Hur man är en strand babe

Att vara en strandbabe handlar om att ha ett lågt underhåll, avslappnad stil och attityd medan du har kul på stranden. Oavsett om du är på semester vid stranden eller på väg ner till din lokala strand, kan du uppnå stranden älskling och personlighet med bara några enkla förändringar i din garderob och attityd.

Steg

Metod 1 av 3:
Ser ut som en strand babe
  1. Bild med titeln vara en strand babe steg 1
1. Plocka ut en rolig baddräkt. Bära en bikini eller en ganska one-del som gör att du känner dig bekväm och söt. Prova en baddräkt i en ljus färg eller mönster som du normalt skulle bära. Glida in i en våtdräkt eller utslagsbevakning, om du ska surfa.
  • Prova en vit eller neon baddräkt för att ta fram solbränna i din hud. Eller gå med ljusröd för den klassiska Baywatch-inspirerade stranden babe look!
  • Välj en enstaka eller en tankini om du vill täcka upp din mage. Om du har ett större bröst, är en strukturerad kostym med underwire ett bra val - om du har en mindre bröst, gå till ruffles eller utsmyckning på toppen.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 2
    2. Bära beachy kläder. Glida på en lätt baddräktdäck, en flytande mönstrad klänning eller en ljus t-shirt, tank eller grödor med shorts. Kom ihåg att samordna färger eller mönster med din baddräkt om du kan! Översta ditt utseende med en stor solhatt, halm cowboy hatt eller lock.
  • Ta med ett varmt lager, som en lätt filt, en hoodie eller en söt knuten poncho, om du är på väg till stranden på natten.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 3
    3. Få frisyren. Bära ditt hår i en lös bulle eller hästsvans, eller ner och tousled. Få strandiga vågor om du har rakt hår genom att hålla det i flätor innan du låter det, eller lägga vått hår i fyra små bullar före sängen och låta ditt hår lossa på morgonen. Om du har lockigt hår eller en afro, låt det lös eller prova små flätor.
  • Prova en saltsprayprodukt, eller gör din egen genom att kombinera havsalt och vatten i en sprayflaska. Du kan också lägga till kokosnötolja och lövkonditioneringsapparat till blandningen för att hålla håret fuktat.
  • För naturliga solskämpade blonda höjdpunkter, kombinera färsk citronsaft eller kamille te med vatten i en sprayflaska och spray från mitten till ändarna av ditt hår innan du går ut i solen. Gör det regelbundet för att börja se en skillnad i din hårfärg.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 4
    4. Ta det lugnt på smink. Bär inte någon smink alls, eller håll dig till en lätt läppglans eller chapstick. Du kan bära mascara, men se till att det är den vattentäta sorten.
  • Prova en chapstick som har inbyggd SPF för en mjuk glans som också kommer att hålla dina läppar från att bli solbränd eller torkad och chapped från vinden.
  • Använd en tonad fuktkräm med SPF, som kommer att ge ditt ansikte med fukt, solskydd och fundament allt i ett.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 5
    5. Använd minsta tillbehör. Välj några enkla solglasögon och halm cowboyhatt eller annan solhatt, och gå barfota eller i flip-flops eller andra sandaler. Välj enkla, strandinspirerade smycken som ett flätat halsband, armband eller fotledarmband med några skal eller pärlor. Ta med en söt och färgstark strandväska för att bära din handduk, solskyddsmedel och vattenflaska.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 6
    6
    Få en solbränna. Du kommer naturligtvis att få en glödande solbränna genom att spendera mycket tid på stranden, men gör det bra genom att tillämpa massor av solskyddsmedel, vara i solen i korta perioder och fuktar din hud före och efter. Använd en tonad lotion också för en extra boost av brons och glans.
  • Använd en solskyddsmedel som är SPF 15 eller högre, använd den 30 minuter innan du går ut och använd det efter varannan timme och efter varje gång du blir våt eller svettig.
  • Ta med ett paraply och stol också, så att du kan få en paus från solen varje gång i taget.
  • Metod 2 av 3:
    Agerar som en strand babe
    1. Bild med titeln vara en strand babe steg 7
    1. Agera kul och flirty. Oavsett om du är naturligt utåtriktad eller en tystare typ, ta ut din bästa flirtiga sida och ner-för-något attityd. Gå till stranden med goda vänner så du är bekvämare. Försök flirta med en surfare genom att prata med dem om hur länge de har surfar (och fråga om de kan lära dig!), eller chatta med en livräddare om surfen.
    • Om du har en mer reserverad personlighet, bara chill out solo genom att lägga ut för att sola på en handduk eller stol medan du lyssnar på musik eller läser en bok eller tidskrift. Lugn och mystisk kan göra för en strand babe attityd också!
    • Var lätt och gå med flödet! Bara gå bort från vänner som är engagerade i ett argument eller annat drama, och accepterar lätt när det finns en förändring av planer eller ny idé i din grupp. Beach babe attityd handlar om att vara avslappnad och sorglös!
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 8
    2. Delta i strandaktiviteter. Spela Beach Volleyball, Kasta En Frisbee, Eller Skateboard på strandpromenaden. Lär dig att surfa, boogiebräda eller simma i havet. Du kan också prova segling, jetskidåkning eller vattenskidor till äventyr längre offshore. Kolla in strandpromenaden eller närliggande uthyrningsställen för att fråga hur du kan få en lektion på boogieboarding, surfing eller båtliv och var du ska hyra eller köpa all nödvändig utrustning.
  • Om du är på semester eller ny i stan, prata med lokalbefolkningen om stranden eller andra roliga saker att delta i på stranden.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 9
    3. Lära sig lingo. Inkorporera några klassiska surfer talar om dina konversationer, som "helt", "radikal", "kille" och "långt ut!"Du kan också hämta några villkor relaterade till surfen som" gnarly "eller" da kine "när vågorna är bra för surfing, eller" fotleden "när de är för små.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 10
    4. Göra strandvänner. Gå ner till stranden och slå upp en konversation! Gå med med en grupp beachgoers och fråga dem vad de gör för skojs skull runt stranden. Hoppa in i ett beachvolleybollsspel, eller gå med i en grupp som regelbundet spelar en strandsport för att bli aktiv och träffa nya människor.
  • Metod 3 av 3:
    Bor som en strand babe
    1. Bild med titeln vara en strand babe steg 11
    1. Komma till stranden så ofta som möjligt. Om du bor nära stranden, gör ett försök att vara där varje dag eller varje helg om du kan. Eller, om du tar en semester till en strandlokal, gör lite forskning och välj en plats där det finns populära stränder för att sola, surfa eller andra vattensporter, beroende på vad du vill göra.
    • Se till att du vet vad vattentemperaturen är om du planerar att simma eller surfa! Atlanten är i allmänhet mycket varmare än Stilla havet, till exempel. Var beredd med en våtdräkt om det behövs.
    • Om du är på semester, försök på väg till en varmare plats under vintermånaderna, som Mexiko, Bali eller Karibien, för att maximera stranden.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 12
    2. Få ett jobb nära stranden. Om du bor i en strandstad, får du betalt för att spendera mer tid på stranden och stödja din livsstil genom att få ett jobb som surfinstruktör, en livräddare eller en säljare eller server på strandbutiker och restauranger.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 13
    3. Gå till stranden tidigt för att fånga surfen. Gå ut till stranden tidigt på morgonen för att fånga de bästa vågorna (eller bara för att chatta upp några surfare!). Kolla in lokala tidvattendiagram, bojrapporter och information om pauserna på en given strand för att hitta de bästa tiderna och förhållandena för stor surf.
  • Bild med titeln vara en strand babe steg 14
    4. Kolla in strandpartier på natten. Även om du förmodligen spenderar det mesta av din tid på stranden under dagen, gå ner på helgkvällar för att se om det finns en brasa, fest eller annan händelse som händer och gå med i det roliga.
  • Tips

    Var sann mot dig själv! Du behöver inte ändra vem du ska vara en strandbabe. Bära och göra vad du verkligen tycker om, och du kommer att vara naturligt attraktiv och rolig att vara runt.

    Varningar

    Var säker när du simmar, surfar eller någon annan verksamhet i havet, eftersom grov surf och ripsides kan vara farliga. Var uppmärksam på eventuella varningsskyltar, håll dig ur vattnet under höga vindar och stormar, och gå aldrig in utan en livräddare närvarande.
  • Om du har färgbehandlat hår, håll dig borta från hårprodukter som innehåller salt. De kommer att göra din färg blekare snabbare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande