Hur man skapar en framgångsrik region i simcity 4

Vill du vara en bra borgmästare och skapa en blomstrande region i den fjärde installationen av Sim City-serien? Läs vidare för att ta reda på hur.

Steg

Metod 1 av 4:
Skapa din första stad
Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 1
Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 1
1. Skapa en ny region. Välj om du vill att det ska vara slätter eller vatten. Namnge din region. Klicka sedan på en del av din region och välj "spela".
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 2
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 2
    2. Anpassa din region. Gå till "Gudaläge" och börja forma ditt landskap. Branta berg och vatten kan inte zonas på. Kom ihåg att träd vid denna tidpunkt är gratis, och ökar också markvärde och hälsa. Att lägga till träd kommer nu att vara mycket fördelaktiga.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 3
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 3
    3. Gå till "Borgmästare" och namnge din stad. Sedan zon lite lågdensitetsbostad.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 4
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 4
    4. Sätta i en naturgaskraftverk för att ge dina invånare el. Naturgas är lite dyrare att behålla men är väl värt det eftersom föroreningen är mycket lägre. Placera detta en kort bit bort från dina bostadszoner och stänga av sin budget för att uppfylla dina behov, plus 30% mer (det här sparar pengar). Du borde se lite utveckling flytta in. Kraftverket ger bara några jobb, så tillväxten kommer att vara liten på detta stadium. Detta är dock normalt.
  • Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 5
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 5
    5. Zon en liten mängd medium densitetsindustrin bredvid kraftverket. Detta kommer att ge en hel del jobb. När utvecklingen börjar sakta ner, spara din stad och avsluta till din region.
  • Metod 2 av 4:
    Skapa en andra stad
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 6
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 6
    1. Starta en annan stad bredvid den första och skapa en anslutning. Du kommer att vilja att landet ska vara platt, så gå inte galen skapa ditt landskap. Staden måste vara platt eftersom industriella zoner inte gör det bra på krokigt land.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 7
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 7
    2. Zon mycket medium densitet industriell. Lägg inte till några bostadszoner. I stället för att lägga till en annan kraftverk i denna stad kan du dra kraftledningar till kanten av staden och skapa en grannanslutning. Acceptera den kraftavtal som erbjuds dig. På det sättet köper du makt för ett litet pris istället för att upprätthålla din egen.
  • Du bör se fabriker och andra byggnader utvecklas mycket snabbt. Detta beror på att efterfrågan på jobb i din andra stad är hög eftersom det bara erbjuder en handfull jobb. Efterfrågan kommer alltid "flöde" mellan städerna. De kommer att arbeta i denna industriella stad. När utvecklingen försvinner, spara och avsluta till din region.
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 7Bullet1
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 7Bullet1
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 8
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 8
    3. Gå tillbaka till din första stad. Ta bort den lilla mängden industri du satt där tidigare. De flesta av dina sims jobbar nu i industriområdet. En mycket liten mängd arbetar fortfarande på kraftverket. Håll zoning lågdensitetsbostad tills utvecklingen smäller av. När din bostadsområde har en befolkning på över 1 100 sims, kan du börja zonering medelläthet. Se till att du ger dessa zoner med vatten.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 9
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 9
    4. Lägg till ett komplett skolsystem till den här staden, och var noga med att finansiera det bra. En gemenskap av välutbildade Sims lockar rika företag till din kommersiella stadsbrunn och högteknologisk industri till din industriella. Lägg till vårdmöjligheter för att säkerställa att dina Sims live till mogen ålder.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 10
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 10
    5. Fortsätt att gå fram och tillbaka mellan dina två städer. När din befolkning växer växer efterfrågan på industriella jobb. Och i sin tur kommer den industriella utvecklingen att locka nya sims till din bostadsområde. När du vill ha ett starkt mönster mellan dina två städer är det dags att skapa en ny stad.
  • Om vägen eller vägarna som går in i industriområdet blir överfyllda, kan du försöka uppgradera till en aveny, hantera den extra trafiken.
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 10Bullet1
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 10Bullet1
  • Metod 3 av 4:
    Skapa din tredje och fjärde städer
    1. Namn denna tredje stad och zon lite låg densitet kommersiell. Lägg till en naturgaskraftverk. Var noga med att hålla detta en kort bit bort från de kommersiella zonerna. Nu är efterfrågan på kommersiell utveckling förmodligen mycket hög. Din zon kommer att utvecklas snabbt.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 11
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 11
    2. Fortsätt spela mellan dina tre städer. Du bör så småningom lägga till medium och hög densitet kommersiell till din kommersiella stad. Detta kommer att locka kontor och högre rikedom SIMS. Sims kommer att bosätta sig i din bostadsort och pendla till dina andra två städer att arbeta. Se till att du har bra förbindelser mellan dina städer.
  • Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 12
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 12
    3. Skapa och namnge en fjärde stad. Utveckla bara jordbruket i denna stad. Nu ska din region ha en mycket hälsosam ekonomi.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 13
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 13
    4. Fortsätt spela mellan dina fyra städer. Nu borde du ha flera tusen sims som bor i din bostadsort. Du kommer att utveckla högteknologisk industri i din industriella stad. Och när du har över 45 000 sims som arbetar i din kommersiella stad får du skyskrapor.
  • Först kommer din industriella stad att ha de flesta arbetarna. Din kommersiella stad kommer inte att vara långt bakom. Å andra sidan har du inte för många arbetare i din jordbruksstad. I tid kommer din kommersiella stad att ta över din industriella stad i antalet jobb. Din bostadsområde kommer att växa för att ha 20 000 eller fler Sims som bor i den. Det kan till och med ha över 100 000! Din region blir blomstrande vid denna punkt.
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 13Bullet1
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 13Bullet1
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 14
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 14
    5. Fortsätt att lägga till nya städer i din region om du vill. Du kan blanda och matcha utvecklingstyper för att göra det roligt. Din region bör fortsätta att växa runt dina fyra kärnstäder.
  • Metod 4 av 4:
    Hur man utvecklar framgångsrika städer
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 15
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 15
    1. Hitta mellanstorlekskartor i någon region. Du kan också hitta en ny med platt terräng.
  • Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 16
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 16
    2. Placera de viktigaste anläggningarna i mittpunkten för 1/4-kartan. Dessa inkluderar elementära och gymnasiet, sjukhus, eld och polisstationer.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 17
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 17
    3. Placera ett vattentorn och vattenpump på alla reserverade ställe för dessa anläggningar. Se till att rören är anslutna.
  • Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 18
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 18
    4. Placera en oljestation vid något hörn av din karta. Ställ in det för cirka 1 000 kapacitet först och fortsätt att titta på din strömindikator. Ställ den regelbundet tills din stads leverans är stabil.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 19
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 19
    5. Ange realistiska skatter för din stad. Till exempel vill du ha mellan 7 och 8 procent för bostads- och kommersiella städer.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 20
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 20
    6. Lägg några parker i din stad. Detta är en garanti för att öka din befolkning.
  • Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 21
    Bild med titeln Skapa en framgångsrik region i SimCity 4 Steg 21
    7. Placera vattenreningsverk i för att kraftigt minska vattenföroreningar. Du bör dock bara göra det när skillnaden mellan din inkomst och kostnader är mellan $ 1,000-2000.
  • Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 22
    Bild med titeln Skapa en lyckad region i SimCity 4 Steg 22
    8. Ange mål för din befolkning. Den högsta regionen kartbefolkningen du kan uppnå är cirka 100 000-120.000. För början av användare kommer detta nummer att vara cirka 40 000-50 000. Proffs kommer att kunna få miljoner i en enda region. Om du balanserar efterfrågan ordentligt, bör du kunna passa en halv miljon invånare i en stor storlek.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att utveckla en ful smog i din industriella stad. Detta är okej eftersom ingen bor där och föroreningar kan inte resa mellan städer.
  • Ett bra utbildningssystem kommer att locka rikare Sims och företag. Det ger också fler möjligheter.
  • Gör massor av polisuppdrag för att få den deluxe polisstationen. Detta leder till att ta emot t.V. Studio och radiostation, bland andra föremål.
  • Var noga med att tillhandahålla tydliga transportnät för att tillåta Sims att komma till jobbet och tillbaka. Uppgradera också dina vägnät när de blir överfyllda. Du kan även sätta i masstransitering för att hjälpa till med trafikproblem.
  • Landmärken och parker lockar utveckling, särskilt bostads- och kommersiell. Försök dock inte lägga till landmärken tills du har en ganska hög summa pengar. Landmärken är dyra och är också dyra att behålla.
  • Övervaka alltid dina pengar för att säkerställa att din inkomst är högre än dina utgifter. Om det inte är, kontakta den finansiella rådgivaren och hon hjälper dig att fixa dina medel.
  • Om du har SIM City 4 Rush Hour eller Sim City 4 Deluxe Edition, kan du köra IT-uppdrag leda till givande fördelar.
  • Att ha en stark polisstyrka och brandkår gör Sims känna sig säkrare.
  • Du behöver inte ha städer med bara en typ av utveckling. Du kan blanda det lite för skojs skull.
  • Sim City-webbplatsen har många tips och svar på frågor.
  • Nam hjälper till med pendlingstid. Undvik också att sätta ditt bostad nära hörnen som leder till eviga pendlare. Används slutligen kommersiell som buffert runt vägar till bostäder som är en trippelvinst: 1 lägre pendling, 2 kommersiell har bäst av både trafik och kunder, 3 lite trafikbuller för bostadsområdet. Försökte och testade bara med Nam, Cam och Landmark jobb.
  • Om din region växer långsamt, var tålamod. Din region kommer att ha en tillväxt spurt förr eller senare.
  • I stället för att börja med medium densitet industriell i din andra stad, börja med jordbruket. Jordbruket behöver inte vatten och använder mycket lite el. När hela området är fyllt med gårdar, börja zonera över några gårdar för industriell medium densitet och höja skattesatsen till 20% på jordbruket. Du gör mycket pengar som du nu kan använda för att lägga vattenrör.
  • Om du skapar flera städer i samma region, gör dem anslutna med vägar och annan transport.
  • Varningar

    Utan brand eller polisstation kan kaos bryta lös. Din stad kan mycket enkelt gå upp i flammor eller överskridas med brottslingar.
  • Låg finansiering för polisstationer, brandstationer, skolor och sjukhus kan leda till strejker.
  • SIM City 4 var inte konstruerad för att användas på system med flera processorer och så kan inte hantera "gängning" som används och orsakar spelet att krascha. För guide Så här fixar du Klicka på följande länk: https: // shv.maniqui-es.com / stop-simcity-4-kraschar
  • Saker du behöver

    • En dator
    • Sim City 4, Sim City Rush Hour eller Sim City Deluxe.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande