. Arbetet kommer att svälja upp din uppmärksamhet och du kanske inte kan hålla ett konstant öga på ditt barns vandring runt hemmakontoret. För att en baby ännu inte kan krypa eller gå, kommer det inte att vara ett sådant problem - bara ge ett bekvämt studsande säte eller bassin och lite ålder lämpliga leksaker. För en äldre bebis, placera honom eller henne i en speciell del av hemmakontoret. En PlayPen är ett bra alternativ för spädbarn som annars skulle krypa runt och du kan lägga till lämpliga leksaker, böcker och komfortartiklar som filtar. För äldre barn, sätta upp sina egna "mini kontor" bestående av en pintstorlek skrivbord och stol med lämpliga kritor, papper mm. För att de ska leka med. En easel kan vara ett bra val också.
  • Om ditt kontor är på ett annat golv eller långt ifrån lekrummet eller barnkammaren, håll en spjälsäng på ditt kontor så du behöver inte kolla på barnet.
  • Håll leksaker och böcker i en "spela lådan". Detta kommer att hålla barnet glad medan du arbetar om du vill ha barnet på kontoret hela dagen.
  • Bild med titeln Organisera ditt skrivbord Steg 10
    5. Var medveten om de skarpa föremålen på ett kontor som kan locka nyfikna händer. Hemmakontoret kan innehålla skarpa problem som trycktappar, Paperclips, filnålar, kanterna av arkivskåp och skrivbord, pennor, etc. Håll alla pennor, pennor, markörer och skarpa instrument i topplådan eller lådan utom räckhåll för barnet. Stäng alltid lådor efter att du har tagit bort varan behövs - ha ett välmärket arkivsystem så att du vet exakt var saker går tillbaka istället för att förlita sig på att lämna lådor öppna "på platsen".
  • Notera också tunga föremål som glas eller stenpapper, stora böcker, etc. och var noga med att hålla dessa väl ut ur barnets räckvidd. Också vara säker på att dessa saker inte riskerar att stöta bort skrivbord, hyllor, etc., av dig eller någon annan äldre person i kontorsutrymmet. Håll tunga böcker på bottenivån av bokhyllor. De kommer att vara för tunga för barn att dra ut, men om de på något sätt faller ut, faller de inte långt och har därför mindre kraft.
  • Plocka upp naglar eller små saker som barnet kan kväva på och sätt i en annan låda eller låda.
  • Bild med titeln Förhindra köket Burns Steg 17
    6. Var uppmärksam på var du placerar varma föremål. Om du har varma drycker, håll dem väl borta från kanterna på ditt skrivbord. Om du håller en vattenkokare på hemmakontoret, var noga med att det inte kan nås av din baby. Om det finns en mikrovågsugn i rummet, håll upp det högt.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 1
    7. Se till att golvet är bekvämt. Om hemmakontoret har ett trägolv, lägg ner mattor eller matta, åtminstone där din baby är belägen, för att göra det mjukare och för att skydda din baby. Kuddar, kuddar eller andra mjuka föremål kan vara lämpliga tillägg.
  • Håll golvet rent. Vakuum, sopa eller mopp golvet regelbundet (helst dagligen), så att det förblir i ett rent tillstånd.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 12
    8. Överväga luftsäkerhet. Luftkvaliteten inuti våra hem är inte bäst och vissa rum är värre än andra tack vare utsläppen från de saker vi äger och använder. I hemmiljön, vara särskilt medveten om utsläppen från skrivarbläck, elektronik som datorer och alla brevpapper och kontorsmöbler som kan avgaser. Håll hemmiljön väl ventilerad hela tiden och under varmare dagar, håll ett fönster öppet för att låta i frisk luft. Utnyttja växter för att rengöra luften men se till att dessa växter inte presenterar en potentiell fara för ditt barn genom att intag eller vara poked av dem.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 11
    9. Var uppmärksam. Som din baby åldrar, kommer han eller hon att utforska och upptäcka nya saker som du kanske inte har förväntat sig vara av intresse. Ta bort allt som är potentiellt skadligt från Reach eller Access eftersom det blir klart att din baby är nyfiken på det.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 5
    10. Använd alla och alla lämpliga barnsäkerhetsanordningar på ditt kontor. Dessa inkluderar spärrar, utloppsskydd och hörnvakter.
  • Bild med titeln Babyproof Ett vardagsrum Steg 13
    11. Placera dokument utom räckhåll. Förvara dina dokument på en hög hylla eller i ett låsande arkivskåp där de inte kan förstöras av dina barn. Du kan också placera dem i en låsande portfölj.
  • Bild med titeln Babyproof ditt hem Steg 48
    12. Förvara alla favorit-, värdefulla eller dyrbara kontorsartiklar i ett säkert. Detta kommer att hålla dessa saker helt säkra från inte bara marauding barn, men tjuvar, klumpiga husdjur, vandaler, arsonister och naturens krafter. Bättre säkert än ledsen, bokstavligen. Det kan tyckas lite över toppen men det finns ingen mening att ha ett säkert om du inte använder det och du kanske kan förhandla ner lägre försäkringskostnader om du kan bevisa att dina föremål är säkra.
  • Bild med titeln Skriv ett musikaliskt steg 2
    13. Lås din dator. Detta förhindrar att ditt barn raderar filer och ändrar inställningar. Du behöver dina filer för arbete, du vill inte göra dig besviken på en klient eftersom Little Johnny raderade sin avkastning eller vad som helst.
  • Tips

    Om du har en vän som har ett hemkontor och små barn, fråga dem om deras ord av råd.
  • Om du har lyx att köpa ett barnsäkert hem, kom ihåg att du kommer att vilja kolla på din baby, så leta efter ett hus med en plexiglass kontorsdörr (så du kan se igenom den) och ett kontor på samma våning som plantskolan. Eller använd av babyövervakare om du redan har ett hem eller inte hittar ett hem med nära tillgång eller observation på din baby.
  • Varningar

    Var försiktig med att bli så inblandad i ditt arbete som du betalar mindre uppmärksamhet åt barnet, kan allt skada en obevakad baby. Det är därför det är viktigt att se till att barnet inte kan vandra obemärkt.

    Saker du behöver

    • Sladdstäder
    • Outlet Protectors
    • Spola lådor (stängs ordentligt)
    • Matta, mattor, annat lämpligt golvbeläggning för komfort och säkerhet
    • Spjälsäng eller annan form av säng som är lämplig för baby
    • Leksaker, böcker, etc.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande