Hur man hittar och spelar google`s dinosaur-spel

Om du har fastnat utan anslutning till Internet på din enhet eller letar bara efter en tristombuster, försök spela Googles "inget internet" Dinosaur-spel. Det här spelet låter dig spela som en T-Rex för att hoppa över och anka under hinder och kan visa sig vara ganska underhållande. Om du är intresserad av att prova det här spelet, berätta det här så att du hittar och spelar den på din enhet.

Steg

Del 1 av 2:
Hitta spelet
  1. Bild med titeln Hitta och spela Google
1. Koppla bort din Internetåtkomst. Stäng av enhetens WiFi eller annan internetanslutning, om den inte är avstängd, för att spelet ska spelas.
  • Om du är på Windows, klicka på WiFi-knappen och tryck på Koppla bort till din lokala WiFi-källa. WiFi kommer att visa lite gul sol på den, vilket innebär att du är urkopplad.
  • Bild med titeln Hitta och spela Google
    2. Öppna din Chrome Browser. Du kan använda en befintlig flik eller skapa en ny flik för att spela spelet, men om du väljer att använda en befintlig flik, kommer flikens information att gå vilse tills du återansluter enheten till Internet.
  • Bild med titeln Hitta och spela Google
    3. Skriv ett ord i sökfältet om spelet inte har dykt upp. Tryck sedan på ENTER. Skärmen kommer att läsa "Inget internet" Som spelet visas.
  • 4. Tryck på mellanslagstangenten för att börja spela. Dinosauren som visas på din skärm börjar flytta över ett ökenlandskap. Så här börjar spelet.
  • Del 2 av 2:
    Spelar spelet
    1. Förstå spelets kontroller. För att hoppa kan du trycka på mellanslag, uppåtpil eller klicka på skärmen. På mobilen kan du också trycka på skärmen för att hoppa. Genom att trycka på nedpilen kommer dinosauraden. Använd dessa kontroller för att spela spelet.
    • Du kan också styra hur högt ett hopp kommer att vara genom att hålla nyckeln ner för en längre tid. Snabba klick kommer att resultera i låga hopp, och längre klick kommer att resultera i höga hopp.
  • 2. Hoppa över kaktusen. När spelet börjar, börjar dinosauren att springa på plats eftersom bakgrunden rör sig med hinder som du behöver manövrera runt. Det första hindret som ska uppstå är kaktusen. Cacti kan variera från små till stora och kan vara en kaktus eller komma i grupperade grupper. Använd mellanslagstangenten, uppåtpilen eller klicka för att hoppa över kaktusen.
  • 3. Dodge pterodactyls. Dinosauren börjar komma över Pterodactyls senast när du når 500 poäng i spelet. Pterodactyls flyger på olika höjder - vissa flyger mot marken, vissa är bara tillräckligt höga för att springa in i dinosaurens huvud, och vissa är så höga att flyga rätt ovanför och förbi dinosauren. Använd lämplig kontroll för att undvika dessa.
  • Klicka på uppåtpil eller mellanslag för att hoppa över en pterodactyl av vilken höjd som helst. De lägsta pterodactylerna måste hoppas över, medan de andra pterodactylerna kan passera med andra tangenter.
  • Tryck ned pilen till anka under högre pterodactyls. Även om pterodactyls av både mediet och höga flygmönstren kan hoppas över, kan de också ankas under genom att använda den här tangenten.
  • Undvik att hoppa över de högsta pterodactylerna. Även om det är möjligt att framgångsrikt hoppa över en hög pterodactyl, är det ett riskabelt drag, speciellt om ditt klick är snabb, eftersom dinosaurens hopp inte alltid är tillräckligt hög för att hoppa helt över det. Dessutom är dessa pterodactyler tillräckligt höga för att helt enkelt gå under utan att trycka på någon nyckel, så det är inte nödvändigt att anka under dem, heller.
  • 4. Spela under natten. Så snart du når 700 poäng, kommer spelet att byta från dag till natt (eller vice versa, om enheten är på mörkt läge). Medan den tidigare gameplayen har haft en vit bakgrund och svarta former har spelet under natten en svart bakgrund och vita former. Du kommer att förbli på natten tills du når slutet av ett 200-punktsintervall, vid 900 poäng, när spelet växlar tillbaka till dag.
  • Detta kommer att ske varje 700 poäng - när du når 1400 poäng, till exempel, kommer spelet att byta till nattläge och stanna kvar tills du har tjänat 200 poäng och når 1600 poäng totalt.
  • Bild med titeln Hitta och spela Google
    5. Fortsätt spela tills du slår ett hinder. När du har stött på ett hinder upphör din poängtal att öka, och du kommer att få en "spela över" meddelande. Google kommer att spara ditt höga poäng kontinuerligt för dina egna poster, om du inte spelar på en privat flik.
  • Om du vill fortsätta spela, klicka bara på mellanslaget igen för att starta om spelet.
  • Tips

    Alternativt, typ Chrome: // Dino / i din adressfält och slå Stiga på knappen för att spela detta spel.
  • Det här är ett roligt sätt att klara av internet som är nere. Du kan sluta spela det i timmar!
  • Ett annat alternativ är att Spela Googles Dino uppkopplad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande