Hur man slår dina vänner på videospel

Trött på att få din rumpa sparkad av dina vänner vid varje spel du spelar? Mycket som en rasande alkoholist måste du först erkänna att du har ett problem. Även om det inte kan leda till levercirros, kan det inte vara pinsamt att ge en utmaning. Chansen är att det inte är den fantastiska skickligheten hos dina motståndare, utan snarare din brist på rätt teknik som resulterar i att du förlorar. ThisWill lär dig hur du tjänar din plats i vinnarcirkeln och sätter dina kompisar till skam.

Steg

  1. Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 1
1. Inse att den grundläggande idén bakom varje multiplayer-videospel är i grunden densamma. Oavsett om du skjuter nazister eller scoring touchdowns, måste du kunna se allt som händer runt dig. Lärande kartor hjälper till med detta, men det bästa sättet att maximera din syn på spelområdet är att ha "Shifty ögon". Du behöver inte fortsätta titta på din karaktär - lita på mig, de kommer att vara där när du ser tillbaka på dem. Se sig om. Titta på att folk smyger upp bakom dig eller försöker flytta till sidan.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 2
    2. Lär dig spelet. Ta några timmar för att lära dig alla power-ups, platsen för objekt och hur man gör speciella drag och combos. Att kunna göra även ett komplicerat drag kan vara skillnaden mellan seger och knapp-mashing nederlag.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 3
    3. Lära sig reglerna. Det finns många tydliga, observerbara eller beräkningsbara regler som har ett lager på spel. Ett bra exempel är vapenbalans i halospel. Det tar exakt 8 kampgevärsskott till kroppen för att döda en motståndare med utarmade sköldar och full rustning i halo 2.Dessa lilla nyanser är den viktigaste delen av att bygga en strategi i mitten av ett spel.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 4
    4. Lär dig det system du spelar spelet på. Memorera var knappar är på styrenheten - trycker på felknappen ofta leder till nederlag.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 5
    5. Lär dig att balansera brott och försvar. Att bara attackera en motståndare kommer att lämna dig sårbar. På samma sätt kommer bara att försvara dig från att du någonsin besegrar någon. Ibland är det bra att gömma eller springa, även om det kanske är roligare att försöka dra av det fantastiskt svåra vinnande drag.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 6
    6. Hitta ditt spår. Chansen är du och dina vänner kommer inte alla som samma karaktärer, lag, vapen, etcetera. Hitta den som fungerar för dig. De flesta spel har tillräckligt med val som du kommer att kunna hitta en som passar dig perfekt.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 7
    7. Vara knepig. Om "förväntad" sak att göra skulle vara att springa rätt i frontporten, då gör det oväntade, försök att hitta en sida entré eller lägga en fälla, om inte det oväntade förväntas, då gör du det förväntade och gå igenom den främre porten!
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 8
    8. Välj dina mål. Gör inte ett drag vid varje tillfälle - de bästa spelarna är jägare, inte servitörer.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 9
    9. Crunch numren. Lär dig hur mycket skada du gör med varje träff i en viss tid, och hur många träffar du kan gå av säkert om det är ammunition i din pistol eller stansar från din fighter. Att lära din DPS (skada per sekund) är avgörande när du vill bli bra med ett spel. Det är skillnaden mellan att spela mer defensivt när du är svagare eller fullt ut aggression när du kan "Tank n `spank" din väg till seger.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 10
    10. Var uppmärksam på skadeståndsverksamhet. Har den riktigt starka attack som tar några sekunder att dra av? Medan den enda attacken kan vara imponerande och prickigt är det inte det optimala sättet att spela. Svagare men snabbare attacker får inte prickiga på egen hand, men de blir mycket lättare att kedja tillsammans. Utseendet på ditt fiender ansikte kommer att vara värt det när du har dem "Perma-bedövned".
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 11
    11. Lär dig mekaniken. Bara lära sig vad mekaniken är inte är allt. Du måste lära dig varje enskild detalj i spelet. Ha en attack som missade din motståndare, men det verkade som om det slog? Han kanske har lärt sig att han har några osynliga ramar under den tiden, eller du kanske inte inser att FPS du spelar är "hit-scan" snarare än projektilbaserad. Mastering dessa under huven mekanik kommer att överraska dina vänner och göra varje spel du spelar en helt annan upplevelse.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 12
    12. Ta raster. Ingen kan spela ett spel i fem timmar rakt och upprätthålla en kontinuerlig nivå av fokus och skicklighet, speciellt när du tränar på egen hand. Gör en smörgås. Skriv en dikt. Gör bara något som inte kräver att du tittar på en skärm minst några minuter varje timme.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 13
    13. Handikapp själv för övning. Försök att slå den svåraste chefen på de svåraste inställningarna endast med ditt värsta vapen.När du spelar multiplayer-spel där du är en del av ett lag, volontär att gå med i laget som har den högsta chansen att förlora. Så småningom kommer dina vänner inte att vara mycket av en utmaning alls.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 14
    14. Camping inte eller upprepade gånger "orättvis" Fördelar, såsom fordon. Medan du kan hamna med högsta poäng i slutet av rundan, tar det ingen skicklighet att komma i en tank och spränga bort - det gör dig inte en bra spelare, bara en lama en. Camping leder bara till irriterade vänner och mindre inbjudningar att spela.
  • Bild med titeln slå dina vänner på videospel Steg 15
    15. Slutligen, var inte rädd att be om tips från dina medlistor. De flesta spelare är mer än villiga att dela sina strategier. Läs strategi guider online. Det finns flera gratis webbplatser med gott om bra råd.
  • Tips

    Till skillnad från artificiell intelligens (AI) motståndare använder verkliga människor komplicerade strategier och anpassar sig till din spelstil. Kom ihåg att om du fortsätter att göra samma brott eller försvar upprepade gånger, är dina vänner säkra på att fånga på... eller bli riktigt irriterad med dig.
  • Variera spelen du spelar. Vem som helst kan lära sig att vara bra i ett spel, men det tar färdighet att vara bra på flera.
  • Sluta inte tidigt. Om det ser ut som om du ska förlora, sluta inte spelet eller lägga ner din kontroller. Det är irriterande för din motståndare och det får dig att se ut som en öm losare.
  • Skryta inte. Videospel är en avkopplingsenhet, inte ett mått på en persons värde. Chansen är att det är den bästa darn-motstrike spelaren på din skola eller arbete kommer inte att få dig någonstans i livet. Var stolt över dina segrar, men gnugga inte i människors ansikten.
  • Kunna inse när det är dags att sluta. Om du förlorar flera spel i rad, och det börjar bli roligt, kom ihåg att du inte behöver bevisa något för någon. Föreslår ett annat spel eller gör något helt annat.
  • Kom ihåg vem dina vänner är. Om någon är verkligen menar eller får en attityd när du spelar med dem, borde du förmodligen försöka hitta någon annan att leka med.
  • Varningar

    Bli inte för upprörd eller arg. Det är okej att kasta några uttryck för besvikelse när du saknar något, men bli inte muntligt eller fysiskt missbrukande med dig själv eller dina vänner. Tro det eller inte, folk kasta slag över saker så, och ingen vill avsluta ett spel med en blodig näsa.
  • Lägga till på ovanstående kommentar, om någon slår dig och ditt lag dåligt, kan du inte kalla dem hackare, noobs, no-lifers... Eftersom du inte känner till dem, kan de vara riktigt skickliga, eller kan ha en riktigt irriterande strategi, om så, leka utan den personen.
  • Att spela spel som använder Xbox Live, System Link, Nintendo Network eller PlayStation Network kan dock användas i sådana turneringar.
  • Låt inte spel komma i vägen för dina verkliga skyldigheter. Video Game Addiction är ett allvarligt problem och ruiner relationer, utbildningsmöjligheter och jobb. Kom ihåg att ta pauser och prioritera.
  • Screen-watching (tittar på hörnen av andra spelare för att hitta deras plats) är otrogen och är olaglig i de flesta turneringar. Om du måste, aldrig berätta för alla att du gör det, som "Jag vet exakt var du är". Det kan få dig att sparkas ut.
  • Om du spelar en FPS (första person shooter) spel, som Halo eller Call of Duty, kom ihåg att det finns människor som inte lämnar huset eller deras spelsystem mycket, så se upp för dessa människor, men det gör inte Ring dem inga lifare, som de har spelat spelet längre än du har.
  • De som har en historia av anfall eller epilepsi bör inte spela videospel under längre perioder. Det rekommenderas att de sitter längre bort från TV: n och vrider ljusstyrkan på skärmen ner.
  • Mind Games kan vara väldigt mycket knepiga. Jag kommer att använda rock, papper och sax som ett exempel. Låt oss säga Rock är det självklara valet här. Så det första lagret är spelare A, som du kommer att använda Rock, så din vän vet att detta är det självklara valet diskar med papper. Låt oss ta vår tidigare situation och lägga till ett nytt lager. Vän tycker att du kommer att använda rock så han räknar med papper, rätt? Men nu du predicict att din vän kommer att försöka motverka den uppenbara rocklösningen med papper. Du kan använda sax och förstöra honom helt. Kasta nu det tredje laget i mixen, säg att din vän förutspådde att du skulle motverka sitt papper med din sax, så han går tillbaka till det första och uppenbara valet av rock, som slår dig. Mind Games händer mycket i videospel, så se till att du väljer rätt.
  • Saker du behöver

    • En videospelkonsol, spel och styrenheter
    • Fritid
    • Vänner att spela mot
    • Tålamod
    • Kommer att slå dina vänner
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande