Hur man blir en robotik ingenjör

Robotics ingenjörer är ansvariga för design, skapande och testning av robotarna som används i vardagen. Detta kan vara en extremt givande karriär men kräver år av förberedelse att göra det på en professionell nivå. Bli inte avskräckt, men som en robotikingenjör är tillgänglig genom att utveckla dina färdigheter, förfölja en kandidatexamen av vetenskap eller teknik, få verklig erfarenhet och anpassning av din jobbsökning.

Steg

Del 1 av 4:
Utveckla dina färdigheter
  1. Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 1
1. Ta avancerad matematik och vetenskapskurser i gymnasiet. Att ta avancerade kurser på områden som algebra, trigonometri och datavetenskap samt fysik kommer att bidra till att förbereda dig för en examen i robotik.
  • Om avancerade placeringskurser inte erbjuds, ta de högsta nivåerna i matematik och fysik.
  • Att ha ett starkt grepp om algebra och geometri är avgörande för att driva en karriär inom robotteknik.
  • Bildbeteckningen blir en robotikstegssteg 2
    2. Delta i Robotics Clubs via din skola eller gemenskap. Att engagera sig i dessa extracurricular aktiviteter kommer att ge dig att uppleva som hänför sig direkt till ditt studieområde på college. Det kommer också att hjälpa college inträdeskontor känner igen ditt intresse för detta område.
  • Extra kursande aktiviteter är alltid användbara när det gäller att ansöka om college. Försök hitta klubbar och andra organisationer som direkt relaterar till det studieområde du planerar att driva. Det hjälper dig också att utforska vilka aspekter av robotik intresserar dig mest.
  • Om du inte har en robotikklubb på din skola, kolla in i en på en närliggande gymnasium, eller ännu bättre, prata med din administration om att starta din egen robotikklubb.
  • Bild med titeln Bli en robotteknik Steg 3
    3. Gå in i robotik tävlingar för att få erfarenhet. Detta är ett utmärkt tillfälle som gör att du kan träna dina färdigheter genom praktisk erfarenhet. Det hjälper dig också med collegeintagningar, eftersom de ser att du är aktivt engagerad i ditt önskade fält.
  • Skolor som deltar i Robotics Clubs kan också få sina elever in i tävlingar. Men om din skola har ett robotprogram, kan du titta på program som VEX Robotics-tävlingen, hjälpa dig att hitta tävlingar i ditt område.
  • Del 2 av 4:
    Förfölja högre utbildning
    1. Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 4
    1. Få en kandidatexamen av vetenskap eller teknik. Vid val av en koncentration, leta efter examensprogram i mekanisk, elektrisk eller industriell teknik. Mekaniska och elektrotekniska program erbjuds i stor utsträckning inom högskolor och universitet. Dessa program kommer att lära dig grunden för teknik i nästan vilket intresseområde, inklusive elektroniska föreningar, databehandling och pneumatiska system.
    • För maskinteknik, se till och leta efter program som har godkänts av ackrediteringsstyrelsen för teknik och teknik.
    • Om din valfrihet inte erbjuder robotik som en stor, leta efter ett program som låter dig lägga till robotik som din koncentration.
    • För en lista med högskolor som tillhandahåller program i robotteknik, besök NASA: s webbplats på https: // Robotics.nasa.gov / studenter / robo_u.php.
  • Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 5
    2. Utforska alla vägar av robotik under college. Att prova din hand i mekanisk, elektrisk och datavetenskapsteknik, hjälper inte bara dig att bosätta sig på ditt område av passion, men kommer att ge dig nödvändig upplevelse inom andra robotiska områden. Eftersom robotiska världens värld någonsin förändras, kan många komma in i sina karriärer genom olika vägar.
  • Att vara välkänd i hjärnans tekniska processer, nervsystemet, eller kroppen tillåter dig att komma in i robotikområdet genom alternativa vägar, öppna fler möjligheter när du söker ett jobb.
  • Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 6
    3. Fortsätta en magisterexamen i robotiksteknik för att få dig att sticka ut. Även om en magisterexamen inte är nödvändig för många roboteknik, kommer det att ge dig ett ben upp i tävlingen. Dessa program erbjuder en mängd olika kurser som kommer att bygga dina färdigheter i mekanisk, elektrisk eller datorteknik.
  • Var medveten om att många examensprogram i robotik kommer att kräva att du fyller i ett Capstone eller Detaljerat forskningsprojekt.
  • Del 3 av 4:
    Få erfarenhet
    1. Bildtiteln Bli en robotics ingenjör Steg 7
    1. Få en praktik Att utforska ditt fält och nätverk inom branschen. Delta i praktik är nyckeln till att få önskad position. Det kommer inte bara att ge dig praktiska erfarenheter utan också, det gör det möjligt för dig att lära känna andra i ditt fält medan du ansluter med dem som kanske kan hjälpa dig att få ett jobb i framtiden.
    • Att framgångsrikt hitta en praktik, prata med dina skolans rådgivare. Du kan också gå med på Online Forums Skapat av Start-Up Companies. Detta är ett enkelt sätt att skicka dina kvalifikationer online och ansluta till ett företag som är en utmärkt passform för dina intressen.
    • Det finns också statliga organisationer som du kan ansluta till för att hitta den bästa praktikplatsen. Du måste gå direkt via dessa webbplatser för att ladda upp din information och dokument på deras karriärers eller arbetsmöjligheter.
  • Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 8
    2. Få praktisk erfarenhet genom träningsprogram. Detta är ett bra alternativ om du av någon anledning inte kan hitta en praktikplats. Det finns många välrenommerade institutioner som erbjuder utbildningsprogram under sommar och vinterbrott för att hjälpa till att spirande ingenjörer har praktisk praktik.
  • Dessa institutioner kommer också att tillåta att välja ett program som intresserar dig mest eller direkt relaterar till ditt fält. På så sätt får du att du får erfarenheten, inte bara krävs av ditt fält utan i ditt intresseområde.
  • Du kan också förbättra dina färdigheter genom att hitta online-byggprojektkurser eller bygga ditt eget projekt med hjälp av den senaste tekniken. Detta hjälper dig att bygga din portfölj genom att lägga till nya färdigheter och få praktisk applikationspraxis.
  • Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 9
    3. Hitta en mentor som arbetar i branschen. Eftersom det finns många specifika områden av robotik som du kan komma in är det viktigt att först identifiera vad din idealiska karriärväg kommer att vara. Att ha ett tydligt mål för dig själv hjälper dig att välja den bästa mentorn som hjälper dig att nå ditt övergripande mål.
  • Försök hitta en mentor som för närvarande är i eller har nyligen arbetat i ditt valda område. Många företag kan länka dig med mentorer genom sin personalavdelning.
  • Om en mentor genom mänskliga resurser inte är ett alternativ för dig, nå ut till andra i ditt fält som du har nätverk med, och be om hänvisningar och förslag på mentorer som de har använt. Försök också att fråga andra ingenjörer i ditt fält om de skulle vara intresserade av att mentorera dig.
  • Om du inte kan hitta en mentor genom någon av dessa källor, vänd dig till Internet. Det finns många sevärdheter som LinkedIn, som du kan använda för att ansluta till mentorer och andra i ditt fält.
  • Del 4 av 4:
    Hitta ett jobb
    1. Bildtiteln Bli en robotik ingenjör Steg 10
    1. Behåll din återuppta och Personligt brev aktuell. Ditt CV bör innehålla all information som kommer att öka din ställning i ansökan. Använd ditt brev för att förklara för det företag du ansöker om hur dina färdigheter och erfarenheter kommer att gynna dem, och vad du kommer att ta med till bordet.
    • Var noga med att inkludera din utbildning, referenser, särskilda färdigheter du har som kommer att gynna sitt företag, och eventuella praktiska erfarenheter, inklusive byggprojekt.
    • Inkludera alltid nyckelfärdigheter som finns i arbetsgivarens jobbpost i ditt CV och brevbrev. Leta efter sätt att införliva sina mål och mål för att kunna flyttas till toppen av den sökande stapeln.
  • Bildtiteln Bli en robotics ingenjör Steg 11
    2. Leta efter ett jobb nära dig. En av de bästa resurserna som hjälper dig att komma igång med din jobbsökning är Robotic Industries Association. Det här och andra webbplatser som det, kommer att ansluta dig med ett brett utbud av arbetsgivare, vilket gör jobbsökningen lite enklare och mer kondenserad.
  • Även om det kan ta lite tid, går igenom webbplatser som dessa, är ett bra sätt att ta reda på vad arbetsgivare letar efter i sina kandidater och vad färdigheterna är att de värderar mest.
  • Bild med titeln Bli en robotik ingenjör Steg 12
    3. Förbered dig för din intervju i förväg. Se till och förbereda svaren för att sälja dina färdigheter till intervjuarna. Ta allt du har lärt dig och övat och relaterat det, speciellt till detta arbetsgivare mål för sitt företag.
  • Kom ihåg att dessa ofta kommer att vara mer tekniska intervjuer. Intervjuaren försöker inte bara få en idé för dina färdigheter utan också, för att identifiera din specialitet.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande