Hur man blir en berömd sångare via internet

Många kända sångare du kanske lyssnar på nu har du startat genom att sjunga på internet. Att bli en berömd sångare på Internet själv, börja med att få din sångröst redo. Ta reda på vilken rösttyp du har, träna dina låtar och studera andra sångare. När du är redo att spela in din musik, bestämma dig om ditt ackompanjemang och om du gör en ljud- eller videofil. Slutligen, när du är nöjd med dina filer, ladda upp dem till Internet och främja dem!

Steg

Del 1 av 3:
Få din sångröst redo
  1. Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 1
1. Spela piano för att testa din röst om du kan. En av nycklarna till att bli en sångare sjunger sånger - och anteckningar - det spänner inte din röst och att du kan nå relativt enkelt. Vilken rösttyp du är beror på vilket sortiment av anteckningar du är mest bekväma sång. Om du spelar piano kan du spela skalaens anteckningar och sjunga med.
  • Du kan hitta piano noterade diagram på Internet som kan hjälpa dig att hitta anteckningarna av de vågar du behöver.
  • Mitten c kan hittas genom att titta på de svarta nycklarna på ett piano. Börjar längst till vänster om tangentbordet, räkna varje uppsättning av tre svarta nycklar som är tillsammans. Den vita nyckeln till vänster om den första svarta nyckeln i den femte uppsättningen är mitten c.
  • Sopranos kan sjunga noterna B3 (en anteckning under mitten c) till C6 (hög C) i diskantskivan. Du kan kanske sjunga lite lägre anteckningar eller något högre, men om du är mest bekväm i detta sortiment är du en sopran.
  • Mezzo-sopranos kan sjunga från G3 (två anteckningar under mitten c) till A5 (två anteckningar under hög C). Som med sopranos kan du kanske sjunga något högre eller lite lägre anteckningar, men om du är en mezzo är det ditt mest bekväma sortiment.
  • Altos kan sjunga från E3 till F5.
  • Tenorer sjunger från C3 till B4 i basklyftan.
  • Baritoner är mest bekväma mellan G2 och G4 på Bass Clef-skalan som täcker mer än en oktav.
  • Bassångare kan sjunga skalan mellan D2 och E4 på basklyftan.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 2
    2. Lyssna på skalor på YouTube för att testa din röst. Om du inte kan spela piano kan du söka efter youtube-videor med skalor du kan sjunga med till. Om du känner att dina vokal ackord anstränger sig för att slå några anteckningar, eller om du kan berätta att du inte sjunger samma anteckningar som spelas, är du förmodligen inte den rösttyp som ska sjunga den skalaen.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 3
    3. Värm upp din röst. Värm upp i 10 till 15 minuter med några skalor och några av dina favorit enkla låtar (tänk lullabies). Uppvärmning uppvärms bokstavligen upp dina vokal ackord, vilket gör det lättare för dig att nå svårare anteckningar.
  • Du kan också hitta bra uppvärmda låtar på webbplatser som Total Choir Resources. De är korta, enkla låtar som är lätta att lära och är bra för alla rösttyper.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 4
    4. Öva dina låtar. När du är snäll och värms upp, bryta ner sången du övar i sektioner. Du kan träna varje vers och kör i taget, eller varje del av låten.När du har gått igenom varje del några gånger, sjunga hela sången tillsammans.
  • Undvik att sjunga sången hela vägen till slutet av din träningspass. Annars kan du gå på autopilot och inte riktigt uppmärksamma vad du gör.
  • Var uppmärksam på allt om varje sektion du övar. Lär dig melodi bra, men tänk på texterna också. Se till att du verkligen har din egen förståelse för vad du sjunger.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 5
    5. Sträcka ditt vokalområde. Medan du värmer upp varje träningspass, lägg till en ny anteckning i dina skalor. Detta kan antingen vara i botten av ditt intervall eller den övre änden. Du behöver inte hålla noten, bara fokusera på att slå det tydligt, utan att din röstbrytning.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 6
    6. Använd rätt teknik. Placeringen av din kropp, din struphuvud, och din tunga påverkar hur du sjunger. Stå upp rakt, med axlarna tillbaka. Vila tungan på toppen av dina tänder och slappna av din struphuvud så att din hals känns avslappnad. Se till att du Andas från ditt membran. När du övar nya anteckningar eller nya låtar, ersätt avrundade, öppna vokaler som en "oo" eller "ee" För dina texter tills du har anteckningarna ner.
  • Bildtiteln blir en berömd sångare genom internetsteget 7
    7. Studera andra sångare. När du väl vet vilken rösttyp du har, kolla upp sångare med samma typ. Studera sin musik. Vad gör de i sina låtar som gör dem låter så bra? Hur tolkar de texter? När använder de höga anteckningar och när håller de tillbaka? Att studera andra sångare kan hjälpa dig att bli en bättre sångare själv.
  • Ett bra sätt att studera andra sångare är att sjunga tillsammans med dem. Det kan hjälpa till att förbättra din ton och teknik.
  • Del 2 av 3:
    Få dina låtar redo
    1. Bild med titeln Bli en berömd sångare genom internet steg 8
    1. Välj ditt ackompanjemang. Innan du spelar in en sång måste du bestämma var ditt musikaliska ackompanjemang kommer att komma ifrån. Om du spelar ett instrument som gitarr eller piano, kan du följa med dig själv. Annars måste du hitta instrument-bara spår. YouTube är en bra resurs för de typerna av spår. Skriv bara in namnet på den låt du vill sjunga, följt av "Karaoke Track."
    • Om du gillar en sångers speciella stil av sång, kan du skriva namnet på låten, följt av "karaoke, i stil med" och sedan konstnärens namn.
  • Bildbetaget blir en berömd sångare genom internetsteget 9
    2. Spela in en ljudfil om du är nervös om att människor ser dig. Om du föredrar att bara låta din publik höra din röst medan du sjunger, spela in en ljudfil av dig själv sång. Att använda en ljudfil kan också hjälpa en ny publik fokus på din röst, snarare än ditt utseende. Du kan använda programvara som redan kommer på din dator för att spela in filen.
  • Nästan alla datorer kommer med QuickTime-spelare, oavsett om du har en Mac eller PC. Öppna QuickTime, och välj "Ny ljudinspelning" från menyn "File" längst upp på skärmen. En popup-skärm visas, med en stor röd punkt i mitten. När du är redo att spela in, tryck på punkten.
  • Om du använder YouTube för bakgrunds sång, starta inspelningen via QuickTime och öppna sedan skärmen för YouTube och börja den video du vill använda.
  • Bildtiteln blir en berömd sångare genom internetsteget 10
    3. Spela in en video av dig själv som du är redo att lägga ut hela paketet. Om du är redo att börja utföra offentligt, skicka videofiler av dig sång. Din publik kommer att kunna se att du har en scen närvaro och kan ansluta till dem. De flesta datorer är förinstallerade med videoinspelningsprogram.
  • Välj "Ny videoinspelning" från quicktime "-filen" -menyn längst upp på skärmen. En skärm som visar ditt ansikte kommer att dyka upp och du kan börja spela in.
  • Om du använder YouTube för bakgrunds sång, starta QuickTime-inspelningen och börja sedan den YouTube-video du vill använda.
  • Det är upp till dig hur du vill att din video ska titta. Du bör åtminstone göra ansträngningen att se bra ut - gör ditt hår, bära smink om du vill, och ha en trevlig outfit.
  • Bildtiteln blir en berömd sångare genom internetsteget 11
    4. Lyssna på eller titta på filerna. När du har slutat spela in din vokal, ge den en klocka eller en lyssning! Det trevliga med att ladda upp din egen musik är att du bara behöver ladda upp de saker du är väldigt nöjd med. Ta anteckningar om vad som fungerar i videon och vad du vill ändra.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 12
    5. Rerecord dina filer efter behov. Om du är missnöjd med din fil på något sätt, det är okej! Leta efter saker som de felaktiga anteckningarna, platser där kanske du inte ansluter till texterna, eller var du ser och låter distraherad. Du behöver inte nödvändigtvis rerecord det hela. Om du har redigeringsprogram på din dator, kan du bara reracord de delar du är missnöjd med.
  • Del 3 av 3:
    Främja din musik
    1. Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 13
    1. Starta professionella sociala medier. Om du vill tas seriöst som en sångare, starta en professionell online social media närvaro. Facebook, Instagram, och YouTube är alla platser där du kan ladda upp dina klipp och starta ett följande. Se till att de enda saker du skickar är relaterade till din musikkarriär.
    • Använd det namn du vill bli känt i din karriär. Detta kan bara vara ditt förnamn, eller din första och mitten. Vad du än vill bli känd av är bra.
    • Välj ett bra foto. Du vill att ditt foto ska visa den person du vill ha som sångare, men inte vara över toppen. Du kan alltid välja ett foto av dig själv (om du har en) eller en enkel headshot.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 14
    2. Bygga en hemsida. Om du vill ta saker ett steg längre kan du bygga dig en professionell webbplats. Detta kan vara särskilt användbart om du planerar att så småningom tillåta bokningar eller mediaförfrågningar. Du kan bygga en gratis webbplats med hjälp av en värdplattform som Word Press.
  • Se till att du inkluderar kontaktinformation. Du kanske vill ställa in en separat e-postadress för kontakt med din sång.
  • Du bör också skapa en sida för att ladda upp dina sångklipp.
  • Bildtiteln blir en berömd sångare genom internetsteget 15
    3. Ladda upp dina klipp till Facebook för att dela med familj och vänner. När du har filer redo att gå, börja dela dem. Öppna din Facebook-sida till den huvudsakliga nyhetsfeeden. Under textrutan som dyker upp ser du en liten grön ikon som säger "Foto / video" bredvid den. Klicka här för att få tag i en låda som låter dig välja en fil från din dator. Välj filen och klicka sedan på "POST."
  • För att få fler människor att se din Facebook-post, tagga dina vänner och familj i den! Inte bara kommer de att se det, men deras vänner kommer att se det också.
  • När du skriver ditt inlägg, säg något som "Hej allihopa! Jag blir seriös om min online musikaliska närvaro! Ta en lyssna på min video / ljudfil och låt mig veta vad du tycker. Om du gillar det, var god och dela det!"
  • Bilden med titeln Bli en berömd sångare genom internetsteget 16
    4. Ladda upp dina filer till Instagram för att nå allmänheten. För att ladda upp till Instagram måste du lägga till ett steg eller två. Du kan inte ladda upp foton eller videoklipp direkt från din dator. Istället, maila klippet till dig själv, öppna sedan e-postmeddelandet på din telefon. Spara videon till din telefon och öppna sedan Instagram-appen, tryck på kameraikonen och välj videon från telefonens bibliotek.
  • Använd hashtags när du skickar till instagram för att få folk att se ditt inlägg när de söker. Använd hashtagerna "#sångare" "#ny musik" "#Newartist" såväl som hashtags med sångtitlarna.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 17
    5. Ladda upp dina videoklipp till YouTube. Logga in på ditt YouTube-konto. Välj sedan ikonen för pilen som pekar upp, bredvid din kontobild. Då kan du antingen dra din fil till skärmen, eller klicka på skärmen för att öppna en bläddringskärm för att välja en fil från din dator.
  • Du kan dela länken till din YouTube-video på alla dina sociala medieplattformar. Kopiera länken i din webbläsare och dela den som en statusuppdatering på Facebook, en Tweet på Twitter, eller ett inlägg på Instagram.
  • Bildbeteckningen blir en berömd sångare genom internetsteget 18
    6. Dela dina inlägg på Twitter. Tyvärr kan du inte ladda upp ljud- eller videofiler direkt till Twitter. Men du kan använda den för att länka dina anhängare till var du har delat dina filer på andra sociala medier. Kopiera webbadressen för de ursprungliga inläggen på dina andra sociala medieplattformar och klistra in dem i en tweet.
  • Du kan också använda ditt Twitter-konto för att dela musik du vill, länka till konserter du är intresserad av, och generellt dela musikrelaterad information.
  • Tips

    Du kan ladda upp videor till andra sociala medier än YouTube, men det kan vara bäst att ladda upp dina videoklipp där och använd sedan dina andra sociala medier för att rikta din publik till videon.

    Varningar

    Glöm inte att det också kommer att finnas många människor med negativa kommentarer. Försök att ignorera dem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande