Hur man kastar en kärlekspell

Stavningsgjutning är ett kraftfullt sätt att fokusera en avsikt att manifestera ett mål. I det här fallet är målet kärlek (eller förälskelse - du bestämmer). Om du tror på kärlek och i kraft att skicka ut en stark, positiv avsikt att få det du vill, läs vidare för att lära dig att kasta en stava som bara kan ge dig den kärlek du letar efter.

Steg

Provstavar

Prov Love Spell

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 2:
Med en etablerad stavning
  1. Bild med titeln Cast a love spell steg 1
1. Skapa en enkel kärlekspell. Detta är en grundläggande stavning som kräver inga exotiska ingredienser eller astrologiska diagram. Denna stavning är avsedd att locka fler vänner och förbättra din sexuella attraktion om du letar efter mer än vänner. Om du har en viss person i åtanke, planera att fokusera på honom eller henne under denna ritual som ett sätt att rita den personen till dig eller att stärka det obligationer som redan finns mellan er två.
  • Rengör ditt badrum noggrant. Vi pratar inte om en psykisk rengöring här - gör en sann rengöring med rengöringsmedel och anti-bakterieprodukter. Täck dina speglar med vita eller rosa handdukar eller lakan.
  • Rita ett bad och tillsätt ett handfull havsalt eller andra salter till vattnet medan du säger: "Negativitet tvättas bort. Jag förnyas från och med idag! Många huvuden kommer att vända mig, de jag valde kommer att vilja stanna."
  • Om du inte har ett badkar, binda saltet upp i en tvättduk medan du säger ovanstående ord och använd den i duschen.
  • Ljus 3 vita votive ljus eller placera 3 flytande ljus i badkaret. Koppla av och fokusera på din kropp som du förväntar dig att komma in i vattnet - tänk och känna hur sensuell det är och hur vacker du är. Fokusera på vad du gillar om dig själv. Om du kastar denna stavning för en viss person, börja med att fokusera på honom eller henne nu.
  • Stäng av lamporna och sätt på din favoritmusik om möjligt. Välj musik som är i linje med önskat slutresultat.
  • Om du letar efter vild romantik och varm kärlek, välj något som gör att du känner dig hänsynslös och sexig. Om du vill ha en soulmate och någon som gör dig trygg, välj musik som gör att du känner dig lugn och fredlig. För allmän attraktion kanske du vill ha en glad, mild sång.
  • Gå in i badet och slappna av. Se till att varje del av din kropp är nedsänkt i vattnet minst en gång. Schampo och skick din hårskiva om det är lämpligt. Rengöring är en viktig del av denna ritual.
  • När du är klar, upprepa orden av den incantation du talade innan du kom in i badet.Den här gången, lägg till följande rad för att stänga stavningen: "Jag är välsignad, jag älskar, jag är älskad och älskar mig själv! Jag är kärlek!"
  • Följ din intuition och lägg till några andra element som känns rätt till dig. Dessa kan innefatta rökelse, badoljor gjorda med växtbaserade extrakt eller eteriska oljor, din favorit parfym eller köln, en kopp örtte eller en badhandduk köpt speciellt för denna ritual.
  • Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 2
    2. Kasta en förlorad kärleksstavning. Om du hade kärlek men förlorat det genom omständigheter, personliga svårigheter, eller utanför störningar, kan du använda den här stavningen för att försöka återförenas med din förlorade kärlek.
  • Köp 6 ljus. Du behöver ett ljus i var och en av följande färger: röd, grön, gul och blå. Du behöver också 2 rosa ljus.
  • Placera ljusen på lämpliga kompasspunkter. Placera det röda ljuset i det södra hörnet av ditt utrymme, grönt i norra, gula i östra och blåa i väst.
  • Lätta alla 6 ljus. Håll de 2 rosa ljus i dina händer och möta det röda ljuset. Chant följande tills du känner dig nöjd: "Vacker gudinna, kraftfull Gud, hör min bön! Fire, bränna min önskan, tider 3. Om det är tänkt att vara, ta med (infoga namn) tillbaka till mig."
  • Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 3
    3. Låt ljusen brinna ner. Det är bäst att inte blåsa ut ljus som används i en stavning - låt dem brinna sig på egen hand.
  • Bild med titeln Cast a love spell steg 4
    4. Kasta en själsfrände kärleksuppgifter. Denna stavning är avsedd att dra till dig en partner som passar för dig vid den här tiden i ditt liv. Innan du kastar denna stavning, var noga med att du är redo för den här nivån av engagemang. Du borde inte göra det här om du är helt enkelt nyfiken på den som är "innebära" till dig. Du måste vara beredd att ta ansvar för några resultat och konsekvenser.
  • Du måste göra lite förberedelse innan du börjar den här stavningen. Få lite specialpapper, oavsett det betyder för dig-real pergamentpapper, papper av bomull eller hampa, eller ett ark av dekorativt papper. Du behöver också ett ritual skrivinstrument. Återigen bestämmer du om det är en quillpenna, fontän, favoritbollpunkt eller kalligrafi markör. Det borde inte vara något du använder dagligen för att leta ner livsmedelsbutiken. Slutligen plocka upp måne rökelse och kol och en liten hjärtformad låda eller låda dekorerad med hjärtan.
  • Välj den perfekta tiden. Helst bör denna stavning gjutas efter mörker - om du kan göra det under vaxmånen, desto bättre. En ny måne är också en idealisk tid för att kasta en kärleksstavning, eftersom det representerar nya början. Du kommer att ha makten i månen rökelse som arbetar för dig, så du kan vara lite flexibel med din tid utan minskade resultat.
  • Förstärka din aura genom meditation och / eller rengöring. Använd din ritual penna och papper, skriv ord av makt som kommer att ringa den mest perfekta partnern till dig just nu. Inkludera inte specifika namn och undvik att tänka på en viss person. Du kanske eller kanske inte ens träffat din själsfrände än, så lämna allt öppet för möjligheter.
  • Om du inte helt kan komma med vad som känns som rätt ord, använd följande:"Om det finns en perfekt match, kommer detta arbete ikväll säkert att fånga. Den perfekta som är tänkt att vara, ska hitta hans / hennes hem till mig. I perfekt kärlek och perfekt förtroende skickar jag det här, men inte från lust. Denna stava kommer att styra oss för att förena, gratis kommer att vara kvar med oss ​​ikväll."
  • När du är klar, läs över vad du skrev och se till att du har sagt allt du ville säga, och ingenting har blivit utelämnad. Sedan spendera lite tid mediterar på ditt mål medan du tänder din ritual eld eller kol.
  • Fortsätt din meditation tills du känner att allt är rätt, din vilja är fokuserad, och din känsla av säkerhet är säker. När elden har blivit kol eller kol är glödande, läs vad du har skrivit högt 3 gånger. När du läser eller när du kommer till slutet av varje repetition, strö om en matsked av månen rökelse på elden.
  • Om du aldrig har använt månens rökelse med en ritual eld, bör du öva några gånger. Flammor kommer att springa upp längs dammspåret i detta rökelsepulver, så du måste vara extremt försiktig. Det kommer att finnas gnistor av rökelse utanför detta spår av flammor också, också farligt. Kasta i rökelse allt på en gång - spår inte dammet eller strö det. Använd inte gauzy eller lös kläder eller ärmar som spår. Var väldigt försiktig.
  • Vik papperet och placera det i ditt hjärta-låda - det här är din stavningsruta. Sätt det på ett säkert ställe med positiv energi. Glöm det nu. Låt naturen, ödet, och andarna gör sitt arbete för att få din själsfrände till dig.
  • Metod 2 av 2:
    Gjutning av din egen kärlekspell
    1. Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 5
    1. Ställ in din avsikt. Hoppas du att få någon speciell att märka dig? Rita en mystisk främling in i ditt liv? Skingra negativitet från ett sårat förhållande? Spice upp ett lackluster kärleksliv? Gör dina interaktioner med universum på stort mer kärleksfullt? Detta är den viktigaste delen av manifestationen, så få en mycket tydlig bild i ditt sinne om vad du vill åstadkomma.
    • Tänk mycket noga med de potentiella nackdelarna med din avsikt. Om du till exempel tänker att locka din idealiska kompis, tänka på huruvida du är på ett ställe i ditt liv där du kan komma in i ett sådant förhållande. Om du vill arbeta med din magi på någon du inte vet så bra, stärka dig själv för möjligheten att de inte kommer att vara lika intressanta eller attraktiva i det verkliga livet som de verkar långt ifrån.
    • Kom ihåg regeln om 3. Enligt Wiccan Rede, "Allt bra som en person gör till en annan avkastning trefaldig i denna livsskada, returneras också trefaldig."Uppmuntra kärlek genom att skicka ut det fritt.
    • Håll dig borta från intentioner som innebär att dominera, manipulera eller på något sätt kontrollera en annan person. Stavar som är avsedda att skada eller kontrollera någon anses vara svart magi, och de typer av avsikter kan lämna dig öppen för att få samma i sin tur. Till exempel, istället för att manifestera ett vårdande, ömsesidigt stödjande och tillfredsställande förhållande, kan du dra till dig själv någon som är vildt possessiv och extremt avundsjuk.
  • Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 6
    2. Samla symboliskt lämpliga material. Exakt vad du väljer och i vilken kombination bör baseras på den typ av kärlek du vill locka.
  • Börja med att betona färgerna. Röd, till exempel, är den färg som är nära förknippad med passion och lust. Rosa är också en hjärtfärg men anses vara mer vårdande. Vit talar om oskuld och skulle vara lämpligt för ett platoniskt förhållande. Green`s Association är med natur och kan användas för att främja Virility. Välj ljus, kläder, papper, blommor, rosenblad eller andra föremål i färger vars föreningar passar dina behov.
  • Integrera örter i stavningen. Enligt ört lore kan balsam och kattnip användas för att locka kärlek, och Marjoram kan användas för att skingra negativitet och främja kärlek och lycka. Lavendel är kanske den bästa örten för att locka män. Om din avsikt är mer sexuell i naturen, försök använda Vervain, som användes av druiderna för att främja kärlek, lust och sexuell uppfyllelse eller caraway, som främjar lust och trovärdighet, eller kanel och fänkål för att främja Vigor och Libido.
  • Använd symboliska föremål. Gör lite läsning om symboliken som är kopplad till vanliga föremål. Du hittar sannolikt flera tolkningar för samma objekt, så gå med din tarm och välj vad som är meningsfullt för dig.
  • Använd en spegel för frisk självbild, en bit silke för sensualitet, blommor för romantik, underkläder för libido, eller något annat som kan ha en särskild betydelse för dig.
  • Om du riktar din stava på en viss person och du råkar ha ett föremål från den personen (hår, en klädsel, ett brev, något de har lånat från dig), var noga med att inkludera det.
  • Akta dig för att lägga till föremål med negativa föreningar som nålar, knivar, rep eller andra metaforiskt aggressiva föremål - de kan lägga en oönskad snurrning på din ritual.
  • Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 7
    3. Rengör din kropp. Ta ett rituellt bad med örter, blommor eller eteriska oljor. Infusera vattnet med ros, jasmin eller någon av de ovan angivna örterna. Om möjligt, bada av stearinljus. När du är klar klär på rena kläder. Om du har valt en ny outfit för din ritual, sätt det på.
  • Bild med titeln Cast a Love Spell Steg 8
    4. Välj din plats. Kasta din stava någonstans kommer du inte att bli störd. Det skulle vara underbart om du kunde välja en romantisk plats som en skog eller strand. Men din första prioritet bör vara integritet och förmågan att koncentrera sig, så om det betyder att bo inomhus i ett rent, mysigt rum, det är bra.
  • Bild med titeln Cast a love spell steg 9
    5. Kasta en cirkel. Sprid havsalt (med eller utan rosmarin tillsatt) i en cirkel runt det utrymme där du vill arbeta för skydd. Om det behövs, smedsområdet genom att bränna salvia för att rengöra det av negativitet.
  • Bild med titeln Cast a love spell steg 10
    6. Lätta ljus och koncentrat. Fokusera på din avsikt. Visualisera det scenario du vill uppleva i det verkliga livet - gör det så verkligt som möjligt genom att föreställa sig det med alla dina sinnen. Om du känner dig bekväm gör det, sjunger du avsikten högt - annars, upprepa den i huvudet eller skriv det på papper och bränna det, så att det kan gå ut i universum.
  • Gör en rimspell om så önskas. Detta kan göra din ritual mer potent. Du kanske till och med vill inkludera namnet på en relevant Gud eller gudinna i stavningen om det passar med din personliga filosofi. Stress inte om att vara en poet. Rhyming är trevligt om du kan dra av den, men det som är viktigast är uppriktigheten och goda avsikter för dina ord.
  • Gör ett symboliskt erbjudande. Lämpliga erbjudanden inkluderar blommor, ett äpple, vin eller något annat som har personlig betydelse.
  • Stör inte dina ljus eller blåsa ut dem för tidigt. Låt dem brinna ner helt och lägg sedan vaxet och placera det i en påse under din kudde eller begrava det i trädgården för att låta det växa, helst någonstans att inte gräva upp det.
  • Bild med titeln Cast a love spell steg 11
    7. Upprepa för effekt. Ju mer du koncentrerar dig på din avsikt, desto starkare en signal kommer du att skicka. Utför denna ritual varje dag / vecka / fullmåne / vilken annan tid som helst känns lämplig och vara tacksam i förväg för din framgång.
  • Bild med titeln Cast a love spell steg 12
    8. Vara öppen för möjlighet. Resultaten av din manifestation kan vara annorlunda - eller ännu bättre än vad du föreställde dig själv. Bli inte så fokuserad på en smal vision om kärlek som du låter en härlig möjlighet passera dig med.
  • Tips

    Utföra ritualen hos fullmåne om du kan.
  • Lägg till i den här ritualen som du önskar. Du kanske gillar att inkludera dans, sång eller något annat som inspirerar en känsla av kärlek.
  • Carve magiska symboler eller ditt namn på ljuset för att lägga till extra ström.
  • Wear Rose Quartz Smycken för att locka kärlek till ditt liv.
  • Kom ihåg att stavar inte alltid fungerar.
  • Varningar

    Förbipasserande kan hitta vad du gör konstigt eller konstigt.
  • Du kan inte tvinga någon att älska dig mot deras vilja. Gör det kan tillämpa en motsatt effekt.
  • Det kan ha en bieffekt, om det inte kastas ordentligt.
  • Saker du behöver

    • Objekt av signifikant färg
    • Örter
    • Objekt av symbolisk betydelse
    • Essentialsoljor och / eller blommor
    • Mantel eller kappa
    • Havssalt
    • Rosemary (valfritt)
    • Smudge (valfritt)
    • Stearinljus
    • Matchar eller lättare
    • Symboliskt erbjudande
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande