Hur man blir en social fjäril i gymnasiet

Chansen är att du redan känner till en social fjäril i skolan. Den sociala fjärilen lindrar med lätthet, bekvämt umgås med alla, och du kommer aldrig att fånga dem som sitter hemma ensam på en fredagskväll. De utstrålar förtroende och glädje. Hur gör de det och gör det så enkelt? Du kanske tycker att det är svårt att tro, speciellt om du är naturligt blyg eller inåtvänd, men med lite arbete kan du också bli en social fjäril

Steg

Metod 1 av 4:
Bli involverad
  1. Bild med titeln Kope med att gå till en gymnasium som dina klasskamrater aren
1. Blanda med olika folkmassor. Identifiera klienterna på din skola, och gör det till en vana att interagera med alla (eller de flesta) av dem. Begränsa dig inte till en folkmassa! Nyckeln till att vara en social fjäril kan enkelt flit från en situation till en annan, så ju fler grupper du är vänlig med, desto lättare blir det.
  • Att vara vänlig med en mängd människor utökar din sociala cirkel mycket och ger möjligheter att delta i alla slags olika händelser. Detta leder till att träffa ännu fler nya människor!
  • Sätt dig där ute och du kommer att se resultat.
  • Bild med titeln Do Balance Beam övningar i förskolan gymnastik Steg 6
    2. Sätt dig i strålkastaren. Att vara en social fjäril betyder inte att du alltid måste vara personen att initiera varje konversation. Genom att sätta dig själv i rampljuset kommer folk att lära dig ditt namn och känna igen vem du är. Detta leder ofta till att de börjar samtal med dig istället för tvärtom!
  • Delta i klassen. Gå med eller starta en klubb. Kör för studentråd. Sätta dig i situationer som gör att andra människor märker dig och de kommer.
  • Att vara i rampljuset ger massor av möjligheter till interaktion med andra och kan introducera dig till helt nya grupper av människor.
  • Bild med titeln bryta upp med din pojkvän i gymnasiet steg 9
    3. Sitta med olika människor till lunch. Alla har en grupp människor som de brukar sitta vid lunch varje dag, men lunch kan vara en bra tid för att umgås. Du behöver inte överge din vanliga uppsättning vänner, men efter att du pratat med dem ett tag och komma ikapp, ursäkta dig att gå och säga hej till andra människor.
  • Vandra inte bara upp till slumpmässiga bord utan anledning, förstås! Har skäl att initiera konversationer och sedan hålla fast för en chatt eller kort, lätthjärtad utbyte med sin grupp om det känns naturligt att göra det.
  • En anledning att närma sig en grupp kan vara så enkelt som att fråga en av dem om en läxa uppdrag. Gör det inte komplicerat och håll utbytet Casual.
  • Stanna inte längre än några minuter och gör definitivt en snabb utgång om några besvärliga tystnader som följer.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 6
    4. Göra planer och acceptera inbjudningar. Du kan prata med nya människor tills du är blå i ansiktet, men din sociala cirkel kommer verkligen inte att expandera tills du börjar utveckla dina relationer med nya vänner. Gör planer med en ny pal för att se filmen du pratade om vid lunch förra veckan, eller fråga någon från klassen om de vill studera eller göra läxor efter skolan.
  • När du får en inbjudan från någon att umgås eller gå till en viss händelse, gör allt för att göra det. Du kan inte säga ja till varje inbjudan hela tiden, men om det är möjligt, kom dit och umgås!
  • Bild med titeln vara bra på basket omedelbart steg 3
    5. Följ skolans evenemang. Fortsätt med vad som händer i skolan och försök att göra det till en mängd olika händelser så att du kan möta ett brett utbud av människor. Delta i ett basketspel, volontär för att hjälpa till att organisera prom, kolla theatregruppens nya spel - oavsett vad du väljer att göra, det är oundvikligt att du kommer att träffa nya människor, skapa obligationer och bredda din sociala cirkel. Innan du vet det, kommer du att vara den sociala fjärilen att du alltid har förutsett att vara.
  • Metod 2 av 4:
    Utveckla rätt kompetens
    1. Bild med titeln Flirta med din förälskelse i mellanskolan Steg 10
    1. Kom ihåg namn. När du träffar någon ny, gör det till en punkt att cement den personens namn i ditt sinne. Skriv personens namn ner om du måste. Nästa gång du ser dem, säg hej och använd deras namn. Det låter som en sådan liten sak, men människor känner sig erkända och viktiga när de hör sina egna namn.
    • När du är i konversation med någon, Ström sitt förnamn om några gånger. Gör det smidigt och enkelt. Säger saker som, "hej, erin! Gjorde du dagens läsuppdrag?"Och" Michael, vad tycker du om den nya historikläraren?"
    • Att använda någons namn är ett av de mycket enklaste sätten att få någons uppmärksamhet och det får dem att känna sig respekterade och komma ihåg.
    • Använd det namn som någon ger dig, inte ett smeknamn. Till exempel, om någon introducerade sig som "Robert", ring inte honom Rob eller Bob om han inte inbjuder dig.
    • Undvik inte att säga någons namn eftersom du är osäker på uttalet. Istället, gå bara för det och säga, "snälla låt mig veta om jag inte uttalar den rätten."
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 9
    2. Ge äkta komplimanger. Undvik att säga saker bara för att mata någons ego eller få deras uppmärksamhet. När du ger någon en riktig komplimang att du ärligt betyder, kan den personen känna att det är äkta. Inte bara kommer personen att känna sig smickrad, men de kommer att minnas dig för det.
  • Få vana att märka de små sakerna om andra och pekar på dessa saker istället för att leverera vaga komplimanger. Om du kan, kombinera en komplimang med en fråga, som kommer att få en konversation påbörjad.
  • Istället för, "du ser väldigt söt ut idag, försöker Jennifer" något mer specifikt som, "ditt hår ser så bra ut idag! Hur får du det så?"Eller" Jag älskar den skuggan av läppstift, var fick du det?"
  • Bild med titeln vara säker, var dig själv och har fortfarande kul i gymnasiet steg 3
    3. Relatera till andra. Ett av de bästa sätten att starta konversationer och få vänner är att relatera till den person du pratar med. När du styr en konversation i en riktning som låter dig relatera till någon, skapar den känslan av att dela något. Det utgör ett slags band mellan er två, och även om det är en liten, är det en början.
  • Till exempel, kanske någon du vill lära känna bättre talar innan klassen inte förstår igår kvälls algebra läxor. Gå med i konversationen genom att säga något som, "Jag förstod det inte heller! Jag kommer definitivt att fråga läraren om det idag, "eller något till den effekten.
  • Bild med titeln vara kinder till dig själv Steg 5
    4. Ser intresserade. Du kommer inte att vara intresserad av allt som folk säger till dig hela tiden. Det är bara inte möjligt. Men göra ett försök att åtminstone vara intresserad och engagerad i de konversationer du har.
  • Le, nick, och fråga en enkel fråga då och då för att visa den personen som du lyssnar på dem.
  • Genom att göra dig tillgänglig och öppen för att lyssna på vad de måste säga, kommer de att känna sig närmare dig. Ibland behöver människor bara höras.
  • Bild med titeln bryta upp med din pojkvän i gymnasiet steg 4
    5. Njut av konversationer. Att komma i vana med små prat och chattar tar övning, men låt det inte bli en tom gest. Var livlig, gör skämt när det är lämpligt, och prata om ämnen du verkligen tycker om intressant när det är möjligt. Detta gör chattar med andra så mycket lättare, och du kommer att upptäcka att båda kommer att börja se fram emot framtida konversationer med varandra.
  • Metod 3 av 4:
    Närmar sig nya människor
    1. Bild med titeln är aggressiv i basket (tjejer) Steg 4
    1. Förbered din intro. Ofta bryter den svåraste delen av att få nya vänner isen. Arbeta på en generisk, enkel rutin för att introducera dig själv och ändra den för att passa varje ny situation och person. Inkorporera en fråga i din introduktion så att den andra personen måste slå upp en konversation med dig, även om det är en kort.
    • Att öva din intro i ditt huvud är definitivt hjälpsam, men du måste träna det på själva människor för att få det att verkligen hålla fast.
    • Om du vill närma dig, men du känner dig inte beredd, gå hem den natten och tänka på vad du vill säga, och prova nästa dag.
  • Bild med titeln Balansera ditt arbete och hemliv (för kvinnor) Steg 8
    2. Leende! Även om du känner dig nervös, försök alltid att starta konversationer med ett leende. Det gör omedelbart den andra personen att känna sig avslappnad och vänlig mot dig.
  • Att gå upp till någon med ett tomt eller rädd uttryck på ditt ansikte är inte en bra introduktion, och kan få den personen att känna sig orolig över vad du ska säga till dem.
  • Om du närmar dig någon med en avslappnad upplevelse och lätt leende, vill de veta vad du ska säga.
  • Bild med titeln har miljontals pojkvänner eller killar att tycka om dig
    3. Titta på ditt kroppsspråk. Du kommer förmodligen att känna lite nervös, men jobba med att upprätthålla en avslappnad upplevelse. Gör alltid ögonkontakt när du interagerar med människor. Stå upp rakt och korsa inte dina armar, eftersom det ger av den vibe att du är obekväma.
  • Det kommer att ta lite övning, men när du börjar göra det en punkt för att hålla ditt kroppsspråk avslappnad och självsäker, kommer det att börja bli andra naturen för dig.
  • Bild med titeln Köp en mobiltelefon Steg 4
    4. Bond på sociala medier först. Att göra vänner med någon på Facebook först, eller följa dem på Twitter eller Instagram, kan det vara ett bra sätt att starta ett ansikte mot ansikte konversation senare. Försök att hålla dina interaktioner lighthearted och naturligt, inte obehagligt och stalker-ish.
  • "Som" deras status eller en bild som de postar. Om de lägger upp en artikel, länk, sång eller något annat som du tycker är intressant, dela det på din vägg eller repostera det. Var uppmärksam på vad personen är i - då kan du närma dig dem och prata om det bandet du både, eller den film som du vill se.
  • Verkligen sträva efter att hålla interaktioner på sociala medier naturliga och enkla. Interaktioner Online kan bli förvrängd utan hjälp av ett ansiktsuttryck och ton av röst för tolkning, så undvik tunga ämnen och överdrivna kommentarer.
  • Om det känns naturligt att göra det, använd sociala medier som ett verktyg för att planera en uthyrning. Om någon lägger upp en video av ett band som du gillar, kan du närma dig dem och säga, "Jag såg att du gillar ett sådant och ett sådant band också! Ska du till sin konsert i helgen?"Delade intressen är grunden till nästan varje vänskap.
  • Metod 4 av 4:
    Ändra din Outlook
    1. Bild med titeln VÄNNER MED DIN MIDLIFE CRISIS STEG 7
    1. Konfrontera dina rädslor. Tänk på vad som håller dig tillbaka från att vara en social fjäril. Är du blyg? Ny i skolan? Rädda andra kan avvisa dig? Inte bra på små samtal? Vad det än är, när du identifierar det, kan du eliminera det genom att möta det dött på. Sluta fokusera på vad folk kommer att säga om när du går bort och börjar fokusera på vad du vill säga när du går upp till dem.
    • När du tänker göra en stor livsförändring, kommer du att känna dig lite sårbar och uppleva lite självtvivel. Det här är normalt!
    • Gör en lista över alla anledningar till att du vill expandera din sociala cirkel och återkomma när du känner dig mindre än självsäker.
    • Sätta "vad om" scenarier ur ditt sinne. Ingen vet framtiden, så du slösar bara bort när du är över negativ "Vad händer om" trodde mönster.
  • Bild med titeln Ändra ditt liv efter att ha gjort samma sak för så länge steg 37
    2. Lämna din komfortzon. För att utöka din sociala cirkel måste du börja sätta dig i sociala situationer som du inte är van vid. Börja expandera dina horisonter på små sätt och arbeta dig upp till större saker. Välj några händelser som du normalt inte skulle gå till men är intresserade av, och gör det till en punkt att kolla in dem.
  • Du behöver inte vara partiets liv på detta stadium! Du justerar. Fokusera på den triumferande känslan du får när du går ut och gör något nytt.
  • Ta med en vän om det gör det lättare för dig att gå till nya platser, särskilt först. Det kommer att göra det lite lättare för dig att övergå till en annan sinnesstämning, och du får någon att prata med under de oundvikliga besvärliga ögonblicken när du först börjar.
  • Bild med titeln Ändra ditt liv efter att ha gjort samma sak för så länge steg 14
    3. Uppsatta mål. Att bli en social fjäril är en process som tar tid. Om du förväntar dig att förändras över natten kan du ställa upp dig själv för misslyckande. Sätta små mål längs det sätt som du kan uppnå och må bra om. Håll dina mål enkla och sträva efter saker som att introducera dig till två nya människor varje vecka och gå till ett ställe som du aldrig har varit i förut.
  • Skriv ner dina mål för veckan och korsa dem av din lista när du uppnår dem. Detta hjälper dig att fokusera på vad du behöver göra och ge dig en känsla av framsteg och prestation.
  • Var inte svår på dig själv om du inte uppfyller alla dina mål i en viss vecka. Ingen håller poäng.
  • Om du sätter ett mål som du inte kan åstadkomma först, försök att bryta ner det i mindre delar som är enklare att uppnå.
  • Till exempel, om ditt mål är att bli inbjuden till en viss fest eller händelse och det inte händer omedelbart, försök att förenkla. Gör det ditt nya mål att chatta med partiets värd vid lunch den veckan och börja säga hej i korridorerna mellan dina klasser.
  • Bild med titeln Balans ditt arbete och hemliv (för kvinnor) Steg 5
    4. Börja din dag med positivitet. Titta i spegeln på morgonen och berätta för dig själv att du är fantastisk, för att du är! Sätt en klibbig anteckning på din väckarklocka med ett positivt meddelande på det, så att det är det allra första du ser när du vaknar. Det behöver inte vara komplicerat - något så enkelt som "idag blir en bra dag!"Kan göra hela skillnaden i världen.
  • Gör andra saker som får dig att må bra, som att spränga din favoritlåt på väg till skolan.
  • Ät en bra frukost så att du är redo att möta dagen.
  • Bildbeteckningen blir en förbättrad
    5. Omfamna ditt nya jag. För att verkligen ändra saker måste du kasta dina gamla uppfattningar om dig själv och omfamna en ny dig. Låt inte ditt förflutna definiera dig, särskilt inte på ett dåligt sätt. Vänd dina negativa uppfattningar runt och få dem att fungera för dig.
  • Kanske är du tyst och du gillar att läsa. I stället för att låta det hålla dig tillbaka från att umgås, använd den för att sätta dig i situationer där du kan umgås om böcker!
  • Till exempel kan du gå med (eller ens starta) en bokklubb i skolan. Om du läser något coolt i engelskklassen, ta del av vem som deltar i klassen, sitta vid dem och börja chatta om boken.
  • Det är mycket lättare att prata med människor och göra nya vänner när du pratar om något som verkligen intresserar dig.
  • Bildbeteckningen blir en förbättrad
    6. Ha tålamod. Bli inte avskräckt om du inte ser resultat direkt. Det tar tid att bygga nya vänskap och utforska nya platser. En åtgärd kommer inte att räcka - istället tar det många små åtgärder för att göra en stor livsförändring.
  • Fokusera på sätt att nå ut till nya människor och bredda dina horisonter och du kommer att upptäcka att resten kommer att börja naturligt utvecklas.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande