Så här laddar du ner karaoke songs

Det finns inget mer roligt att sjunga och lyssna på dina favorit karaoke-låtar tillsammans med dina vänner. För att förbättra din karaoke sångsamling kommer den här artikeln att ge dig steg och tips om hur du laddar ner Karaoke-låtar!

Steg

Metod 1 av 3:
Internet Download Manager
  1. Bild med titeln Hämta Karaoke Songs Steg 1
1. Ladda ner en IDM (Internet Download Manager) tillsammans med nyckel eller keygen eller spricka. IDM är den bästa mjukvaran för att ladda ner någonting, som blir inbäddad i din webbläsare och visar nedladdningssymboler för alla videor eller sång som körs på sidan automatiskt.
  • Bild med titeln Hämta Karaoke Songs Steg 2
    2. Gå nu till online karaoke webbplatser som Karafun att lyssna på din favoritlåt när du spelar en låt IDM visar en nedladdningssymbol. Tryck nedladdning och njut nedladdning så många låtar du vill ha.
  • Metod 2 av 3:
    Karaoke Singing Software
    1. Bild med titeln Hämta Karaoke Songs Steg 3
    1. Hämta Karaoke Singing Software som när du installerar Ladda ner en massa karaoke-låtar för att sjunga till din maskinvara. Exempel - Ultrastar Deluxe eller Singing Superstar.
    Metod 3 av 3:
    Torrent
    1. Bild med titeln Hämta Karaoke Songs Steg 4
    1. Ladda ner en massa stora samling av karaoke-låtar från torrents med Torrent-klienter. Denna metod är den enklaste.

    Tips

    När din Karaoke Singing-programvara har laddat ner alla låtar öppna programfilerna för programvaran för att kolla alla låtar manuellt (plus poäng är att de också innehåller texter)
  • När du använder IDM, se till att du först väljer vilken låt du vill ha och sedan öppna den i nytt fönster och ladda ner det.
  • Medan du laddar ner från Torrents, se till att du har ditt antivirus uppgraderat och öka nedladdningshastigheten till Max och även minska uppladdningshastigheten till minimum för att hämta snabbt.
  • IDM Som standard ger några filnamn som uppspelning så var försiktig med att ladda ner låtar en efter en och byt namn på dem med sina titelsånger.
  • Varningar

    Metod 2 tar tid att ladda ner alla låtar, i princip beror det på din nettehastighet så var tålmodig när du hämtar genom metod 2.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande