Hur får du gratis videospel

Med den exploderande populariteten av spel, finns det mer gratis spel än du kan hämta under din livstid, än mindre spela. Att få de senaste och mest hyped spelen gratis är svårare, men ofta genomförbart om du är villig att lägga i någon ansträngning. Å andra sidan, när du spelar igenom en eftersläpning av nu fria träffar från det avlägsna förflutna 2012, kan du bestämma dig för att hålla fast på den senaste $ 60-versionen tills det är fallet i pris och har granskats några gånger.

Steg

Metod 1 av 2:
Få de senaste populära spelen gratis
  1. Bild med titeln Få gratis videospel Steg 1
1. Registrera dig för en gratis gamefly-test. Beskriven som "Netflix för spel," Gamefly är en prenumerationstjänst som erbjuder en gratis en månaders rättegång. Besök gamefly.com och klicka på Starta din gratis försök. Under den här tiden kan du hyra ett spel i taget. Maila spelet tillbaka till Gamefly (eller köp det med rabatt) och du kommer att kunna beställa en ersättare så länge som din gratis provmånad är fortfarande aktiv.
  • Se till att du avbryter ditt medlemskap innan månaden är upp, eller du debiteras för nästa månad av tjänsten.
  • Du kan bläddra på webbplatsen innan du registrerar dig för att se till att spelen du vill spela är där.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 2
    2. Tjäna gamestopbelöningar. GameStops belöningsprogram låter dig köpa spel med hjälp av punkter istället för pengar. Det är avsett för människor som spenderar pengar på gamestop, men det finns sätt att sakta tjäna poäng utan att spendera pengar. Så här gör du det:
  • Först, besök en gamestop butik (hitta en här) och registrera dig för det fria belöningsprogrammet.
  • Registrera ditt belöningskort på Power Up belöningar Webbplats och tjäna några gratispunkter genom att fylla i din information.
  • Gör ett konto på kongregat.com och länka det till ditt belöning konto för mer gratis poäng. Varje dag kan du få fler poäng genom att tjäna den valda "Dagens märke" I ett valt flashspel.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 3
    3. Dra nytta av spelbutikserbjudanden. De flesta brick-and-mortar spelbutiker har ett par sätt att få spel på gratis, eller åtminstone rabatterade priser:
  • Handel i dina begagnade spel för butikskredit.
  • Köp ett spel, spela det och returnera det inom den tillåtna tidsgränsen för en fullständig återbetalning. (Varning: Du kan vara förbjuden från affären om du gör det till en vana.)
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 4
    4. Gå med i en freebie-webbplats. Om du är villig att gå igenom medlemskapsuppteckningar och / eller refererande vänner till webbplatsen kan du tjäna gratis spel eller ens konsoler och datorer med hjälp av dessa freebie-webbplatser. Prova yourfree360Games, git-r-fri eller zipnadazilch.
  • Innan du använder någon annan freebie-webbplats, Se till att det inte är en bluff.
  • Om du inte kan få vänner och familj att anmäla sig som hänvisningar, försök att söka efter personer på webbplatser som hänvisningsvårdare.com.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 5
    5. Var försiktig när du använder Freebie-affiliates. Tänk på att dessa webbplatser är vinstföretag, och finns för att annonsera och få dig att spendera pengar. Du bör alltid ta dessa försiktighetsåtgärder när du interagerar med de affiliate-företag som Freebie-webbplatserna leder till:
  • Skapa ett nytt e-postkonto med en gratis e-posttjänst som Gmail. Använd endast den här e-postadressen när du registrerar dig för affiliate-medlemskap och förväntar dig att få spam-meddelanden.
  • Vid anmälan till medlemskap med affiliate-företag, läs Allt det fina trycket. Visst, det är otroligt tråkigt, men du vill inte bli fångad med överraskningsavgifter som du inte visste om.
  • Om du blir ombedd att ange din kreditkortsinformation, gör absolut säker du vet hur du avbryter ditt medlemskap, och när du kan göra det. Om du glömmer att avbryta ditt medlemskap, kommer du automatiskt att faktureras för en månad av icke-testmedlemskap.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 6
    6. Handel med andra spelare. Platser som Gametz Anslut spelare som vill byta spel med varandra gratis, medan Leoptrad ger dig inredda krediter baserat på detaljhandelspriset på ditt spel. Om du föredrar att tjäna kredit på stora återförsäljare, Bästa köp, Walmart, och Amazon Ange vanligtvis det bästa värdet och spelvalet, medan gamestop och mål ger lite mindre bang för din buck.
  • Om du har gamervänner, och du är mer i singelspelare, överväga att dela upp kostnaden för ett nytt spel och vända sig om att spela. Alternativt kan du välja ett spel, sedan handla med varandra när du har spelat igenom dem.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta andra gratis spel
    1. Bild med titeln Få gratis videospel Steg 7
    1. Hitta gratis-to-play-spel. Det finns tusentals gratis spel där ute, och den här kategorin går långt bortom appbutiker. Både stora utvecklare och oberoende studior har utforskat den fria-till-play-modellen. Fortsätt söka, och du kan hitta ett favoritspel som matchar dina intressen utan att försöka nickel och dime dig till döds.
    • Några av de mest kända gratis spelen inkluderar The Battle Arena League of Legends, det samlade kortspelet Hearthstone, den första personen Shooter Team Fortress 2, och den diablo-liknande vägen av exil.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 8
    2. Spela en MMO. Dessa faller tekniskt i kategorin Free-to-Play, men det finns så många av dessa de förtjänar ett separat omnämnande. Om du är intresserad av online-rollspel, är det förmodligen något där ute, du kan tillbringa hundratals timmar på gratis. Från Ringenes Lord online till Star Wars: The Old Republic till de första tjugo nivåerna av World of Warcraft, har du många alternativ tillgängliga.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 9
    3. Spela helt gratis spel. Till skillnad från gratis-to-play-spel har dessa inte ens ett motbjudande meddelande som försöker övertyga dig om att köpa in-game-förmåner. Det är nästan standard nu för att spel ska bli fritt så småningom, även om du kanske måste vänta några år efter utgivningsdatum. Bläddra bland enorma samlingar av dessa spel på följande platser:
  • GOG Free Games sektionen Ibland innehåller fler högprofilerade spel än andra webbplatser.
  • Reddit gratis spel och REDDIT EFREEBIES.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 10
    4. Få det aktuella gratis PC-spelet på ursprung. EA: s ursprungsspelsklient kan vara lite desperat för användare. Besöka deras pågående kampanjer och ladda ner gratis origin programvara. Kolla tillbaka regelbundet för att se vilka spel som är upp till grepp, eftersom dessa roterar ofta:
  • De "På huset" Promotion erbjuder ett fullständigt, gratis spel med inga strängar bifogade. Spelet är vanligtvis några år gammalt, men det betyder inte att det inte är roligt.
  • Det finns ofta flera "Speltid" Kampanjer som körs på en gång. Det här är också fulla spel, men var och en ger dig en begränsad tid att spela. Det här är bra för att prova ett spel du är intresserad av, men inte så mycket om du vill spela igenom det hela.
  • Bild med titeln Få gratis videospel Steg 11
    5. Besök webbplatser som ödmjuk bunt. De mest kända och generösa kampanjerna i Indie-spelvärlden kommer ifrån Ödmjuk bunt. Med flera "buntar" av spel tillgängliga varje vecka och a "Betala vad du vill ha" Prislapp för de flesta av spelen som erbjuds, det är svårt att hitta bättre värde. Om du verkligen behöver det vara gratis, betala en cent för varje dussin spel och besöka "ta ett öre" i mataffären.
  • Varningar

    Gå inte till extrema åtgärder (stjäla ett spel, hacking webbplatsen, etc.) Inget videospel är värt att gå till fängelse.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande