Hur man tar upp en advokat på ett kuvert

En av kännetecknen för det juridiska yrket är högkvalitativ och professionell skriftlig kommunikation. Oavsett om du är en kund som skriver ett brev till din advokat, ett företag hoppas att sälja produkter, en arbetssökande eller en organisation som söker en talare, är din första kontakt med en advokat ofta kuvertet i ditt brev. Genom att använda en kombination av traditionella och moderna adresseringsmetoder och konventioner kan du lägga din bästa fot framåt så snart hon väljer ditt brev ut ur hennes inkorg.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för att adressera kuvertet
  1. Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 1
1. Bestäm om du skriver till en advokat eller en advokat. Orden används ofta utbytbart, men de har olika betydelser. Advokater har utexaminerad lagskola och fått en jurisläkare (J.D.) grad. Advokater har blivit antagna i baren och är licensierade att träna lag.
  • Många professionella människor har lagstiftning men arbetar inte i det rättsliga området. Om så är fallet bör du följa etikettreglerna för sitt valda yrke.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 2
    2. Kategorisera din korrespondens. Generellt kommer bokstäver skrivna och adresserade till advokater att vara av en av flera anledningar: personlig, kundverksamhet, affärer till affärer, honorary eller social. Anledningen till brevet kommer att diktera formalitetsnivån.
  • Företag till affärer inkluderar försäljningsställen för produkter eller tjänster.
  • Ett exempel på ett hedersbrev skulle vara en inbjudan att prata vid en lunch. Social korrespondens är en inbjudan till en händelse där advokaten skulle vara gäst och inte en del av programmet.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 3
    3. Lär dig om advokaten. Det första steget är att veta vem som kommer att få brevet. Du måste veta om personen är man eller kvinna och om han eller hon är en del av ett advokatbyrå. En liten bit av grundläggande information hjälper dig att följa etikettreglerna i formell korrespondens.
  • Del 2 av 3:
    Adressera kuvertet till en advokat
    1. Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 4
    1. Börja med en fullständig och läsbar returadress. Om ditt brev är skadat eller felaktigt under leveransprocessen är det viktigt att postkontoret eller ett mailrum kan identifiera avsändaren om brevet måste returneras.
    • Din returadress kommer att vara i det övre vänstra hörnet av kuvertet.
    • Den första raden är ditt fullständiga namn. Använd inte initialer. En annan fördel för en tydlig returadress är att få din advokat att känna igen ditt namn. Om ditt brev förväntas kommer det sannolikt att öppnas och läsas snabbare.
    • Nästa rad är din fullständiga adress. Om din advokat vill skicka ett omedelbart svar, behöver hon inte gå till din fil för att få din adress.
    • Den sista raden är din stad, stat och postnummer. Stava ut ditt stadens namn och använd inte lokala förkortningar. Du kanske vet vad "S. B. Twnshp" står för, men antar inte att din advokat gör det. Använd postkontorets förkortning för ditt tillstånd.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 5
    2. Formatera leveransadressen. Utan en tydlig leveransadress får ditt brev till en advokat inte levereras korrekt. På grund av automatiserad posthantering är det viktigt att du följer grundläggande postkontor för att formatera leveransadressen.
  • Leveransadressen måste vara parallell med den längsta sidan av kuvertet och lämnas motiverad.
  • Använd ett enkelt typsnitt som är minst 10 poäng, eller hand Skriv ut adressen i mörkt bläck för att underlätta postkontorets maskinläsare. Utarbetade typfonter eller fancy kalligrafi ser trevligt ut, men kan fördröja leveransen av ditt brev.
  • Bild med titeln Adress En advokat på ett kuvertsteg 6
    3. Adressera kuvertet till din advokat med namn. Det finns några regler om hur man korrekt adresserar ett brev till en advokat. Reglerna motsvarar anledningen till att du skriver. Hur du formaterar adressen och titeln ger en cue till anledningen till att du skriver.
  • I affärs- eller kundbokstäver, använd inte en honneende som Mr. eller ms. Använd istället din advokatens fullständiga namn. Hänvisa till ett visitkort eller ett juridiskt dokument om du behöver hjälp. Använd till exempel Jane A. Smith, eller Robert Jones, JR.
  • För social korrespondens, eller om brevet riktas till ett par, lägg festen med mer erfarenhet eller rankas först och använd MR. eller fru. För den andra parten. Till exempel, ett par där man är en domare och den andra en advokat, skulle det läsa "Den ärade Maria Ellen Smith och Mr. John smith".
  • Ett exakt namn är viktigt eftersom det i familjebestämmelser eller kontorsdelning kan många advokater med liknande namn bero på samma kontorist för att sortera sitt mail. Ett tvetydigt namn kan levereras till fel advokat.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 7
    4. Välj mellan Esquire, advokat i lag och J.D. Esquire, förkortad till esq. faller ur vanlig användning. Det är extremt formellt, många anser att det är pretentiöst. Det är dock aldrig felaktigt och kan vara mer lämpligt för senior advokater och partners. Advokat i lag är vanligare och också lämplig för alla affärer, klient och social korrespondens. Att använda akademiska krediter är korrekt under begränsade omständigheter.
  • "Esq." sätts direkt efter namnet, till exempel, "Robert Jones, JR. Esq." Använd aldrig "Esq." Vid hantering av en juridisk professionell som inte är licensierad för att utöva lag.
  • Om du använder "Advokat," sätt det på linjen under namnet. Använd en eller den andra. Använd inte ESQ. och advokat i lagen i adressen.
  • För heders- och akademiska korrespondenser, till exempel en inbjudan att bidra till en tidskrift eller talar på en pedagogisk affär, använder advokatens referenser efter hennes namn. Den vanligaste kommer att vara "J.D." För Juris doktor eller ll.M för en magisterexamen.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvert steg 8
    5. Lägg till affärsadressen. Använd det önskade postkontorformatet, lägg till advokatbyråns namn på nästa rad. Utelämna detta steg för advokater som är solo-utövare. Kontrollera advokatbyråns hemsida, visitkort eller telefonboklista för att få namn, ordning och stavning korrekt. Detta är både en professionell artighet och visar att du tar din korrespondens på allvar.
  • Var mycket specifik med gatuadressen och släpp inte ut låda, rum eller svitnummer. Stora företag kan ha flera hundra advokater som arbetar på olika våningar i byggnaden eller flera företag kan dela en byggnad. Mail kommer ofta in i ett centralt postrum för distribution. Att misslyckas med att lägga till svitnumret kan fördröja ditt brev.
  • Del 3 av 3:
    Montering av ett brev till din advokat
    1. Bild med titeln Adress En advokat på ett kuvertsteg 9
    1. Använd professionellt papper och kuvert. Det är mindre viktigt att din korrespondens är snygg än det är snyggt. Vanligt vitt skrivpapper kommer att skriva ut rent eller ta skrivning i bläck utan smearing.
    • Många advokater och advokatbyråer skannar all korrespondens, inklusive kuvert, i de centrala datorfilerna. Som ett resultat föredrar de vanlig formatering tryckt, skrivet eller skrivet i mörkt bläck. Postkontorregeln är att kuvertet ska vara läsbart i armlängden.
    • Om dålig kvalitetspapper, som Torn Notebook-sidor är ditt enda alternativ, trimma kanterna innan du skickar.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvert steg 10
    2. Identifiera dig själv tidigt i brevet. Advokater får mycket mail och det är viktigt att du skiljer din korrespondens från de andra. Efter hälsningen, identifiera dig själv, ditt företag, och varför du skriver. Gör inte adressaten Gissa vem du är.
  • Jag heter Joe Smith och jag har bifogat de dokument du bad om vid vårt senaste möte om mitt ärende.
  • Jag heter Mary Jones och jag representerar högtalarbyrån för Big Corp.
  • Jag heter Mario Gomez och jag skriver för att fråga om jobbmöjligheter med ditt advokatbyrå.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 11
    3. Avsluta brevet med din kontaktinformation. Din advokat har en fil med din adress och telefonnummer. Men hon kanske har tagit sin mail hem för helgen, eller inte har din fil till hands. Lägg till din kontaktinformation, inklusive fullständigt namn, adress, telefonnummer och e-postadress till varje bokstav. Detta är märket för professionell korrespondens och resulterar ofta i ett snabbare svar.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvertsteg 12
    4. Vik ditt brev för kuvertet. Det vanliga sättet att vika ett företagsbrev är i tredjedelar. Vik nedre tredje första och topp tredje sekund. Det här är så läsaren kommer att se ditt namn och returadress så snart han öppnar ditt brev. Om du skickar en check, visitkort eller annat litet hölje, sätt in den inuti den första veckan.
  • Bild med titeln Adress en advokat på ett kuvert steg 13
    5. Tätningskuvert och anknytning. Detta enkla steg är för ofta förbises. Om ett brev inte är ordentligt förseglat, kan innehållet vara förlorat eller konfidentiell information som äventyras. Ett brev utan tillräckligt med frimärken kommer sannolikt att returneras utan leverans.
  • Om du inte använder tungt specialpapper kan du vanligtvis maila 3 sidor och ett kuvert för en stämpel. Om du är osäker, ta ditt brev till postkontoret som ska vägas.
  • Tips

    Syfte för tydlighet och respekt. Du skriver till din advokat för att få hennes uppmärksamhet. Du vill ha ditt brev Läs före alla andra i hennes inkorg. Ett snyggt läsbart professionellt adresserat kuvert kommer att hjälpa dig att uppnå det målet.
  • Syfte för enkel leverans. När du lägger ditt brev i brevlådan skickar du den på en resa som kan korsa staten innan den korsar staden. Att uppmärksamma regler för postkontor, med hjälp av god kvalitetskuvert som klarar automatiserad sortering, och med rätt porto kommer att få ditt brev att levereras snabbare och i bättre skick.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande