Hur man är en trendig tonårsflicka

Bild det här: Du går i köpcentret en helg, och varje butik och omklädningsrum som du anger är fylld med underbara tonårsflickor som helt och hållet har dragit ihop, skrattar med sina lika trendiga vänner. Alla ögon - inklusive din - är limmade till dem. Har det någonsin hänt med dig? Har du känt lite twinge av svartsjuka att de har tid på sina liv medan du ser sorglös och felfri, medan du bara är en motståndare? Varför måste du vara en motståndare när du kan vara En av de tjejerna?

Steg

Metod 1 av 2:
Arbetar på din kropp och kläder
  1. Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 1
1. Arbeta med att ha felfri hud. En av de viktigaste sakerna varje tonårsflicka önskar (om de inte redan är välsignade med det) är tydlig hud. De tre huvudprodukterna du behöver för en effektiv hudvårdsrutin är en bra rengöringsmedel, toner och fuktkräm som går med din hud typ. Det finns fem huvudsakliga typer av hudtyper: kombination, känslig, oljig, torr och normal. Matcha din hudtyp med produkterna nedan:
  • Om du har en torr Hudtyp, du behöver fuktgivande produkter! Börja med en bra renare. Följ upp med en fuktgivande toner och avsluta allt med en högkvalitativ fuktgivande produkt. Prova en bra rengöringsmedel. Håll din fuktkräm oljefri för att undvika att täppa till dina porer.
  • Å andra sidan, om du har en oljig hudtyp, gå till en bra rengöringsmedel och sedan en lätt fuktkräm. Lättvikt betyder att det är oljefritt och kommer inte att täppa till dina porer.
  • Om du har en kombination hud, gå till en bra rengöring och sedan en vanlig fuktkräm. Det ska vara oljefritt och ljus. Håll saker i måttlighet.
  • Om du är en lycklig tjej med en vanligt hudtyp, du kan ganska mycket använda vad du vill ha. Vi föreslår en bra rengöringsmedel och en lätt fuktkräm. På så sätt hålls din hud fräsch och fuktad, men kontrollerar också mängden olja i din hud.
  • Om du har känslig hud, måste du ta extra försiktighetsåtgärder med dina hudvårdsprodukter så att de inte kommer att irritera din hud. Gå till en hudläkare för att se vad de rekommenderar.
  • Om du har akne-benägen hud, du behöver kvalitetsprodukter för att upprätthålla en bra hudfärg! Produkter som neutrogena skinnida och ProACtiv är effektiva för känslig hud.
  • Köp dina produkter och starta rutinen! Tvätta ansiktet minst en gång om dagen. För oljig och kombination skinned folk rekommenderas att tvätta det två gånger om dagen, och en gång för resten av hudtyperna. Blöta dina händer. Ta lite rengöringsmedel och dispensera en liten mängd i dina händer. Gnugga händerna ihop för att sprida rengöringen. Stå över ett handfat, stäng dina ögon och gnugga rengöringen ordentligt på din hud i 30 sekunder. Stanna i 5 sekunder för att låta rengöraren lösa sig. Sedan skölj det med kallt vatten - det här stänger porerna. Pat din hud torr med en ren handduk. Applicera tonern med en bomullsplatta. Låt det sitta tills det är helt torrt, och sedan dot fuktkräm på hakan, pannan, näsan, kinderna och regionen mellan näsan och munnen. Gnid varje område i, se till att det inte finns någon återstod kvar på din hud.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 2
    2. Få smink. En av nöjen att vara en tjej (särskilt en vacker och trendig tjej) har smink! Om du har stor hud som inte är ojämn, bära inte grund eller concealer! Lär dig att tillämpa smink, och att tillämpa den väl. Bära ett belopp som gör dig lycklig. En bra, enkel smink ser som passar de flesta tjejer är:
  • I mellanskolan, de flesta tjejer bär inte för mycket smink. Högst kan du använda Mascara, Clear Lip Gloss och Minsta Clear Brow Gel och Highlighter om du vill.
  • Använd en concealer som matchar din hudton för att täcka några fläckar.
  • Ta en ögonskugga färg som gör dina ögon pop och Applicera det till dina ögonlock.
  • Lina dina lock med en svart eller mörkbrun eyeliner.
  • (Frivillig) Curl dina ögonfransar.
  • Tillämpa mörkbrun, klar eller svart mascara.
  • (Frivillig) Applicera rodnad till dina kinder.
  • Lägg till ljusfärgad läppstift / läppglans / läppbalsam till dina läppar. Försök att matcha det med din naturliga läppfärg, eller gå några nyanser mörkare.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 3
    3. Använd din naturliga skönhet! Du vill se bra ut medan du bär smink, men du vill också se bra ut när du inte har någon smink på alls!
  • För att zap en zit över natten, köpa en Zeno hot spot (de kan springa lite dyrt) eller sätta en dab av tandkräm (vanlig, inte gel) på zit. Det borde försvinna!
  • För att bli av med påsar runt ögonen, ta två tunna, kalla skivor gurka eller två frusna skedar. Placera dem över dina ögonlock och lämna dem där i 10 till 15 minuter.
  • För super chapped läppar, ta en ren, varm handduk och gnugga den över dina läppar i en minut. Den torra huden ska gnugga av. Applicera sedan läppbalsam.
  • Drick åtta 8-uns glas vatten varje dag för tydlig och hälsosam hud.
  • Träna ofta för att hålla sig i form. Var försiktig så att du inte överarbetar dig själv! Space din övning regimen ansvarsfullt och ge din kroppstid att återhämta sig för att undvika skada.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 4
    4. Glöm inte ditt hår! Oavsett vilken längd, färg eller stil ditt hår är, är de flesta överens om att det mest attraktiva håret är fuktat, rent och hanteras. Identifiera vilka problem du har mest med ditt hår. Hitta sedan en frisyr du gillar. Företrädesvis ska det gå med ansiktsformen, men gå med vad du känner. Besök en salong och fråga några av frisörerna för frisyrförslag. Om du vill, få höjdpunkter, lågljus eller en annan hårfärg!
  • Vågigt eller rakt hår är perfekt om du vill kunna bära den ner.
  • För tjockare eller lockigare hår kan du använda ett rätjärn.
  • För extremt lockigt hår, prova holländska flätning det. Om du vill lägga till textur kan du få korta fjädrar, men inte riktiga smäll. Om du väljer att få dessa smällar, vill du ha små bitar så att du kan stila dem.
  • Det finns så mycket olika frisyr alternativ! Köpa lite hår elastik, bobby pins som matchar din hårfärg, ett par plasthuvudband, några elastiska huvudband, mousse och hårspray. Om du inte redan har en, splurge på ett platt järn eller krökjärn, såväl som en värmeskyddande. Rakt, slät hår är trendigt och ser bra ut på nästan alla. Tvärtom råkar vackra, bouncy curls vara trendiga och kan helt ändra ditt utseende. Prova olika frisyrer och titta på andra människor för inspiration!
  • Talar om hår, det finns en annan slags hår- och kroppshår. Det finns många sätt att ta bort ditt hår, och inga bekymmer, om du inte vill, behöver du inte. Om du gör det finns det många olika sätt att ta bort de håren! Du kan försöka vaxa, plocka, depilatoriska krämer och raka. En tumregel är att aldrig raka ditt ansiktshår. Detta bakre och kommer att få ditt hår att växa tillbaka tjockare, längre och mörkare än tidigare. Plus, det blir svårare att ta bort på lång sikt. Kontakta dina föräldrar eller dina vänner för ytterligare råd om hårborttagning.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 5
    5. Är garvning trendig? Svaret är nej. Blek är lika vacker än garvad och ser faktiskt bättre ut på vissa människor. Men om du älskar hur du ser med solkad hud, använd en faux solbränna. Om du köper den rätta du inte ser orange. Jergens är en typ av tanner som fungerar bra.
  • Metod 2 av 2:
    Ha en passande attityd
    1. Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 6
    1. Du behöver inte vara meningsfull att vara trendig. Faktum är att det är trevligt att vara det bästa du kan göra för dig själv och folket runt dig. Tänk på det! Vill du hellre bli älskad (låtsas kärlek, det vill säga) eftersom människor är rädda för att bli mobbade av dig, eller älskas eftersom du är super trevlig? Vi tycker att det är ett ganska enkelt val.
    • Tänk alltid innan du talar. Ord kan verkligen skada människor, och om du är den som säger dem, måste det sluta! Om du är den typ av person som blurs saker innan du tänker, försök att stoppa dig själv. Innan du talar, ta ett ögonblick att tänka på hur vad du ska säga kommer att påverka andra. Om det kommer att påverka dem negativt, säg inte något.
    • Var ärlig men på ett bra sätt! Ärlighet är super viktigt i en trendig tjej, och även i en bra vän. Vi vill att du ska vara ärlig, men var snäll om det. Det finns alltid ett trevligare sätt att säga något! Till exempel, om din vän fick en hemskt hårklipp och frågar dig hur det ser ut, säg "Det är trevligt, men det passar inte ditt vackra ansikte såväl som det borde." Din vän kan tas ut i början, men kommer att uppskatta din ärlighet och kommer att ta de förslag som du har tagit hänsyn till. Men vet alltid när du ska rita linjen för att vara ärlig och inte ärlig. Ibland är lilla vita lögner okej.
    • Bli inte trampad på! Ställ din mark och se till att alla vet att du inte kommer att gå över! Vänskap och relationer bör alltid vara i ett grönt ljus. Om det har blivit gult eller rött, är det dags att inspektera om den personen verkligen är värt att vara i ditt liv.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 7
    2. Vara smart. Självklart tycker ingen att prata med en person som inte har någon aning om vad de pratar om. Var uppmärksam i klassen, oavsett hur tråkigt, och prata med dina vänner utanför klassen eller När läraren säger att du kan prata. Borsta på kunskap och håll datorns hemsida på en webbplats som Yahoo så att du kan se de senaste nyheterna när du loggar in på dina favoritwebbplatser. Vi vet att det är smart kan vara typ av "nerdy" till vissa människor, men bättre att det då är märkta en "dum ditz".
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 8
    3. Respektera andra! Om någon inte vill berätta något, kan du inte få dem att prata! Var en bra lyssnare, och försök att inte skvaller om människor. Det är okej att titta på kändis tidningar varje gång i taget, men kom ihåg skillnaden mellan det och skvaller om kamrater. Du har förmodligen sett människor som sönderdelas av rykten. Starta inte dem och du kommer inte vara inblandad i dem. Var också uppmärksam och hjälp ut dina föräldrar. De är de som har tagit upp dig och lär dig det du vet. Respektera dem och de kommer sannolikt att lyssna på vad du måste säga.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 9
    4. Vet när man ska gå ifrån någonting. Vet när man ska lämna ett argument, en situation eller till och med ett förhållande. Ta aldrig sidor i ett argument, även om du ser en persons anledning och inte den andra. Om en vän kommer till dig för råd, ge det, men ge inte något som kan skada andra eller skada din vän. Faktum är att om de begär råd, ge dem ett ord av uppmuntran och föreslå en knuff mot att räkna ut det själv. På det sättet kan ingen identifiera något direkt på dig. Vet när man ska gå bort från en situation om det kommer till riskabelt eller farligt. Vet också när man ska gå ut ur ett förhållande, speciellt om din pojkvän / flickvän försöker övertyga dig om att göra något som du inte vill göra.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 10
    5. Var dig själv. Gör vad du gillar att göra. Det kommer att finnas människor som får dig ner, men vem lever ditt liv? Om du har en religion, tro på det starkt. Om du inte gör det, så är det okej. Respektera allas tro och ange din egen. Hitta några hobbyer du gillar och håller fast vid dem. Kom ihåg att det är okej att vara annorlunda, oavsett om det betyder rasellt, sexuellt, intellektuellt eller vad som helst. Var självsäker och stolt över dig själv!
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 11
    6. Vara ansluten. Läs bra böcker och lyssna på musik du tycker om. Om du vill, få ett instagram eller twitter, men ge aldrig ut din information till främlingar. Lägg till bara personer du känner till. Och säg inte något dåligt om någon, särskilt på internet - det finns en logg någonstans där ute som registrerar vad du säger. Tänk innan du skriver.
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 12
    7. Vara klassisk och trendig. Du går för en bekväm, fin stil som är polerad och vacker. Så måste du få några coola kläder. Några saker du borde ha:
  • Ett par mörka tvättskinniga jeans.
  • Ett par mörkt tvätt pojkvän / raka jeans.
  • Ett par vita, svarta eller mörka tvättade shorts
  • En söt medelstor handväska
  • Ett par konverserade i grått, svart eller vitt.
  • Några fasta färgade crew neck, scoop nacke och v-hals släta tees.
  • Några söta flytande toppar med unika mönster, nedskärningar och tyger som inte är för mycket att bära i skolan.
  • 2-3 Cardigans i färger som marinblå, grå, vit, svart.
  • Camis i solida färger.
  • Söt tankplattor och camis med mönster, knappar, detaljering och mönster.
  • 1-2 High-waisted kjolar.
  • Ett par flip-flops, t-remsandaler eller gladiatorer.
  • Ett par ballettlägenheter.
  • Ett sött par stövlar. De kan vara slouchy, uggs, knockoffs, svarta booties eller vad som helst.
  • Massor av halsband och tillbehör! Saker som långa dangly halsband, armband, vänskapsarmband, örhängen, etc.
  • -2 fina hoodies.
  • En solid färgad vinterjacka.
  • Fasta och tryckta halsdukar.
  • En vanlig, coola styled byxor kostar runt $ 79- $ 199
  • Bild med titeln vara en trendig tonårsflicka steg 13
    8. Vilka butiker ska du handla på? Några bra butiker som säljer saker som ovan är Aeropostale, Abercrombie, Hollister, Delias, Forever 21, Victoria`s Secret Pink, Wet Seal, Charlotte Russe, Papaya, Target, Old Navy, Urban Outfitters, H & M, Rue 21, Nordstrom, Marshalls , TJ / Tkmaxx, Ross, Jcpenney, Macy`s, Kohls, och till och med Walmart.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    För mer skönhetstips, kolla in Google och andra WikiHow-guider.
  • Dina kläder behöver inte vara designer! Du kan vara en trendig tjej som butiker på Walmart! Så länge dina kläder är till din smak, det spelar ingen roll!
  • Varningar

    Du behöver inte en pojkvän att vara en trendig tonåring.
  • Tanning sängar och extrem sola kan ge dig för tidiga rynkor, ålder du och ge dig hudcancer. Skulle du inte vara blek än att ha cancer?
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande