Hur man väljer en spa resort

Hur väljer du den perfekta spaanläggningen, en som bara är rätt för dig?

Det finns flera faktorer att överväga här som hjälper dig att få ut det mesta av din spa-semester och lägger till värde för dina pengar.

Steg

  1. Bild med titeln Välj ett spa resort Steg 1
1. Bestäm din budget innan du börjar din SPA semesterforskning. Det finns många sätt och många budgetar som kan passa en spa semester, men i allmänhet kommer det inte att vara lågt slut.Det finns billiga sätt att göra någonting, men det rena faktum hotellet eller utväg erbjuder spa-behandlingstjänster föreslår att det är ett lyxhotell. Var medveten om detta när du söker på nätet för en spa resort.
  • Bild med titeln Välj ett spa resort Steg 2
    2. Bestämma vilken typ av spa semester du vill fortsätta.En tropisk spa resort, som en på stranden?Eller kanske i landsbygdens berg mer rustik och bort från saker där de också erbjuder vandring äventyr? Möjligheterna är oändliga!
  • Bild med titeln Välj ett spa resort Steg 3
    3. Tänk på var du vill åka.Nu är det dags att hemma på den exakta lokalbefolkningen. Det finns en bra chans att du har en fantastisk spaort inom en 2 timmars bilresa från ditt hem, men himlen är gränsen. Du kan gå till som exotiska destinationer som du kan drömma. Förutom att skämma bort dig här i USA har du spa-semestrar i Karibien, Europa, de grekiska öarna, Dubai, kanske Thailand eller Filippinerna. Vill du stanna i en Ultra High-end Luxury Spa Resort? Prova södra Stilla havet, som Tahiti och Bora Bora.
  • Bild med titeln Välj ett spa resort Steg 4
    4. Ta vem du reser med hänsyn till. Om du söker vila och avkoppling kanske du vill undvika en "Singles Resort" Känd för sin festatmosfär. På samma sätt om du är singel kan du bli besviken på en plats fylld med familjer och liten chans att "mingling" med andra gäster.
  • Bild med titeln Välj ett spa Resort Steg 5
    5. Vad är resultatet eller målet med din spa-resa?Om du är på din smekmånad kanske du inte vill gå en plats hopping med singelaktiviteter. Gå till en mer romantisk spa resort. Om du har vissa medicinska behovsmål, prova de många spa-tjänsterna.
  • Bild med titeln Välj ett spa Resort Steg 6
    6. Tänk på vilka spa-behandlingar du behöver. Om ditt mål är en viss specialitet spa-behandling kan du behöva undersöka vissa orter och vara beredda att ens resa ut ur landet.
  • Bild med titeln Välj ett spa Resort Steg 7
    7. För att hitta de bästa erbjudandena, jämför priserna på de 3 största online-reservdelarna, Expedia, Travelocity eller Orbitz. Eftersom dessa 3 resursresurser stannar i tävling måste du jämföra sina spa-rumspriser för samma datum.
  • Tips

    Beroende på hur många dagar du är på resort kan du behöva boka din spa-behandling innan du ens kommer fram.Med andra ord, om du bara kommer att vara en natt och önskar en tidig morgon spa behandling, boka din spa behandling samtidigt som du bokar ditt rum.
  • Boka din spa resort tidigt.Många av de bättre spa som är bokade året runt, så boka din spa semesterväg i förväg.
  • Om du reser med barn, se till att orten också har barnens roliga aktiviteter så att de njuter av familjen spa semester också.De flesta spa resorts särskilt strand spa orterna tillgodoser familjer med barn.
  • Det finns också, gott om spa destinationer som bara catering till par eller vuxna. Dra nytta av dessa om du söker sekretess och företag av andra par eller nygifta. Dessa är ofta frekventerade av dem som vill spendera sin smekmånad i som romantisk en miljö som möjligt, kanske inte lämpad för barn.
  • Det här är en stor tid att återkomma till en hälsosammare diet som består av färska frukter och grönsaker, bland andra hälsosamma livsmedel. Följ alltid dina läkare. De flesta orter erbjuder ett sortiment av livsmedel att snälla alla smaker. Att äta hälsosamt är lätt på de flesta spa resorts.
  • Om din läkare bestämmer dig för träning, än de flesta orter erbjuder dessa fitnessklasser, ofta gratis. Utnyttja - det här är den nya du!
  • Varningar

    Tänk två gånger om att låsa dig i förbetalda "spa-paket" Bokade månader före din spa-resa. När du kommer dit kanske du inte är i humöret att ha en spa-behandling exakt när du bokade det för, tidigare. Detta är vanligt och tyvärr kan sluta i avbokning eller byteavgifter.
  • Var medveten om att "allomfattande" Spa resorts inkluderar faktiskt inte spa behandlingar tjänster. Men hela vägen kan och ofta spara på rummet, matsal och aktiviteter.
  • Låt dig inte luras av hotellet eller utvägsnamnet. Bara för att det kallas säga "Ocean Spa Hotel" har inget lager alls om de erbjuder spa-tjänster eller inte. Det finns inga regler på "namn" av hotell, därför trodde hotellägaren på en gång "spa" lät mer exklusiva då kan han ha namngett det med det. Fråga eller kolla på nätet om de också har spa-behandlingar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande