Hur man hittar försäljningsledningar

En försäljningsledning är identiteten hos en person eller en enhet som är potentiellt intresserad av att köpa en produkt eller tjänst och representerar den första etappen av en försäljningsprocess. Ledningen kan ha ett företag eller företag associerat (en B2B-bly) med personen (er). Försäljningsledningar kommer från antingen marknadsföringsproduktionsprocesser som mässor, direktmarknadsföring, reklam, internetmarknadsföring eller från säljare som prospekterar aktiviteter som kallsamtal.

Steg

Metod 1 av 3:
Att hitta in-person leder
  1. Bild med titled Trace Cell Phone Numbers Steg 12Bullet1
1. Uppmuntra glada kunder att ge rekommendationer. En förespråkare som inte ens arbetar för ditt företag är den bästa säljaren du kan begära. Först och främst, behandla alla befintliga kunder med respekt, vänlighet och generositet. Människor litar på sina vänner, så att skapa glada kunder är ett viktigt sätt att växa ditt företag och få leads. Detta behöver inte heller vara subtilt - det finns en mängd olika sätt att främja klientrekommendationer:
  • Förse "Referensrabatter." Om en kund får en annan person att anmäla sig, köp eller kontrae dina tjänster, ge dem en 5% rabatt eller en liten present.
  • Dela ut extra visitkort, magneter, etc. och be din kund att vidarebefordra informationen till någon annan i nöd.
  • Håll kunderna engagerade. 1-2 veckor efter service eller frakt, kontakta dem igen och fråga dem om de är nöjda med ditt företag. Ge länkar eller sätt att dela din information.
  • Bara fråga - berätta för dina kunder att du är ett nytt företag som vill expandera, och att behaga rekommendera dig till några vänner om de gillade ditt arbete. Folk älskar att känna sig nödvändiga och hjälpsamma.
  • Bild med titeln Ansök om ett äktenskapsintyg i Dwarka Steg 3
    2. Låt vänner, kollegor och familjemedlemmar veta att du aktivt söker nya kunder. Du kan också erbjuda dem incitament för dem för att rekommendera dig som ett sätt att skapa en liten, impromptu "försäljningskraft." Observera dock att du inte vill bara släppa lös dina vänner på världen. Du borde:
  • Ge dem små paket eller broschyrer med företagsinformation, prissättning och en grundläggande FAQ för att ge potentiella kunder. Det finns en anledning att kinesisk mat alltid kommer med nya uppsättningar menyer!
  • Fyll in dem på ditt företags grundläggande politik, produkter och affärsfilosofi. Att utveckla kundrelationer tidigt kommer att betala utdelningar senare.
  • Brainstorm bra leder med kunder. Skicka inte ut dem och väntar dem att hitta bra kunder. Låt dem veta de typer av personer du normalt hjälper, eller som kanske älskar din produkt, och brainstorm en lista över personer som de kanske kan prata med.
  • Bild med titeln vara en nationell delegat (USA) Steg 10
    3. Gå till mässor, konferenser och levande händelser som ska träffas personligen. Ta med en stor stack visitkort och, om det är lämpligt, vissa modeller av din produkt eller testimonials av service. Mestadels vara redo att vara ditt företags första förespråkare. Lämna ut och acceptera kontaktinformation, och ha dina fakta och pitch väl praktiserad före tid
  • Att ge samtal, tal eller paneldiskussioner är ett bra sätt att komma framför publiken och skapa omedelbar buzz om din produkt.
  • Efter händelsen, följ upp med eventuella lovande kontakter. Tack för deras tid och låt dem veta att du är där för att svara på några frågor.
  • Bild med titled Trace Cell Phone Numbers Steg 14
    4. Kultivera kontakter över tiden för att göra dem till försäljningsledningar. Den största saken här är inte att rusa. Du vill utveckla ett mänskligt förhållande, en som låter dem veta att de kan lita på dig som mer än bara en säljare. Det kan kännas som en evighet tills den lönar sig, men odlar högkvalitativa kontakter i din bransch som du kan söka det stora kontraktet när det äntligen kommer igenom.
  • Många företag kan inte ändra kunder eller leverantörer på en dime, de har kontrakt att upprätthålla. Ditt mål är att vara där med ett attraktivt erbjudande när det här kontraktet slutar.
  • Bild med titeln vara en nationell delegat (USA) Steg 9
    5. Bygg ett förhållande med eventuella försäljningsresor eller kontakter, även om de inte omedelbart blir till försäljning. Vägen att göra detta är att låta dem utbilda sig själva. Företaget B2B (Business to Business), kallad Lead Nurturing, består av att göra informativa vitpapper, seminarier, fallstudier, videor, inlägg och demos tillgängliga för ledningarna. Målet är att tjäna tillstånd att hålla kontakten och fördjupa förhållandet gradvis så att när ledningarna blir "Försäljning redo", De kommer att vilja engagera sig med ditt företag.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta Leads Online
    1. Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 7
    1. Ställ in ett vanligt, solid social media-konto, men lita inte på det för ledningar. Sociala medier är avgörande för Outreach, exponering av ditt varumärke till nya människor och får realtids återkoppling från kunder. Men forskning visar att Facebook, Twitter, och liknande är inte så bra att ge dig effektiva försäljningsledningar. Det betyder inte att du inte borde vara aktiv på sociala medier - eftersom det hjälper dig att bevisa att ditt företag är aktivt och pålitligt online. Det betyder bara att du inte ska försöka snag kunder helt genom hashtags och gillar. Sociala medier hjälper dock, men när:
    • Du har en försäljning.
    • Du vill skapa medvetenhet om en ny produkt eller tjänst.
    • Bygga namnigenkänning, vilket hjälper till att tillgodose slutligen kontakter till försäljningen.
    • Om du använder sociala medier, Linkedin har visat sig ha den högsta ledningskursen.
  • Bild med titeln Gör en kriminell bakgrund Kontrollera steg 10
    2
    Maximera din webbsida sökmotoroptimering (SEO) för den mest effektiva utbrottet av försäljningsledningar. SEO anses vara det billigaste men bästa sättet att öka försäljningen. Varför? Eftersom 90% av konsumenterna rapporterar att deras första drag när man köper tjänster eller varor online är att google branschen. Om din trumsticktillverkningsverksamhet inte visas på den första sidan, uppåt, så kommer väldigt få trummare att beställa din produkt.
  • SEO handlar om att hitta dina sökord och gör det så att du är den mest tillförlitliga platsen för Google att peka på. Du kan till exempel försöka visa uppåt för "Köp nya trummor."
  • Yngre företag har mest framgång med specifika SEO. Du kanske inte vinner Google-tävlingen för "Nya trummor" mot stora företag som Vic Firth, men du kan vinna "Nya handgjorda trummor," "Nya Birch-Wood Drumsticks," eller "Nya tungmetallstrumpor."
  • Skapa innehåll runt dina taggar varje dag för att snabbt skjuta upp Googles ranking. Tag varje inlägg, bild, meta-data och text med dina söktermer för att flytta ännu snabbare.
  • Bild med titeln vara ett framgångsrikt entreprenör steg 16
    3. Producera informativt, kunnigt innehåll om din produkt eller industri. Detta är särskilt viktigt för tekniska företag eller tillverkare. Om du är online-ledare i information om en produkt så är du också go-to-källan för branschen i stort. Och när din dom och insikt är betrodd är din produkt också betrodd. Medan du skriver blogginlägg som inte ber om pengar eller försäljning kan det verka kontraproduktivt, undvika att låta som en säljare till varje pris. Målet är att vara det mest kunniga, opartiska-synliga företaget där ute. Försäljningsledningarna följer.
  • Erbjuda gratis innehåll för att locka nya kunder i. Podcasts, bloggar, hur-tos, videor och bilder kommer att öka SEO, locka läsare och stärka ditt varumärke.
  • Bild med titeln Marknad En produkt Steg 1
    4. Använd din webbplats för att spåra dina besökare, räkna ut dina marknadsföringsstyrkor och svagheter. Om din kundbas är huvudsakligen industrin och företagen, kan du spåra dina besökare med hjälp av att träffa Leads eller Google Analytics, gratis molnbaserade tjänster som berättar var din trafik kommer ifrån, sidorna ser det på, och när de är lämna för en annan webbplats. Denna information är ovärderlig när man sätter sidvisningar till försäljningsledningar.
  • Gör tittare det till din webbutik, eller lämnar de flesta innan du kommer dit? Försök att göra den här av de mest synliga, och populära sidorna på din webbplats.
  • Vilken typ av länkar, innehåll och sidor tar folk i de flesta? Hur kan du replikera den här framgången på fler sidor?
  • Vilka sidor kör människor borta? Dessa kallas ofta "studsa" sidor eller "Avsluta sidor."
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 11
    5. Var lätt tillgänglig online, med kontaktinformation på varje sida åtminstone. Människor kan inte köpa eller beställa dina tjänster om de inte kan räkna ut hur man kommer i kontakt med dig. Antag inte att de kan se "kontakta oss" knappen längst upp på sidan. Om din webbplats säljer något, sätt kontaktinformation eller länkar på varje enskild sida för att köra upp försäljningen.
  • En online chattfunktion, eller direkt e-posttjänst med snabba svar, kan snabbt vända a "kanske" till en försäljning.
  • Enkelt är bättre. Din sida ska vara lätt att navigera, inte förvirrande eller alltför utsmyckad.
  • Metod 3 av 3:
    Bestämmer dina bästa marknader och leder
    1. Bild med titeln Marknad En produkt Steg 14
    1. Känna, forskning och ange din marknad - de typer av människor som är mest sannolikt att göra affärer med dig. Inte alla är sannolikt att köpa varje produkt eller tjänst. I en värld med begränsade resurser måste du prioritera var du marknadsför och söker ledningar. Naturligtvis har varje verksamhet olika marknader, men det finns hjälpsamma frågor som du kan använda för att hitta din, liksom hur man använder informationen:
    • Vilken ålder av personen är sannolikt att köpa min produkt / tjänst? (Yngre människor använder mer online, äldre mer utskrift och TV.)
    • Är min produktkönsspecifik? (Finns det bloggar, granskare och webbplatser som kanske vill testa en produkt för sina tittare?)
    • Vilka andra produkter skulle någon som gillar min produktköp? (Kan du marknadsföra din produkt på liknande ställen och sätt som dessa andra liknande produkter?)
    • Vilka intressen för människor som gillar min produktandel? (Var leder din potential som att umgås, vad forskar de, vilka webbplatser läser de, etc?)
    • Vilket problem löser min produkt / tjänst? (Hitta och illustrera framgången med din produkt mot människor som kämpar.)
  • Bild med titeln Hämta pengar online Steg 21
    2. Överväga marknader och företag du kan korsa eller samverka med. Den här tar lite arbete, eftersom du måste hitta ett företag som vill arbeta med dig. Men fördelarna kan vara häpnadsväckande. För ett enkelt exempel, tänk på en hemlagad bakare med en mördare choklad chip cookie. Att sälja till andra människor arbetar på egen hand, men det skulle vara mycket lättare att flytta en produkt om du till exempel samarbetade med en mjölkbonde. Eftersom Mjölk & Cookie Markets överlappar men inte tävlar kan du varje aktieförsäljningsinformation. Du kommer inte att köra varandra i affärer (olika produkter,) men du kan bara fördubbla din försäljning.
  • Detta är uppenbarligen ett dumt exempel, men riktiga co-marknadsförare som det här är överallt. Tänk på en gräsklippning som lagar upp med landskapsarkitekter eller ett handledningsföretag som hjälper till att titta på barn på ett efterskoleprogram eller daghem.
  • Bild med titeln Hämta pengar online steg 15
    3. Hantverk en mångsidig uppsättning källor för ledningar, hålla reda på varje effektivitet. Leads kan genereras av många olika marknadsföringskampanjer eller kan ha många olika källor. Leads kan genereras via mailings (fax, papper och e-post), mässor, handelsmarknader, telefon (callcenter), databasmarknadsföring och webbplatser. Ledningar från webbplatser kallas ofta webbledningar. En ny ledningskälla kallas en levande överföringsledning. Dessa ledningar genereras av en uppringare som ringer en uppsättning telefonnummer, spelar ett meddelande till individerna, och sedan har de individerna möjlighet att trycka 1 för att vara ansluten till ett live-agent. Ibland skickas levande överföringar till ett callcentermedel som sedan kvalificerar individen innan de skickas till försäljningsagenten.
  • Du kan ofta köpa telefonnummer för telemarketing, hitta databaser online.
  • Direktmailing, speciellt till kontakter du redan vet eller kan vara intresserad, är ett bra sätt att få dina första ledare.
  • Lägg inte alla dina ägg i en korg först - försök flera metoder för att få ledningar.
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 4
    4. Bestämma vilken marknadsföringstaktik som är effektiv genom att spåra sina resultat. Spåra exakt hur många kunder som kommer in från varje marknadsföring taktik, och använd bara de sätt som är mest effektiva. Varje bransch är annorlunda, så dessa strategier måste tinkeras med och balanseras för att hitta framgång i ditt företag. När du håller reda bör du notera:
  • Pengar och tid som spenderas på marknadsföring.
  • Antal förvärvade kunder
  • Kvalitetskvalitet (stora spenderar, liten försäljning, vilja att rekommendera andra, etc.)
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 8
    5. Skapa och samla listor över e-post, kontakter, anhängare och telefonnummer för senare försäljning pushes. När det är möjligt, samla in informationen från potentiella säljare, hålla på den för att hjälpa till att utvecklas leder nerför linjen. Ibland är det enkelt - bara kräver en e-postadress för att beställa eller ställa en fråga och hålla reda på alla e-postmeddelanden. Ibland kräver det hårdare arbete, som veckovisa e-postbulletiner (som personer kan anmäla sig till på din webbplats).
  • Få människor till "Bli Medlem," Att erbjuda gratis paket eller information för abonnenter, och att erbjuda dagligt innehåll för anhängare kommer att bygga upp en stor databas med potentiella kunder.
  • Blanda inte försäljning och kundsamling - Människor är mycket mindre benägna att anmäla sig om du försöker öppna dem något av fladdermusen.
  • Låt bli "över" dina listor för saker. Arbeta med att bygga en stor, rik kontaktlista, fråga dem alla på en gång för support eller affärer nerför linjen.
  • Bild med titeln Spåra en MoneyGram Money Order Steg 10
    6. När du har bestämt försäljningsledningar, håll kontakten för att flytta ledningarna från "Försäljningsledning" till "Försäljningsutsikter". Typiskt innebär det att identifiera ledarens produktservicitet, tillgång till finansiering och tidsram för köp. Ytterligare operationer kan också utföras, såsom bakgrundsforskning på ledarens arbetsgivare, den allmänna marknaden för ledningen, kontaktinformation utöver den som initialt, eller annan information som är användbar för att kontakta och utvärdera en ledning för upphöjning till utsikter.
  • Försök och ta kontakt med någon som är behörig att göra en försäljning så snart som möjligt.
  • Arbeta snabbt och gör dig tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller problem.
  • Tips

    Följ alltid upp ledningar. Att låta någon veta att du är där för att svara på frågor och hjälpa till att underlätta en försäljning är ett bra sätt att flytta dem framåt i processen.

    Varningar

    Det finns inget försökt och sant sätt att hämta ledningar. Men varje metod tar tid och ansträngning att verkligen betala. Mycket få strategier arbetar över natten.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande