Hur man slår ett videospel

Om du någonsin har spelat ett videospel kan du ha fått fastnat. Oavsett om du har problem med en chefskamp, ​​ett svårt hopp, eller bara en tuff del av nivån, prova dessa tips! Gaming kan vara svårt och frustrerande, och om du inte har kul, finns det ingen mening att spela. Men överklagande svåra utmaningar är andan att spela, och övervinna en tuff sektion kan vara en bra känsla!

Steg

  1. Bild med titeln slå ett videospel Steg 1
1. Sluta och titta runt. Om du har svårt att prova något, kanske du inte gör det rätt i första hand! Titta på någonting du kanske har missat - en speciell täckning för att gömma sig bakom kampen, eller en ledning för att hålla fast vid ett hopp eller ett viktigt föremål på marken.
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 2
    2. Sök efter hemliga innehållsutvecklare Infoga ibland hemliga områden eller valfria uppdrag / uppdrag i sina spel. Ofta kommer dessa att belöna dig med power-ups, leveranser eller till och med all ny utrustning! Var särskilt medveten om sidokostnader i rollspel, eftersom de ofta ger dig med saker som du inte hittar någon annanstans i spelet.
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 3
    3. Spela i taget när du inte är stressad. Justera ditt spelområde så att det inte finns några distraktioner, och se till att du är i ett humör där du kan hantera några irriterande.
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 4
    4. Fortsätt försöka! Det här är det viktigaste att tänka på! Även om det tar dig ett tag att slå ett spel, fortsätt försöka på det, du kommer dit så småningom!
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 5
    5. Låt dig inte bli arg. Det här är ganska lätt att göra. Om du känner dig arg eller irriterad med spelet, stäng av det och gör något annat! Du kan alltid komma tillbaka till det!
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 6
    Bild med titeln slå ett videospel Steg 6
    6. Bjud in några vänner över. Folk tänker annorlunda, och de kan föreslå något som kan hjälpa till.
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 7
    7. Ta en paus (eller spela några olika spel) för ungefär en dag eller två. Du kommer bli förvånad över vad du kan tänka på om du inte spelar den!
  • Bild med titeln slå ett videospel Steg 8
    8. Läs bruksanvisningen. Ibland sätter utvecklarna i små tips för att hjälpa dig att slå tuffa fiender. Dessutom berättar det alltid hur spelet fungerar, och ibland säger det hur man gör sofistikerade kommandon (som en combo flyttar i ett slagsmål.)
  • Tips

    Om du inte känner till någon som har spelet, kan du alltid hitta ett walkthrough online. Men överanvänd inte genombrott eller fuskkoder - de kan förstöra det roliga och uppnåendet av att slå ett svårt spel!
  • Om du fastnar i ett område / rum, försök attackera omgivande föremål eller väggarna. Därigenom kan du hitta en dold switch eller bryta en vägg, så att du kan lämna området.
  • Om du verkligen är fast, försök att prata med en vän som har spelet. Kanske har de slagit nivån på spelet som du fastnar och kan berätta hur de slog det.
  • Många spel kommer att utmana din kreativitet. Att göra konstiga, off-the-wall-saker i ett spel kan låsa upp alternativa ändringar, speciella saker eller andra saker som är fördelaktiga för din spelupplevelse.
  • Kolla in det universella tipsystemet. Det är en webbplats som ger tips för spel på ett sådant sätt som bara ger de tips du behöver utan att förstöra upplevelsen.
  • Leta efter en guidebok som är speciellt för ditt spel eller överväga en kontroller som ger dig en fördel.
  • Om du inte vet var du ska gå, försök att söka YouTube för walkthroughs! Det är helt roligt och du kommer att älska det!
  • Varningar

    Spela inte i mycket långa perioder, speciellt om du är frustrerad med spelet. Du kan skada dig själv eller spelet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande