Hur man visas på en spelutställning

Om du någonsin har tittat på ett spelutställning och fann dig att tänka, "kunde jag göra det," Du kan vara mer rätt än du vet. Att dyka upp på en spelhow är överraskande lätt. I de flesta fall är det så enkelt som att komma i kontakt med det företag som producerar showen och låta dem veta att du är intresserad av att bli tävlande. Du kan också behöva skicka en preliminär audition för mer konkurrenskraftiga utställningar. Att vara utvalda innebär att få chansen att ha kul, vinna pengar och andra priser, eller till och med bli en övernattnings-tv-känsla.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja en show
  1. Bild med titeln visas på ett spel Visa steg 1
1. Begränsa dina alternativ baserat på din färdighetsuppsättning. Spelutställningar är oftast centrerade kring en viss färdighet. Visar som "Jeopardy!" och "Vem vill vara miljonär?", Kräver till exempel deltagare att återkalla obskyra fakta, medan "Lyckohjul" Testar deras förmåga att lösa tidsbestämda ord pussel. Auditionering för en show som spelar till dina styrkor ökar dina chanser att gå bort en vinnare.
  • För att räkna ut vad dina starka kostymer är, överväga vilka typer av normala spel du tenderar att dominera. Om du alltid slår dina vänner på trivial strävan, kan du vara bäst lämpad för ett spelutställning som testar dina trivia färdigheter.
  • Om du är mer den atletiska typen, kommer du gärna att veta att det också finns spel visar att utmaningstävlingarnas fysiska förmågor, som "Wipeout" och "minut för att vinna det."
  • Bild med titeln visas på ett spel Visa Steg 2
    2. Bestäm vilka typer av priser du vill vinna. Spel visar vanligtvis belöning vinnande tävlande med antingen kontanter eller materiella priser, som nya bilar, hushållsapparater eller semesterpaket. Vissa visar, som "priset är rätt", erbjuda en kombination av båda. Att ha en specifik idé i åtanke om vad du hoppas vinna kan hjälpa dig att begränsa vilken show att fortsätta.
  • Tänk på det i U.S., Du förväntas betala skatt på alla priser du vinner. Om du tror att betala skatten på ett högt värde kan vara svårt på dig ekonomiskt, kommer du att bli bättre att prova för en show där pengar är huvudpriset.
  • Internationella tävlande på dig.S. Spelutställningar kan vara befriade från att betala skatt på prisposter, beroende på deras hemlands lagar.
  • Dricks: Om du har haft bilproblem kan det vara en bra idé att prova för en show som "hjul av förmögenhet", som ofta utmärker nya fordon som materiella priser.

  • Bild med titeln visas på ett spel Visa steg 3
    3. Faktor på några personliga skäl du har för att välja en viss show. Attraktiva prispaket är inte den enda anledningen till att gå på en spelutställning. Det kan vara att du är en livslång fan av värden, eller att du har en släkting som en gång dykt upp på samma show och du vill fortsätta familjen arv. Dessa eller andra överväganden kan sluta factoring i ditt beslut.
  • Avid cosplayers, skamlösa show-offs, och de med en känsla för teatralerna kan njuta av att dyka upp på "Låt oss göra en affär", där det är vanligt för deltagare och publikmedlemmar att bära utarbetade kostymer.
  • Bli en tävlande på "Jeopardy!"Kan ge dig chansen att bevisa din intellektuella förmodligen genom att gå till huvudet med andra snabba tänkare.
  • Bild med titeln visas på ett spel Visa steg 4
    4. Håll ett öga ut för show som skjuts nära dig. Om du inte är på semester eller tar ledigt från jobbet, kommer din spelupplevelse troligen att vara inte längre än en eftermiddag. Välja en show som innehåller taperingar i ditt område eller en närliggande stad kommer att minska avsevärt på tiden och bekostnad av att resa, vilket kommer att vara särskilt användbart om du inte slutar vinna.
  • Majoriteten av de stora namnet spel visar sig i Los Angeles, Kalifornien, inklusive "Jeopardy!"," Wheel of Fortune "," Låt oss göra en affär "," Priset är rätt "och" Family feud."
  • "Priset är rätt," "Wheel of Fortune," och andra visar också mobila auditioner från tid till annan. Om du fångar vindar som auditioner för en av dina favoritprogram kommer till ditt område, hitta ett sätt att vara där.
  • Metod 2 av 3:
    Ansöka om att vara en tävlande
    1. Bildbetaget visas på ett spel Visa Steg 5
    1. Kontrollera om du uppfyller showens behörighetskrav. Vissa spel visar bara fråga att tävlande är 18 år och inte har dykt upp på en annan spelutställning under det gångna året. Andra program har mer strikta standarder, till exempel en åldersgräns på 21 eller ett vägran att tävlande som har dykt upp på mer än 2 visar under de senaste 5-10 åren. Du kan läsa mer om ett specifikt spelutställnings behörighetskrav genom att läsa igenom de regler eller vanliga frågorna på showens officiella hemsida.
    • Under inga omständigheter får du vara ansluten till showens produktionsbolag, föräldra- eller syndikationsnätverk eller någon av sina sponsorer eller annonsörer.
    • Att vara en nuvarande anställd hos någon av de organisationer som är kopplade till showen, eller vara en vän eller familjemedlem i en nuvarande anställd, kan också diskvalificera dig från att visas.
  • Bild med titeln visas på ett spel Visa steg 6
    2. Skicka in en ansökan till nätverket som luftar showen. Besök webbplatsen för spelet eller nätverket som bär det och leta efter en länkläsning "bli en tävlande" eller något liknande. Där hittar du en komplett lista över showens behörighetskrav, liksom ett ansökningsformulär som visas på showen som en tävlande. Denna blankett kommer att be dig om ditt namn, hemadress, ålder och annan information som behövs för att bekräfta att du uppfyller showens behörighetskrav.
  • Vissa nätverk driver också ett kort sändningssegment i slutet av showen med ett telefonnummer eller postadress som du kan kontakta för att ansöka som tävlande.
  • Dricks: Om du inte kan hitta en länk till ansökningsblanketten på showens webbplats, försök att köra en snabb sökning efter namnet på showen plus frasen "Bli en tävlande" eller "Contestant Application."

  • Bildbetaget visas på ett spel Visa Steg 7
    3. Skaffa biljetter till visar som väljer deltagare från publiken. I många nätverksspel visar t.ex "Priset är rätt" och "Låt oss göra affärer," Värdan väljer tävlande från studio publiken. Det betyder att om du hoppas att visas på showen, måste du först vara i publiken. Du kan boka en gratis biljett på nätet, eller välj en från en kampanjförsäljare i staden där showen är filmad.
  • När du lyckats göra ett säte i publiken, är det ofta enkelt en fråga om lycka till.
  • Bild med titeln visas på ett spel Visa Steg 8
    4. Fyll i ett online-kvalificerat test om du försöker "Jeopardy!" "Jeopardy!"Är ett av de svårare spelen visar att det är på. Först måste du skapa en myJeopardy! Konto på showens hemsida och fyll i en ansökan som ska visas på showen som en tävlande. Därefter får du en tid och datum för att sitta för ett intensivt 50-fråga online-test. Du har bara ett skott för att ta provet, så se till att du inte saknar ditt fönster.
  • Jeopardy!Producenterna publicerar inte testresultat eller ger ledtrådar om vad som utgör ett passande poäng. Om du passerar kommer din ansökan att vidarebefordras till showens gjutningsavdelning, och du får en anmälan någon gång senare via e-post om du är vald för en formell audition.
  • Du har den bästa chansen att passera ditt test om du har en allmän kunskap om ett brett utbud av ämnen. Det rekommenderas att du utnyttjar de många fria träningstest som erbjuds på fara! hemsida för att förbereda dig för den verkliga affären.
  • Metod 3 av 3:
    Förbättra dina chanser att väljas
    1. Bild med titeln visas på ett spel Visa Steg 9
    1. Bekanta dig med formatet på showen. Om du inte redan har det, ta lite tid att studera den grundläggande strukturen och reglerna för showen du vill prova för. Att ha en arbetskunskap om hur spelet spelas kommer att göra dig mer benägna att dyka upp. Det kommer också att tillåta dig att fokusera på uppgiften till hands utan att behöva sluta och tänka på vad du gör.
    • Till exempel är "mentalsamurai" en hybrid trivia-fysisk utmaningshow som ger tävlande 5 minuter för att svara ett dussin alltmer svåra frågor samtidigt som de roteras 360 grader med höga hastigheter i en specialdesignad kapsel.
    • Nyare spel visar ibland öppna öppna samtal för deltagare för sina första sändningar. I det här fallet kan det vara omöjligt att bekanta dig med reglerna eller sammanställa en sund strategi före ditt utseende.

    Dricks: Spela tillsammans med den show du vill prova för hemma regelbundet för att skärpa dina färdigheter och se till att du är redo när din stora paus anländer.

  • Bildbeteckningen visas på ett spel Visa steg 10
    2. Göra det genom en eller flera omgångar av auditioner. Spelutställningar använder ofta auditioner eller intervjuer för att identifiera potentiella tävlande som har vad de letar efter. För konkurrenskraftiga visar kan din audition ha formen av ett kort test eller mock runda av spel. I andra fall kan du helt enkelt ställas några frågor som är utformade för att få dig att tänka på dina fötter. Gör ditt bästa för att vara redo för vad som helst showens producenter kasta på dig.
  • Många spel visar att välja sina deltagare från publiken "slumpmässigt" faktiskt genomföra korta intervjuer med varje medlem i publiken innan du tar bort.
  • Auditioner sker vanligtvis bra innan tapning börjar, och kan hållas någon annanstans än var showen är tejpad. Du lär dig mer om auditionsprocessen om och när du får en återuppringning för din tävlande ansökan.
  • Bildbetaget visas på ett spel Visa Steg 11
    3. Gör något för att göra dig själv från andra tävlande. Betyg är ett spelhows bröd och smör, och producenter letar alltid efter de mest intressanta, underhållande eller outlandish-tävlande. Oavsett om du sportar en rolig kostym, sjunga och dansa i linjen för att komma in i arenan, eller berätta skämt som knäcker upp showens besättning och publikmedlemmar, att vara så underhållande som möjligt, hjälper dig att göra mer av ett intryck på de ansvariga att välja deltagare.
  • Tänk på dina fötter och gör ditt bästa för att erbjuda kvickt, humoristiska eller underhållande svar under din audition. Om du kan fånga din intervjuare avvakt, är du lika bra som i.
  • Bildbetaget visas på ett spel Visa steg 12
    4. Var beredd att vänta upp till 18 månader för en återuppringning. Om din ansökan är godkänd och du passerar din audition, får du chansen att bli utrustad som en tävlande på din valfria val. Tiden mellan den sista fasen av din audition och ditt TV-utseende kan vara var som helst från några veckor till över ett år, beroende på showens popularitet och antalet andra personer som kvalificerar sig.
  • Du är inte garanterad en återuppringning, även om du framgångsrikt gör det genom din audition. Det är inte ovanligt för spel visar att rekrytera fler deltagare än de faktiskt använder vid casting tvister, schemaläggande konflikter eller avbokningar.
  • Var noga med att ta med dig en bok med dig på dagen för din tejp. Du kan sluta vänta 8-10 timmar att kallas på uppsättning.
  • Provspelprogram

    Prov Family Feud Application

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Öva för din audition genom att skapa en mock version av spelet med dina vänner och familj. Det kommer också att bidra till att borsta på ämnen som du tror kan visas på det test du tar som en del av din audition.
  • Du är tillåten att visas på ett spelutställning om du tillhör en aktörsunion, som skärmspelare Guild (SAG) eller American Federation of Television och Radio Artists (Aftra), så länge som din primära inkomst vid tiden för Ditt utseende kommer från icke-fungerande arbete.
  • Varningar

    Du är fri att ansöka om att bli ett spel Visa deltagare så många gånger som du vill, men som tidigare noterat kan du bara visas på en show under ett enda år. Om det är upptäckt att du har brutit mot denna regel, kan alla priser du vinna förverkas efter det faktum.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande