Hur man hittar en lokal freecycle group

Freecycling är den globala rörelsen för att dela och återanvända användbara produkter istället för att skicka dem till deponier. Det finns freecycle-grupper i samhällen överallt som arbetar för att återvinna alla typer av användbara föremål. Det är gratis att gå med i en av dessa grupper i ditt eget område. Söker på internet, med hjälp av sociala medier, eller frågar vänner och familj är bara några av de sätt du kan hitta din lokala Freecycle-grupp.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta en Freecycle Group via Internet
  1. Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 1
1. Sök efter en grupp på Freecycle Network. En av de äldsta och vanligaste Freecycle-organisationerna är Freecycle-nätverket. Det är en rikstäckande databas som förbinder människor till sin lokala Freecycle-grupp. Ange din stad och stat. Därifrån leder sidan dig till en lista över alla städer i området. Klicka på önskad plats för att se alla listor för gratis och önskade objekt.
  • För att delta i utbyte av objekt måste du först anmäla dig och registrera dig.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 2
    2. Gå till getten. Om du befinner dig i Storbritannien är FEEGLE Freecycle-plattformen som kommer att ansluta dig till din lokala Freecycle-grupp. En gång på hemsidan ger det möjlighet att hitta saker, ge saker, eller bara utforska. Du behöver ett postnummer för att söka efter lokala Freecycle-grupper.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 3
    3. Leta efter en lokal grupp på Reuseit. Reausit-nätverket är en online-databas som förbinder individer med sin lokala Freecycle Group. Den har en världsomspännande plattform, som förbinder människor i Storbritannien, Kanada, USA, liksom andra länder. Välj bara ditt land och sedan önskad plats.
  • Om du inte ser din stad listad som ett alternativ, överväga att starta din egen grupp. Webbplatsen ger dig möjlighet att starta en i din stad.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta en Freecycle Group med en mängd olika resurser
    1. Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 4
    1. Sök på sociala medier. Sociala medieplattformar, till exempel Facebook, Twitter och Instagram kan också ge en resurs för att hitta din lokala Freecycle-grupp. Varje plattform har sin egen sökförfrågan som låter dig hitta ganska mycket, inklusive grupper som gör freecycling. Om du inte är registrerad för sociala medier kan du fortfarande söka på Facebook och Twitter för en lokal Freecycle Organization utan att behöva registrera och skapa ett konto.
    • Medan Instagram och Twitter kan användas för att hitta en grupp för Freecycling, skulle Facebook visa sig vara den mest effektiva och användarvänliga för att hitta en. Facebook tillåter användaren att göra en direkt sökning efter lokala grupper medan Twitter och Instagram kan presentera mer av en utmaning. Både Instagram och Twitter använder symboler (hashtags "#" och på symboler "@") för att ansluta människor tillsammans runt om i världen, vilket gör det svårare att hitta en lokal organisation att gå med.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 5
    2. Kolla dina lokala hangouts. Kaféer, bibliotek och andra lokala platser Ofta har anslagstavlor där de hänger upp nyheter och meddelanden som sträcker sig från när nästa stadshusmöte kommer att vara att annonsera nästa toastmasters möte. Bläddra igenom flygbladen där och se om du hittar en annons om din lokala Freecycle-grupp.
  • Starbucks kaféer har till exempel anslagstavlor nära antingen toaletterna eller kaffetillverkningen. De skickar till meddelanden om lokala evenemang ganska ofta.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 6
    3. Fråga familj och vänner. Dina vänner och familj kan känna till en lokal Freecycle-grupp som de är bekanta med eget bruk eller de kan känna till människor som använder en. Familj och vänner kan vara en värdefull resurs och kan peka dig i rätt riktning.
  • Till exempel kan du fråga din granne, som du vet är en dedikerad återvinningsförmåga, om de känner till en Freecycle Group. Du kan börja konversationen med, "Hej Mary. Jag har tänkt på att bli av med min gamla soffa, och medan jag vill ersätta den, vet jag att det fortfarande kan få lite bra användning ut ur det. Jag skulle hata för att det skulle gå till en deponi. Känner du till några lokala freecycle-grupper jag kunde lägga upp det så jag kan ge bort det?"
  • Metod 3 av 3:
    Ansluta ett Freecycle-nätverk
    1. Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 7
    1. Välj en organisation. När du väl har hittat den Freecycle-organisation du vill arbeta med måste du gå med i en lokal grupp.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 8
    2. Ange din plats. På huvudsidan för organisationen måste du ange i din stad och stat. Det kommer att leda dig till en sida som listar alla områden inom din stad. Välj din stadspreferens.
  • Till exempel, om du bor i Houston, Texas, skriver du det i sökfältet och det kommer att leda dig till din stad och alla omgivande städer nära Houston.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 9
    3. Bli Medlem. När du har angett din plats, och klickade på ditt önskade område, kommer du att se en lista över alla de olika artiklarna som erbjuds och / eller begärts. Men innan du kommer att springa in och gå skattejakt, måste du skapa ett konto.
  • Du registrerar dig med en e-postadress och ett användarnamn. Var försiktig med att anmäla dig med din egen personliga e-postadress, eftersom du kommer att bli översvämmade med en enorm mängd meddelanden om gratis saker. Det kan vara fördelaktigt att skapa en e-postadress bara för att göra Freecycle.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 10
    4. Förvänta ett e-postmeddelande. När du har gått med i en grupp får du ett e-mail med information som förklarar hur de fungerar. Du har möjlighet att ta emot meddelanden eftersom nya objekt är upplagda eller väljer av meddelanden och bara kontrollerar webbplatsen periodiskt.
  • Om du är intresserad av att få många gratis grejer, kanske du vill anmäla dig till e-postmeddelanden. Nya saker går fort och om du väntar senare för att kontrollera webbplatsen kan du vara för sent.
  • Bild med titeln Hitta en lokal Freecycle Group Steg 11
    5. Njut av. När du har hittat din lokala grupp och registrerats med webbplatsen, börja surfa på att saker som ges bort.
  • Så bra som det känns alltid att få - försök att skicka dina egna oönskade saker också. Du vet aldrig om ditt skräp är en annan persons skatt.
  • Tips

    Om du inte hittar en Freecycle Group i ditt område, överväga att starta en dig själv.

    Varningar

    Öka alltid säkerhet och försiktighet. Om du träffar någon att göra en utbyte, försök ta någon med dig eller träffas på dagtid.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande