Hur man undviker att snappa när du förlorar ett videospel

Du ledde hela tävlingen. Kursen var särskilt utmanande - hindren tålamod, trottoaren slick. I din sista tur kom ett blått skal från ingenstans och sprängde dig i lavan under Bowsers slott.Moments senare fann du att du andade tungt och håller en sladd mangled av mänskliga tänder och stirrade på plastskytten av vad som brukade vara en kontroller. Du har knäppt igen.Lyckligtvis är du inte ensam, och opererbara steg har identifierats för att hjälpa dig att hålla dig coola efter att ha förlorat ett videospel.

Steg

Metod 1 av 3:
Styr dina känslor
  1. Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 1
1. Kontrollera dig själv innan du bryter din kontroller.Vad hände den sista gången du snappade? Du satte förmodligen inte ner, ta några billiga träffar i Mortal Kombat och Spike din controller till Smithereens.Chansen är att du har upparbetats över kursen på bakåt-till-back-headshots som din karaktär skapade.Vem skulle inte snap!?Se upp för tecken på att du ska snäppa och försöka kyla innan det händer.
  • Före varje nytt uppdrag, nivå eller respawn, ta ett ögonblick för att mäta locket.Gaming är kul, så din kärleksmuskel pumpar förmodligen som galen.Det sagt, om det går lite för fort, och dina kinder spolas, ta en andning.
  • Om du börjar spewing ord som din mormor inte skulle vilja, sätta ner din kontroller omedelbart.Du närmar dig smältning.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 2
    2. Ta en paus.Mellan episka kampanjer - eller alla andra Tetris-nivån - gå upp. Gå till köket. Ät en morot. Ha ett glas vatten.Gå ut.Lyssna på fåglarna sjunga eller överväga stjärnorna.Poängen är: Ge din hjärna eller munnen något annat för att rycka.
  • Du behöver inte ge upp att slå spelet ikväll - du kan helt. Du är mer sannolikt att göra det med ditt humör intakt om du tar snabba raster från tid till annan.
  • Faktum är att ditt virtuella svärd kan falla med tyngre gungor om du ger dina ögon och tummen en paus regelbundet.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 3
    3. Planera friska distraheringar före tid. För att hjälpa dig att chilla efter en förlust, ha ett icke-videospel underhållningsalternativ redan planerat. Detta behöver inte vara något grandiose.Till exempel, ställa in den tidningen du har menat att läsa bredvid dig.Ännu bättre, få ut dina löpskor ut eller pumpa upp dina cykeldäck. När du känner att ditt blod börjar koka, blåsa lite ånga genom att träna.
  • Du kan alltid återvända till ditt spel om du så önskar.Att arbeta en hälsosam aktivitet i din dag kan till och med hjälpa dig att utföra i den virtuella riket.
  • Spel för kortare tidsperioder.Detta kan låta som en hemsk idé, men det är ett viktigt steg om du vill göra ett bättre jobb att hålla din coola.Ditt tålamod börjar springa tunna under marathonspel sessioner.
  • Ställ in en timer för dig själv i början av en spelessession. Ha en plan för vad du ska göra när timern går av.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 4
    4. Spel i komfort. Obehag som inte är relaterade till spelet kan också göra dig agitated.Om det är obehagligt varmt i din spelarena ... Er, rum, du är mycket mer skyldig att snap. Om du har skrivit ut middag för att fortsätta din uppdrag, ska det också öka risken för att snappa. Även om du borde arbeta med att kontrollera ditt humör oavsett miljö, är det lättare att göra det när du är bekväm.
  • Om det känns som Mordors ugn eller hothoth, justera den termostaten.
  • Håll ett äpple bredvid din konsol.Det kan inte bara påminna dig om att samla in verkliga näringsämnen för att förhindra en smältning, det kommer också att erbjuda en annan distraktion inom räckhåll.
  • Metod 2 av 3:
    Justera din tankegång
    1. Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 5
    1. Ta ansvar för dina handlingar.Det är oerhört viktigt att känna igen att du ensam är ansvarig för ditt verkliga världsbeteende.För att undvika att snappa, känna igen att det är du och du ensam som gör det möjligt för dig att uppträda på det här sättet.Du måste acceptera detta ansvar för att kunna ändra ditt beteende.
    • Du kommer inte bli bättre i ett spel om du inte känner igen hur du kan närma dig det annorlunda.Samma regel gäller hur du hanterar en förlust emotionellt. Bekräfta problemet så att du kan börja ta itu med det.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 6
    2. Efter att du har snap, reflektera. Det finns flera frågor du kan fråga dig själv att förhindra att det händer igen.Främst, gauge hur du känner efter att din kompis returnerar. Bokstavligen fråga dig själv, "Hur känner jag mig just nu?"Du kanske inte gillar ditt svar, men det är okej. Nästa, fråga dig själv, "bidrog det något positivt till min dag?"Det är en laddad fråga - men var ärlig med dig själv.
  • Genom att tvinga ditt sinne att erkänna ditt beteende kan du kanske hålla dina känslor i kontroll nästa gång du förlorar i ett videospel.
  • Justera formuleringen av frågor som detta men du önskar.Poängen är att erkänna att det inte mår bra när du snapar. Andra alternativ inkluderar, "Gjorde det som någonting?"Eller" Hur gjorde det för att förbättra situationen?"
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 7
    3. Skratta åt dig själv.Mock eller döm dig själv. Du bör dock leta efter humor i dessa situationer.Även om det inte kan hända lätt, kan det hjälpa processen med självreflektion genom att lätta den snabba känslomässiga härkomst du bara har uthärdat.Medan skrattet kanske inte verkar proaktivt, indikerar förmågan att göra det att du har återvunnit kontrollen över dina känslor. Detta är viktigt för att fatta ett beslut om hur man förhindrar en annan smältning.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 8
    4. Lär dig av förlusten. Du tänker nog: "Ja, rätt! De är bara en nooby & @ *% - fuska!"Tja, det nooby & @% - fuska brølande med skratt i någon mörk, segerfylld dungeon. I stället för att förlora din coola, börja tänka på hur man ska se till att det aldrig händer igen. Medan någon annan kan vara på fel - eller förtjänar lite kredit - är det faktum att du var i en situation som ledde till din förlust.
  • Omedelbart tänka på varför du förlorade. Försök att identifiera det specifika beslutet som sätter dig i stånd att förlora. Fråga dig själv, "Vad du kunde ha gjort annorlunda för att förhindra denna förlust?"
  • Planera hur du kommer att närma dig samma scenario annorlunda nästa gång. Detta hjälper inte bara ditt spel att förbättra, det kommer också att hålla dig från att förlora din coola.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 9
    5. Ge dig en "pratar med."Du kan behöva en dos av hård kärlek.Detta kan vara särskilt effektivt om du är den som diskuterar det.Om du fortsätter att snappa, sitta dig själv och tänka på vad som händer: Du sitter på en soffa och stirrar på en låda och håller en bit av plast.Vidare påminna dig om att videospel ska vara roliga.
  • Ange dessa eller andra brutalt ärliga pekar på dig själv högt.Det är kanske inte kul att tvinga dig tillbaka till den verkliga världen, men det kan hjälpa dig att styra dig nästa gång.
  • Å andra sidan, gratulera dig själv också. Notera friska svar på förluster, och erkänna att detta är bevis på förbättring som styr dina känslor. Detta kommer att ha verklighet, positiva effekter på ditt liv utanför spel.
  • Metod 3 av 3:
    Få hjälp
    1. Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 10
    1. Be om hjälp från andra spelare.Även om live gameplay vanligtvis inte visar det, ser spelgemenskapen definitivt ut för sin egen.Oavsett om du letar efter råd om hur du kommer att närma dig ett visst spelcenario så att du inte förlorar igen, eller behöver hjälp med att kontrollera ditt humör efter förluster, kan gott om människor ge dig råd.
    • Börja med att prata med andra vänner det spelet.Ju hårdare de spelar, desto mer sannolikt kommer de att ha uthärdat en liknande situation. I synnerhet fråga om specifika saker de gör för att hålla sig coola.
    • Du kan också hitta massor av råd online. Du kan även hitta uppspelningsråd om hur man undviker att förlora på vissa sätt.
    • Undvik att betala för spelråd online. Det finns gott om gratis alternativ på bloggar.
    • Om du inte hittar det du söker, skicka en fråga på ett populärt meddelandebräde.Även om ingen vet vad man ska berätta för dig, kommer någon att berätta var du ska titta!
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 11
    2. Känna igen att videospel bidrar till aggression. Sätt helt enkelt, det finns objektiva, vetenskapliga bevis för att videospel orsakar aggression. Denna aggression är inte nödvändigtvis bunden att gunning ner hundratals elektriska blädor på en datoriserad version av D-Day eller klippa dig igenom en Horde av Undeed. Istället är aggression faktiskt knuten till dålig prestanda. Det förlorar sig som får spelare att fantasera eller engagera sig i våld.
  • Om du inte kan kontrollera ditt humör tillräckligt för att följa en förlust med ett hälsosamt beteende, det kan vara dags att ta en paus från spel helt och hållet.
  • Om du kan fokusera på hur du förbättrar efter en förlust, och fortsätt ha kul - hålla fast vid det.Inte bara kommer du att bli bättre för att hålla din coola - du kommer att förlora mindre också!
  • Om du någonsin har tankar om att skada andra, som önskan att träffa någon, se en mentalvårdspersonal att prata om din ilska.
  • Bild med titeln Undvik att snappa när du förlorar ett videospel Steg 12
    3. Se en mentalvårdspersonal. Om du är på något sätt oroa dig för din förmåga att kontrollera ditt humör, eller hur mycket tid du spenderar på att spela videospel, skapa ett möte för att prata med någon om det. Mentalvårdspersonal kan hjälpa dig att lära dig att styra båda dina känslor och ditt beteende.
  • Om du fortfarande är i skolan, se en skolrådgivare så snart som möjligt.
  • Utanför skolan hjälper alla psykiska hälso- och sjukvårdspersonal att identifiera dina alternativ.Det finns supportgrupper online och personligen för känslomässiga kontrollfrågor samt spelberoende.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande