Hur får man gratis byggmaterial

Tanken att hitta resurser för gratis byggmaterial kanske inte verkar vara möjligt för vissa. Med uthållighet och lite tur kan du hitta gratis golvmaterial, timmer, kök och badarmaturer och nästan allt annat du behöver.

Steg

Metod 1 av 7:
Varor ut för insamlingGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 1
1. Kör genom stadsdelar som har bulkupphämtningar som erbjuds av staden och kolla vad folk har lagt ut för insamling. Tänk utanför lådan när du ser vissa föremål. Du kanske inte vill ha en stor armoire med en saknad dörr, men titta på det som en källa till fritt timmer eller hårdvara, som gångjärn och dörrdrag.
Metod 2 av 7:
Gratis byggmaterial från dumpstersGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 2
1. Kontrollera dumpsterområdet i stora lägenheter regelbundet, särskilt när det är nära hämtningsdagen. De saker som vissa människor kastar bort kan vara gratis byggmaterial för dig. Titta på mattor eller area mattor, stora möbler att använda som timmer för andra projekt och färg.
Metod 3 av 7:
Gratis byggmaterial från handel eller bytingstjänsterGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 3
1. Titta runt ditt hem för saker du inte längre behöver. Kanske kan du hitta någon som har något du behöver, och du kan ordna en handel. Tidningar och några online-webbplatser har ofta ett område som avsatts för affärer. Du listar vad du måste handla och vad du behöver när du checkar ut annonserna som placeras av andra.
  • Du kan också erbjuda att städa ut en källare, garage eller lagringsbyggnad i gengäld för innehållet i området. Detta är ofta en utmärkt resurs för gratis golvmaterial som mattor eller mattor och belysningsarmaturer.
Metod 4 av 7:
ÅtervinningscentralGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 4
1. Besök ditt lokala återvinningscenter där det ofta finns ett område som är fyllt med odds och slutar som är fria för att ta. De flesta städer har nu någon form av återvinningsgrupp som är upprättad där medlemmarna kan lista saker som de inte längre behöver. Detta är en utmärkt källa för att hitta gratis köksskåp från personer som installerar nya skåp själva.
Metod 5 av 7:
Gratis byggmaterial från staden DumpGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 5
1. Besök din gemenskapsdump om de tillåter det. Bära tunga kläder, handskar och ögonskydd som du aldrig vet vad du kommer att stöta på. Många byggföretag använder staden dumps för att avyttra material som de inte kan använda eller att de känner är inte värda att återkräva. Men du kommer inte att ha arbetskraftskostnaderna för att ta bort färg från gamla fönster och dörrar eller ta bort naglar från timmer som företaget skulle ha, så det kan vara en bra hitta för dig.
Metod 6 av 7:
Gratis byggmaterial från butikerGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 6
1. Besök dina lokala färgbutiker och se om de har en "Hoppsan" hylla. Många gånger är färgfärgen inte riktigt vad kunden ville, och de återvänder till affären. I stället för att kassera det, erbjuder butiken det till kunder gratis.
  • Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 7
    2. Besök dina lokala golvbutiker och kolla in freebies. De ger ofta bort små sektioner av mattor som kan färgas eller för liten för att sälja, udda massor av kakel eller bitar av vinylgolv. Medan de kan vara för små av sig själva för att täcka ett golv, kan du blanda och matcha rester för att täcka ett rum.
  • Bild med titeln Få gratis byggmaterial Steg 8
    3. Kolla in dumpstersna i olika butiker och kommersiella byggnader för att se vad de har tillgängliga. Även om det du hittar inte är användbart som byggmaterial, kan du kunna handla det för något användbart för dig, som naglar, skruvar eller andra odds och slutar.
  • Metod 7 av 7:
    Freebies från FreecycleGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln 1506382 9
    1. Kontrollera om det finns en lokal fri cykel för ditt område. Du kan göra det genom att skriva in Word Freecycle med ditt län och stat eller provins i din sökmotor.
  • Bild med titeln 1506382 10
    2. När du hittar en grupp måste du gå med.
  • Bild med titeln 1506382 11
    3. När du gick med, lägg ordet ut. Förklara vad du letar efter i "Ville ha" del.
  • Bild med titeln 1506382 12
    4. Kontrollera om objektet du letar efter är redan tillgänglig.
  • Bild med titeln 1506382 13
    5. Ta också tid att erbjuda något du har men behöver inte runt ditt hus. Detta gör hela avtalet trevligt och ömsesidigt.
  • Tips

    Det finns ingen handel på Freecycle. Men det kan finnas ett köp, sälja, handel, grupp i ditt område också. Lägg orden köpa, sälja, handla, ge bort, i din sökning, ditt län och stat.

    Varningar

    När handelstjänster, bekanta dig med de inblandade inkomstskattens lagar. Vissa handel kan ses som byteshandel, så kolla med din revisor.

    Saker du behöver

    • Tunga handskar
    • Ögonskydd
    • Verktyg efter behov
    • Fordon för transport av byggmaterial
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande