Hur man väljer ett tecken i super mario 3d-världen

Super Mario 3D World är det första Super Mario-spelet för Wii U. Det erbjuder spelare den unika chansen att utforska en ny värld tillsammans med sina vänner. Med upp till fyra spelbara tecken, var och en med sina egna unika attribut, kan du spela genom nivåerna i din egen stil. Oavsett om du ska solo för att samla extra gröna stjärnor, eller använda lagarbete för att nå hemliga områden, ger varje karaktär sina egna färdigheter till bordet.

Steg

Del 1 av 2:
Starta spelet
  1. Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 1
1. Starta spelet. Slå på Wii U och välj Super Mario 3D World-ikonen. Du kommer att tas till en titelskärm. Tryck på + -knappen för att fortsätta.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 2
    2. Välj en fil för att fortsätta eller starta ett nytt spel. Nästa skärm är en fil-valskärm. Välj vilken fil du har spelat, eller starta en ny. Totalt har spelet 3 filplatser, och du kan börja en ny fil genom att trycka på A-knappen för att välja en tom filplats.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 3
    3. Gå igenom cutscene. Om du startar en ny fil börjar en kort cutscene, lägga ut tomten för spelet. Om du inte startade en ny fil, kommer du omedelbart att tas till kontrollregistreringsskärmen.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 4
    4. Registrera din kontroller. Nu måste du registrera din kontroller. För att göra det, tryck bara på A på alla kontroller som du vill använda (upp till 4 spelare kan spela på en gång). När alla kontroller är registrerade, kommer du automatiskt att tas till skärmen för teckenval.
  • Del 2 av 2:
    Välja ett tecken
    1. Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 5
    1. Bläddra igenom tecken. Innan du bestämmer vem du vill spela som, kan du bläddra igenom de fyra tillgängliga tecknen genom att växla till vänster och höger. Standardpersonen som visas är Mario-Rullning till höger en gång kommer att ta upp Luigi, två gånger persika och tre gånger padda. Bläddra igenom igen efter att du har tagit dig tillbaka till Mario.
    • Observera att spelare inte kan välja samma tecken.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 6
    2. Känna karaktärens förmågor. Mario är den mest balanserade av de fyra tecknen, med anständig sprinthastighet, hoppa höjd, genomsnittlig hösthastighet, 1 sekunders sprintaktiveringstid och inga speciella förmågor.
  • Luigi har den högsta hopphöjden ut ur karaktärerna, medium fallhastighet, anständigt sprinthastighet, 2 sekunders sprintaktiveringstid och har sämre dragkraft än Mario.
  • Peach har en anständig hoppa höjd, den långsammaste sprinthastigheten, den långsammaste falltiden, .75 sekunders sprintaktiveringstid, och har förmågan att flyta genom luften.
  • Padda har den lägsta hopphöjden, den snabbaste fallhastigheten, den snabbaste sprinthastigheten och en 3-sekunders sprintaktiveringstid.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 7
    3. Bestämma karaktärens lämplighet för nivån. Varje tecken är ett bra val för någon värld - men det finns några som är mer lämpade för vissa typer av terräng än andra. Sammantaget är Mario fortfarande ett bra val för alla nivåer, eftersom han inte har några skarpa svagheter och har en genomsnittlig byggnad.
  • Med sitt höga hopp passar Luigi bäst till nivåer som involverar plattform, men gör dåligt på nivåer med många vändningar och vänder sig som han är benägen att falla av steg.
  • Persika är också bra på plattformsnivåer, eftersom hennes float förmåga ger henne kraften att glida över hinder och lätt navigera hoppar andra tecken skulle kämpa med. Hon är inte bra för nivåer som involverar sprinting men.
  • Padda är bäst med hastighetsbaserade nivåer och är alls inte anpassad till plattform på grund av sin snabba hösthastighet och låghöjdhöjd.
  • Bild med titeln Välj ett tecken i Super Mario 3D World Steg 8
    4. Välj ett tecken. När du har bestämt vilken karaktär du vill spela som, tryck på A-knappen. När alla har valt sina tecken, tryck en gång till A-knappen, och du kommer alla att komma till spelets världskarta.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande