Så här ändrar du google play-butikslandet

Thistaaches du hur du byter landet i din Google Play Store. För att ändra ditt land måste du vara i det landet och ha en betalningsmetod som är lokal mot den. Du kan dock bara ändra den här inställningen en gång per år och du kommer att förlora din Google Play-balans som för närvarande är i ditt tidigare lands beteckning. Ändra ditt Google Play-butiksland kan leda till att olika appar visas i butiken samt förlusten av några av dina nuvarande Google Play-böcker, filmer, tv-program, spel och appar.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra Google Play Store Land Steg 1
1. Öppna Google Play Store
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
. Du hittar den här blå, röda, gula och den gröna play-app-ikonen på startskärmen, i applådan eller genom att söka.
  • Bild med titeln Ändra Google Play Store Country Steg 2
    2. Knacka . Det är i det övre vänstra hörnet av din skärm.
  • Bild med titeln Ändra Google Play Store-landet Steg 3
    3. Knacka konto. Du får se detta i den andra grupperingen av menyalternativ.
  • Bild med titeln Ändra Google Play Store Land Steg 4
    4. Knacka Lägg till kredit- eller betalkort, Lägg till PayPal, eller något annat alternativ under "Byt till [Ny land] Play Store." De alternativ som anges här kan ändras när landet ändras.
  • Om du inte ser det här, är det för att du antingen bytte ditt land under det senaste året, du är en del av ett familjebiblioteket för Google Play, eller du är inte belägen i ett annat land, vilket är IP-baserat.
  • Bild med titeln Ändra Google Play Store Land Steg 5
    5. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till din nya betalning och ändra ditt land. Detta inkluderar tappning Fortsätta och Tillåta När du får popupen som ber om att du ska bekräfta landets förändring.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande