Hur man tjänar swagbucks för att lösa in mer priser

Swagbucks är en användbar webbplats som du kan använda för att tjäna poäng genom att använda sin sökmotor, fylla i undersökningar mm. Att göra vardagliga saker som att bara söka på swagbucks hjälper dig att lösa priser som presentkort och spelkonsoler.

Steg

  1. Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser steg 1
1. Sökande. Du kan göra saker du gör det dagligen som att söka på internet. För att enkelt tjäna Swagbucks, lägg det som din hemsida och använd swagbucks som din huvudsökmotor. Varje gång du söker med swagbucks sökmotor har du chansen att vinna poäng som kallas = swagbucks. Använd det klokt som en vanlig sökmotor. Du tjänar poäng var 1 eller 2 timmar. Punktbeloppen varierar, men är i allmänhet 5-50 poäng. Detta är det bästa sättet att tjäna swagbucks. Om du försöker spam, kommer de att varna dig att du inte kan spam. Det är precis som Google-sökning och drivs av Google och fråga. Så det är i grunden samma motor, med undantag för mycket mer givande!
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 2
    2. Swagbucks verktygsfält. Ladda ner det. Det är värt att använda. Du behöver inte komma upp till Swagbucks-söksidan som ska laddas. Du kan enkelt söka efter verktygsfältet Swagbucks och tjäna poäng. Varje sak är inställd på Swagbucks sidor. Du behöver inte gå någon annanstans.
  • Bild med titeln Tjäna Swagbucks för att lösa in mer priser Steg 3
    3. Fyll i de speciella erbjudandenen. Fyll i alla erbjudanden och de flesta av dem är gratis. Fyll dem med exakt information om din. Använd dina spam-e-postmeddelanden för att fylla i erbjudanden om du inte vill ha spam. Erbjudanden kommer att bekräftas och krediteras när annonsörerna fick din information. Vissa tar bara 5 minuter att bekräfta, vissa tar 1 timme för att bekräfta, vissa tar även dagar att bekräfta.
  • 4. Det finns också några videoklipp att titta på och tjäna swagbucks. Detta kallas sbtv. För varje 10 videoklipp du tittar, får du 3 swagbucks.
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 4
    5. Fyll i betrodda undersökningar. Du kommer att få några undersökningar att ta varje dag. De flesta undersökningar du inte kommer att kvalificera dig. Du kommer att kvalificera dig för att ta det när det matchade din erfarenhet och vad de behöver för sina undersökningar. Låt oss säga, du har erfarenheter med PS3-spel, och de letar efter spelare att ta sina spelundersökningar mm. Så kan du kvalificera dig.
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 5
    6. Byta in. Om du har gamla mobiltelefoner, iPods eller spel som du inte använder längre, skicka den till Swagbucks. Du kommer att tjäna några swagbucks. Följ anvisningarna hur man skickar det till dem på deras webbplats. Det finns ingen gräns hur många saker du kan handla i.
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 6
    7. Bjuda in vänner. Du kan tjäna upp till 1000 swagbucks från varje referens som du hänvisade till. Bara bara om de tjänar genom att söka, och sökning är det enda enklaste och bästa sättet att de kommer att göra. Skicka inbjudan till alla dina e-postkontakter. Du behöver spela som främjar den här tiden. Sätt upp din Swagbucks Referral länk på din Facebook eller Twitter. Du kan också få coola banderoller som du kan lägga dem på din blogg, webbplatser eller till och med forum som du är aktiv. Varje person som klinkar din hänvisningslänk eller banners och de registrerar sig kommer att vara alla dina hänvisningar. Du kommer att tjäna så mycket som de tjänar genom att söka upp till 1000 poäng per person. Dessutom får de fortfarande sina poäng, så alla vinner!
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 7
    8. Skapa en blogg med Google Blogger eller WordPress, börja skriva artiklar om Swagbucks, till exempel hur coola den här webbplatsen är. Sätt upp din banner på din webbplats. Människor kommer att läsa din artikel, och de undrar och de kommer att känna att prova det.Gör en YouTube-video om Swagbucks, förklara hur det fungerar, hur du tjänar poäng, etc. Sätt din hänvisningslänk i din videobeskrivningsruta. Människor kommer att klicka på det och registrera dig.
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser steg 8
    9. Swagkoder. SWAG-koder läggs upp några gånger dagligen på flera ställen. Följ swagbucks på deras Facebook, Twitter, Blog, Verktygsfält, etc. Du behöver titta noga på att fånga swagkoderna. När du ser en, skriv den in i swagkoderna Lös in Place som heter "ge mig" På din Swagbucks hemsida för att tjäna mer swagbucks.
  • Bild med titeln Tjäna swagbucks för att lösa in mer priser Steg 9
    10. När du använder dina swagbucks för att lösa in ett objekt, lösa in det även om du inte vill ha det objektet. Gör en video om att öppna lådan och förklara i videon som du löser in den från swagbucks. Endorse webbplatsen med positiva kommentarer och uppmuntrar tittare att besöka den och använda din hänvisningslänk i beskrivningen.
  • Tips

    Gör Swagbucks sök som din hemsida.
  • Sök (kanske 10 eller 20 gånger) varannan timme tills du får några poäng. Du tjänar inte varje gång du söker.
  • Främja spelar en roll med Swagbucks. Om du inte är en bra promotor, det är bra. Du fortsätter att söka, fylla erbjudanden, etc. Du har andra chanser att vinna swagbucks, oroa dig inte.
  • Använd swagbucks som du dagligen huvudsökmotor.
  • Varningar

    Var uppmärksam när du använder Swagbucks-sökmotorn. Spamma inte.
  • Swagbucks är endast tillgängliga för invånare i USA, Storbritannien, Kanada, Irland och Australien.
  • Använd spam-e-postmeddelanden för att fylla i erbjudanden, om du inte vill spammas i ditt vanliga e-postmeddelande. Använd dock noggrann information eller du riskerar att ditt konto är avstängt!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande