Hur man ansöker om avtal eller ingen affär

Deal eller ingen affär är en populär reality-style show som började på nederländska tv under 2000-talet. Det blev snabbt populär och spred sig över hela världen, med många länder som värd för sina egna iterationer av showen. Applikationsprocessen för att komma på showen kan variera något från land till land, men i allmänhet har den två delar: fyller i själva applikationen och deltar sedan i ett call-samtal om producenterna väljer din ansökan.

Invånare i Kanada, rekommenderas att showen har blivit avbruten i ditt land sedan 2009. Du.S. versionen avbröts på en punkt men återupplivades på CNBC 2018.

Steg

Del 1 av 2:
Fyller i applikationerna
  1. Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 1
1. Följ anvisningarna. Inte följa anvisningarna är ett bra sätt att få dig att elimineras från överväganden ganska snabbt. Se till att du läser över programmet innan du börjar fylla den. Till exempel kan en kopia applikation be dig att använda en penna med blått eller svart bläck. På samma sätt kan du bli ombedd att skicka ytterligare information online i ett visst format.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 2
    2. Var ärlig. Liksom andra verklighetsprogram och spelprogram, är det dags eller ingen affär att leta efter äkta deltagare. Övertyga inte dina prestationer eller tillverkar en livshistoria. I stället fokusera på dina riktiga prestationer och titta på hur du kan presentera dem på ett engagerande sätt.
  • Fråga en bra vän som känner dig bra för att hjälpa dig att dra ut fantastiska detaljer från ditt liv.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 3
    3. Fyll i formuläret helt. Som med att inte följa anvisningarna är ofullständiga former en annan insta-döda för dina chanser att komma på showen. Om du inte vet hur man svarar på en viss fråga, få hjälp av en vän. Exempel på konstiga frågor som du kanske måste svara på:
  • Vad är din konstigaste kvalitet?
  • Rita en bild av dig själv.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 4
    4. Skicka in bilder om det behövs. Få minst en headshot och en full kroppsskott. Om du tar dina egna bilder, stå framför en ljus eller neutral bakgrund. Detta eliminerar onödiga distraktioner från bildens huvudfokus: du.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 5
    5. Ha tålamod. Det kan vara månader innan du hör några nyheter om din ansökan. Detalj av ingen affär, som andra shows, kastar månader i förväg om sitt skjutschema. Du har inget sätt att veta var i cykeln är showen vid tidpunkten för din ansökan.
  • Del 2 av 2:
    Delta i casting call
    1. Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 6
    1. Var beredd på en lång väntan. Stora tv-apparater, till exempel icke-avtal, håll auditioner för hundratals kandidater i taget. Det kommer att bli en daglig händelse, så förbered dig i enlighet med detta. Se till att du tar med gott om vatten och snacks med dig. Dessutom måste du förmodligen vänta ute ett tag, så ta en jacka om vädret är coolt eller ett paraply för att skydda dig själv från solen om det är varmt.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 7
    2. Klä på lämpligt sätt. Bära något smickrande men inte alltför avslöjande. Om du har en bra figur, visa den i en form-passande outfit. Detta gäller för kvinnor och män också. Använd inte något med en logotyp på den, eftersom producenterna måste suddas ut det.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 8
    3. Var beredd att dela din historia. Deal eller ingen affär är intresserad av personer med berättelser som människor kan relatera till, och till människor som är relatabla. Prata om dig själv, vad du har gjort, dina förhoppningar, och dina drömmar. Tala om hinder du har stött på och hur du övervann dem. Var inte rädd för att berätta för producenterna om din djupaste, mest hemliga rädsla. Presentera inte bara dessa som fakta, visa din personlighet. Var inte rädd för att låta dina känslor visa. Några extra tidbitar att komma ihåg är:
  • Om du har en tragedi i ditt liv, som att förlora en familjemedlem eller övervinna en allvarlig sjukdom, berätta historien till producenterna. De älskar dessa typer av berättelser som de är bra för berättande byggnad.
  • Producenter uppskattar också quirkiness. Om det finns något om dig som är bara lite, låt det visa. Unikvitetsfrågor.
  • Bild med titeln Ansök om Deal eller No Deal Steg 9
    4. Visa hög energi. Entusiasm räknas för shower som ingen affär. Medan du väntar, se till att du håller din energi hög. Till exempel, gör något som får ditt hjärta pumpa, till exempel hoppa-jacks. Du kan också lyssna på din favoritdansjustering medan du boppar huvudet, eller ännu bättre, dansar till det.
  • Tips

    Se till att du uppfyller ålderskraven. Reglerna i de flesta länder kräver att tävlande är 18 år eller äldre.
  • Var beredd att betala ditt eget rum och bräda om du är skyldig att resa för showen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande