Hur man tar sociala medier på semester

Åh, spänningen att gå bort på semester. Stranden, bergen, intressanta livsmedel och kulturer, och alla de stora bilderna du kommer att kunna dela med dina sociala medier. Du kommer att njuta av landskapet mycket mer om du inte är så upptagen med sociala medier, men. Plus, detoxing under din semester kan hjälpa dig att lindra stress och bättre ansluta med dina följeslagare. Ta en social media detox genom att göra arrangemang i förväg, förbinder sig med tanke och implementering av knep för att hålla dig ansvarig.

Steg

Metod 1 av 3:
Planera i förväg
  1. Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 15
1. Lova att ladda upp dina foton efter att du har återkommit. Om du själv berättar för dig att du inte kommer att ladda upp bilder under din semester, är du mer benägna att hålla fast vid din pant. Du kan till och med reta dina vänner och anhängare om angrepp av media du får för dem när du kommer tillbaka.
  • Om du behöver lite extra motivation, kom ihåg att postning av semester pics på sociala medier kan varna inbrottstjuvar som ditt hem är ledigt.
  • Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 7
    2. Schema inlägg i förväg, om du använder sociala medier för arbete. Om ditt jobb kräver att du loggar in på sociala medier flera gånger om dagen kan det vara svårt att gå bort under semestern. Men du kan. De flesta sociala medier låter dig schemalägga inlägg i förväg. Om inte, finns det förlängningsprogram som gör att du kan schemalägga inlägg på olika mediauttag samtidigt.
  • Schemaläggning i förväg kan hjälpa dig att stanna "aktiv" på sociala medier för ditt jobb medan du fortfarande tar en faktisk paus. Om någon behövs för att svara på kommentarer eller efter nyhetsuppdateringar, be en kollega att gå in för dig.
  • Bild med titeln Handle Cyber ​​Bullying Steg 4
    3. Begär att begränsa e-post och sociala medier. För att förhindra slöseri med din semestertid som lurar dina vänners sidor eller obsessivt kontrollerar din e-post, begränsar du dig till att bara använda de mest grundläggande funktionerna på dina smartphone-samtal, skicka texter och kontrollera vädret. Överväg att stänga av meddelanden och varningar innan du lämnar semester och ställer in ett "Out of Office" svar på ditt e-postkonto.
  • Se till att du håller dig av sociala medier genom att logga ut, eller ännu bättre, radera sociala medier apps helt! Det är lätt att ladda ner dem efter semestern.
  • Använd hotellalarmet eller få ett väckarklocka istället för att använda din telefon.
  • Poängen av en semester är att ta en paus från jobbet. Att göra det här engagemanget kan hjälpa dig att övervinna ditt arbetsproblem, om du har en.
  • Bild med titeln berätta för framtiden Steg 9
    4. Avsatt avsedd "social media tid."Om helt dikta sociala medier verkar lite långt hämtat för dig, lägg åt sidan femton eller 30 minuter varje dag för att kontrollera dina sociala medier. Välj en tid som inte stör semesteraktiviteterna, som strax före sängen.
  • När du känner dig frestad, påminna dig om att du kan kontrollera dina konton på den angivna tiden.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara uppmärksam på semester
    1. Bild med titeln Flytta på efter ensidig kärlek Steg 5
    1. Utmana dig själv att vara närvarande i varje ögonblick. Öva mindfulness på din semester och du får en mycket bättre chans att dölja sociala medier. Oavsett var du är, finns det ett överflöd av känsla och erfarenhet om du öppnar dig. Använd din semester för att återansluta med världen runt dig.
    • Verkligen titta på solen som den sätter. Ta dig tid att läsa de små plackarna på museet eller konstgalleriet. Bli fullt absorberad i musiken. Uppskatta lukten, smaken och texturen av de livsmedel du äter.
    • Du borde öva mindfulness i veckorna som leder upp till din semester också. Detta kommer att få din hjärna som används för att känna, vilket gör det lättare att hålla dig medveten under din tillflyktsort.
  • Bild med titeln Gör din man att bli kär i dig igen Steg 7
    2. Fokusera på din följeslagare. Det borde gå utan att säga att om du kom på semester med någon, bör de kräva det mesta av din uppmärksamhet, inte din sociala medier. Oavsett om du är med vänner, en partner eller din familj, var noga med att delta i ditt nuvarande företag.
  • Sociala medier kommer alltid att vara där, men en semester erbjuder ett unikt tillfälle att ansluta till de du älskar bort från liv och rörelse i vardagen.
  • Unplugging hjälper till att förbättra konversationer, öka ögonkontakten, och till och med gör att du verkar mer tillgänglig för andra.
  • Under hela resan, sluta fråga din följeslagare om sin favorit del av en viss aktivitet eller dag. Detta hjälper dig att hålla dig närvarande i upplevelsen.
  • Bildtiteln börjar träna yoga efter 50 steg 2
    3. Anmäl dig till en yogaklass. Yoga är en stor aktivitet som naturligtvis främjar mindfulness. Plus, det är en sådan universellt praktiserad motion som du kommer att kunna hitta en klass nästan var du än är. De flesta orter, spa och reträtt erbjuder yogaklasser. Plus, om du är i en stad, kan du fånga en klass i en lokal studio.
  • Bild med titeln Starta en tacksamhet Journal Steg 8
    4. Suck med lättnad om hur avslappnad du känner. Du kanske initialt saknar incheckning på dina vänner och anhängare. Förhoppningsvis tidigare än senare, men du märker verkligen hur mycket du har saknat genom att absorberas i din telefon. En social media detox kan hjälpa till att lindra spänning och få dig att komma ihåg de saker i livet som är verkligen viktigt - som att springa i havsvågorna med din bestie.
  • Försök att göra en liten journaling för att reflektera över din avkopplande, social mediafri upplevelse. Du får en bättre förståelse för vad du har fått.
  • Metod 3 av 3:
    Hålla sig ansvarig
    1. Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 4
    1. Ange dina intentioner offentligt. Studier visar att social ansvarsskyldighet har en stor inverkan på att du sticker med ett åtagande. Låt alla veta att du planerar att hålla dig av sociala medier under hela resan. Om du råkar glida, hjälper de dig tillbaka på rätt spår.
    • Du kan helt enkelt berätta för dina följeslagare "Jag kommer inte att logga in på sociala medier medan vi är borta."Eller du kanske säger världen genom att uppdatera din status," ledsen, killar, men jag är på väg på semester. Kommer inte att skickas tills jag återvänder."
  • Bild med titeln vara tyst steg 12
    2. Ladda ner en detox app. Tekniken är ganska hjälpsam när det gäller att hålla dig ansvarig. Lycklig för dig, det finns många applikationer du kan ladda ner som hjälper till att kontrollera din smartphone-användning. Du kan blockera din tillgång till Internet för en kort stund med appar som frihet eller självkontroll. Eller kan du stoppa dig själv från att använda sociala medier apps specifikt.
  • Bild med titeln berika ditt liv steg 4
    3. Ta med en faktisk kamera. Ett annat konditionerat svar Många människor har laddat upp bilder omedelbart efter att ha tagit dem. Om det här beskriver dig kan det hjälpa till att avvika från din smartphone-kamera för resan. Släpp din smartphone i väskan och använd en riktig kamera. Du kan till och med få bättre bilder.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 7
    4. Ta inte din smartphone till varje aktivitet.Kontrollera din telefon är nästan som andra naturen. Håll dig ansvarig och motstå uppmaningen att logga in i genom att lämna den bakom. Om du är med någon annan som har en telefon, har du fortfarande kontakt med omvärlden.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande