Hur man blir en bra opera sångare och skådespelare

Opera är en teatralisk konstform som kombinerar sång, orkestration och agerar för att berätta en historia, som vanligtvis sjungit på antingen italienska, tyska, franska, ryska, nederländska eller engelska.

Steg

1. Studiemusik och få instrumental färdigheter. Bli intimt bekant med klassisk musik och opera, Men också andra musikstilar. Utmärkt musik som en instrumentalist samt sång är viktigt. Under en prestation måste du förstå orden, historien, rörelsen, känslan, riktningen och en mängd saker. Lär dig att spela så många instrument som du kan, men mästare minst en eller två. Fokusera på att bli en stor musiker på alla sätt.
  • Börja göra detta i dina tidiga år och sedan större i vokal prestanda på college. Gå med i din skolas drama club för några verkande och prestationsupplevelse. Leta efter samhällsteater och symfoni grupper och gå med i.Bildbeteckningen blir en bra fungerande opera sångare Steg 1
  • Bildbetaget blir en bra fungerande opera sångare Steg 3
    2. Få den bästa vokalläraren du kan hitta. Du måste träna för att utveckla en perfekt vokalteknik, som kan svara på några konstnärliga krav. Delta i masterklasser när det gäller möjligheten presenteras.
  • Bild med titeln Bli en stor fungerande opera sångare Steg 2
    3. Lär dig att agera. Opera handlar inte bara om att sjunga, verkar lika viktigt. Kom ihåg att det här är teater så du måste sjunga och agera samtidigt
  • Bildbeteckningen blir en stor fungerande opera sångare Steg 4
    4. Studera operaens språk. För att ge en bra prestanda du behöver veta exakt vad du utför. Lär dig att tala, förstå, läsa och korrekt uttala huvudet språk av opera: italienska, franska, tyska, ryska, holländska och engelska. En del av Performing Opera översätter opera så att du kan förstå det, och sedan lära dig att sjunga och agera det på det språk som det skrevs
  • Bildbeteckningen blir en stor fungerande opera sångare Steg 9
    5. Göra ett åtagande. Du måste ha en passionerad kärlek i din konst, du behöver fullständigt engagemang, en stark vilja, en karismatisk personlighet, enheten att öva och utföra oavsett vad, även om du är i fruktansvärd smärta eller väldigt sjuk. Låt ingenting stoppa dig eller sakta ner dig. Det måste inte finnas något i ditt liv av större betydelse än din konst, och du måste vara glad att göra något offer, och det kommer att offra - många många offer.
  • Bildbeteckningen blir en stor fungerande opera sångare Steg 10
    6. Repetera, repetera, repetera! Att vara en framgångsrik opera performer är mer än en önskan, det är en livsstil. Du måste begå att studera hårt, repetera många, många timmar varje dag och planera andra livsförpliktelser runt din repetitionstid. Repetition ska vara ditt heltidsjobb, och du borde älska varje minut av det. Detta är inte valfritt.
  • Tips

    Få en bra vokal tränare.
  • Gå till college och större i vokal prestanda.
  • Audition för musikstipendier.
  • Lära sig så många språk som möjligt.
  • Sluta aldrig lära. Graduation motsvarar inte ett slut på att studera.
  • Lär dig att sy. Innan du är väldigt känd måste du ge din egen teatraliska kostym. Att ha en klänning syt för dig kommer du lätt att kosta mer än $ 1500. Det finns ingen teatralisk kvalitet, utanför rackfyndet som finns. Håll ögonen ut för fyndperiodstillbehör. Till exempel kan du få en mink stal från eBay till ett ganska lågt pris. I det här sammanhanget är pälsen inte ett lyxartiklar - det är ett vanligt tillbehör som används för att hålla sig varm. Tänk pärter snarare än den underbara minkrocken.
  • Lär dig om perioddräkter. Samhället för kreativ anakronism (SCA) är ett bra ställe att börja.
  • Inte alla föreställningar kräver periodkostnad, så börja bygga en garderob av god kvalitetsklänningar och tillbehör när du kan hitta ett fynd.
  • Varningar

    Tänk inte att det här är något du kan arbeta i ditt liv, det är det inte. Detta är ditt liv, allting kommer att behöva jobbas runt det, inklusive familj.
  • När du går med i ditt första operaföretag, gör inte misstaget att tänka en person är svår bara för att någon kallar henne en prima donna. A "primadonna" är att opera som en "prima ballerina" är att ballett. Samtida användningen kastas a "primadonna" I ett negativt ljus tack vare hur vissa har uppfört - till exempel, när Handel var i London. A "diva" kan hänvisa till någon kvinnlig sångare, men i synnerhet hänvisar till en i det operativa yrket och båda kan också hänvisa till någon kvinna som uppför sig som om det är viktigt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande