Hur man lägger till sociala nätverksikoner i din blogg

När du skriver en vanlig blogg vill du locka så många läsare som möjligt till det. Du vill också att dina läsare ska dela din blogg med sina vänner, anhängare och anslutningar. Det bästa sättet att uppnå dessa mål är att länka din blogg med dina sociala nätverk. Du kan göra det genom att lägga till sociala nätverksikoner i din blogg som automatiskt länkar till personer till de webbplatser med ett enkelt klick. Att ha lätt att komma åt och märkbara sociala nätverksikoner på din blogg gör det mer framgångsrik. Lägg till sociala nätverksikoner i din blogg genom att hitta de bilder du vill ha, ladda dem till din blogg och inklusive en kort HTML-kod som anpassar ikonerna till din webbplats.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 1
1. Bestäm vilka sociala nätverk du vill lista på din blogg. De mest populära ikonerna inkluderar Facebook, Twitter, LinkedIn och Pinterest.
  • Välj sociala nätverksplatser där du och dina bloggläsare är aktiva. Till exempel, om du har en bra Facebook-sida, vill du inkludera den ikonen. Om du vill uppmuntra dina läsare att sticka din blogg på sina Pinterest-brädor, var noga med att du har den ikonen närvarande.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 2
    2. Leta reda på de bästa ikonerna för din blogg. Du kan ladda ner standardikoner för alla sociala nätverk på flera webbplatser, inklusive IconArchive, Web Designer Depot och Icon Dock. En internetökning av "Sociala ikoner" kommer att ge flera andra alternativ.
  • Använd uppdaterade och lätt igenkännliga ikoner. Det är okej att vara kreativ, men se till att dina läsare kan känna igen länken som tillhandahålls av dina ikoner. Till exempel är de flesta Twitter-ikoner en liten "t" med en ljusblå bakgrund eller en bild av Twitterfågeln. Om du ändrar färgen kan du förvirra människor.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverk ikoner i ditt blogg Steg 3
    3. Skapa dina egna ikoner om du vill ha något annat. Du kanske vill att ikonerna ska matcha designen av din blogg.
  • Använd Photoshop eller Adobe InDesign för de bästa resultaten att skapa egna ikoner. Försök att hålla din design till 60px med 60px för enkel nedladdning och länkning.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 4
    4. Ladda ner ikonen bilder du planerar att använda på din dator. Det här är lika enkelt som att spara den i en fil på din maskin.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 5
    5. Ladda upp dina ikonbilder till en fotosida som Flickr eller Photobucket om du ofta använder dessa webbplatser för att placera bilder och grafik på din blogg.
  • Lägg till bilderna i ditt mediebibliotek i WordPress om det är den bloggplattform du använder.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverk ikoner i ditt blogg Steg 6
    6. Kontrollera att varje bild du har laddat upp har en URL (det här står för enhetlig resursplats).
  • Leta efter webbadressen i WordPress genom att klicka på bilden i ditt bibliotek. Du kommer att märka webbadressen i "Filadress" fält. Det börjar med bokstäverna "[http." http."Anklagelse
  • Hitta webbadressen på bilddelningsplatser genom att klicka på "dela med sig" När du släpper musen svävar över bilden. Du kommer att se en "Få länkkod" fliken, och länken visas. Bokstäverna "[http" http"] kommer att vara starten på webbadressen.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 7
    7. Hitta rätt plats för HTML-koden, vilket beror på den bloggplattform du använder. De flesta bloggar skapas på WordPress eller Blogger.
  • Placera koden i HTML Widget-området på Blogger. För WordPress Bloggar, lägg koden i Text Widget-området.
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverk ikoner i ditt blogg Steg 8
    8
    Lägg till följande HTML-kod: "http: // linkgoeshere.com" mål ="_tom">
  • Lägg en länk till din egen sociala nätverkssida där det står "Länk går här" och sätt bildens URL där den står "ImageUrlere."
  • Bild med titeln Lägg till sociala nätverksikoner i ditt blogg Steg 9
    9. Driva ett test. Ha en vän Dra upp din blogg och klicka på de sociala nätverksikonen som du har inkluderat. Se till att det tar användaren till rätt plats.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Arbeta med en webbdesigner eller ett socialt nätverksprogram om du har problem med sociala nätverksikoner på din blogg.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande